Marta67 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Seria zapewne szybko znajdzie właściciela bo jest naorawdę piękna :) a Puszek przyciąga wzrok na swój sposób :) a któreś z nich ma wątek na dogo? Quote
Awit Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Czyli Fliperek jeden ma nadzieję na domek:-) A drugi ze mna pospaceruje. Marta może pochodzić z nami, jeszcze miała być moja córka, więc dziewczyny mogą się wymienić, albo może być jakiś psiak do mojej córki. następny psiak. Marta ile masz lat? Quote
koosiek Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Właśnie z tą Serią to tak fajnie nie jest, ona już baaardzo długo czeka, trafiła do azylu jako szczeniak :( Więc takie pokazanie jej światu to dla niej duża szansa. Wstawiłam w tamten post linki do ich wątków. Quote
Marta67 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 mi się otwierają link ze strony psiego anioła... to smutne, że tak siedzi... a wybacz teraz się dodały linki :eviltong: Quote
Awit Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Zgodziłam się, napisałam gdzieś, że moja córka też może wziąźć jakiegoś psa i może być Marta iona albo mogą się wymienić. Marta ile masz lat? Quote
Lidan Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Na poprzedniej stronie Marta odpowiedziała: [quote name='Marta67']15... dobry wiek? nie jestem za młoda? [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG][/quote] Quote
koosiek Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Tak, tak, teraz jeszcze decyzja Taubiego co do psa dla Marty (który to ma być). Ja to rozumiem tak, że Ty, Awit, weźmiesz z córką Flipa i Kumpla, a Marta azylowicza. A jeśli i Flip do tego czasu pójdzie do adopcji, to i Wy wzięłybyście jakiegoś azylowicza na jego miejsce - ok? Zapytałam jeszcze na gronie, czy Biszkopt na pewno jedzie na Pola i czekam na odpowiedź. Quote
Marta67 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 no właśnie ja czekam na decyzję co do wyboru psiaka :) mi tam obojętniem który ważne żeby był "fajny" :) mam nadzieję, że rozumiecie o co chodzi :) no to czekam na wybór :) Quote
Marta67 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 spadłeś Kumpel na 3 stronę aż : O ja cie podniose :) Quote
Awit Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Mogę Flipa, Gabi Kumpla, Marta azylowicza. Coby były zrównoważone:-) Quote
Astaroth Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Mam propozycje domu dla Kumpla, u moich znajomych i w dodatku sąsiadów. Niedawno odeszły ich dwa psy, miały już koło 15-16 lat. Odkąd przeprowadzili się pod Warszawę przygarniali wszystkie psy które się przyplątały. Po śmierci ostatnich zastrzegali że już więcej psów nie wezmą, chociaż Janusz już im wspominał o Kumplu, a kilka dni temu zapytali jak tam ich pies i czy ciągle szuka domu :) Państwo maja już swoje lata, mieszkają blisko i bywamy u nich co najmniej raz w tygodniu więc kontrole poadopcyjne zapewnione, weterynarza mają znajomego który przyjeżdza do nich od lat w razie potrzeby, karmią dobrze, przynajmniej odkąd uświadomiliśmy ich że pedigree się dla psów nie nadaje, teraz przywozimy im karmę jak jeździmy do hurtowni, najpierw Kumpel mieszkałby w kojcu na dworzu, żona zawsze stawia taki warunek jak ma być nowy pies ale po kilku tygodniach mąż i tak przenosi psa do domu ;) Kumpel był u nich w odwiedzinach wczoraj, nie popisał się zupełnie, chyba sie przestraszył bo pan domu ma wielką brodę więc Kumpel od razu na niego nawarczał, a i tak zostal nazwany "pięknym pieseczkiem"i w ogóle sie nie zrazili. Nie wiem, jak myślicie ? Jest tylko jeden problem Janusz jak go zachwalał pare tygodni temu to się zapędził i powiedział że Kumpel ma wszystkie szczepienia zrobione. A niestety nie ma żadnych. Quote
taubi Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Astaroth a masz możliwośc zrobienia jemu szczepień na fakture dla Fundacji? ,Dla Kumpla to by było super no i ty byś miałą na wszystko oko :) Quote
Aimez_moi Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Oj ale byloby super gdyby krasnal mial w koncu domek.....:) Quote
Marta67 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 no :) naresszcie koniec zastoju w adopcjach :) (taubi masz już psa dla mnie? zdaje się, że się za bardzo ekscytuję :P) Quote
Awit Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Oj Kumpel, szczep się psiaku i niech Cię domek bierze na zawsze!! Quote
Lidan Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Na szczepienia można zrobić zrzutkę byle psisko trafiło wreszcie do swojego domu. On chyba i w kojcu mógłby mieszkać...nie pamiętam gdzie w tej chwili przebywa, tzn w domu czy też w kojcu? Quote
Marta67 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 szczepienia nie mogą przeszkodzić w pójściu do nowego domku... trzeba to załatwić :) Quote
Aimez_moi Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Kumpelek do domku szoruj...... Szczep się bracie i..... bądż szczęśliwy......:) Quote
koosiek Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Trzymam kciuki za domek dla Kupla! A co u Kiary? Quote
Astaroth Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 postaram się w weekend załatwić szczepienia i może już porzeprowadzić Kumpla do nowego domu, teraz chłopa mi wywiało w Polskę i nie mam jak pojechać Quote
Aimez_moi Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Astaroth trzymaj sie dzielnie tam sama....:) Trzymam kciuki za skrzacika....:) Quote
Recommended Posts