anilla Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Gosiara'] pół dnia spędziłam w stajni a tam nie zawsze jest zasięg[/QUOTE]to juz wiem czemu nie mogłam się dodzwonić ;)[quote name='Gosiara'] malutka ma dt u wolontariusza Szarej Przystani.Szukamy ds![/QUOTE] a to fajnie - czy jest szansa na wiecej foteczek maleńkiej? Quote
Gosiara Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Właśnie jadę po malutką zimno jest:shake: Będzie jeszcze dziś zbadana,odrobaczona... Będzie u mnie do piątku rana,w piątek rano zawiozę Ja do Łukasza mieszka niedaleko:p Fotki na pewno porobię i dodam nie martwcie się:lol: A wymyślcie imię robocze Quote
Gosiara Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Malutka już u mnie,strasznie piszczy i boi się kotów,musi przywyknąć... Quote
Magnesiatko Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Gosiara']Malutka już u mnie,strasznie piszczy i boi się kotów,musi przywyknąć...[/QUOTE] Jaka ona malutka, jaka kruszynka :loveu: Quote
Gosiara Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Jest bardzo maluteńska,mieści się w dwóch dłoniach...Strasznie piszczy,nawet nie chcę myśleć jak musiała płakać jak była w tej stajni...Nie ważne teraz jest w ciepełku,bezpieczna otoczona miłością Quote
Gosiara Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Malutka jest już na tymczasie u Łukasza,wysypało mnie na całym ciele i zaczęłam się dusić(alergia na pisią sierść) :roll: Quote
Gosiara Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Czemu nikt nawet nie podniesie?:roll: Mała wczoraj została przebadana przez veta,odpchlona,odrobaczona... Ma jedno mniejsze oczko... Szukamy ds! Quote
halbina Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 podrzucam wątek, podrzuciłam też namiary na ds na gg, daj znać, co z tego wyszło. Quote
Gosiara Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Tylko mi się numer telefonu nie wyświetlił:shake: Quote
Magnesiatko Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dobrze zrozumiała? Szykuje się DS? aaaj no to trzymamy kciuki i całe 8 łapek :) Quote
Formica Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ja czekam na zdjęcia i zrobię allegro. Goś zdjęcia wyślij też Natalii to wrzuci na stronkę. Maila podam na gg. Quote
halbina Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 czy Łukasz ma ją jak obfocić? może trzeba by się uśmiechnąć do Ani_w... Quote
Gosiara Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Łukasz się skontaktuje z Anią W:)Mała przespała pięknie noc z Łukaszem przy jego głowie na poduszcze:)Rano zrobiła kupkę bez robali...Zdjęcia na meila wysłałam... Quote
Gosiara Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Jutro jadę mała odrobaczyć ponownie i porobię zdjęcia;)Malutka bardzo dobrze się miewa:) Quote
halbina Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 fajne foty, fajna psina... a Ania_w obfoci małą? Quote
Gosiara Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Miał się Lukasz z Nią ugadać dałam Mu wczoraj gg Quote
DG32 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ogłoszenia mogę zrobić ale potrzebne mi: dane do kontaktu, imię jeżeli mała już ma, no i gdzie ona teraz jest - w jakim mieście? Quote
yennefer070 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Prześliczne maleństwo:loveu: Na pewno znajdzie swojego kochającego opiekuna:lol: Trzymam kciuki !! Quote
Recommended Posts