grzenka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Może w tytule wpisać, że brak pieniędzy na hotelik i nie wiadomo co z nim będzie:-(? Co z pozostałymi deklaracjami, wpłynęły? Quote
kaja555 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 ponieważ Anioł uciekł i chyba fundacja nie może używać pieniędzy na Anioła do innych celów, będę przelewać moje 10zł miesięczne na Kumpla. Na Kumpla to też konto fundacyjne (Psi Anioł)? Quote
fizia Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Tak, tak - na konto fundacyjne dla Kumpla Quote
Aimez_moi Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Kumpel szukamy domku dla Ciebie..... Quote
kaja555 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 a Kumpel jakie ma ogłoszenia? Bo taka malizna to szybko powinna znależć dom. Quote
fizia Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Przepraszam, że tak u Kumpla, ale nie bardzo mam pomysł gdzie napisać Dostałam wczoraj smsa od Tusinki, która miała problem z zarejestrowaniem się na dogo że między Żyrardowem a Mszczonowem - parking w lesie korytowskim - chodzi duży, brązowo-czarny pies w typie dobermana, jest w niebezpieczeństwie, bo obok jest bardzo ruchliwa droga czy ktoś może pomóc? Quote
fizia Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 [quote name='fizia']Przepraszam, że tak u Kumpla, ale nie bardzo mam pomysł gdzie napisać Dostałam wczoraj smsa od Tusinki, która miała problem z zarejestrowaniem się na dogo że między Żyrardowem a Mszczonowem - parking w lesie korytowskim - chodzi duży, brązowo-czarny pies w typie dobermana, jest w niebezpieczeństwie, bo obok jest bardzo ruchliwa droga czy ktoś może pomóc?[/QUOTE] gdyby ktoś chciał się skontaktować w tej sprawie z Tusinką 509750806 Quote
Astaroth Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [quote name='kaja555']a Kumpel jakie ma ogłoszenia? Bo taka malizna to szybko powinna znależć dom.[/QUOTE] chyba w takim razie nie ma :( Quote
koosiek Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ma kilka u mnie, ale dosłownie kilka. Nawet mu dzisiaj chciałam gumtree odświeżyć - ale cały czas wyświetlał się komunikat, że coś nie tak jest z tekstem. Nie wiem, o co chodzi, nigdy takich problemów nie miałam z gumtree... No i ma allegro azylowe (i u Lidan chyba też ma?). Quote
Aimez_moi Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Na bazarku jest opcja z wykupieniem ogloszen. Koosiek prosze spojrzyj na nie bo Ty sie na tym znasz. Chce wykupic takie na Oziego to moze na tego malucha tez byloby mozna. Quote
Astaroth Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [quote name='koosiek']Ma kilka u mnie, ale dosłownie kilka. Nawet mu dzisiaj chciałam gumtree odświeżyć - ale cały czas wyświetlał się komunikat, że coś nie tak jest z tekstem. Nie wiem, o co chodzi, nigdy takich problemów nie miałam z gumtree... No i ma allegro azylowe (i u Lidan chyba też ma?).[/QUOTE] no to dobrze, bałam się że nikt go nie ogłasza Quote
fizia Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Ja Go niedawno odnawiałam na gumtree, kupiepsa, alegratce - ale to spada tak szybko...odnowię znowu Z gumtree się tak porobiło, że nie można dodawać ogłoszenia o tresci, którą już się umieszczało - więc przed zamieszczeniem nowego ogłoszenia trzeba usunąć to poprzednie Quote
Lidan Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 [quote name='koosiek']No i ma allegro azylowe (i u Lidan chyba też ma?).[/quote] Moje allegro już dawno się skończyło. Nie odnawiałam bo nie wiedziałam czy ktoś inny się tym nie zajął. Mogę zrobić nowe lub odnowić stare ale nie stać mnie na wyróżnienie więc tylko zwykłym mogę służyć. Quote
koosiek Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='fizia']Z gumtree się tak porobiło, że nie można dodawać ogłoszenia o tresci, którą już się umieszczało - więc przed zamieszczeniem nowego ogłoszenia trzeba usunąć to poprzednie[/QUOTE] Wiem, wiem, zawsze usuwam stare przed dodaniem nowego ;) Zresztą pokazałby się wtedy komunikat o duplikacie, a mnie się pokazuje o niezgodności treści opisu z regulaminem - i wokół opisu wyświetla się czerwona ramka :roll: Nie mam pojęcia, o co chodzi, wcześniej żadnych problemów z tym tekstem nie miałam. Quote
fizia Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 A moze dajesz tam jakis adres strony www? Bo wtedy wlasnie wyswietla sie taka ramka Jesli to o to chodzi, wystarczy usunac 3w www a reszta adresu moze zostac np. dogomania.pl nie [URL="http://www.dogomania.pl"]www.dogomania.pl[/URL] Quote
Lidan Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='Aimez_moi']A ile potrzeba na wyroznienie?[/QUOTE] Allegro wyróżnione (12zł), podświetlone(6zł) i pogrubione (2zł) na 2 tygodnie to koszt w sumie 20 zł. Odnowiłam to stare. W tej chwili jest zwykłe, bez żadnych wyróżnień. Jeśli ktoś jest chętny do opłacenia wyróżnienia to podam nr konta na pw. Proszę sprawdzić czy dane kontaktowe zgadzają się czy na kogoś innego zmienić. [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=924067333][SIZE=5][COLOR=Purple][U][B]allegro Kumpla[/B][/U][/COLOR][/SIZE][/url] Quote
Aimez_moi Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Mam nadzieje, ze za pare dni ruszymy z allegro..... Quote
koosiek Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='fizia']A moze dajesz tam jakis adres strony www? Bo wtedy wlasnie wyswietla sie taka ramka Jesli to o to chodzi, wystarczy usunac 3w www a reszta adresu moze zostac np. dogomania.pl nie [URL="http://www.dogomania.pl"]www.dogomania.pl[/URL][/QUOTE] Nie no, nic takiego nie wstawiałam - już się ostatnio na tym przejechałam, jak chciałam wstawić link do filmiku w ogłoszeniu innego psa. Opis był taki jak tutaj: [URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3486607_nieduzy_kumpel_w_typie_corgi_adopcja.html[/URL] Quote
Recommended Posts