fizia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Oj ja nie wiem, to Clo rozmawiała z Astaroth Jeszcze u Megii1 pod Warszawą jest miejsce, ale skąd wiąć pieniążki...?:shake: Ok, to zaraz wyślę numer konta i potem w całości prześlę Astaroth Jeszcze napsiała do mnie Markofix:loveu::multi: [I]niestety nie przeczytałam całego wątku - nie dałam rady :-(. w jednym z postów piszesz: "Oneczkę opłacimy, ale przy maluszku prosiłybyśmy o pomoc...:oops: 8 zł za dzień " mogę wspomóc jakąś 100, ale gdzie wpłacić kasę, żeby na ta małą psinkę poszło?[/I] Quote
Madallena Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='fizia']Oj ja nie wiem, to Clo rozmawiała z Astaroth Jeszcze u Megii1 pod Warszawą jest miejsce, ale skąd wiąć pieniążki...?:shake: Ok, to zaraz wyślę numer konta i potem w całości prześlę Astaroth Jeszcze napsiała do mnie Markofix:loveu::multi: [I]niestety nie przeczytałam całego wątku - nie dałam rady :-(. [/I] [I]w jednym z postów piszesz: "Oneczkę opłacimy, ale przy maluszku prosiłybyśmy o pomoc...:oops: 8 zł za dzień "[/I] [I]mogę wspomóc jakąś 100, ale gdzie wpłacić kasę, żeby na ta małą psinkę poszło?[/I][/QUOTE] jezeli moge sie wtracic. Nie wkladalabym psow do megii1 . Mam bardzo niemile doswiadczenia z ta osoba, A raczej nie ja tylko psy, ktore tam byly. Wiec jak mozna prosic to...poszukac trzeba innych hotelikow byle nie u megii1. Quote
fizia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Kurcze najbardziej przydałyby się jakieś darmowe DT, ale takich, jak na lekarstwo Tak mi przykro, że sama nie mogę pomóc...:-( Quote
clo Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 ja wciaz szukam darmowego dt..moze sie uda u amstafki ale czekam na jej odp..i nie wiem czy uda sie w tym tyg ale walczymy:)a co sie dzialo z psami u megi1?jesli moge spytac?my tam psanie mialysmy jeszcze.. super markofix trzeba podziekowac!100zl deklaracja miesieczna? kurcze nie pytalam natalii czy taniej nie policzy...sama nie wiem ale moge sprobowac.. Quote
fizia Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images47.fotosik.pl/221/b7f22dfa089b0ec6med.jpg[/IMG][/URL] Quote
fizia Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Jeszcze kilka osób i Kumple ma zabezpieczony hotelik na miesiąc Quote
clo Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 pomozcie kumplowi!jeszcze tylko kilka osob po 8zl..prosimy! Quote
golf Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 niestety,jak dobrze wiemy, jeden miesiąc wiosny nie czyni... Quote
clo Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 dlatego mam nadzieje,z ete deklaracje ktore juz mamy sa to deklaracje miesieczne? Quote
fizia Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Miesięcznie to narazie jest napewno 60 zł Ale moim zdaniem mimo wszystko trzeba Kumpla zabrać, to nei ejst kwota nie do uzbierania Quote
grzenka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ja dopiero znalazłam wątek psiaków:oops:, mogę dołożyć 20 zł/m-cznie dla maluszka. Quote
fizia Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 O no to wspaniale!!! To już by było 80 zł miesięcznych deklaracji :loveu: Quote
yoko100 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Zapraszam na bazarek na psiaki z Szydlowca i z Mielca:loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/big-bazar-ciuchy-damskie-dzieciece-itp-itd-na-szydlowiec-mielec-do-11-11-09-a-172827/[/URL] Quote
a-markofix Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 To ja zapłacę za jeden miesiąc hoteliku dla Kumla. Niech jak najszybciej tam jedzie. Pieniądze przesyłam zaraz na konto Fizi. Wspaniala robota Dogomaniaczki i Dogomaniacy. Quote
fizia Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='markofix']To ja zapłacę za jeden miesiąc hoteliku dla Kumla. Niech jak najszybciej tam jedzie. Pieniądze przesyłam zaraz na konto Fizi. Wspaniala robota Dogomaniaczki i Dogomaniacy.[/QUOTE] O rany :crazyeye: Jak cudnie!!! Stokrotne dzięki!!!!! [IMG]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/przyroda/kwiaty/kwiaty2.gif[/IMG] Quote
IKA & SONIA Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Moja wpłata na Kumpla właśnie została wysłana przelewem. Jutro rano powinna być zaksięgowana. Quote
Madallena Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Bylam dzisiaj w Szydlowcu, niestety Kiary i Kumpla nie widzialam :( sa za to nastepne, inne psiaki :-( Quote
fizia Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Madallena - wysłałam Ci dokładne namiary od Anity z Szydłowca, gdzie Kiara i Kumpel zazwyczaj są - może następnym razem się uda I jeszcze: "KUMPEL - brat TULI - wiek TULI wet określiła na ok rok...przed pierwszą cieczką /na szczęscie teraz ją dostała dopiero!!!ufff.akurat przed wyznaczonym USG :smile:/ KIARA - tez wygląda młodo. Jak brałam TULE, biegała ona z Kiarą i dwoma podobnymi do siebie pieskami /stad teza, ze to rodzeństwo/ Robiłam wywiad o TULI - psy pojawiły się przed wakacjami /albo świezy transport z wioski albo oderwane od matki/ co prawda na waszych zdjeciach macie psiaka, który jest podobny do TULI i KUMPLA -moze to ten trzeci z watachy :smile: a jesli to suczka to moze to mamuśka ??? pare słów o tych psiakach pozbawione agresji, dokarmiane prze dzieci ze szkoły podstawowowej /taki buały duzy budynek przy światłach/ Rejon gdzie mozna spotkac psiaki - to os. WSCHÓD /od szkoły do Biedronki/, psiaki niesamowicie ufne ale przestraszone jak bedziecie "reklamować" psiaki do adopcji śmiało możecie pisac, ze pieski do domu z dziecmi albo dla osoby starszej... TULA jest idealnym towarzyszem do bloku i niesamowicie inteligentnym czterołapnym... Dwa dni trwała nauka zalatwiania sie na dworze... jeden dzien nauka spanai w łóżku :smile:)) p.s. pieski łagodne ale z temperamentem /KUMPEL jak ma charakterek po Tuli to bedzie umiał pokazać pazurki...czasem/" [COLOR=red]"KIARA I KUMPEL[/COLOR] [COLOR=red]rezydują na osiedlu WSCHÓD[/COLOR] [COLOR=red] [/COLOR] [COLOR=red]często blok STASZICA 3[/COLOR] [COLOR=red]i Jachowskiego 14 [/COLOR] [COLOR=red] [/COLOR] [COLOR=red]W nocy spią /pod balkonem przy Staszica 3 albo pod drzewem za Jachowskiego 14.[/COLOR] Ja Kumpla/brat mojej TULI / wpuszczałam do klatki na spanie - jest nieduży i bardzo spokojny-jak byłam w SZydłowcu. powodzenia jakby nie powiodła sie akcja złapania KIARY I KUMPLA - bede w Szydłowcu we wtorek. moge je zgarnąc..jakos dam rade :///zostawie swoje dwie agentki w Warszawie u znajomych żeby było miejsce dla K&K odpiszcie co i jak" Quote
fizia Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/horror-w-szydlowcu-wyjazd-w-piatek-szukamy-pilnie-dt-zdjecia-s-1-2-30-31-a-172267/index60.html[/URL] A tu jeszcze kilka innych psiaków z Szydłowca, które mogą być jutro zabrane, ale nie ma pełnych deklaracji... Quote
koosiek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Kolejny szydłowiecki psiak, również potrzebuje deklaracji: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ozi-ma-szanse-jutro-wyrwac-sie-z-szydlowskiego-piekla-na-cito-potrzebne-deklaracje-172964/[/url] Quote
fizia Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Dziś wpłynęło na konto 250 zł od Makrofix 40 zł od Ika&Sonia i Jej Mamy 20 zł od P. Anety przesłane przez Poker ogromne dzięki!!!!! [URL="http://www.picturesanimations.com/flowers/7/kilipprosa.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/f/flowers/kilipprosa.gif[/IMG][/URL] Quote
golf Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 :multi::multi::multi::multi: Kumpel juz nie musisz sie martwić!!! podaj mi na prv nr konta to wysle to co uhandlowalysmy na koszulkach. Quote
koosiek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 To teraz jeszcze szukamy szczęścia dla Oziego, Moni i Meggi :razz: Quote
fizia Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Trzymam kciuki, żeby udało się Ich zlokalizowac i zabrać Quote
grzenka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Bardzo mocno trzymamy kciuki i jesteśmy z Wami myślami. Quote
Recommended Posts