e.v.a Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [quote name='Werka'] [B][COLOR=deepskyblue]kumasz?? :grins:[/COLOR][/B][/quote] kumam kumam ale przecie kazdy wie ze magde sie je z rosołem :razz: [quote name='dealer']cze piekna:diabloti:[/quote] cze bestia:loveu: [quote name='majoka']bry Ewcia!!!!!!!!![/quote] no dzis jest bryy:evil_lol: [quote name='bonita']Ja wiem dlaczego jest brzydka pogoda:cool3:, [B]wszystko przez Effkę[/B]:mad: bo ma napisane Lato, lato... a potem ubłocona galeria Tigrosławy:p widział kto błoto w porządne lato:shake::evil_lol: Więc żeby tak mogło być musi lać:p, wszystko przez Effkę:diabloti:[/quote] blablabla:eviltong: [quote name='Imbir1']popieram:p:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Effcia, od przyszłego tygodnia ma być ładnie to chyba nam ten deszczowy spacerek nie wypali:shake::evil_lol: a co myślisz, żeby tak chociaż troche na sucho pospacerować?:cool3:[/quote] eee spacer bez burzy i deszczu to nie spacer:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:bosh ....Effciu co znów na ciebie zwalają .....:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] :placz:nie wiem [quote name='madzia i medor']Tzn.. tłusta klucha:loveu::loveu::evil_lol:[/quote] czesc tłusta klucho:loveu: [quote name='paula_z']Witaj dziecinko :p[/quote] witaj mamusiu:loveu: Quote
basia2202 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hello Ewcia:) Zaglądnęłaś do nas, my zaglądamy do Ciebie :lol: Tigrzasta fajniutka:) piknie wygląda;) zwłaszcza w locie:evil_lol: Ale ale... chciałam pooglądać też zdjęcia Tigry jak była jeszcze małym szczylem:cool3: a tu nic z tego:-( nie ma na początku żadnych zdjęć ani linków... chyba były... ale.. znikło im się? :roll: bo zostały same opisy do zdjęć... patrzyłam i tutaj na początku... i w wątku "nowa sunia Tigra i ja..." jedyne co mi się udało to odnaleźć zdjęcie tutaj na stronie 1073, bo ktoś wkleił skądś tam... gdzież się podziały foteczki maleńkiej Tigrzastej?:( chciałam zobaczyć, ile mają wspólnego z Zuzanką... bo Zuzka też żółta... też z białym... chciałam pooglądać, porównać i kiszka...:roll: może.. nam przeslesz jakieś foteczki?;) pozdrowionka serdeczne i uściski od strasznie rozespanej już Zuzanki:) p.s. ile wiosen ma teraz Tigra?:) a co do wagi... powiem Ci, że jak my wzięliśmy Zuzkę, to miała jakieś 8 tyg. i ważyła około 5,5-5,7 kg - Twoja Tigra musiała być faktycznie maluszkiem... jeszcze mniejszym od naszej Zuzki:) chociaż.. Zuzanka pewnie rośnie troszkę inaczej... bo nie jest czystym bokserem (ani też czystym amstafem :eviltong:) tylko miksikiem Quote
e.v.a Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 witaj basia:multi: fakt Tigry na pierwszej stronie nie ma:evil_lol: znikneła :roll: ale na 2 juz sa :) bynajmniej mi sie normalnie otwieraja :) potem sa na 8 i 9 itd :) fakt Tigruska jak ja wzielismy byla malusia:loveu: zreszta teraz tez mnie jest najwieksza:cool3: Tigra ma dokładnie 1rok 8 miesiecy i 12 dni:evil_lol: urodziła sie w świeto zmarłych :siara: czas leci jak szalony :lol: dopiero co byla wielkosci swojej głowy :lol::evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='evaxon']Tigra ma dokładnie 1rok 8 miesiecy i 12 dni:evil_lol: urodziła sie w świeto zmarłych :siara:[/quote] uu.. no to Ci powiem, że już kawał kobity z niej :evil_lol: ja co do wieku Zuzanki nie mogę dojść do ładu:roll: jak byliśmy u weta pierwszy raz, to pani doktor powiedziała, że ma około 8 tygodni... więc tak sobie wyliczyłam, że urodziła się jakoś koło 25 marca... tak sobie przyjęłam... w tamten weekend miałaby zatem 14 tygodni (o ile nic nie pokopałam i dobrze policzyłam) a byliśmy niedawno na ostatnim szczepieniu i co widzę, że wpisali jej datę urodzenia 16 marzec (tydzień różnicy czyżby?) i tak właśnie sobie siedzę i liczę, ile to moje bydlątko ma tygodni... skoro ma tak wpisane u lekarza, to chyba przyjmę, że 16 marca przyszła na świat :roll: ale.. to się wtedy okaże, że nie 3,5 a już 4 miesiące ma!!:crazyeye::diabloti: ło matuuulu... widziałam zdjęcia, widziałaaaam!!:multi: no pięknoooościiii:loveu: taką maluśką świneczką była słodką :lol: umaszczone są z Zuzką podobnie:) tylko Zuzka ma trochę inne skarpety - na obu przednich ma podkolanówki:cool3: ana tylnych tez takie króciutkie sportowe - Twojej Tigrze jedna przednia podkolanówka musiała się widocznie zsunąć ;) no i... Tigra miała szerszy łebek i krótszy jednak pyszczek niż Zuzka ale.. ryjeczek to przepiekny miała:) i tak jej sie słodko skórka marszczyła - uwielbiam pieski, które mają za duże ubranko :evil_lol: popatrzyłam jeszcze na fotki, jak Tigra miała 3 m-ce... noo.. powiem Ci, że widzę podobieństwo:) gdyby nie ten dłuższy ryjeczek Zuzanki, to by mogły być siostrzyczkami:) Quote
e.v.a Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 tydzien w ta czy w ta to nie ma duzej roznicy;) Tigra na poczatku tez miala taki astowaty ryjek :razz: tez taki dluzszy i mini fafelki :) teraz ciutek sie zmienila:diabloti::evil_lol: tez lubie pomarszczone piesy:loveu: a czy Zuzka ma przodozgryz czy nie??:razz: Quote
basia2202 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='evaxon']jak chcecie to macie :eviltong: [url]http://img204.imageshack.us/img204/2142/142zn.jpg[/url] a teraz spimy [url]http://img204.imageshack.us/img204/6711/748sg.jpg[/url] [/quote] oczęta słodkie... ryjeczek też piękności :p i mam to samo, co Ty miałaś;) wszyscy mówią, że jaka cudowna sunia... jaka grzeczna.. hehe.. szkoda, że nie w domu:cool3::evil_lol: aaale.. i tak jest kochana:) nie da się nie kochać takiego beżowego futrzaka, co nie? ;):loveu: Quote
basia2202 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='evaxon']a czy Zuzka ma przodozgryz czy nie??:razz:[/quote] yy.. a po czym to się poznaje? :roll: bo ni mom poincia :cool3: co do fafelków... Zuzka już ma takie, że normalnie się ślinić zaczęła...:evil_lol: i zaczyna mieć już odruchy dorosłego piesa, że po koopalu to się zasypuje łapami paskudztwo ;) Quote
e.v.a Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [quote name='basia2202']oczęta słodkie... ryjeczek też piękności :p i mam to samo, co Ty miałaś;) wszyscy mówią, że jaka cudowna sunia... jaka grzeczna.. hehe.. szkoda, że nie w domu:cool3::evil_lol: aaale.. i tak jest kochana:) nie da się nie kochać takiego beżowego futrzaka, co nie? ;):loveu:[/quote] :lol: ojj tak ni eda sie nie kochac :loveu: pamietam jak byla mala to marzylam zeby juz urosła:evil_lol: no i urosla a ja wolala bym miec cos poreczniejszego:grin: Quote
basia2202 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='evaxon']:lol: ojj tak ni eda sie nie kochac :loveu: pamietam jak byla mala to marzylam zeby juz urosła:evil_lol: no i urosla a ja wolala bym miec cos poreczniejszego:grin:[/quote] otóż to... :cool3: też bym wolała, żeby trochę podrosła... nie lała w domu (bo leci z niej jak z kranu czasem), mimo że chodzi na długie spacery :cool3: aaale.. jak pomyślę o jej wadze i o przyszłych kąpielach...:cool3: już teraz mnie kręgosłup boli, jak muszę bydlątko umyć i potem wyciągnąć z wanny, a co będzie potem?:cool3: pewnie faktycznie będzie mi się marzyło, żeby mieć coś mniejszego w domu optymalna wersja byłaby taka: małe, piękne.. szczeniaczkowate... ale słuchające się, nie lejące w domu i nie zjadające mieszkania :evil_lol: - ale... to utopia :diabloti: Quote
Vectra Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='evaxon']:lol: ojj tak ni eda sie nie kochac :loveu: pamietam jak byla mala to marzylam zeby juz urosła:evil_lol: no i urosla a ja wolala bym miec cos poreczniejszego:grin:[/quote] dlatego nie ma to jak mieć psa kurdupla :diabloti: można wziąć pod pache i zanieść do domu :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [quote name='basia2202']otóż to... :cool3: też bym wolała, żeby trochę podrosła... nie lała w domu (bo leci z niej jak z kranu czasem), mimo że chodzi na długie spacery :cool3: aaale.. jak pomyślę o jej wadze i o przyszłych kąpielach...:cool3: już teraz mnie kręgosłup boli, jak muszę bydlątko umyć i potem wyciągnąć z wanny, a co będzie potem?:cool3: pewnie faktycznie będzie mi się marzyło, żeby mieć coś mniejszego w domu optymalna wersja byłaby taka: małe, piękne.. szczeniaczkowate... ale słuchające się, nie lejące w domu i nie zjadające mieszkania :evil_lol: - ale... to utopia :diabloti:[/quote] :lol: Tigra jak idzie do wanny tak poprostu bo jest juz brudna to trzeba ja na sile wpychac:evil_lol: co bywa meczące:evil_lol:ale wyskakuje sama:) jesli np. wytarza sie w czyms smierdzacym i ja skrzycze to wystarczy jak otworze łazienke a Tigra sama wskakuje :evil_lol: czasami tylko tylni ełapki zwisaja jej spoza wanny ahha ato musze ja podsadzic:evil_lol: [quote name='Vectra']dlatego nie ma to jak mieć psa kurdupla :diabloti: można wziąć pod pache i zanieść do domu :diabloti:[/quote] :lol:a co myslisz ze ja Tigre to pod pache nie wezme??:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [quote name='paula_z']Dziecko, kolacje Ci zrobiłam :razz:[/quote] mama ale ona mała jakas:razz: Quote
Paula Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='evaxon']mama ale ona mała jakas:razz:[/quote] Ale jak ładnie podana :cool1: Niewdzięczna :obrazic: A ja się tak starałam :placz: To masz, tyj :eviltong: [IMG]http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/inne/schabp.jpg[/IMG] Quote
e.v.a Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [quote name='paula_z']Ale jak ładnie podana :cool1: Niewdzięczna :obrazic: A ja się tak starałam :placz: To masz, tyj :eviltong: [url]http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/inne/schabp.jpg[/url][/quote] nooo mamuska.. terazz to sie postarałam :diabloti::sabber::sabber::sabber: Quote
Akadna Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 witam z rańca :) Nie wiem czy ktoś ci Basiu odpowiedział, ale przodozgryz poznaje się po tym, że pies na wysuniętą do przodu żuchwę (dolną szczękę). Jednym słowem, jego żuchwa jest przed górną szczeną. Mój ma żucnę wysuniętą do przodu o jakieć 1, 1,5 cm. Pozdraffiam, Werka :loveu: Quote
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]cześć nocne podjadacze:multi::multi::multi:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Kate I Luka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='evaxon'] jesli np. wytarza sie w czyms smierdzacym i ja skrzycze [/QUOTE] Ewunia.... co to za krzyczenie na Tigerke??? :mad: A tak wogóle to DoBrYdZiEń :) Quote
e.v.a Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 [quote name='basia2202']yy.. a po czym to się poznaje? :roll: bo ni mom poincia :cool3: co do fafelków... Zuzka już ma takie, że normalnie się ślinić zaczęła...:evil_lol: i zaczyna mieć już odruchy dorosłego piesa, że po koopalu to się zasypuje łapami paskudztwo ;)[/quote] :oops: nie zauwazylam tego posta :oops: co do przodozgryzu to Werka juz wyjasnila:cool3: a co do zasypywania to nie jest to odruch dorosłego psa:cool3: to raczej cecha niektórych osobnikow:p [quote name='Werka']witam z rańca :) Nie wiem czy ktoś ci Basiu odpowiedział, ale przodozgryz poznaje się po tym, że pies na wysuniętą do przodu żuchwę (dolną szczękę). Jednym słowem, jego żuchwa jest przed górną szczeną. Mój ma żucnę wysuniętą do przodu o jakieć 1, 1,5 cm. Pozdraffiam, Werka :loveu:[/quote] witanko:multi: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]cześć nocne podjadacze:multi::multi::multi:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] :evil_lol:heloł:loveu: [quote name='dealer']dzien dobry sloniki:diabloti:[/quote] teeereeeee witaj Dielrka:multi: [quote name='Kate I Luka']Ewunia.... co to za krzyczenie na Tigerke??? :mad: A tak wogóle to DoBrYdZiEń :)[/quote] :siara: witanko Kasiusiu:multi: [quote name='olekg18']Cześć muślinku :)[/quote] heloł Oluś:loveu: Quote
e.v.a Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Hej, Ewciu, co Cię tak podkarmiają?[/quote] bo mnie kochaja:loveu: :evil_lol: witanko:multi: Quote
e.v.a Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 [quote name='niki_ill']Witanko:razz:[/quote] heloł:multi: Quote
Recommended Posts