e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Vectra']:grins: dzień dobry :grins:[/quote] :grins:czesc:grins: Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 hehe wiesz takie umawianie sie slowne tom do doopy :evil_lol: :evil_lol: a poczta nasza jak to poczta :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='teqquila']hehe wiesz takie umawianie sie slowne tom do doopy :evil_lol: :evil_lol: a poczta nasza jak to poczta :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :pale kasa przesle sie w ciagu tygodnia:p a nawet jak do niedzieli nie dotrze to i tak pani namzostawi pokoj:p pod warunkiem ze kasa została wysłana:p:eviltong: achh juz sie niemoge doczekac....................Toruńskich pierniczkow:loveu: Quote
Kate I Luka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='teqquila']hehe wiesz takie umawianie sie slowne tom do doopy :evil_lol: :evil_lol: a poczta nasza jak to poczta :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: właśnie, właśnie.... Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Kate I Luka']:evil_lol: :evil_lol: właśnie, właśnie....[/quote] co własnie co własnie:razz::mad: Quote
Kate I Luka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']co własnie co własnie:razz::mad:[/QUOTE] :siara: :siara: :siara: :siara: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Kate I Luka']:siara: :siara: :siara: :siara:[/quote] i co tu gwizdoli mi:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']i co tu gwizdoli mi:diabloti:[/QUOTE] Tak sobie podśpiewuję by przegonić deszczowe chmury :p Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Kate I Luka']Tak sobie podśpiewuję by przegonić deszczowe chmury :p[/quote] aaaa to ja pogwizdole z toba:cool3: :siara::siara::siara: Quote
Kate I Luka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']aaaa to ja pogwizdole z toba:cool3: :siara::siara::siara:[/QUOTE] i od razu wyszło słonko, jak babcię kocham :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 żeby nie było że zmyślam: fotka na szybko zrobiona: [url]http://img240.imageshack.us/img240/2016/dsc0163tf8.jpg[/url] Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Kate I Luka']i od razu wyszło słonko, jak babcię kocham :evil_lol:[/quote] [quote name='Kate I Luka']żeby nie było że zmyślam: fotka na szybko zrobiona: [url]http://img240.imageshack.us/img240/2016/dsc0163tf8.jpg[/url][/quote] :grin: hehe widzisz mam super gwizd:evil_lol: Quote
ferraribox Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']:grin: hehe widzisz mam super gwizd:evil_lol:[/quote] To proszę i u mnie pogwizdać,bo zaraz będzie padał deszcz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='ferraribox']To proszę i u mnie pogwizdać,bo zaraz będzie padał deszcz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] juz dzis nie gwizdole :nonono2:bo wygwizdałam deszcz u mnie:watpliwy: witam :p byłam na poczcie 3 razy:mdleje: :evil_lol: raz byla za dluga kolejka potem poszlam wplacilam pieniazki i pani 6,20 za przekaz pocztowy chciala :eek:rece i nogi opadaja wrr ostatnio placilam 2,50 bo na konto :icon_roc: no a glupiutka Ewa nie brała torebki ze osba to i portwelika nie miala :splat:wzieła tylko piątke no i musialam pędzic do domu po 1,20:mdleje: co za zdzierstwo:angryy: Quote
Loona Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']i musialam pędzic do domu po 1,20:mdleje:[/QUOTE] Ciesz się, że masz blisko :eviltong: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Loona']Ciesz się, że masz blisko :eviltong:[/quote] :evil_lol: oo tak to prawda pare minutek :p co nie zmienia faktu ze i tak jakies kosmiczne ceny:evil_lol: a tak wogole to Witaj :D Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 To w Pabianicach jest drożej niż w Lodzi:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:, ja zapłaciłam 5,70:diabloti: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']To w Pabianicach jest drożej niż w Lodzi:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:, ja zapłaciłam 5,70:diabloti:[/quote] :crazyeye: o qr**:crazyeye:nastepnym razem przyjade do Łodzi :grin: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']:crazyeye: o qr**:crazyeye:nastepnym razem przyjade do Łodzi :grin:[/quote] widocznie sobie liczą za dojazd do Łodzi:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']widocznie sobie liczą za dojazd do Łodzi:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] łajzy:razz::razz::razz::razz::razz::evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']łajzy:razz::razz::razz::razz::razz::evil_lol:[/quote] a podobno to w dużych miastach jest drożej:evil_lol::evil_lol::cool3: Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 nie bo tom tylko od Efki tyle wzieli :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']a podobno to w dużych miastach jest drożej:evil_lol::evil_lol::cool3:[/quote] widac Pabianice zaliczaja sie do duzych miast:grin: [quote name='teqquila']nie bo tom tylko od Efki tyle wzieli :evil_lol: :evil_lol:[/quote] cholera wiedzialm :placz: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']widac Pabianice zaliczaja sie do duzych miast:grin: [/quote] noooooo, ja się tam pogubiłam:cool3::cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts