Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Seria zapewne szybko znajdzie właściciela bo jest naorawdę piękna :) a Puszek przyciąga wzrok na swój sposób :) a któreś z nich ma wątek na dogo?

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czyli Fliperek jeden ma nadzieję na domek:-)
A drugi ze mna pospaceruje. Marta może pochodzić z nami, jeszcze miała być moja córka, więc dziewczyny mogą się wymienić, albo może być jakiś psiak do mojej córki. następny psiak.
Marta ile masz lat?

Posted

Właśnie z tą Serią to tak fajnie nie jest, ona już baaardzo długo czeka, trafiła do azylu jako szczeniak :( Więc takie pokazanie jej światu to dla niej duża szansa. Wstawiłam w tamten post linki do ich wątków.

Posted

Zgodziłam się, napisałam gdzieś, że moja córka też może wziąźć jakiegoś psa i może być Marta iona albo mogą się wymienić.
Marta ile masz lat?

Posted

Na poprzedniej stronie Marta odpowiedziała:
[quote name='Marta67']15... dobry wiek? nie jestem za młoda? [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG][/quote]

Posted

Tak, tak, teraz jeszcze decyzja Taubiego co do psa dla Marty (który to ma być).

Ja to rozumiem tak, że Ty, Awit, weźmiesz z córką Flipa i Kumpla, a Marta azylowicza. A jeśli i Flip do tego czasu pójdzie do adopcji, to i Wy wzięłybyście jakiegoś azylowicza na jego miejsce - ok?

Zapytałam jeszcze na gronie, czy Biszkopt na pewno jedzie na Pola i czekam na odpowiedź.

Posted

no właśnie ja czekam na decyzję co do wyboru psiaka :) mi tam obojętniem który ważne żeby był "fajny" :) mam nadzieję, że rozumiecie o co chodzi :) no to czekam na wybór :)

Posted

Mam propozycje domu dla Kumpla, u moich znajomych i w dodatku sąsiadów. Niedawno odeszły ich dwa psy, miały już koło 15-16 lat. Odkąd przeprowadzili się pod Warszawę przygarniali wszystkie psy które się przyplątały. Po śmierci ostatnich zastrzegali że już więcej psów nie wezmą, chociaż Janusz już im wspominał o Kumplu, a kilka dni temu zapytali jak tam ich pies i czy ciągle szuka domu :) Państwo maja już swoje lata, mieszkają blisko i bywamy u nich co najmniej raz w tygodniu więc kontrole poadopcyjne zapewnione, weterynarza mają znajomego który przyjeżdza do nich od lat w razie potrzeby, karmią dobrze, przynajmniej odkąd uświadomiliśmy ich że pedigree się dla psów nie nadaje, teraz przywozimy im karmę jak jeździmy do hurtowni, najpierw Kumpel mieszkałby w kojcu na dworzu, żona zawsze stawia taki warunek jak ma być nowy pies ale po kilku tygodniach mąż i tak przenosi psa do domu ;)
Kumpel był u nich w odwiedzinach wczoraj, nie popisał się zupełnie, chyba sie przestraszył bo pan domu ma wielką brodę więc Kumpel od razu na niego nawarczał, a i tak zostal nazwany "pięknym pieseczkiem"i w ogóle sie nie zrazili.
Nie wiem, jak myślicie ?
Jest tylko jeden problem Janusz jak go zachwalał pare tygodni temu to się zapędził i powiedział że Kumpel ma wszystkie szczepienia zrobione. A niestety nie ma żadnych.

Posted

Astaroth a masz możliwośc zrobienia jemu szczepień na fakture dla Fundacji? ,Dla Kumpla to by było super no i ty byś miałą na wszystko oko :)

Posted

Na szczepienia można zrobić zrzutkę byle psisko trafiło wreszcie do swojego domu. On chyba i w kojcu mógłby mieszkać...nie pamiętam gdzie w tej chwili przebywa, tzn w domu czy też w kojcu?