Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='evaxon']naprawde??:loveu: jesuu jaka ty dobra az łezka sie w oczku kreci :cool1: [/quote] Nie, na niby:cool1::cool1: Quote
teqquila Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Witaneczko kochana :) jak tam dzionek mina?? pewnie znow w lozku :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie, na niby:cool1::cool1:[/quote] łeee to jutro foty jakies wkleje:loveu: [quote name='teqquila']Witaneczko kochana :) jak tam dzionek mina?? pewnie znow w lozku :evil_lol:[/quote] witanko:multi: a dzionek jakis nudny :eviltong: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='evaxon']łeee to jutro foty jakies wkleje:loveu: [/quote] Super, już się nie mogę doczekać:bigcool::bigcool::diabloti: [quote name='Vectra']ja tes cię toffam :diabloti:[/quote] Dlaczego ją tak okłamujesz ... :-( Quote
e.v.a Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Vectra']ja tes cię toffam :diabloti:[/quote] :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='bonita']Nudny i senny jakiś taki był Witanko :)[/quote] ooo dokładnie tak:p witanko:p [quote name='madzia i medor']Super, już się nie mogę doczekać:bigcool::bigcool::diabloti: [B]Dlaczego ją tak okłamujesz ... :-([/B][/quote] :multi: ciesze sie ze sie cieszysz:multi: [B]a ty skad to mozesz wiedziec:obrazic:[/B] [quote name='paula_z']Bry wieczór znudzona córciu :p[/quote] berek mamuska:multi: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='evaxon'] [B]a ty skad to mozesz wiedziec:obrazic:[/B] [/quote] Bo mam siódme oko:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='madzia i medor']Bo mam siódme oko:diabloti:[/quote] taaa a łyzka na to nie możliwe:cool1: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='evaxon']taaa a łyzka na to nie możliwe:cool1:[/quote] Ale Ty goooopia:shake::shake::shake: łyżki słuchasz:diabloti: Quote
olekg89 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 EWuniu-uważasz ,ze wieczory spędzone w moim towarzystwie na gg są nudne .No wiesz odchodzę i nawet nie próbuj mnie zatrzymywać.Odchodzę... Quote
Alicja Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]cze gadulińskie zza 7 morza;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 dzien dobry...chcialam cos napisac ale tak mi sie dlugo strona otwierala ze zapomnialam co... Quote
e.v.a Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale Ty goooopia:shake::shake::shake: łyżki słuchasz:diabloti:[/quote] :p no przeciez ciebie nie bede sluchac:diabloti: [quote name='olekg18']EWuniu-uważasz ,ze wieczory spędzone w moim towarzystwie na gg są nudne .No wiesz odchodzę i nawet nie próbuj mnie zatrzymywać.Odchodzę...[/quote] oj ty moj mały głupiutki Oleczku:lol!: wiem ze mnie kochasz i nie odejdziesz:cool1: chyba:roll: mam nadzieje:look3: powiedz ze mnie nie zostawisz:placz: [quote name='drzalka']Hejo hejo .. Tigrosłąwo :evil_lol: ;];][/quote] :grins: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]cze gadulińskie zza 7 morza;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] :evil_lol: witaj Alu:multi: [quote name='dealer']dzien dobry...chcialam cos napisac ale tak mi sie dlugo strona otwierala ze zapomnialam co...[/quote] witanko:multi: nieszkodzi ze zapomnialas nie szkodzi:shake: [quote name='ferraribox']:multi: DOBEREK:multi: :multi:[/quote] witanko:multi: a Tigra ma kleszcza:placz: i boje sie go wyrwac:oops: tak dawno tego nie robiłam:roll: poczekam az mama z pracy wroci:razz: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='evaxon']:p no przeciez ciebie nie bede sluchac:diabloti: a Tigra ma kleszcza:placz: i boje sie go wyrwac:oops: tak dawno tego nie robiłam:roll: poczekam az mama z pracy wroci:razz:[/quote] Żałuj:obrazic::obrazic: Słuchając mnie, doszłabyś na pewno daleko:diabloti: Gooopia, gooopia, gooopia:lol!: Quote
e.v.a Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='madzia i medor']Żałuj:obrazic::obrazic: Słuchając mnie, doszłabyś na pewno daleko:diabloti: Gooopia, gooopia, gooopia:lol!:[/quote] daleko w las chyba:diabloti: kleszcz usuniety :cool1: jestem z siebie dumna:cool1: Tigra chwilowo mnie nienawidzi :cool1: bo Ewusia znow uzywala srodka dezynfekujacego:diabloti: :evil_lol: Quote
Paula Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Cześć córka :loveu: Gratki z udanej akcji kleszcz :multi: [quote name='evaxon']oj ty moj mały głupiutki Oleczku:lol!: [/quote] Zięciuniu :hmmmm: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Dobry wieczorek rurkowiczko! :loveu: Quote
olekg89 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Jest na gg :) POwiedziała ,że was nie lubi i już tu nie wróci Quote
Recommended Posts