Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='koosiek'][B]Fizia[/B],[B] Clo[/B], a myślałyście o pokazaniu go na Dniu Ziemi (25 kwietnia, Pola Mokotowskie)? Może na żywo ktoś by się nim zauroczył...[/QUOTE]

Ja myślę, że to fajny pomysł - ale opiekunek Kumpla jest Fundacja.

My tylko trzymamy kciuki i kibicujemy

Posted

Koosiek zaproponowals mi żebym wzięła Kumpla na dzień ziemi :P więc jeśli wszystko się uda i Wy też się zgodzicie to ja bardzo chętnie :) z godzinę poświęciłam żeby cały wątek przeczytać mimo że tam głównie o Kiarze ;)

Posted

no właśnie :)
jest przytulaśny prawda? to obcych też się tuli? jest grzeczny na smyczy? trzeba go zaprezentować choć takie słodkie stworzenie samym sobą pewnie zainteresuje :D

Posted

jeszcze kilka dni... och oby w końcu nadeszła ta niedziela 25 kwietnia... :)
Już ja sie tobą Kumpelku zajmę :D
a jaki jest jego stosunek do psów / kotów?

Posted

Marta67 przykro mi ale niewyraze zgody :( nie znam cie osobiscie i nic o tobie niewiem krotko jestes na dogo, i nie moge dac Kumpla tobie. Przykro mi

Posted

Przykro mi [B]Marta[/B], tylko narobiłam Ci nadziei :oops: Ale mam nadzieję, że w przyszłym roku będziesz śmigać po Polach z jakimś psiakiem - a może z Twoim własnym tymczasem? ;)

Posted

Awit miała jechać z fliperami (też z Szydłowca), ale jeden z nich prawdopodobnie do tego czasu będzie już w domu, więc może wzięłaby Kumpla... Na razie czekam na jej odpowiedź.

[B]Marta67[/B] - a może po prostu pomogłabyś Awit przy Flipie i ew. Kumplu? :)

Posted

szkoda :( już myślałam, że uda mi się uratować jakiegoś psiaka ze schronu :( :(
ale jaka to pomoc? że będę chodzić obok i patrzeć? to trochę bez sensu bo mogę nawet odstraszyć potencjalnych adoptujących bo pomyślą, ze ja chcę adoptować psiaka, nie sądzicie?
na razie na tymczas nie mam szans... rodzice mówią, że na razie nie poradzimy sobie z dwoma psami (Kora to jeszcze szczeniak) :(
no cóż miałam nadzieję... ale się nie udało :(

Posted

powiedzcie czy mam już sobie robić nadzieję, że uda mi się pomóc czy nie?
:(
zastanówcie się proszę... ja mogę chodzić obok kogoś doświadczonego albo moze inaczej... "znajomego"? z "własnym" pieskiem, żeby nie odstraszyć przypadkiem adoptujących??

Posted

Ja Awit znam wiec jesli Marta67 bedzie chodzic z nią to nie ma problemu tylko nie wiem jak to bedzie jeszcze z azylowymi psami. W przyszłym tygodniu sprobuje wszystko ogarnac bo zaraz wychodze z pracy i neta nie bede mial o w domu mi sie zepsul :(

Wiec trzeba znalesc transport na 25 kwietnia z Brzezin na Pola i w druga strone popołudniu. Tylko odrazu podkreslam że psy napewno nie pojda bezposrednio z festynu.

Posted

mam nadzięję, że Awit się zgodzi...
a macie jakiś pomysł kogo mogłabym wziąć? bo chciałabym znaleźć jego / jej wątek i się doczytać żeby móc go prezemtować :)

Posted

A Awit już się zgodziła na Kumpla? Tesli tak, to [B]Fizia[/B] wpisz proszę w tytuł, że potrzebny transport Brzeziny-Warszawa-Brzeziny na 25 kwietnia.

Hm, to ja proponuję dla Marty [URL="http://www.psianiol.org.pl/adopcje?species=d&status=1&page=7&id=1294"]Serię[/URL] albo [URL="http://www.psianiol.org.pl/adopcje?species=d&status=1&page=12&id=635"]Puszka[/URL]. Zaraz poszukam ich wątków.
Seria: [url]http://www.dogomania.pl/threads/141212-JuA-8miesiAE-czne-ale-nie-dzikie-Szczeniaki-chcAE-do-domA-w-Psi-AnioA-Wwa[/url]
Puszek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/123490-11-letni-Puszek-oddany-po-A-mierci-wA-aA-cicielki-DoA-ywocie-w-schronie-Warszawa[/url]