teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 e tam od razu duze :evil_lol: :evil_lol: mozna powiedziec takie hm... no moze srednie :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']noooooo, ja się tam pogubiłam:cool3::cool3::evil_lol:[/quote] :lol: i napewno byłas trzeźwa:lol::evil_lol: [quote name='teqquila']e tam od razu duze :evil_lol: :evil_lol: mozna powiedziec takie hm... no moze srednie :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :lol: akysz akysz:diabloti: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']:lol: i napewno byłas trzeźwa:lol::evil_lol: [/quote] :hmmmm:nie pamiętam:cool3::cool3::cool3::niewiem: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']:hmmmm:nie pamiętam:cool3::cool3::cool3::niewiem:[/quote] takk napewno byłas trzeźwa:lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:Ewuniu .....a po co ty chcesz jechać jak i tak pogody nie będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']takk napewno byłas trzeźwa:lol::evil_lol:[/quote] myślisz???? Hmmmm, pewnie masz rację:razz::razz::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:Ewuniu .....a po co ty chcesz jechać jak i tak pogody nie będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Alu:mad: natychmiast pluj trzy razy przez lewe ramię, bo my też w tym samym czasie jedziemy:cool3::cool3::cool3::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 no nie wiem czy byla trzezwa :evil_lol: :evil_lol: ma być lasnie ja to czuje w kosciach:evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='teqquila']no nie wiem czy byla trzezwa :evil_lol: :evil_lol: ma być [B]lasnie[/B] ja to czuje w kosciach:evil_lol:[/quote] nooooo, uważaj sobie:razz::razz::razz::mad::evil_lol::evil_lol:' i co mi obiecałaś???? czy ja się znowu muszę domyślać? kurde co ty chciałaś powiedzieć?:cool3::cool3::evil_lol::niewiem: Quote
Loona Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Toż Pabianice to taka metropolia, przestańcie :eviltong: Nawet "kino" mamy :eviltong: i muzeum :eviltong: I się "centrum handlowe" znajdzie :eviltong: :evil_lol: Quote
Loona Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Toż Pabianice to taka metropolia, przestańcie :eviltong: Nawet "kino" mamy :eviltong: i muzeum :eviltong: I się "centrum handlowe" znajdzie :eviltong: :evil_lol: Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 chodziło mi o ładnie Julia im sorry już nie bede znaczy bede ładnie pisać :evil_lol: :evil_lol: ta w tym centrum handlowym toz to chyba z 6 sklepów :evil_lol: Quote
Paula Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Cześć córcia :multi: Dzidzia kciuka ssie ;) [url]http://images30.fotosik.pl/21/ed2d1a404b00ec72.jpg[/url] :loveu: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Witam... :diabloti:[/quote] ja ciebie tez:roll: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:Ewuniu .....a po co ty chcesz jechać jak i tak pogody nie będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] zeby spedzic miłe chwile ze swoim lubym:eviltong: [quote name='teqquila'] ma być [B]lasnie [/B]ja to czuje w kosciach:evil_lol:[/quote] :hmmmm::niewiem: [quote name='Loona']Toż Pabianice to taka metropolia, przestańcie :eviltong: Nawet "kino" mamy :eviltong: i muzeum :eviltong: I się "centrum handlowe" znajdzie :eviltong: :evil_lol:[/quote] o w morde jeża nietoperza ja żem dopiero zobaczyla ze ty tez z pabianic:loveu: haa kina mamy 2 ale jedno ze tak powiem umarlo:razz: Loona zeknij no mi dziewczynko z jakiej czesci Pabianic jestes:cool3: [quote name='teqquila'] ta w tym centrum handlowym toz to chyba z 6 sklepów :evil_lol:[/quote] aa taa jaka obeznana:evil_lol: [quote name='paula_z']Cześć córcia :multi: Dzidzia kciuka ssie ;) [URL]http://images30.fotosik.pl/21/ed2d1a404b00ec72.jpg[/URL] :loveu:[/quote] czesc mamuska:loveu: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']ja ciebie tez:roll: [/quote] Ależ entuzjazm na mego widoka:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Ależ entuzjazm na mego widoka:loveu::loveu::loveu::diabloti:[/quote] jupi jupi jak zawsze:loveu: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']jupi jupi jak zawsze:loveu:[/quote] Od razu lepiej:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:placz::placz::placz:u kogo ja byłam a u kogo nie .....wszedzie boxie i wszedzie nagadane:razz:[/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']tez mi sie tak wydaje:loveu:[/quote] Achh, co ja bym bez ciebie miła mła zrobiła:loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:placz::placz::placz:u kogo ja byłam a u kogo nie .....wszedzie boxie i wszedzie nagadane:razz:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] yyy Alu ja tu zadnego boxa nie widze:shake: tymbardziej nagadane tu nie jest :shake::diabloti: [quote name='madzia i medor']Achh, co ja bym bez ciebie miła mła zrobiła:loveu::loveu:[/quote] ze tak powiem pewnie bys nawet palcem w d.. nie trafiła:loveu: :lol: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon'] ze tak powiem pewnie bys nawet palcem w d.. nie trafiła:loveu: [/quote] Ale po co ja mam tam palce pchać:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Effka:shake: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']yyy Alu ja tu zadnego boxa nie widze:shake: tymbardziej nagadane tu nie jest :shake::diabloti:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]................widziałam :diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR] ze tak powiem pewnie bys nawet palcem w d.. nie trafiła:loveu: :lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...................FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale po co ja mam tam palce pchać:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Effka:shake:[/quote] :lol: mnie sie pytasz?? [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...................FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] :lol::lol::lol::lol: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']:lol: mnie sie pytasz?? [/quote] No przeca sama chciała mi tam palce prowadzić:shake::shake: Nie zadaję się już z Tobą...:roll: Bo strach,nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie :diabloti: Quote
Recommended Posts