Wyjątek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 My z Gera tez dopiero co po spacerku :) Przed chwila wszamała miche i juz się zaczyna rozrabianie że szkoda gadać. Zabawki dostaja skrzydeł:evil_lol: Krzesła tez...:angryy: Quote
mar....ka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 U nas nie tylko wieje, ale tez już pada-ochydztwo!!! Ewka jak nie wpadniesz do nas do galerii, to :mad: :mad: :mad: Wreszcie nowy aparacik mam, też mnie kusiło allegro, ale przypomniałam sobie Twoje perypetie i kupiłam w sklepie. Boshe tym aparatem to już chyba się wszystkim pochwaliłam, a wstawiłam dopiero 4 zdjęcia:evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 a u nas juz pada:shake: znaczy padalo jak juz wychodzilam z domku czyli okolo 17:shake: polazilam po sklepach (bylam w manufakturze) potem na kawce z tz-ta kolegami idopiero co wrocilam.... majoka ja jestem i to zawsze ale nie zawsze pisze :eviltong: no a aparacik pierwsza klasa :D super ze beda foty:multi: Quote
Imbirka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 hallo, co tu taka cisza?:cool3::evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 [quote name='Imbir1']hallo, co tu taka cisza?:cool3::evil_lol:[/quote] a no bo nikt nie pisze:razz: a ja tym bardziej nie bede pisac bo jestem styrana na maxa:shake: Quote
Imbirka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 uuuuuuuuuu, to kiepsko z tobą:evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 [quote name='evaxon']a no bo nikt nie pisze:razz: a ja tym bardziej nie bede pisac bo jestem styrana na maxa:shake:[/quote] A po czym:cool3: :cool3: Quote
e.v.a Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 [quote name='madzia i medor']A po czym:cool3: :cool3:[/quote] echh wczoraj pozno poszlam spac wczesnie wstalam dzisiaj od rana nic ni ejadlam i do wawki pojechalam a niestety ni ejestem osoba lubiaca jazde samochodem potem na lotnisku czekanie przez godinie na brata z lotniska idac do auta przewialo mnie ze 3 razy :shake: powrod do domu .... zle sie czuje masakra :shake: i na dodatek nie moge si epolozyc spac bo brata dziewczyna jest u nas:shake: Quote
e.v.a Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 [quote name='Vectra']za dużo kawy było :D[/quote] no niestety nie tak duzo :shake: Tz mnie pilnowal zebym za duzo w siebie nie wlala:evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Nie martw się, ja chora jestem a jutro do pracy:placz: :placz: Ale może pójdę do lekarza:razz: Albo sobie wolne wezmę:razz: Quote
e.v.a Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 [quote name='madzia i medor']Nie martw się, ja chora jestem a jutro do pracy:placz: :placz: Ale może pójdę do lekarza:razz: Albo sobie wolne wezmę:razz:[/quote] ja to z przemeczenia:shake: a jutro wstaje o 5 :shake: nie wiem jak ja sobie poradze:shake: Quote
Imbirka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 biedna Ewcia:shake:, ja jutro też wstaje, znowu trza iść do pracy:cool3: Quote
Cimi Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ja też jutro wstaje :evil_lol: :evil_lol:. Quote
Medorowa Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 A ja strajkuję i jutro nie idę:diabloti: :diabloti: Quote
e.v.a Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 [quote name='madzia i medor']A ja strajkuję i jutro nie idę:diabloti: :diabloti:[/quote] tez bym tak chciala:shake: boze dopiero co umylam glowe i pomalowalam paznokcie:placz: jeszcze wanna i wysuszyc wlosy :placz: nie mam sily:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: dobranoc wszystkim:razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [quote name='evaxon']tez bym tak chciala:shake: boze dopiero co umylam glowe i pomalowalam paznokcie:placz: jeszcze wanna i wysuszyc wlosy :placz: nie mam sily:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: dobranoc wszystkim:razz:[/quote] Hey Ewo :* I jak udało się wstać? :cool3: Quote
e.v.a Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Hey Ewo :* I jak udało się wstać? :cool3:[/quote] hej hej :) a udalo udalo :cool3: w nocy chyba mialam niewielka goraczke bo dreszcze mialam i sie dziwnie czulam ale dzis jest duuuzo lepiej :) tylko gardelko pobolewa ale i tak mniej niz wczoraj :) wlasnie wrocilam od weta bleeee a wiec na oczku znowu robi nam si ezapalenie mieszka wlosowego:shake: dostala preventica :razz: bo to nam pomaga:) no a pypec na mordce to tez zapalenie :shake: dostala masc jesli do piatku nie zmniejszy sie lub nie zniknie to czeka nas glupi jaś i usowanie pypcia zeby sie po snupce nierozprzestrzenil:shake: Quote
tygra Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 oj żeby pomogło, po co zabiegować się... ale jak trzeba to trzeba Quote
Medorowa Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Trzymam kciuki:multi: :multi: :multi: A mówiłam, że dzisiaj do pracy nie pójdę:eviltong: Quote
e.v.a Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 [quote name='madzia i medor']Trzymam kciuki:multi: :multi: :multi: A mówiłam, że dzisiaj do pracy nie pójdę:eviltong:[/quote] oj cius cius ni eladni enei ladnie :shake: no trzymajcie trzymajcie przydadza sie teraz:) Quote
Medorowa Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [quote name='evaxon']oj cius cius ni eladni enei ladnie :shake: [/quote] I to na cały tydzień:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
e.v.a Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 [quote name='madzia i medor']I to na cały tydzień:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:[/quote] :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Quote
Recommended Posts