Jump to content
Dogomania

Czy Rami wygląda na rasowego i czy(gdyby miał rod.)miałby jakieś szanse na wystawie?  

64 members have voted

1. 1. Czy Rami wygląda na rasowego i czy(gdyby miał rod.)miałby jakieś szanse na wystawie?

• Tak, raczej nie odbiega od wzorca i miałby szansę
      22
    • Może, ale ma kilka wad
      21
    • Raczej nie, odbiega od wzorca
      9
    • Nie, moim zdaniem nie jest rasowy
      16

Recommended Posts

• Replies 645
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ech... Nikt do nas nie zagląda! NIKT NAS NIE KOCHA!!!!! :placz: :placz:
:lol:
Nie mam co pisać oprócz- idę do szkoły, przychodzę do domu, robię lekcje, i idziemy z Ramim spać... Tyle roboty na koniec roku... :shake:
W ciągu tygodnia musiałam zrobić chyba z 5 prezentacji, 3 plakaty i nie mówiąc już o wypracowaniach, normalnych lekcjach, klasówkach, kartkówkach i zajęciach dodatkowych... :placz:

• 2 weeks later...
Posted

Końce roku zawsze sa złe;)

Zasadniczo zabyłam tu po ujrzeniu inf że zawitac do nas zamierza na spotkanko pewnein uroczy Yorczek:D i tak sobie pomyslałam ze warto go obie obejrzeć;)

Słodziak:D i licze ze w BC się zobaczymy:p

• 3 weeks later...
Posted

Witam nowego gościa naszej galerii ! :)
Pusto bo nie mam dostępu do komputera... :shake:
Ramzesik nauczył się nowej rzeczy- kiedy chce wyjść na dwór- siada przy drzwiach. Jak zorientował się że to działa, zaczął coraz więcej czasu spędzać pod drzwiami- efekt jest taki że śpi na butach, gdzie? Pod drzwiami... :evil_lol:
Teraz jak jest duużo czasu to wychodzimy na dłuuuugie spacerki co 2-3 godzinki albo nawet częściej!
Oczywiście spotytkamy mnóstwo psów, a Rami jest na etapie poznawania wszystkich ogoniastych i niestety dwa z nich go nie polubiły... :shake: W obydwu przypadkach w ostatnim momencie go "porywałam" bo skończyłby w brzuchu psa... :angryy: Ludzie są niepoważni- puszczają psy które się rzucają na inne bez smyczy i kagańca- a później co? Jak się stanie tragedia? Przepraszam? :shake:
Zauważyłam że większość ludzi ma Yorki i Labradory albo Goldeny :) A Yorki potrafią być od siebie takie różne!! :roll: Jedne lecą do Ramzesa- chcą się bawić i szczekają więc Rami wykonuje chcarakterystyczny ruch- hop! na kolana, bo zawsze kucam koło niego, a inne obwą****ą się i ganiają- właśnie takiego kolegę znalazł sobie Ramzes :)
Ale zauważyłam że R. woli psy większe od siebie bo są często mniej ruchliwe, tylko nieciekawie jest jak taki duży chce się bawić, a łapeczkę ma taką jak cały Ramzes... :p

Posted

Mój Bax tez woli duże psy jakoś mniej się ich boi bo on to w ogóle strachliwy jewst jeśli o psy chodzi :) a małych się boi rzeczywiście tak jak piszesz ponieważ są za ruchliwe a w szczególności szczeniaki:)

Posted

Tak na dzień dobry zdjątko małpeczki z zoo :)
Bida mała taka maleńka była i sama biegała :shake: ;)
Kiepska jakość bo bardzo duży zoom, ale model/ka przesłodka :D
[IMG]http://images3.fotosik.pl/97/b6cd43b714d9550a.jpg[/IMG]

Posted

:lol: Nie.
Ale fotek Ramzesika nie ma... Kilka tylko na spacerku popstrykałam, bo nie ma okazji do robienia zdjęc, to wstawię je później ;)

A tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY! :multi: