Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']Heloł [IMG]http://yelims2.free.fr/Fumeurs/Fumeur17.gif[/IMG][/quote]
:multi: czesc rastamanie:multi:

dziendoberek Julcia wczasowiczko:cool3: :evil_lol:

Posted

dziendoberek wszystkim:multi: a ja dopiero co wrocilam z łodzi blehh padam...zaraz zmykam na spacerer z Tigra:razz:
wogole to siedze patrze przez okno i co widze?? jak ludzie w domach maja juz choinki:roll: czy to normalne??:hmmmm: przeciez św. mikolaj przyjedzie dopiero 24 ..po co im teraz choinka:niewiem:

Posted

[quote name='evaxon']dziendoberek wszystkim:multi: a ja dopiero co wrocilam z łodzi blehh padam...zaraz zmykam na spacerer z Tigra:razz:
wogole to siedze patrze przez okno i co widze?? jak ludzie w domach maja juz choinki:roll: czy to normalne??:hmmmm: przeciez św. mikolaj przyjedzie dopiero 24 ..po co im teraz choinka:niewiem:[/quote]

[B]c h o i n k i ?!?!? [/B]już teraz :lying:?!?! w sklepach to i owszem widziałam, ale w domach :-o ?!?!

Posted

[quote name='Imbir1']no z tymi choinkami to chyba ktoś przegiął:cool3::evil_lol:[/quote]
:lol: eee no cooo tyyy :evil_lol:
ludzie maja rozne pomysly :evil_lol: ja z roku na rok coraz mniej lubi eubierac choinke:roll: kiedys czekalam z utesknieniem kiedy bede mogla wieszac ozdoby i siwatelka :multi: teraz... mamami marudzi ze choinke trzeba ubrac ja szybko cto chce zrobic a ona marudzi ze zle bla bla bla:roll: jachhhh

Posted

[quote name='evaxon']dziendoberek wszystkim:multi: a ja dopiero co wrocilam z łodzi blehh padam...zaraz zmykam na spacerer z Tigra:razz:
wogole to siedze patrze przez okno i co widze?? jak ludzie w domach maja juz choinki:roll: czy to normalne??:hmmmm: przeciez św. mikolaj przyjedzie dopiero 24 ..po co im teraz choinka:niewiem:[/quote][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:żarcisz ...
my w przedszkolu też juz mamy no ale to zawsze tak było ze na Mikołaja się choinkę ubierało

Mikołaj 6 grudnia :p
24 dzieciątko;)
[/I][/B]

Posted

widocznie inni też stwierdzili, ze trzeba ubrać wcześniej w dom:cool3:, mam tylko nadzieję, że nie zaczeli tak wcześnie jak coca-cola z reklamami:cool3: (zaraz po św.Zmarłych:evil_lol:)

Posted

No właśnie, a propos choinek - zauważyłam, że z roku na rok cos szybciej te choinki się w sklepach pojawiają...

A za oknem mam już tez ubraną, sąsiedzi ubrali osiedlową choinkę, i juz od wczoraj świeci się... Szkoda, że przez tą pogode jakoś to ni w ząb nie pasuje....

Posted

24 aniołek przychodzi :cool3:

Co do choinek to u nas zawsze ubieramy w Wigilię rano :roll: I również szczęka mi opada jak widzę światełka choinek w oknach domów. Przyzwyczaiłam się z widokiem choinki w kwietniu, bo ludziom nie chce się jej rozbierać, ale w pierwszy dzień grudnia? :shake:

Posted

w miejscach publicznych to rozumie .. przed domami jak snieg pada tez.. ale w domu za chiny nie moge pojac po cholere choinka 1 grudnia:lol:

Pinczerka ale ci bajery wciskaja... aniołki?? 24??? buahahahahahahahahhahahahahahahah
do mni eprzychodzi Mikolaj :multi:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']24 aniołek przychodzi :cool3:

Co do choinek to u nas zawsze ubieramy w Wigilię rano :roll: I również szczęka mi opada jak widzę światełka choinek w oknach domów. Przyzwyczaiłam się z widokiem choinki w kwietniu, bo ludziom nie chce się jej rozbierać, ale w pierwszy dzień grudnia? :shake:[/QUOTE]

[quote name='evaxon']w miejscach publicznych to rozumie .. przed domami jak snieg pada tez.. ale w domu za chiny nie moge pojac po cholere choinka 1 grudnia:lol:

Pinczerka ale ci bajery wciskaja... aniołki?? 24??? buahahahahahahahahhahahahahahahah
do mni eprzychodzi Mikolaj :multi:[/QUOTE]

obie żeście wariatki ! :evil_lol: :evil_lol: 24.12 przychodzi DZIECIĄTKO !!!

a 7.12 mikołaj :p :p :p

Ale wiadomo, to tylko do grzecznych dzieci, dlatego biedne nie wiecie kto i kiedy bo niegrzeczne zawsze byłyście i was omijali :D :D :D

Posted

[quote name='Kate I Luka']obie żeście wariatki ! :evil_lol: :evil_lol: 24.12 przychodzi DZIECIĄTKO !!!

a 7.12 mikołaj :p :p :p

Ale wiadomo, to tylko do grzecznych dzieci, dlatego biedne nie wiecie kto i kiedy bo niegrzeczne zawsze byłyście i was omijali :D :D :D[/quote]
błahahaha do mnie to przychodzi 6.12 :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Kate I Luka']hahaha faktycznie, masz mnie..... Juz mysle o urodzinach taty 7.12... Ale sie wkopalam :evil_lol:[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: