Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gosia1701']Perełka po pobycie w lecznicy wróci do azylu :([/QUOTE]nie wyobrażam jej sobie nawet w hoteliku. to co przeżyła wcześniej na ulicy i teraz po oddaniu - musi znaleźć DT minimum. Róbmy ogłoszenia może

Posted

Inna sprawa, że Mona może jakichś świetnych warunków w schronisku nie ma, ale krzywda jej się nie dzieje... Chyba nie ma sensu wyciągać jej do hotelu i zajmować miejsce psu, który realnie może potrzebować pomocy? Jeżeli już, to na tymczas... I ogłoszenia, tak, jak napisała Feliksik.

Posted

[quote name='anita_happy']DZIZAS!!cholera!!!jasna...

właśnie anitka, ona była jednym z pierwszych szydłowiaków, którym sie pomogło i znowu wraca. a było tak dobrze

Posted

[quote name='feliksik']właśnie anitka, ona była jednym z pierwszych szydłowiaków, którym sie pomogło i znowu wraca. a było tak dobrze[/QUOTE]

czy mozna liczyc na jakieś nowe foty MONY?
ja jak bede w Wawie to podjade do Falenicy...ale teraz jestem w szydłowcu...

cholerka...trzeba jej DT szukac w Wawie...

jak mi jej żal potwornie!!zaciązona pojechała do Azylu...ja ją znam z ulicy :(

Posted

Chciałam porobić ogłoszenia i porozwieszać. Może komuś wpadnie w oko...

Gdzie ona teraz będzie? W Azylu w Falenicy?
Kogo kontakt można podawać w ogłoszeniach?
Czy można wiedzieć ile mniej więcej waży i czy dalej jest spokojna i OK do psów?

Posted

[quote name='Igam']Chciałam porobić ogłoszenia i porozwieszać. Może komuś wpadnie w oko...
Gdzie ona teraz będzie? W Azylu w Falenicy?
Kogo kontakt można podawać w ogłoszeniach?
Czy można wiedzieć ile mniej więcej waży i czy dalej jest spokojna i OK do psów?[/QUOTE]
Perełka jest w azylu
kontakt 501 258 303
dalej jest spokojna i lubi inne psy
nie wiem ile teraz waży

ale nie wiem czy nie lepiej będzie z ogłoszeniami poczekać aż będą nowe zdjęcia Perły

Posted

Ja chciałam pare powiesić tam gdzie psiarze na spacery chodzą, to nowe zdjęcie nie jest aż tak ważne jak przy ogłoszeniach w internecie. Tak sobie myślę ;)