Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Imbir1']noooooo, ja się tam pogubiłam:cool3::cool3::evil_lol:[/quote]
:lol: i napewno byłas trzeźwa:lol::evil_lol:

[quote name='teqquila']e tam od razu duze :evil_lol: :evil_lol: mozna powiedziec takie hm... no moze srednie :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
:lol: akysz akysz:diabloti:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:Ewuniu .....a po co ty chcesz jechać jak i tak pogody nie będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='evaxon']takk napewno byłas trzeźwa:lol::evil_lol:[/quote]
myślisz???? Hmmmm, pewnie masz rację:razz::razz::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:Ewuniu .....a po co ty chcesz jechać jak i tak pogody nie będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
Alu:mad: natychmiast pluj trzy razy przez lewe ramię, bo my też w tym samym czasie jedziemy:cool3::cool3::cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']no nie wiem czy byla trzezwa :evil_lol: :evil_lol:

ma być [B]lasnie[/B] ja to czuje w kosciach:evil_lol:[/quote]
nooooo, uważaj sobie:razz::razz::razz::mad::evil_lol::evil_lol:'
i co mi obiecałaś???? czy ja się znowu muszę domyślać? kurde co ty chciałaś powiedzieć?:cool3::cool3::evil_lol::niewiem:

Posted

Toż Pabianice to taka metropolia, przestańcie :eviltong: Nawet "kino" mamy :eviltong: i muzeum :eviltong: I się "centrum handlowe" znajdzie :eviltong: :evil_lol:

Posted

Toż Pabianice to taka metropolia, przestańcie :eviltong: Nawet "kino" mamy :eviltong: i muzeum :eviltong: I się "centrum handlowe" znajdzie :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Witam... :diabloti:[/quote]
ja ciebie tez:roll:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:Ewuniu .....a po co ty chcesz jechać jak i tak pogody nie będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
zeby spedzic miłe chwile ze swoim lubym:eviltong:

[quote name='teqquila']

ma być [B]lasnie [/B]ja to czuje w kosciach:evil_lol:[/quote]
:hmmmm::niewiem:

[quote name='Loona']Toż Pabianice to taka metropolia, przestańcie :eviltong: Nawet "kino" mamy :eviltong: i muzeum :eviltong: I się "centrum handlowe" znajdzie :eviltong: :evil_lol:[/quote]
o w morde jeża nietoperza ja żem dopiero zobaczyla ze ty tez z pabianic:loveu:
haa kina mamy 2 ale jedno ze tak powiem umarlo:razz:

Loona zeknij no mi dziewczynko z jakiej czesci Pabianic jestes:cool3:

[quote name='teqquila']

ta w tym centrum handlowym toz to chyba z 6 sklepów :evil_lol:[/quote]
aa taa jaka obeznana:evil_lol:

[quote name='paula_z']Cześć córcia :multi:

Dzidzia kciuka ssie ;) [URL]http://images30.fotosik.pl/21/ed2d1a404b00ec72.jpg[/URL] :loveu:[/quote]
czesc mamuska:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:placz::placz::placz:u kogo ja byłam a u kogo nie .....wszedzie boxie i wszedzie nagadane:razz:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote]
yyy Alu ja tu zadnego boxa nie widze:shake: tymbardziej nagadane tu nie jest :shake::diabloti:
[quote name='madzia i medor']Achh, co ja bym bez ciebie miła mła zrobiła:loveu::loveu:[/quote]
ze tak powiem pewnie bys nawet palcem w d.. nie trafiła:loveu:

:lol:

Posted

[quote name='evaxon']

[/quote]
Ale po co ja mam tam palce pchać:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Effka:shake:

Posted

[quote name='evaxon']yyy Alu ja tu zadnego boxa nie widze:shake: tymbardziej nagadane tu nie jest :shake::diabloti:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]................widziałam :diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

:lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...................FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='madzia i medor']Ale po co ja mam tam palce pchać:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Effka:shake:[/quote]

:lol: mnie sie pytasz??

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...................FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
:lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='evaxon']:lol: mnie sie pytasz??

[/quote]
No przeca sama chciała mi tam palce prowadzić:shake::shake: Nie zadaję się już z Tobą...:roll: Bo strach,nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie :diabloti: