Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

Poczuwam się do obowiązku wklejenia tutaj tego linku

[URL="http://www.bokserywpotrzebie.pl"]www.bokserywpotrzebie.pl[/URL]

Ludzie trzeba im pomóc! Wciąż ratują boksery, które odchodzą w schroniskach, umieralniach...Teraz brakuje pieniędzy i nie mogą ratowac żadnego zanim nie wyleczą tych, którymi się opiekują! Niestety pieniądze znikają, a bokserów w potrzebie przybywa!!!

Posted

[quote name='paula_z']:D

Córcia, wróciłam :p Cześć :multi:[/quote]
nie za pozno:mad: :mad: :mad:

[quote name='Werka']helloł :p :multi:[/quote]
:multi:hej

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:hmmmmm: czyżby nocne rozmowy przeniosły sie na GG....
witanko z ranka:multi:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote]
:shake:nikt mnie nie kocha:placz:nikt nie rozmawia:placz: hyhyhy
witanko z ranka:multi:

[quote name='Werka']Witam z rana:)[/quote]
:hmmmm: hejjj:multi:

musze przyznac ze wczorajszy piatek 13 minol milo i przyjemnie pomimo tego ze przez kilka godzin siedziala w małym pomieszczeniu z czarnym kotem Klakierem " chyba z 20 razy mi przebiegł droge:evil_lol: i nic mi sie nie stało:multi::evil_lol: chyba jakis oszukany ten czarny kot :hmmmm:
teraz spijam kawke jem banana i niedlugo spadam na zakupy :razz:
u nas słonko wali od rana:cool3: fajna pogoda sie szykuje:cool3:

Posted

[quote name='dealer']czesc przywalona sloncem:diabloti:[/quote]
:grin:
hahaha witaj:loveu: chcesz sie przywalic tez??:diabloti: to zapraszam na walenie słloneczne...:grin:

Posted

[quote name='evaxon']:grin:
hahaha witaj:loveu: chcesz sie przywalic tez??:diabloti: to zapraszam na walenie słloneczne...:grin:[/quote]

nie jadam waleni..nawet slonecznych....ze slodyczy tylko sledzie..i grzybki:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']nie jadam waleni..nawet slonecznych....ze slodyczy tylko sledzie..i grzybki:diabloti:[/quote]
śledzik lubi pływac:cool1: o! hahaha to se powiedziałam :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']śledzik lubi pływac:cool1: o! hahaha to se powiedziałam :evil_lol:[/quote]

noooo..hahahaha..faktycznie se powiedzialas...a walenie tez lubieja plywac....:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']noooo..hahahaha..faktycznie se powiedzialas...a walenie tez lubieja plywac....:diabloti:[/quote]
walen jest śledziem?:niewiem::evil_lol:
[quote name='Kate I Luka']u nas też , u nas też :multi: :multi: :multi:

Cześć czarnokotowa Ewciu ;)[/quote]
ciebie tez? ciebie tez?:multi:
witaj powalona:multi::loveu:

Posted

[quote name='dealer']noooo..hahahaha..faktycznie se powiedzialas...a walenie tez lubieja plywac....:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]waleń lubi ....:hmmmm: walić :grins:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Kate I Luka']walnięta byłam wczoraj... o 21 już w łóżku :evil_lol: dziś powstałam z tego walnięctwa, i jestem jak skowronek :diabloti:[/quote]
:lol:a wiesz ze z walenia sa dzieci :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]waleń lubi ....:hmmmm: walić :grins:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
:lol: :lol: :lol:

[quote name='madzia i medor']Witajcie:multi:[/quote]
heloł:multi:

[quote name='teqquila']jakie tutaj tematy :evil_lol: witaj Efka :)

jestes waleniem ?? :evil_lol: [/quote]
hyhyhy
witanko:multi:
jasne słonecznym walnietym waleniem:lol::evil_lol:
[quote name='DORRAG']Cześć Ewunia:p[/quote]
witanko:loveu:

[quote name='paula_z']:D Cześć walnięta córciu :loveu:[/quote]
siemanko mamuska:loveu:

wlasnie wrocilam z łodzi :mdleje: jestem padnieta....brak sil..umierammm.....bleee
poechalam po kasetony na sufit i farbe do malowania i po tapete do malowania i bede miec sciany w kolorze kiwi:cool3: mialy byc tez rózowe ale jakies dziwne te kolory byly:shake: wiec beda tylko kiwi :p

potem pojechalam szukac kostiumu kapielowego w gal... nic nie ma:roll:no sa ale nie na mnie:roll: wiec kupilam sobie szorciki i spodnie takie letnie 3/4 i extremalnie dluga bluzke w paseczki:grins: i chwilowo musze znalesc plaze dla golasow boe nie mam stroju :grin: