e.v.a Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='Vectra']Heloł [IMG]http://yelims2.free.fr/Fumeurs/Fumeur17.gif[/IMG][/quote] :multi: czesc rastamanie:multi: dziendoberek Julcia wczasowiczko:cool3: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Hej Ewa, Busiaki dla Tigrusińskiej ;) Quote
e.v.a Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 dziendoberek wszystkim:multi: a ja dopiero co wrocilam z łodzi blehh padam...zaraz zmykam na spacerer z Tigra:razz: wogole to siedze patrze przez okno i co widze?? jak ludzie w domach maja juz choinki:roll: czy to normalne??:hmmmm: przeciez św. mikolaj przyjedzie dopiero 24 ..po co im teraz choinka:niewiem: Quote
leemonca Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='evaxon']dziendoberek wszystkim:multi: a ja dopiero co wrocilam z łodzi blehh padam...zaraz zmykam na spacerer z Tigra:razz: wogole to siedze patrze przez okno i co widze?? jak ludzie w domach maja juz choinki:roll: czy to normalne??:hmmmm: przeciez św. mikolaj przyjedzie dopiero 24 ..po co im teraz choinka:niewiem:[/quote] [B]c h o i n k i ?!?!? [/B]już teraz :lying:?!?! w sklepach to i owszem widziałam, ale w domach :-o ?!?! Quote
e.v.a Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 czesc mama :cool3: czesc tygra:cool3: leemonca no wlasnie:crazyeye: ja tez sie dziwie:razz: Quote
Imbirka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 no z tymi choinkami to chyba ktoś przegiął:cool3::evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='Imbir1']no z tymi choinkami to chyba ktoś przegiął:cool3::evil_lol:[/quote] :lol: eee no cooo tyyy :evil_lol: ludzie maja rozne pomysly :evil_lol: ja z roku na rok coraz mniej lubi eubierac choinke:roll: kiedys czekalam z utesknieniem kiedy bede mogla wieszac ozdoby i siwatelka :multi: teraz... mamami marudzi ze choinke trzeba ubrac ja szybko cto chce zrobic a ona marudzi ze zle bla bla bla:roll: jachhhh Quote
Alicja Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='evaxon']dziendoberek wszystkim:multi: a ja dopiero co wrocilam z łodzi blehh padam...zaraz zmykam na spacerer z Tigra:razz: wogole to siedze patrze przez okno i co widze?? jak ludzie w domach maja juz choinki:roll: czy to normalne??:hmmmm: przeciez św. mikolaj przyjedzie dopiero 24 ..po co im teraz choinka:niewiem:[/quote][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:żarcisz ... my w przedszkolu też juz mamy no ale to zawsze tak było ze na Mikołaja się choinkę ubierało Mikołaj 6 grudnia :p 24 dzieciątko;) [/I][/B] Quote
Imbirka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 widocznie inni też stwierdzili, ze trzeba ubrać wcześniej w dom:cool3:, mam tylko nadzieję, że nie zaczeli tak wcześnie jak coca-cola z reklamami:cool3: (zaraz po św.Zmarłych:evil_lol:) Quote
Kate I Luka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 No właśnie, a propos choinek - zauważyłam, że z roku na rok cos szybciej te choinki się w sklepach pojawiają... A za oknem mam już tez ubraną, sąsiedzi ubrali osiedlową choinkę, i juz od wczoraj świeci się... Szkoda, że przez tą pogode jakoś to ni w ząb nie pasuje.... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 24 aniołek przychodzi :cool3: Co do choinek to u nas zawsze ubieramy w Wigilię rano :roll: I również szczęka mi opada jak widzę światełka choinek w oknach domów. Przyzwyczaiłam się z widokiem choinki w kwietniu, bo ludziom nie chce się jej rozbierać, ale w pierwszy dzień grudnia? :shake: Quote
e.v.a Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 w miejscach publicznych to rozumie .. przed domami jak snieg pada tez.. ale w domu za chiny nie moge pojac po cholere choinka 1 grudnia:lol: Pinczerka ale ci bajery wciskaja... aniołki?? 24??? buahahahahahahahahhahahahahahahah do mni eprzychodzi Mikolaj :multi: Quote
tygra Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 u mnie też ubiera się choinkę 24 rano ew. 23 wieczorem jak dużo roboty jest - a zawsze jest dużo :) Quote
e.v.a Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 ja to wczesniej ubieram ze 3 dni przed gwiazdka zalezy jak ze sprzataniem stoimy :evil_lol: Quote
leemonca Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 my ubieramy 23 żeby już 24 było posprzątane i atmosfera świąt w łóżeczkach nas dosięgła :cool3: Quote
Kate I Luka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']24 aniołek przychodzi :cool3: Co do choinek to u nas zawsze ubieramy w Wigilię rano :roll: I również szczęka mi opada jak widzę światełka choinek w oknach domów. Przyzwyczaiłam się z widokiem choinki w kwietniu, bo ludziom nie chce się jej rozbierać, ale w pierwszy dzień grudnia? :shake:[/QUOTE] [quote name='evaxon']w miejscach publicznych to rozumie .. przed domami jak snieg pada tez.. ale w domu za chiny nie moge pojac po cholere choinka 1 grudnia:lol: Pinczerka ale ci bajery wciskaja... aniołki?? 24??? buahahahahahahahahhahahahahahahah do mni eprzychodzi Mikolaj :multi:[/QUOTE] obie żeście wariatki ! :evil_lol: :evil_lol: 24.12 przychodzi DZIECIĄTKO !!! a 7.12 mikołaj :p :p :p Ale wiadomo, to tylko do grzecznych dzieci, dlatego biedne nie wiecie kto i kiedy bo niegrzeczne zawsze byłyście i was omijali :D :D :D Quote
e.v.a Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='Kate I Luka']obie żeście wariatki ! :evil_lol: :evil_lol: 24.12 przychodzi DZIECIĄTKO !!! a 7.12 mikołaj :p :p :p Ale wiadomo, to tylko do grzecznych dzieci, dlatego biedne nie wiecie kto i kiedy bo niegrzeczne zawsze byłyście i was omijali :D :D :D[/quote] błahahaha do mnie to przychodzi 6.12 :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Kate I Luka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='evaxon']błahahaha do mnie to przychodzi 6.12 :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/QUOTE] hahaha faktycznie, masz mnie..... Juz mysle o urodzinach taty 7.12... Ale sie wkopalam :evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='Kate I Luka']hahaha faktycznie, masz mnie..... Juz mysle o urodzinach taty 7.12... Ale sie wkopalam :evil_lol:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 dziś jako pierwsza powiem ci [B][FONT=Arial Black][COLOR=Blue][SIZE=7]DZIEŃ - DO - BRY [/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts