e.v.a Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 [quote name='madzia i medor']Cze Marchewa:loveu::p:p:p[/quote] cze :multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::eviltong: Quote
gosikf & dogs Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Poczuwam się do obowiązku wklejenia tutaj tego linku [URL="http://www.bokserywpotrzebie.pl"]www.bokserywpotrzebie.pl[/URL] Ludzie trzeba im pomóc! Wciąż ratują boksery, które odchodzą w schroniskach, umieralniach...Teraz brakuje pieniędzy i nie mogą ratowac żadnego zanim nie wyleczą tych, którymi się opiekują! Niestety pieniądze znikają, a bokserów w potrzebie przybywa!!! Quote
e.v.a Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 [quote name='olekg18']Efuniu:) Ello elllo baza zgłoś się...[/quote] ti tu ti ..nie ma takiego numeru ...ti tu ti Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:hmmmmm: czyżby nocne rozmowy przeniosły sie na GG.... witanko z ranka:multi:[/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='paula_z']:D Córcia, wróciłam :p Cześć :multi:[/quote] nie za pozno:mad: :mad: :mad: [quote name='Werka']helloł :p :multi:[/quote] :multi:hej [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:hmmmmm: czyżby nocne rozmowy przeniosły sie na GG.... witanko z ranka:multi:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] :shake:nikt mnie nie kocha:placz:nikt nie rozmawia:placz: hyhyhy witanko z ranka:multi: [quote name='Werka']Witam z rana:)[/quote] :hmmmm: hejjj:multi: musze przyznac ze wczorajszy piatek 13 minol milo i przyjemnie pomimo tego ze przez kilka godzin siedziala w małym pomieszczeniu z czarnym kotem Klakierem " chyba z 20 razy mi przebiegł droge:evil_lol: i nic mi sie nie stało:multi::evil_lol: chyba jakis oszukany ten czarny kot :hmmmm: teraz spijam kawke jem banana i niedlugo spadam na zakupy :razz: u nas słonko wali od rana:cool3: fajna pogoda sie szykuje:cool3: Quote
e.v.a Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='dealer']czesc przywalona sloncem:diabloti:[/quote] :grin: hahaha witaj:loveu: chcesz sie przywalic tez??:diabloti: to zapraszam na walenie słloneczne...:grin: Quote
agbar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='evaxon']:grin: hahaha witaj:loveu: chcesz sie przywalic tez??:diabloti: to zapraszam na walenie słloneczne...:grin:[/quote] nie jadam waleni..nawet slonecznych....ze slodyczy tylko sledzie..i grzybki:diabloti: Quote
e.v.a Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='dealer']nie jadam waleni..nawet slonecznych....ze slodyczy tylko sledzie..i grzybki:diabloti:[/quote] śledzik lubi pływac:cool1: o! hahaha to se powiedziałam :evil_lol: Quote
agbar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='evaxon']śledzik lubi pływac:cool1: o! hahaha to se powiedziałam :evil_lol:[/quote] noooo..hahahaha..faktycznie se powiedzialas...a walenie tez lubieja plywac....:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='evaxon'] u nas słonko wali od rana:cool3: fajna pogoda sie szykuje:cool3:[/QUOTE] u nas też , u nas też :multi: :multi: :multi: Cześć czarnokotowa Ewciu ;) Quote
e.v.a Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='dealer']noooo..hahahaha..faktycznie se powiedzialas...a walenie tez lubieja plywac....:diabloti:[/quote] walen jest śledziem?:niewiem::evil_lol: [quote name='Kate I Luka']u nas też , u nas też :multi: :multi: :multi: Cześć czarnokotowa Ewciu ;)[/quote] ciebie tez? ciebie tez?:multi: witaj powalona:multi::loveu: Quote
Kate I Luka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='evaxon'] witaj powalona:multi::loveu:[/QUOTE] walnięta byłam wczoraj... o 21 już w łóżku :evil_lol: dziś powstałam z tego walnięctwa, i jestem jak skowronek :diabloti: Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='dealer']noooo..hahahaha..faktycznie se powiedzialas...a walenie tez lubieja plywac....:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]waleń lubi ....:hmmmm: walić :grins:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
teqquila Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 jakie tutaj tematy :evil_lol: witaj Efka :) jestes waleniem ?? :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='Kate I Luka']walnięta byłam wczoraj... o 21 już w łóżku :evil_lol: dziś powstałam z tego walnięctwa, i jestem jak skowronek :diabloti:[/quote] :lol:a wiesz ze z walenia sa dzieci :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]waleń lubi ....:hmmmm: walić :grins:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] :lol: :lol: :lol: [quote name='madzia i medor']Witajcie:multi:[/quote] heloł:multi: [quote name='teqquila']jakie tutaj tematy :evil_lol: witaj Efka :) jestes waleniem ?? :evil_lol: [/quote] hyhyhy witanko:multi: jasne słonecznym walnietym waleniem:lol::evil_lol: [quote name='DORRAG']Cześć Ewunia:p[/quote] witanko:loveu: [quote name='paula_z']:D Cześć walnięta córciu :loveu:[/quote] siemanko mamuska:loveu: wlasnie wrocilam z łodzi :mdleje: jestem padnieta....brak sil..umierammm.....bleee poechalam po kasetony na sufit i farbe do malowania i po tapete do malowania i bede miec sciany w kolorze kiwi:cool3: mialy byc tez rózowe ale jakies dziwne te kolory byly:shake: wiec beda tylko kiwi :p potem pojechalam szukac kostiumu kapielowego w gal... nic nie ma:roll:no sa ale nie na mnie:roll: wiec kupilam sobie szorciki i spodnie takie letnie 3/4 i extremalnie dluga bluzke w paseczki:grins: i chwilowo musze znalesc plaze dla golasow boe nie mam stroju :grin: Quote
Kate I Luka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='evaxon']:lol:a wiesz ze z walenia sa dzieci :diabloti: [/QUOTE] nie, jak sie ubierze opakowanie ze snickersa :diabloti: Quote
Recommended Posts