PiotrekJ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 [quote name='evaxon']ło boze Pietrek sie pojawil:crazyeye: witaj witaj :multi:[/quote] No ba, kiedyś trzeba wrocić :p ... Quote
e.v.a Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 [quote name='PiotrekJ']No ba, kiedyś trzeba wrocić :p ...[/quote] nooo treba trzeba oby czesciej :mad: Quote
PiotrekJ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 [quote name='evaxon']nooo treba trzeba oby czesciej :mad:[/quote] Czasu nie mam :roll: ... Quote
e.v.a Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 [quote name='PiotrekJ']Czasu nie mam :roll: ...[/quote] a myslisz ze ja mam ??:roll: Quote
żabka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 [quote name='evaxon']a myslisz ze ja mam ??:roll:[/quote] A czy w ogóle ktoś go ma? :evil_lol: Pozdrowiooonka :razz: Quote
e.v.a Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 [quote name='żabka']A czy w ogóle ktoś go ma? :evil_lol: Pozdrowiooonka :razz:[/quote] Ala gaduła ma :evil_lol: Quote
XXL Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 witam piekne panie :) i przepraszam za zaniedbywanie :* ;) :eviltong: Quote
Pysia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Dzieńdoberek :) Przeoglądałam galerie od ostatniej bytności i tak: 2 stronach piją, na reszcie się przekomarzają a na kilku są fotki :evil_lol: Nawet dokopałam się do nich ;) [IMG]http://images4.fotosik.pl/15/w71cikqg4fdiid1j.jpg[/IMG] A ta to już szczególnie słodka :loveu: Quote
e.v.a Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 [quote name='Pysia']Dzieńdoberek :) Przeoglądałam galerie od ostatniej bytności i tak: 2 stronach piją, na reszcie się przekomarzają a na kilku są fotki :evil_lol: Nawet dokopałam się do nich ;) [/quote] :evil_lol: witaj Pysia :D nie przesadzaj ze tylko na kilku sa fotki:lol: staram si ejak moge :lol: a co do przekomarzania si eto wina Piotra:lol: co zlego to nie ja:lol: *luthien* foteczkow nie mam :( chyba ze cos jeszcze wygrzebe ale ciekzo bedzie cos znalesc :shake: niby ich tak wiele mam a nie mam co wlepiac:razz: albo juz wszystkie widzieliscie albo ni epamietam qtorych jeszcze tu nie wlepialam :evil_lol: ale w maju bedzie kolejna sesja :lol: wiec foteczek troszke bedzie :) pozdrowionka dla wszystkich :) Quote
e.v.a Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 [quote name='XXL']witam piekne panie :) i przepraszam za zaniedbywanie :* ;) :eviltong:[/quote] :mad: no i zeby bylo mi to ostatni raz :mad: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [I][B]:razz:jestem ............a gdzie moja fafluniasta dziewczynka ;)[/B][/I] Quote
e.v.a Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:razz:jestem ............a gdzie moja fafluniasta dziewczynka ;)[/B][/I][/quote] :cool3: spi :D hehe Quote
Alicja Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='evaxon']:cool3: spi :D hehe[/quote]:cool1:[COLOR=RoyalBlue]napewno :razz:[/COLOR] Quote
e.v.a Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:[COLOR=royalblue]napewno :razz:[/COLOR][/quote] ostatnio jakas padnieta jest :roll: chyba zabardzo ja przytyralam w czasie swiat :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [I]koniec spaniaaaaaaaaaaaaaa pobudka dziefcyny :):):)[/I] Quote
XXL Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='evaxon']:mad: no i zeby bylo mi to ostatni raz :mad: :evil_lol:[/quote] nom wiesz co grozic mi :( :shake: ladnie:roll: :eviltong: Quote
e.v.a Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 [quote name='basiulka22tychy'][I]koniec spaniaaaaaaaaaaaaaa pobudka dziefcyny :):):)[/I][/quote] Basiu ja juz od 5 na nogach jestem :( [quote name='XXL']nom wiesz co grozic mi :-( :shake: ladnie:roll: :eviltong:[/quote] :evil_lol: jaa no co ty :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='evaxon']Basiu ja juz od 5 na nogach jestem :( :evil_lol: jaa no co ty :evil_lol:[/quote]:razz:[I][B]a po co tak wcześnie wstajesz:cool3:[/B][/I] Quote
e.v.a Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:[I][B]a po co tak wcześnie wstajesz:cool3:[/B][/I][/quote] a bo o 6 juz musze byc n aprzystanku i jechac do lodzi do szkoly na 7 :( cos strasznego Quote
Alicja Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='evaxon']a bo o 6 juz musze byc n aprzystanku i jechac do lodzi do szkoly na 7 :( cos strasznego[/quote]:crazyeye:[B][I]okropieństwo:shake:[/I][/B] Quote
e.v.a Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:[B][I]okropieństwo:shake:[/I][/B][/quote] nooo widzisz jak sie nademna znecaja:-( ale dzis bylam odwiedzic dzidziusia mojej kumpelki :loveu: jezu jaki on slodki ma 2 miesiace jest rozesmiany pogodny i strasznie silny :D dzis nauczylam go prawie mowic ewa:D no znaczy mowi tylko eee eeee eeee ale ee to juz prawie ewa:D hehehe Quote
Cimi Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Tak, tak od eee nie wiele brakuje do Ewa :lol:... napewno :evil_lol:. Quote
e.v.a Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 [quote name='Cimi']Tak, tak od eee nie wiele brakuje do Ewa :lol:... napewno :evil_lol:.[/quote] no tak :D a z jakim usmiechem to mowil :loveu: achhh nie na marne mowilam do neigo prawie przez 9 miesiecy :evil_lol: Quote
Cimi Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='evaxon']no tak :D[/QUOTE] Twoja interpretacja :evil_lol: . Quote
Recommended Posts