Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

witaj Basiu :D witajcie wszyscy :)

[quote name='*luthien*']zakochała się w Piotrusiu :cool3: :lol:[/quote]
pchiii no wiesz co ... w kim jak w kim ale w Piotrku ...przeciez on sie chajta w maju :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']witaj

pchiii no wiesz co ... w kim jak w kim ale w Piotrku ...przeciez on sie chajta w maju :evil_lol:[/quote] a skąd wiesz?? :cool3:

Posted

[quote name='*luthien*']a skąd wiesz?? :cool3:[/quote]
a bo to dzieki mnie ten slub sie odbedzie:evil_lol: albo Piotr zostanie ksiedzem [SIZE=1]:roll: kilka postow wyzej jest wszystko napisane :p :evil_lol: [/SIZE]

Posted

Madzia :razz: zdiatka juz niebawem :) obiecuje :D piesia wymiziam hmm jak usnie :evil_lol: za duzo energii ma teraz ...wlasnie oberwalam w nosa:mad: ja to nie wiem biegala godzine z psem i jeszcze jej malo :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']Madzia :razz: zdiatka juz niebawem :) obiecuje :D piesia wymiziam hmm jak usnie :evil_lol: za duzo energii ma teraz ...wlasnie oberwalam w nosa:mad: ja to nie wiem biegala godzine z psem i jeszcze jej malo :shake: :evil_lol:[/quote]
Na zdjątka poczekamy - bo nie mamy wyjścia:evil_lol: :evil_lol:
He he te nasze bokserki, ale ile ona teraz dokładnie ma??

Posted

[quote name='madzia i medor']Na zdjątka poczekamy - bo nie mamy wyjścia:evil_lol: :evil_lol:
He he te nasze bokserki, ale ile ona teraz dokładnie ma??[/quote]
no nie macie niestety nie macie :eviltong:
:hmmmm: a Tigryś ma 5 miesiecy 3tygodnie i 3 dni :cool3:

Posted

oj takkk w nosa dostaje srednio raz na tydzien :mad: srednio co 4 uderzenia leci mi krew:shake: ciekawe kiedy mi go zlamie:lol:

witam wszystkich w ten śliczny dzionek :loveu: Tigra na spacerku spotkala 2 suki atakujace sie nawzajem ...chiala pobiec do nic ale przytrzymalam ja wiec zaczela szczekac:lol: nagle ludzie spojrzeli na Tigre i w smiech ....:roll: okazalo sie ze najmlodsza z suczek ma najpoterzniejszy glos niczym dorosly pies :evil_lol: smiesznie to wygladalo :evil_lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Cześć dziewczyny :cool3: ...

Lepiej żeby te zdjęcia w maju się pojawiły :mad: :mad: :mad: ...[/quote]
czesci chłopaki:cool3: ...

i sie pojawia :eviltong: :eviltong: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Cześć dziewczyny :cool3: ...

Lepiej żeby te zdjęcia w maju się pojawiły :mad: :mad: :mad: ...[/quote][B][I]:razz:Piotruś wymiękasz :cool3:[/I][/B]

Posted

witaj Gabryjella milo cie goscic u nas w galerii :)

[quote name='Gabryjella']
Piotrek gdzie Ty z tym kijem :nono: :nono: do kobiety to trzeba z kwiatkiem, a nie z kijem.[/quote]

haha Piotrus to nie ten typ :D on lubi czasami kijem pomachac na kobiete :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']witaj Gabryjella milo cie goscic u nas w galerii :)

haha Piotrus to nie ten typ :D on lubi czasami kijem pomachac na kobiete :evil_lol:[/quote]:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Basiu noo takim kijem =>:mad: <= a myslalas ze jakim:lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

witaj Alu :lol: