Basia&Safi Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [QUOTE] takie male ADHD[/QUOTE] [I][B]to tak jak safi :D:D:D [/B][/I] Quote
e.v.a Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Vectra']cześć Ewcia :D[/quote] czesc Ewcia :D Quote
e.v.a Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='tygra']to wcześnie cieczkować zaczęła[/quote] e tam . prawidlowo. Quote
tygra Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 no w sumie podobno ciekać się sunie zaczynają między 6 a 12 miesiącem najczęściej - więc normatywnie :) niedawno poznaąłm dziewczynę z suczką onka która ma właśnie 3 cieczkę a ma 17 miesięcy. ale mam nadzieję że moja poczeka do wiosny Quote
Kate I Luka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='evaxon'] Tigra ma bzika na punkcie weta i nic sie nie da zrobic bo sie bawi kladzie biega szaleje takie male ADHD:evil_lol:[/QUOTE] taaa.... skąd ja to znam :mad: :mad: :mad: Quote
dbsst Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 co to czesc takie oschłe :shake: :diabloti: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [B][I];)czołem marudy i fafluniaste mamy:p[/I][/B] Quote
Kate I Luka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [SIZE="5"][CENTER][B]Ewka wstawaj śpiochu zaspałaś do szkoły [/B][/CENTER][/SIZE] [CENTER][IMG]http://www.gify.org.pl/rysunki/rzeczy/szkola/3.gif[/IMG][/CENTER] Quote
DORRAG Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Tak mi sie wydawało że Ja już tu dzisiaj byłam:hmmmm: , ale widzę ze nie:roll: Tak że dzień dobry Ewuś:p Quote
e.v.a Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='tygra']no w sumie podobno ciekać się sunie zaczynają między 6 a 12 miesiącem najczęściej - więc normatywnie :) niedawno poznaąłm dziewczynę z suczką onka która ma właśnie 3 cieczkę a ma 17 miesięcy. ale mam nadzieję że moja poczeka do wiosny[/quote] ja tez liczylam na to ze Tigra niedostanie cieczki w wakacje:evil_lol: i sie przeliczyłam [quote name='dbsst']co to czesc takie oschłe :shake: :diabloti:[/quote] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=deepskyblue]witaj kochana w moich skromnych progach :multi: jak milo ze wpadlas:multi: tak dawno cie niebylo:placz: tesknilysmy z Tigierka:placz: buziaczki :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [quote name='Alicjarydzewska'][B][I];)czołem marudy i fafluniaste mamy:p[/I][/B][/quote] czołem Alu:loveu: [quote name='teqquila']witam was dziewuchy[/quote] my ciebie tez witamy:multi: [quote name='paula_z']Czesc corka :multi: Jak imprezka? :razz:[/quote] czesc mamuska impreza udana :) bylo fajnie znowu dozo nie pilam (;) ) wybawilam sie ....kolano boli i tylko kolano.. znowu brak kaca:multi: na poczatku nie chcialo mi sie tam siedziec ale z biegiem czasu bylo coraz lepiej z imprezy wyszlam okolo 4 a do domu wrocilam po 6 co prawda od tej sali do domu mialam okolo 30 min ale tak jakos wyszlo (:oops: ) impreze zaliczam do udanych :p nastepna za tydzien potem za 2 tygodnie i kolejna 2 lutego :mdleje: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Ewa! :loveu:[/quote] [quote name='madzia i medor']Doberek dziołchy;) :loveu:[/quote] czesc:multi: [quote name='Kate I Luka'][SIZE=5][CENTER][B]Ewka wstawaj śpiochu zaspałaś do szkoły [/B][/CENTER] [/SIZE] [/quote] no juz nie spie juz nie spie wstalam juz po 15 [quote name='DORRAG']Tak mi sie wydawało że Ja już tu dzisiaj byłam:hmmmm: , ale widzę ze nie:roll: Tak że dzień dobry Ewuś:p[/quote] dziendoberek :) galerie wasze poodwiedzam wieczorkiem buziaczki dla wszystkicj Quote
Kate I Luka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='evaxon'] no juz nie spie juz nie spie wstalam juz po 15 [/QUOTE] :shake: :shake: :shake: jak można tyle spać..... [RIGHT]:p :eviltong: :p [/RIGHT] Quote
Imbirka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 cześć:multi: widze, że masz grafik zapełniony:diabloti: Quote
Alicja Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [B][I]:razz:o masz a ta tylko balety i balety:evil_lol:[/I][/B] Quote
e.v.a Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='leemonca']cześć roztańczona Ewo :multi:[/quote] czesc [quote name='Kate I Luka']:shake: :shake: :shake: jak można tyle spać..... [RIGHT]:p :eviltong: :p [/RIGHT] [/quote] :evil_lol: normalnie:eviltong: [quote name='Imbir1']cześć:multi: widze, że masz grafik zapełniony:diabloti:[/quote] ooo tak..... mam nadzieje ze tz nic juz nie wymysli bo padne... [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:o masz a ta tylko balety i balety:evil_lol:[/I][/B][/quote] :evil_lol: cos trzeba robic :evil_lol: czuje sie padnieta:shake: chce mi sie spac:placz: a jeszcze musze pare rzeczy zrobic:placz: Quote
Pysia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='evaxon']czesc :evil_lol: normalnie:eviltong: ooo tak..... mam nadzieje ze tz nic juz nie wymysli bo padne... :evil_lol: cos trzeba robic :evil_lol: czuje sie padnieta:shake: chce mi sie spac:placz: a jeszcze musze pare rzeczy zrobic:placz:[/quote] To sobie daj spokój z robotą i odpocznij ;) Najlepiej na dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 [quote name='Pysia']To sobie daj spokój z robotą i odpocznij ;) Najlepiej na dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :lol: taaaaaak to dobry pomysl :evil_lol: ale na dogo tez ni emam sil :roll: siedze patrze czytam ale pisac misi enie chce:shake: i do tego mam na cos ochote i nie wiem na co :placz: Quote
Paula Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [quote name='evaxon']impreze zaliczam do udanych :p nastepna za tydzien potem za 2 tygodnie i kolejna 2 lutego :mdleje:[/quote] :multi: Baw sie i imprezuj, corcia, poki mozesz i masz sile ;) Quote
Recommended Posts