Hania:) Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hehe...same Magdy na forum:lol:[/quote] Ja tez w rzeczywistosci Magda jestem:) Quote
daria1 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Same Magdy bardzo miło.A Ty Yorkie jak masz na imię?????????;) Quote
koregra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 No nie same, nie same Hi hi :evil_lol: Quote
daria1 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 A Ty Koregra to chyba masz na imię Kamila.Czy się mylę?:lol: Quote
daria1 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Koregra jeśli dobrze się doczytałam gdzieś na offie to szykujesz się do ślubu?Napisz kiedy ten dzień i jak przygotowania. Quote
koregra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Tak tak ale może o tym to nie w tym wątku ;) Quote
Sara_i_Aris Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='daria1']Same Magdy bardzo miło.A Ty Yorkie jak masz na imię?????????;)[/quote] Mam na imię Sara :eviltong: Ale to ludzkie imię, a nie psie :p Quote
Magda Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Yorkie']Mam na imię Sara :eviltong: Ale to ludzkie imię, a nie psie :p[/quote] Tez mam w klasie Sare:p Mnie sie podoba to imie. Quote
Fado Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witam wszystkich posiadaczy Yorków oto nasze cudo oto Fado [COLOR="Red"] zdjecia za duze! czytaj Regulamin![/COLOR] Fdo ma skończone 2 miesięce mamy go od 10 dni wczoraj podczas zabawy :diabloti: z naszym huskim złamał 3 kostki w łapce i musieliśmy mu założyć gips :placz: [COLOR="Red"] zdjecia za duze! czytaj Regulamin![/COLOR] Quote
Magda Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witajcie! Sliczny piesek:loveu: To chyba nie byl najlepszy pomysl, zeby maly bawil sie z huskym... dobrze, ze zlamal tylko lapke, a nie kregoslup:roll: Radze uwazac nastepnym razem;) Wiecej zdjec!:multi: Quote
koregra Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Jeju jaki bidulek :-( Wracaj szybko do zdrowia maluszku :buzi: Quote
Fado Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Magda_Miki']Witajcie! Sliczny piesek:loveu: T Wiecej zdjec!:multi:[/quote] [COLOR="Red"] zdjecia za duze! czytaj Regulamin![/COLOR] Quote
Fado Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Magda_Miki']Te girki jakie wyprostowane:loveu:[/quote] booo szczęśliwy jest :loveu: Quote
Fado Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='daria1']Witamy Fado wśród nas:loveu:[/quote] a witam i ja was :painting: Quote
Neva Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Caluski dla Fado od moich yoreczek:loveu::loveu::loveu::loveu: Mieszkamy blisko siebie:) Kto leczy Twojego pieseczka , czy weterynarz z debna??. Skąd jest Twoj piesek , moze jestesmy rodziną:lol::lol::lol: Quote
Fado Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Neva']Caluski dla Fado od moich yoreczek:loveu::loveu::loveu::loveu: Mieszkamy blisko siebie:) Kto leczy Twojego pieseczka , czy weterynarz z debna??. Skąd jest Twoj piesek , moze jestesmy rodziną:lol::lol::lol:[/quote] naszego Fadzie dogląda wet z gorzowa wlkp z centrum małych zwierząt :lol: :lol: :lol: do Dębna po lini prostej mamy 45km :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=sienna]Jaki slodziutki :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=sienna]Biedactwo, takie małe, a już go krzywda spotkała :-( Nie umyślnie, ale jednak...[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
nane Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Fado']Witam wszystkich posiadaczy Yorków oto nasze cudo oto Fado Fdo ma skończone 2 miesięce mamy go od 10 dni wczoraj podczas zabawy :diabloti: z naszym huskim złamał 3 kostki w łapce i musieliśmy mu założyć gips :placz: [/quote] Niezły rozrabiaka z tego Fado ale za to śliczny :loveu: no cóż przy zabawie różne rzeczy się przytrafiają obojętnie jakiej wielkości są psiaki znajomej kilka lat temu suczka wypadła z kontenerka i połamała łapkę ale się zarosło i wszystko jest w porządku małemu można teraz gotować wywar z kurzych łapek Quote
Fado Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='nane']Niezły rozrabiaka z tego Fado ale za to śliczny :loveu: no cóż przy zabawie różne rzeczy się przytrafiają obojętnie jakiej wielkości są psiaki znajomej kilka lat temu suczka wypadła z kontenerka i połamała łapkę ale się zarosło i wszystko jest w porządku małemu można teraz gotować wywar z kurzych łapek[/quote] co do kurzych łapek to poczekam nie chcę 2 miesięcznemu szczeniakowi niczego innego po za suchym wprowadzać wetke mówiła że nie czeba nic innego :shake: Quote
daria1 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Wywar z kurzych łapek pomoże mu w zrośnięciu się złamanej łapki spróbuj:loveu: Quote
madziasto4 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Biedactwo malutkie, ale muszę powiedzieć, że z tym gipsem wygląda na niezłego rozrabiakę :lol: Quote
koregra Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Tak ja też polecam wywar ja podawałam w formie galarety pycha:razz: Quote
Recommended Posts