Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

no w sumie podobno ciekać się sunie zaczynają między 6 a 12 miesiącem najczęściej - więc normatywnie :)
niedawno poznaąłm dziewczynę z suczką onka która ma właśnie 3 cieczkę a ma 17 miesięcy.
ale mam nadzieję że moja poczeka do wiosny

Posted

[quote name='tygra']no w sumie podobno ciekać się sunie zaczynają między 6 a 12 miesiącem najczęściej - więc normatywnie :)
niedawno poznaąłm dziewczynę z suczką onka która ma właśnie 3 cieczkę a ma 17 miesięcy.
ale mam nadzieję że moja poczeka do wiosny[/quote]
ja tez liczylam na to ze Tigra niedostanie cieczki w wakacje:evil_lol: i sie przeliczyłam
[quote name='dbsst']co to czesc takie oschłe :shake:

:diabloti:[/quote]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=deepskyblue]witaj kochana w moich skromnych progach :multi: jak milo ze wpadlas:multi: tak dawno cie niebylo:placz: tesknilysmy z Tigierka:placz: buziaczki :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I];)czołem marudy i fafluniaste mamy:p[/I][/B][/quote]
czołem Alu:loveu:
[quote name='teqquila']witam was dziewuchy[/quote]
my ciebie tez witamy:multi:

[quote name='paula_z']Czesc corka :multi: Jak imprezka? :razz:[/quote]
czesc mamuska
impreza udana :) bylo fajnie znowu dozo nie pilam (;) ) wybawilam sie ....kolano boli i tylko kolano..
znowu brak kaca:multi:
na poczatku nie chcialo mi sie tam siedziec ale z biegiem czasu bylo coraz lepiej
z imprezy wyszlam okolo 4 a do domu wrocilam po 6 co prawda od tej sali do domu mialam okolo 30 min ale tak jakos wyszlo (:oops: )
impreze zaliczam do udanych :p nastepna za tydzien potem za 2 tygodnie i kolejna 2 lutego :mdleje:
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Ewa! :loveu:[/quote]

[quote name='madzia i medor']Doberek dziołchy;) :loveu:[/quote]
czesc:multi:

[quote name='Kate I Luka'][SIZE=5][CENTER][B]Ewka wstawaj śpiochu zaspałaś do szkoły [/B][/CENTER]
[/SIZE]

[/quote]
no juz nie spie juz nie spie wstalam juz po 15
[quote name='DORRAG']Tak mi sie wydawało że Ja już tu dzisiaj byłam:hmmmm: , ale widzę ze nie:roll:

Tak że dzień dobry Ewuś:p[/quote]
dziendoberek :)

galerie wasze poodwiedzam wieczorkiem buziaczki dla wszystkicj

Posted

[quote name='leemonca']cześć roztańczona Ewo :multi:[/quote]
czesc
[quote name='Kate I Luka']:shake: :shake: :shake: jak można tyle spać.....

[RIGHT]:p :eviltong: :p [/RIGHT]
[/quote]
:evil_lol: normalnie:eviltong:
[quote name='Imbir1']cześć:multi: widze, że masz grafik zapełniony:diabloti:[/quote]
ooo tak..... mam nadzieje ze tz nic juz nie wymysli bo padne...
[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:o masz a ta tylko balety i balety:evil_lol:[/I][/B][/quote]
:evil_lol: cos trzeba robic :evil_lol:

czuje sie padnieta:shake: chce mi sie spac:placz: a jeszcze musze pare rzeczy zrobic:placz:

Posted

[quote name='evaxon']czesc

:evil_lol: normalnie:eviltong:

ooo tak..... mam nadzieje ze tz nic juz nie wymysli bo padne...

:evil_lol: cos trzeba robic :evil_lol:

czuje sie padnieta:shake: chce mi sie spac:placz: a jeszcze musze pare rzeczy zrobic:placz:[/quote]
To sobie daj spokój z robotą i odpocznij ;) Najlepiej na dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']To sobie daj spokój z robotą i odpocznij ;) Najlepiej na dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
:lol: taaaaaak to dobry pomysl :evil_lol:
ale na dogo tez ni emam sil :roll: siedze patrze czytam ale pisac misi enie chce:shake:
i do tego mam na cos ochote i nie wiem na co :placz:

Posted

[quote name='evaxon']impreze zaliczam do udanych :p nastepna za tydzien potem za 2 tygodnie i kolejna 2 lutego :mdleje:[/quote]
:multi: Baw sie i imprezuj, corcia, poki mozesz i masz sile ;)