Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ponieważ Anioł uciekł i chyba fundacja nie może używać pieniędzy na Anioła do innych celów, będę przelewać moje 10zł miesięczne na Kumpla.

Na Kumpla to też konto fundacyjne (Psi Anioł)?

Posted

Przepraszam, że tak u Kumpla, ale nie bardzo mam pomysł gdzie napisać

Dostałam wczoraj smsa od Tusinki, która miała problem z zarejestrowaniem się na dogo

że między Żyrardowem a Mszczonowem - parking w lesie korytowskim - chodzi duży, brązowo-czarny pies w typie dobermana, jest w niebezpieczeństwie, bo obok jest bardzo ruchliwa droga

czy ktoś może pomóc?

Posted

[quote name='fizia']Przepraszam, że tak u Kumpla, ale nie bardzo mam pomysł gdzie napisać

Dostałam wczoraj smsa od Tusinki, która miała problem z zarejestrowaniem się na dogo

że między Żyrardowem a Mszczonowem - parking w lesie korytowskim - chodzi duży, brązowo-czarny pies w typie dobermana, jest w niebezpieczeństwie, bo obok jest bardzo ruchliwa droga

czy ktoś może pomóc?[/QUOTE]

gdyby ktoś chciał się skontaktować w tej sprawie z Tusinką

509750806

Posted

Ma kilka u mnie, ale dosłownie kilka. Nawet mu dzisiaj chciałam gumtree odświeżyć - ale cały czas wyświetlał się komunikat, że coś nie tak jest z tekstem. Nie wiem, o co chodzi, nigdy takich problemów nie miałam z gumtree... No i ma allegro azylowe (i u Lidan chyba też ma?).

Posted

[quote name='koosiek']Ma kilka u mnie, ale dosłownie kilka. Nawet mu dzisiaj chciałam gumtree odświeżyć - ale cały czas wyświetlał się komunikat, że coś nie tak jest z tekstem. Nie wiem, o co chodzi, nigdy takich problemów nie miałam z gumtree... No i ma allegro azylowe (i u Lidan chyba też ma?).[/QUOTE]

no to dobrze, bałam się że nikt go nie ogłasza

Posted

Ja Go niedawno odnawiałam na gumtree, kupiepsa, alegratce - ale to spada tak szybko...odnowię znowu

Z gumtree się tak porobiło, że nie można dodawać ogłoszenia o tresci, którą już się umieszczało - więc przed zamieszczeniem nowego ogłoszenia trzeba usunąć to poprzednie

Posted

[quote name='koosiek']No i ma allegro azylowe (i u Lidan chyba też ma?).[/quote]
Moje allegro już dawno się skończyło. Nie odnawiałam bo nie wiedziałam czy ktoś inny się tym nie zajął. Mogę zrobić nowe lub odnowić stare ale nie stać mnie na wyróżnienie więc tylko zwykłym mogę służyć.

Posted

[quote name='fizia']Z gumtree się tak porobiło, że nie można dodawać ogłoszenia o tresci, którą już się umieszczało - więc przed zamieszczeniem nowego ogłoszenia trzeba usunąć to poprzednie[/QUOTE]

Wiem, wiem, zawsze usuwam stare przed dodaniem nowego ;) Zresztą pokazałby się wtedy komunikat o duplikacie, a mnie się pokazuje o niezgodności treści opisu z regulaminem - i wokół opisu wyświetla się czerwona ramka :roll: Nie mam pojęcia, o co chodzi, wcześniej żadnych problemów z tym tekstem nie miałam.

Posted

A moze dajesz tam jakis adres strony www?

Bo wtedy wlasnie wyswietla sie taka ramka

Jesli to o to chodzi, wystarczy usunac 3w www a reszta adresu moze zostac np. dogomania.pl nie [URL="http://www.dogomania.pl"]www.dogomania.pl[/URL]

Posted

[quote name='Aimez_moi']A ile potrzeba na wyroznienie?[/QUOTE] Allegro wyróżnione (12zł), podświetlone(6zł) i pogrubione (2zł) na 2 tygodnie to koszt w sumie 20 zł.
Odnowiłam to stare. W tej chwili jest zwykłe, bez żadnych wyróżnień. Jeśli ktoś jest chętny do opłacenia wyróżnienia to podam nr konta na pw. Proszę sprawdzić czy dane kontaktowe zgadzają się czy na kogoś innego zmienić.

[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=924067333][SIZE=5][COLOR=Purple][U][B]allegro Kumpla[/B][/U][/COLOR][/SIZE][/url]

Posted

[quote name='fizia']A moze dajesz tam jakis adres strony www?

Bo wtedy wlasnie wyswietla sie taka ramka

Jesli to o to chodzi, wystarczy usunac 3w www a reszta adresu moze zostac np. dogomania.pl nie [URL="http://www.dogomania.pl"]www.dogomania.pl[/URL][/QUOTE]

Nie no, nic takiego nie wstawiałam - już się ostatnio na tym przejechałam, jak chciałam wstawić link do filmiku w ogłoszeniu innego psa. Opis był taki jak tutaj: [URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3486607_nieduzy_kumpel_w_typie_corgi_adopcja.html[/URL]