clo Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 no nic niestety babka nie powazna i nas wystawila..nie odbiera odemnie tel,nie odpisuje na smsy..ehh:(daj mi znac nat na pw ile tam tego dlugu zostalo:(jakos posplacamy...a no i jak Kiarunia okaze sie tfu tfu ,ze zostaje to ja oczywiscie przysylam kolejna bide:))) Quote
fizia Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Babka od Sunny, takiej innej owczarkowatej suni, która była u Natalii Quote
Astaroth Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 dopóki nic nie wiadomo to zapraszam na wątek psiaka który jest u mnie w hoteliku a do którego nikt nie zagląda, naprawdęświetny szczeniak: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/178002-Znaleziono-szczeniaka-WiAE-zowna-szuka-kochajAE-cego-domu[/URL] Quote
Astaroth Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 dopóki nic nie wiadomo to zapraszam na wątek psiaka który jest u mnie w hoteliku a do którego nikt nie zagląda, naprawdę świetny szczeniak: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/178002-Znaleziono-szczeniaka-WiAE-zowna-szuka-kochajAE-cego-domu[/URL] Quote
Aimez_moi Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Kumpel Kumpelek co tam u Ciebie maluchu? Quote
Energy Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Jak Kiara, czy już po wizycie? Suńka zostaje? Quote
Lidan Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Też czekam na jakieś konkretne wiadomości :hmmmm: Quote
taubi Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 W tym tygodniu podskocze do Kiary, bo w piątek miałem by ale Pani miała zebranie u dziecka w szkole. Quote
clo Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 czekamy na wiesci bo juz nastena kandydatka by do natalii sie wybierala..;)i czeka.. Quote
Astaroth Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 byłam dzisiaj podrzucić książeczkę Kiary i odwiedzić dziewczynę. Moim zdaniem domek bardzo fajny, Pani sympatyczna. Kiara jest grzeczna, z kotem się dogaduje bez problemu, z dzieckiem też świetnie, daje się ściskać, głaskać bez mruknięcia. Państwo kupili jej karmę którą dostawała u mnie (brit) i dzisiaj byli u weterynarza po tym jak dostali książeczkę. Myślę że bardzo polubiła nową rodzinę. Oczywiście troche czasu minie jak komuś zaufa, za dużo tego "porzucania" było w jej życiu, ale trzymam kciki że już nigdy więcej. I czekam na Waszą profesjonalną opinie z wizyty :) Quote
clo Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 no to chyba nastepna nasza sunka moze juz sie do ciebie pakowac?:))bo tytus samnie moze bez koleznaki siedziec;) Quote
Aimez_moi Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Szukamy domku dla Kumpla... Kumpel..... pokazujemy się. Quote
fizia Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 No to bardzo się cieszę! Astaroth - napisz koniecznie ile pieniążków mam Ci dosłać za ten drugi pobyt Kiary A Kumpelek czeka i czeka... [URL="http://i35.tinypic.com/2ns5r45.jpg"][IMG]http://i35.tinypic.com/2ns5r45.jpg[/IMG][/URL] Quote
Aimez_moi Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Kumpel kurcze polansujmy sie moze ktos Cie wypatrzy. Quote
anita_happy Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 super wieści...super wieści :))) KIARA TY DAMO..długo czekałaś !!!!!!!!!!! Quote
taubi Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Wczoraj byłem u Kiaruni na wizycie poadopcyjnej i podpisac umowe. Kiara lepiej chyba nie mogła trafic. Jej nowa Pani jest wspaniała. Kiara zaakcetpowała kota bez problemu tylko on na początku Kiare kilka razy łapa sprał a teraz jest juz dobrze. Kiara jest bardzo spokojna i widac po niej ze szczesliwa :) KIARA LEPIEJ NIE MOGLA TRAFIC :) Quote
taubi Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Wczoraj byłem u Kiaruni na wizycie poadopcyjnej i podpisac umowe. Kiara lepiej chyba nie mogła trafic. Jej nowa Pani jest wspaniała. Kiara zaakcetpowała kota bez problemu tylko on na początku Kiare kilka razy łapa sprał a teraz jest juz dobrze. Kiara jest bardzo spokojna i widac po niej ze szczesliwa :) KIARA LEPIEJ NIE MOGLA TRAFIC :) Quote
Poker Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 nie pamiętam już czy pisałam,że pani Aneta po powrocie z zagranicy ma problewemy i wycofała się z wpłat na psiaki.Bardzo mi przykro. Cieszę się niesamowicie,że Kiara ma DS . Quote
Recommended Posts