Jump to content
Dogomania

Tinka - pamiętacie? Po 2 latach znowu bez domu Prosimy o deklaracje i wsparcie!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję ;*
Skoro nie było sprzeciwu i były pieniażki w skarpecie to oddałam beli51 50 zł. za wykup psiska. Bela wszędzie ze mną jeździła, w sprawie Tinki robiła trasy ponad 5 razy, takze jestem bardzo wdzięczna za zainteresowanie i pomoc, dlategoż ten dług potraktowałam priorytetowo. Mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe? ;>

Posted

BoUnTy napisał(a):
Trzeba najpierw znaleźc osobę, która ja ogłosi i zrobi jej full wypas allegro... ;] I nowy tekst do ogłoszen...

Jak do mnie przyjedzie mogę zrobić jej takie allegro - tylko nie wiem dokładnie ile ono kosztuje ale myślę że koło 20 zł:)

Posted

Zwykłe ok 1.60
Wyróżnione 12,60
Full wypask [wyroznienie, pogrubienie, miniaturka, i coś jueszcze] 20 zł.

Ja zwykle robie zwykłe wyroznione, z szablonami i całkiem ładnie wygladają ;>

Posted

Poczekajmy na zdanie innych, no i ktoś musiałby tekst napisac, żeby Ciebie za bardzo nie obciażać...
Mnie to oojętne kto wystawi xD

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
No i Tince się udało i to na dodatek do megii1. NIE DZIWIĘ SIĘ ZE MACHA OGONKIEM. PO JEJ PRZEJŚCIACH CZAS NAJWYŻSZY ŻEBY Z RADOŚCI OGONEK NIE PRZESTAWAŁ MACHAĆ. POZDRAWAIAM!!!

Dokładnie! Teraz czas na lepsze życie ;)

Posted

Już mogę napisać coś więcej. Sunia jest mega wesoła, radosna, żywiołowa, ciągle się cieszy, chce lizać człowieka po twarzy. Kiedy jest jej kolej na głaskanie powarkuje na inne psiaki bo teraz jej kolej! A poza tym ma w książeczce wpisane ze ma 5 lat i moze tego się trzymajmy - dla niej jest to napewno korzystniejsze:) A poza tym jest mięciutka, czyściutka i tylko by się ją chciało przytulać:)

Posted

No własnie, ja też z niecierpliwością czekam na relacje...

A za bazarek gos serdecznie dziekujemy ;* Sliczny jest - szkoda, że jestem ateistką i w moim pooju pewnie choinka nie zagości ;>

Posted

Przytulanka juz zadomowiła się u nas. Cały dzień spędza na okładaniu sie (oczywiście w zabawie) z prawie roczną suczką Lilu. Mój Darek nie moze uwierzyć ze ona ma tyle lat ile mówicie bo ona zachowuje się jak wyrośniety szczeniak:)

Posted

Mówiłam, że to zywe ADHD ;> A jak dogaduje się z Kibicem, nie ma sprzeczek?
Troszkę mi smutno, ze zapewne juz nigdy jej nie zobacze :-(