sara_rokitnica Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']Kochani czy ktoś mógłby napisać jakiś piękny tekst o nich? A może już tu gdzies jest, a ja to pominełam :roll:[/quote] przypominam prośbę Mysi! Quote
sara_rokitnica Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 no tak... kto ma na nia odpowiedziec skoro nikt Astuni i Tobiego nie odwiedza? :shake: Quote
paros Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 A ten tekścik z moich ogłoszeń i allegro nie podoba się :cool3: śliczne te nowe fotki, dam w nowej aukcji :lol: Ta mi się podoba [IMG]http://img217.imageshack.us/img217/7420/dscf0028fk0.jpg[/IMG] Quote
Mysia_ Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 paros, wiesz leń jestem i musiałabym poszukać, no dobra idę poszukać :evil_lol: Quote
paros Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']paros, zobacz pierwszą stronę :evil_lol:[/quote] To samo jest na stronie poprzedniej ;) Mysia, dla Ciebie [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/323132_dwa_psy_szukaja_domu_do_pilnowania.html][COLOR=purple][B]link do ogłoszenia psiaków[/B][/COLOR][COLOR=black][/url]:lol: [/COLOR] Quote
Mysia_ Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 trzeba się zabrac za akcję adopcyjna dla nich :p Quote
Mysia_ Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 wysłałam dwa maila do "Mojego psa" i "Przyjaciela Psa", aha i jeszcz na jakis psi portal... Trzeba ich porozglaszać :roll: Quote
Patikujek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [B][COLOR=darkorange]moje kochane psiaki:loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Biegnijcie na pierwszą możę tam was ktoś zauważy:)[/COLOR][/B] Quote
Mysia_ Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 mam nadzieje, że załapały się na lipcowy numer MP :roll: Quote
sara_rokitnica Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 oby tak.... nie da sie tego jakos sprawdzic?? Quote
dona20 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Własnie trafiłam na wątek Tobusia i Astuni.Jest mi potwornie przykro, że Asta tak podupadła na zdrowiu.Znam te psiaki, bo kiedyś jeżdziłam do Zabrzanskiego schroniska.Nawet miałam przyjemnośc pare razy wyjść z nimi na spacerek.Moge tylko powiedzieć,że to naprawde wspaniałe i przekochane psaki.Nie potrafie pojąć, że tak długo siedzą w schronisku :-( Trzymam za nie bardzo mocno kciuki i wierze, że domek się znajdzie. Quote
Patikujek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [B][COLOR=darkorange]Bąbelki w górę:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]a kiedy Dona jeździłaś do schroniska??[/COLOR][/B] Quote
dona20 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ostatni raz w schronisku byłam jakieś 2 lata temu.Myślę, że mnie widziałyście(przyjeżdżałam z chłopakiem), niestety z powodu braku czasu musiałam przerwać, nad czym bardzo ubolewam.Moja przygoda z Zabrzańskim schroniskiem zaczęła się dawno, bo za czasów starych właścicieli.Jeździłam regularnie, jednak po wyjeździe do Wrocławia siłą rzeczy musiałam przerwac moje wyprawy do schronu.Powiem szczerze, że bardzo brakuje mi wizyt w schronisku,cały czas sledze wątki przez was umieszczane(wiele psiaków znam), regularnie przeglądam też strone schroniska.Od lipca chciałabym znowu powrócic do wolontariatu, mam nadzieje, że dodatkowe ręce do pracy sie przydadzą. Quote
Mysia_ Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 hmmmm.... Czy dona20 ma na imię Magda? ;) jak nie to będę kombinowac dalej..... Sara, da się sprawdzic zaraz wyslę maila czy udało się ich przepchac, bo wysłałam im ta wiadomośc w dniu zamknięcia lipcowego numer, ale może zdązyli.... :roll: Quote
sara_rokitnica Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 aha... no to 3mam kciuki zeby sie udalo ;) Quote
dona20 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Zgadza sie Mysiu, dona20 ma na imię Magda :) Trzymam mocno kciuki za Astunie i Tobusia, mam nadzieje, że domek w końcu ich wypatrzy. Quote
sara_rokitnica Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']ta moja pamięć :cool3:[/quote] :roflt::roflt: :roflt: nic nie mowie poprostu :P na pierwsza psiaki!!! Quote
sara_rokitnica Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 no co :P:P:P przeciez ja nic nie powiedzialam :evil_lol: przeciez zartuje se :P ;) (qrcze niedlugo to se tak nagrabie ze nie wyjde zywa ze schroniska :evil_lol: ) na pierwsza psiaki! Quote
sara_rokitnica Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 i o Astuni z Tobisiem zaczynaja zapominac... Quote
Mysia_ Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 wciąż wypatrują domu... :-( Czy dostaną szansę? Quote
Recommended Posts