Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieńdoberek :) Przeoglądałam galerie od ostatniej bytności i tak: 2 stronach piją, na reszcie się przekomarzają a na kilku są fotki :evil_lol: Nawet dokopałam się do nich ;)
[IMG]http://images4.fotosik.pl/15/w71cikqg4fdiid1j.jpg[/IMG]
A ta to już szczególnie słodka :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Dzieńdoberek :) Przeoglądałam galerie od ostatniej bytności i tak: 2 stronach piją, na reszcie się przekomarzają a na kilku są fotki :evil_lol: Nawet dokopałam się do nich ;) [/quote]
:evil_lol: witaj Pysia :D nie przesadzaj ze tylko na kilku sa fotki:lol: staram si ejak moge :lol: a co do przekomarzania si eto wina Piotra:lol: co zlego to nie ja:lol:

*luthien* foteczkow nie mam :( chyba ze cos jeszcze wygrzebe ale ciekzo bedzie cos znalesc :shake: niby ich tak wiele mam a nie mam co wlepiac:razz: albo juz wszystkie widzieliscie albo ni epamietam qtorych jeszcze tu nie wlepialam :evil_lol:
ale w maju bedzie kolejna sesja :lol: wiec foteczek troszke bedzie :)

pozdrowionka dla wszystkich :)

Posted

[quote name='XXL']witam piekne panie :) i przepraszam za zaniedbywanie :* ;) :eviltong:[/quote]
:mad: no i zeby bylo mi to ostatni raz :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:[COLOR=royalblue]napewno :razz:[/COLOR][/quote]
ostatnio jakas padnieta jest :roll: chyba zabardzo ja przytyralam w czasie swiat :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:mad: no i zeby bylo mi to ostatni raz :mad: :evil_lol:[/quote]

nom wiesz co grozic mi :( :shake: ladnie:roll: :eviltong:

Posted

[quote name='basiulka22tychy'][I]koniec spaniaaaaaaaaaaaaaa pobudka dziefcyny :):):)[/I][/quote]
Basiu ja juz od 5 na nogach jestem :(

[quote name='XXL']nom wiesz co grozic mi :-( :shake: ladnie:roll: :eviltong:[/quote]
:evil_lol: jaa no co ty :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:[I][B]a po co tak wcześnie wstajesz:cool3:[/B][/I][/quote]
a bo o 6 juz musze byc n aprzystanku i jechac do lodzi do szkoly na 7 :( cos strasznego

Posted

[quote name='evaxon']a bo o 6 juz musze byc n aprzystanku i jechac do lodzi do szkoly na 7 :( cos strasznego[/quote]:crazyeye:[B][I]okropieństwo:shake:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:[B][I]okropieństwo:shake:[/I][/B][/quote]
nooo widzisz jak sie nademna znecaja:-(
ale dzis bylam odwiedzic dzidziusia mojej kumpelki :loveu: jezu jaki on slodki ma 2 miesiace jest rozesmiany pogodny i strasznie silny :D
dzis nauczylam go prawie mowic ewa:D no znaczy mowi tylko eee eeee eeee ale ee to juz prawie ewa:D hehehe

Posted

[quote name='Cimi']Tak, tak od eee nie wiele brakuje do Ewa :lol:... napewno :evil_lol:.[/quote]
no tak :D a z jakim usmiechem to mowil :loveu: achhh nie na marne mowilam do neigo prawie przez 9 miesiecy :evil_lol: