nikusia Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Ech... Nikt do nas nie zagląda! NIKT NAS NIE KOCHA!!!!! :placz: :placz: :lol: Nie mam co pisać oprócz- idę do szkoły, przychodzę do domu, robię lekcje, i idziemy z Ramim spać... Tyle roboty na koniec roku... :shake: W ciągu tygodnia musiałam zrobić chyba z 5 prezentacji, 3 plakaty i nie mówiąc już o wypracowaniach, normalnych lekcjach, klasówkach, kartkówkach i zajęciach dodatkowych... :placz: Quote
Cimi Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Nie martw się.. jeszcze jakieś 20 kilka dni i koniec :lol:. Quote
g_o_n_i_a Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Hej! Widze, ze to nie tylko mnie tak gonią w szkole.. Wspolczuje. :( Czkekamy na zdjęcia! ;-) Quote
AlKil Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 A potem mówi, że tu nikt nie zagląda....:mad::mad::mad: Quote
aśka-od-dagona Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Końce roku zawsze sa złe;) Zasadniczo zabyłam tu po ujrzeniu inf że zawitac do nas zamierza na spotkanko pewnein uroczy Yorczek:D i tak sobie pomyslałam ze warto go obie obejrzeć;) Słodziak:D i licze ze w BC się zobaczymy:p Quote
Patikujek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Hej jaki sliczny psiulek, nareszcie jakis jeszcze york nie rodowodowy a już się osamotniona czułam z moim Baksikiem. Tylko więcej zdjęć proszę !!! Quote
nikusia Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Witam nowego gościa naszej galerii ! :) Pusto bo nie mam dostępu do komputera... :shake: Ramzesik nauczył się nowej rzeczy- kiedy chce wyjść na dwór- siada przy drzwiach. Jak zorientował się że to działa, zaczął coraz więcej czasu spędzać pod drzwiami- efekt jest taki że śpi na butach, gdzie? Pod drzwiami... :evil_lol: Teraz jak jest duużo czasu to wychodzimy na dłuuuugie spacerki co 2-3 godzinki albo nawet częściej! Oczywiście spotytkamy mnóstwo psów, a Rami jest na etapie poznawania wszystkich ogoniastych i niestety dwa z nich go nie polubiły... :shake: W obydwu przypadkach w ostatnim momencie go "porywałam" bo skończyłby w brzuchu psa... :angryy: Ludzie są niepoważni- puszczają psy które się rzucają na inne bez smyczy i kagańca- a później co? Jak się stanie tragedia? Przepraszam? :shake: Zauważyłam że większość ludzi ma Yorki i Labradory albo Goldeny :) A Yorki potrafią być od siebie takie różne!! :roll: Jedne lecą do Ramzesa- chcą się bawić i szczekają więc Rami wykonuje chcarakterystyczny ruch- hop! na kolana, bo zawsze kucam koło niego, a inne obwą****ą się i ganiają- właśnie takiego kolegę znalazł sobie Ramzes :) Ale zauważyłam że R. woli psy większe od siebie bo są często mniej ruchliwe, tylko nieciekawie jest jak taki duży chce się bawić, a łapeczkę ma taką jak cały Ramzes... :p Quote
Patikujek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Mój Bax tez woli duże psy jakoś mniej się ich boi bo on to w ogóle strachliwy jewst jeśli o psy chodzi :) a małych się boi rzeczywiście tak jak piszesz ponieważ są za ruchliwe a w szczególności szczeniaki:) Quote
Patikujek Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Hallo co tu tak pusto, nowych fotek się dopominam!!! Quote
nikusia Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Tak na dzień dobry zdjątko małpeczki z zoo :) Bida mała taka maleńka była i sama biegała :shake: ;) Kiepska jakość bo bardzo duży zoom, ale model/ka przesłodka :D [IMG]http://images3.fotosik.pl/97/b6cd43b714d9550a.jpg[/IMG] Quote
nataliyka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Zdjęcie małpki super:lol:,ale gdzie foty Ramzesika? Quote
Patikujek Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 A ta małpka to taki przedsmak fotek Ramzesika, czy Ramzesik się w małpkę zmienił???:evil_lol: Quote
nikusia Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 :lol: Nie. Ale fotek Ramzesika nie ma... Kilka tylko na spacerku popstrykałam, bo nie ma okazji do robienia zdjęc, to wstawię je później ;) A tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY! :multi: Quote
Pati i Daisy Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Witam wszystkich serdecznie;) Też mam yorkę ma na imie Daisy. [B]Nikusiu [/B]twój [B]Ramzesik [/B]jest przesłodki. Też z Daisy czekamy na jego nowe fotki:p Quote
Recommended Posts