Kate I Luka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='bonita'][B][I]Muszę Wam powiedzieć coś strasznego.[/I][/B] [SIZE=6][COLOR=red]ŚNIEG!, ŚNIEG![/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=#ff0000]u nas pada śnieg![/COLOR][/SIZE] :placz: [SIZE=6][COLOR=#ff0000]zima idzie![/COLOR][/SIZE] [COLOR=black][/COLOR] [B][I]Jak to możliwe:hmmmm: o tej porze roku[/I][/B]:p .[/QUOTE] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja nie chce śniegu :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
DORRAG Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Cześć Ewcia:p [quote name='Kate I Luka'] ja nie chce śniegu :shake: :shake: :shake: :shake:[/quote] No właśnie Ja też już nie chcę śniegu. Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='bonita'][B][I]Muszę Wam powiedzieć coś strasznego.[/I][/B] [SIZE=6][COLOR=red]ŚNIEG!, ŚNIEG![/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=#ff0000]u nas pada śnieg![/COLOR][/SIZE] :placz: [SIZE=6][COLOR=#ff0000]zima idzie![/COLOR][/SIZE] [B][I]Jak to możliwe:hmmmm: o tej porze roku[/I][/B]:p .[/quote]:placz::placz::placz:[B][I]u mnie też biało Cześć Ewik [/I][/B] Quote
Medorowa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Cześć Ewcia:cool3: :cool3: :loveu: U mnie śniegu 'nima' i nie będzie,i już... :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 a u nas nie ma śniegu (yes, yes, yes!!!) ale pewnie będzie jutro :shake: Quote
Paula Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Corcia :loveu: Zdrowiej szybciutko :kciuki: Quote
PIKA Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Cześc Ewcia [quote name='Vectra']Ewka marudo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :hmmmm: po kim Ty to masz :hmmmm: no po kim :niewiem: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] od razu mowie, ze nie po mnie :shake: [quote name='tygra']a umnie śniegu brak[/quote] na razie :diabloti: Quote
dbsst Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Witaj Wnusiu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='PIKA'] od razu mowie, ze nie po mnie :shake:[/QUOTE] ale ja o Tobie nie pomyślałam :evil_lol: to co się tak tłumaczysz ? :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 cześć Tigierki:multi: zdrówka życzę, bo weckend już blisko:p Quote
teqquila Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 witam dziewczyny snieg ma padac wiecie musisz sie Ewo ciplo ubrac bys sie nie zalatwila znow pozdro Quote
Kate I Luka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Cześć Ewciu, jak tam dziś zdróffko? Lepiej już z Toba? Quote
Imbirka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Kobiałki, a gdzie wy się podziewacie???????? Quote
e.v.a Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 [quote name='Vectra']Ewka marudo :evil_lol: :hmmmm: po kim Ty to masz :hmmmm: no po kim :niewiem: :evil_lol: [/quote] :evil_lol: wole nie mowic bo beda bic:evil_lol: [quote name='bonita'][B][I]Muszę Wam powiedzieć coś strasznego.[/I][/B] [SIZE=6][COLOR=red]ŚNIEG!, ŚNIEG![/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=#ff0000]u nas pada śnieg![/COLOR][/SIZE] :placz: [SIZE=6][COLOR=#ff0000]zima idzie![/COLOR][/SIZE] [B][I]Jak to możliwe:hmmmm: o tej porze roku[/I][/B]:p .[/quote] a u nas wczoraj sniegu nie bylo :eviltong: a dzisiaj jest bialo :mdleje: [quote name='Kate I Luka'] ja nie chce śniegu :shake: :shake: [/quote] ja tez ... [quote name='tygra']a umnie śniegu brak[/quote] ciekawe jak dlugo hihi [quote name='DORRAG']Cześć Ewcia:p No właśnie Ja też już nie chcę śniegu.[/quote] czesccccc a kto by go chcial... [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:[B][I]u mnie też biało[/I][/B] [I][B]Cześć Ewik[/B][/I] [/quote] nie plakaj Alu nie plakaj ponoc zima ma byc narazie przez 2 tygodnie [quote name='madzia i medor']Cześć Ewcia:cool3: :cool3: :loveu: U mnie śniegu 'nima' i nie będzie,i już... :evil_lol:[/quote] hahahahahahahhahahahahhahahahahahaha jasne :P czesc [quote name='Bodziulka']a u nas nie ma śniegu (yes, yes, yes!!!) ale pewnie będzie jutro :shake:[/quote] i coo jest sniezek:diabloti: [quote name='paula_z']Corcia :loveu: Zdrowiej szybciutko :kciuki:[/quote] czesc mamuska :loveu: [quote name='PIKA']Cześc Ewcia od razu mowie, ze nie po mnie :shake: na razie :diabloti:[/quote] czesc XXXbabciu jak nie po tobie to po kim??:evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 [quote name='dbsst']Witaj Wnusiu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] witaj babciu:loveu: [quote name='Imbir1']cześć Tigierki:multi: zdrówka życzę, bo weckend już blisko:p[/quote] czesc Bimberki:multi: dziekuje [quote name='teqquila']witam dziewczyny snieg ma padac wiecie musisz sie Ewo ciplo ubrac bys sie nie zalatwila znow pozdro[/quote] wiemy wiemyu .. juz spadl ;( [quote name='Kate I Luka']Cześć Ewciu, jak tam dziś zdróffko? Lepiej już z Toba?[/quote] ojj zdrowko tak sobie:shake: goraczka minela ale gardlo straszni eboli i nie moge mowic zabardzo :( za polrtorej godzinki ide do lekarza... [quote name='Imbir1']Kobiałki, a gdzie wy się podziewacie????????[/quote] a w łozku jestesmy:eviltong: haha Tigra dzisiaj rano tacie uciekla do domu jak na na snieg zaczol padac hahaha zalatwila sie przed klatka:crazyeye: czego nigdy nie robi :evil_lol: bo jej snieg oczy zasypal :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Bodziulka']a u nas nie ma śniegu (yes, yes, yes!!!) ale pewnie będzie jutro :shake:[/quote][B][I]:cool3:no i co sie cieszyła.... No i co Ewuś...żyjesz jak widze:p [/I][/B] Quote
e.v.a Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:cool3:no i co sie cieszyła....[/I][/B] [I][B]No i co Ewuś...żyjesz jak widze:p[/B][/I] [/quote] zyje:multi: :multi: :multi: niebawem ide do lekarza :roll: Tigra sie przeprowadzila z przedpokoju do kuchni pod grzejnik:evil_lol: sama przytargala swoj kocyk :evil_lol: i teraz tam lezy od jakiejs godzinki i grzeje doopke:evil_lol: Quote
Vectra Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 hahahahaha , widze że Tigra pokochała śnieg od pierwszego płatka :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Cze Antyzimówki:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 [quote name='Vectra']hahahahaha , widze że Tigra pokochała śnieg od pierwszego płatka :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: tak jak jej pani:evil_lol: :evil_lol: [quote name='DORRAG']Cześć Tigierki:p[/quote] czesc:multi: [quote name='madzia i medor']Cze Antyzimówki:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :evil_lol: witamy witamy :D bylam u lekarza i to zwykla wirusowka jest :) mam posiedziec w domu do piatku brac gripex i wit. C no i na gardelko jakis areozol :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Ah ta Tigrowska miłość do śniegu... :evil_lol: Cześć ;) Quote
e.v.a Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ah ta Tigrowska miłość do śniegu... :evil_lol: Cześć ;)[/quote] :evil_lol: to tylko kwtestia przyzwyczajenia:evil_lol: to taki szok wczoraj ladnie cieplo dzis cos mokrego pod lapkami:evil_lol: czesc:D a Tigrusiek ma rozwolnienie:shake: biedna psinka:razz: Quote
leemonca Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: to tylko kwtestia przyzwyczajenia:evil_lol: to taki szok wczoraj ladnie cieplo dzis cos mokrego pod lapkami:evil_lol: czesc:D a Tigrusiek ma rozwolnienie:shake: biedna psinka:razz:[/quote] może to alergia na śnieg :diabloti: Quote
Recommended Posts