Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

U nas nie tylko wieje, ale tez już pada-ochydztwo!!!

Ewka jak nie wpadniesz do nas do galerii, to :mad: :mad: :mad: Wreszcie nowy aparacik mam, też mnie kusiło allegro, ale przypomniałam sobie Twoje perypetie i kupiłam w sklepie. Boshe tym aparatem to już chyba się wszystkim pochwaliłam, a wstawiłam dopiero 4 zdjęcia:evil_lol:

Posted

a u nas juz pada:shake: znaczy padalo jak juz wychodzilam z domku czyli okolo 17:shake: polazilam po sklepach (bylam w manufakturze) potem na kawce z tz-ta kolegami idopiero co wrocilam....

majoka ja jestem i to zawsze ale nie zawsze pisze :eviltong: no a aparacik pierwsza klasa :D super ze beda foty:multi:

Posted

[quote name='Imbir1']hallo, co tu taka cisza?:cool3::evil_lol:[/quote]
a no bo nikt nie pisze:razz: a ja tym bardziej nie bede pisac bo jestem styrana na maxa:shake:

Posted

[quote name='madzia i medor']A po czym:cool3: :cool3:[/quote]
echh wczoraj pozno poszlam spac wczesnie wstalam dzisiaj od rana nic ni ejadlam i do wawki pojechalam a niestety ni ejestem osoba lubiaca jazde samochodem potem na lotnisku czekanie przez godinie na brata z lotniska idac do auta przewialo mnie ze 3 razy :shake: powrod do domu .... zle sie czuje masakra :shake: i na dodatek nie moge si epolozyc spac bo brata dziewczyna jest u nas:shake:

Posted

[quote name='madzia i medor']Nie martw się, ja chora jestem a jutro do pracy:placz: :placz:
Ale może pójdę do lekarza:razz: Albo sobie wolne wezmę:razz:[/quote]
ja to z przemeczenia:shake: a jutro wstaje o 5 :shake: nie wiem jak ja sobie poradze:shake:

Posted

[quote name='madzia i medor']A ja strajkuję i jutro nie idę:diabloti: :diabloti:[/quote]
tez bym tak chciala:shake: boze dopiero co umylam glowe i pomalowalam paznokcie:placz: jeszcze wanna i wysuszyc wlosy :placz: nie mam sily:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

dobranoc wszystkim:razz:

Posted

[quote name='evaxon']tez bym tak chciala:shake: boze dopiero co umylam glowe i pomalowalam paznokcie:placz: jeszcze wanna i wysuszyc wlosy :placz: nie mam sily:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

dobranoc wszystkim:razz:[/quote]

Hey Ewo :*
I jak udało się wstać? :cool3:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Hey Ewo :*
I jak udało się wstać? :cool3:[/quote]
hej hej :) a udalo udalo :cool3: w nocy chyba mialam niewielka goraczke bo dreszcze mialam i sie dziwnie czulam ale dzis jest duuuzo lepiej :) tylko gardelko pobolewa ale i tak mniej niz wczoraj :)

wlasnie wrocilam od weta bleeee
a wiec na oczku znowu robi nam si ezapalenie mieszka wlosowego:shake: dostala preventica :razz: bo to nam pomaga:)
no a pypec na mordce to tez zapalenie :shake: dostala masc jesli do piatku nie zmniejszy sie lub nie zniknie to czeka nas glupi jaś i usowanie pypcia zeby sie po snupce nierozprzestrzenil:shake:

Posted

[quote name='madzia i medor']Trzymam kciuki:multi: :multi: :multi:
A mówiłam, że dzisiaj do pracy nie pójdę:eviltong:[/quote]
oj cius cius ni eladni enei ladnie :shake:
no trzymajcie trzymajcie przydadza sie teraz:)

Posted

[quote name='madzia i medor']I to na cały tydzień:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:[/quote]
:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: