Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='teqquila']hehe wiesz takie umawianie sie slowne tom do doopy :evil_lol: :evil_lol: a poczta nasza jak to poczta :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
:pale kasa przesle sie w ciagu tygodnia:p a nawet jak do niedzieli nie dotrze to i tak pani namzostawi pokoj:p pod warunkiem ze kasa została wysłana:p:eviltong:
achh juz sie niemoge doczekac....................Toruńskich pierniczkow:loveu:

Posted

[quote name='teqquila']hehe wiesz takie umawianie sie slowne tom do doopy :evil_lol: :evil_lol: a poczta nasza jak to poczta :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol: :evil_lol: właśnie, właśnie....

Posted

[quote name='Kate I Luka']Tak sobie podśpiewuję by przegonić deszczowe chmury :p[/quote]
aaaa to ja pogwizdole z toba:cool3:
:siara::siara::siara:

Posted

[quote name='Kate I Luka']i od razu wyszło słonko, jak babcię kocham :evil_lol:[/quote]

[quote name='Kate I Luka']żeby nie było że zmyślam: fotka na szybko zrobiona:
[url]http://img240.imageshack.us/img240/2016/dsc0163tf8.jpg[/url][/quote]
:grin:
hehe widzisz mam super gwizd:evil_lol:

Posted

[quote name='ferraribox']To proszę i u mnie pogwizdać,bo zaraz będzie padał deszcz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
juz dzis nie gwizdole :nonono2:bo wygwizdałam deszcz u mnie:watpliwy:

witam :p

byłam na poczcie 3 razy:mdleje: :evil_lol:
raz byla za dluga kolejka potem poszlam wplacilam pieniazki i pani 6,20 za przekaz pocztowy chciala :eek:rece i nogi opadaja wrr ostatnio placilam 2,50 bo na konto :icon_roc: no a glupiutka Ewa nie brała torebki ze osba to i portwelika nie miala :splat:wzieła tylko piątke no i musialam pędzic do domu po 1,20:mdleje:
co za zdzierstwo:angryy:

Posted

[quote name='Loona']Ciesz się, że masz blisko :eviltong:[/quote]
:evil_lol: oo tak to prawda pare minutek :p co nie zmienia faktu ze i tak jakies kosmiczne ceny:evil_lol:

a tak wogole to Witaj :D

Posted

[quote name='Imbir1']To w Pabianicach jest drożej niż w Lodzi:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:, ja zapłaciłam 5,70:diabloti:[/quote]

:crazyeye: o qr**:crazyeye:nastepnym razem przyjade do Łodzi :grin:

Posted

[quote name='evaxon']:crazyeye: o qr**:crazyeye:nastepnym razem przyjade do Łodzi :grin:[/quote]
widocznie sobie liczą za dojazd do Łodzi:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Imbir1']widocznie sobie liczą za dojazd do Łodzi:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
łajzy:razz::razz::razz::razz::razz::evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']a podobno to w dużych miastach jest drożej:evil_lol::evil_lol::cool3:[/quote]
widac Pabianice zaliczaja sie do duzych miast:grin:

[quote name='teqquila']nie bo tom tylko od Efki tyle wzieli :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
cholera wiedzialm :placz: