Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Uśki wszystko ok. Wczoraj wróciła do mnie (zjadła właścicielce domu tymczasowego nowe buty) , ale pod nieobecność dziadków Ania będzie zabierała suczkę do siebie. Twierdzi, że Usia jest bardzo grzeczna, pozatym, ze trzeba przed nią chować buty. Potrafi zostawac sama w domu i zachować czystośc. Jest łagodna i spokojna. Byle tylko domek sie wkońcu znalazł!

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]o zadziwiające, że sunia tak przyciągająca do siebie ludzi nie ma szczęścia. Dzisiaj na rynku przyciągała do siebie praktycznie każdego przechodnia. Jej miłość i łagodność widać gołym okiem. Wtula się w każdego, kto zatrzyma się chociaż na chwilę. To piękne, jak zaraża swoją miłością ludzi, nawet tych sceptycznie nastawionych do zwierząt, wywołuje uśmiech nawet u tych, którzy zmartwieni brakiem środków na świąteczne zakupy nerwowo przechodzą od stoiska do stoiska. Sprawia, że zmartwienia na ułamek sekundy mijają - ludzie usmiechają się widząc wesołego psa, który zagląda każdemu głęboko w oczy i pokazuje czym jest prawdziwa psia miłość.
Nigdy jeszcze nie przeżyłam czegoś równie niesamowitego, chociaż miałam kontakt z tysiącami psów. Nigdy jeszcze nie miałam takiego tymczasowicza... I to nie jest żadna reklama, bo Usia spędzi u mnie tyle czasu ile będzie trzeba..

Jeśli do 10 stycznia Uszatka nie trafi do nowego domu, zostanie wolontariuszem WOŚPu i razem ze mną będzie zbierać pieniądze na pomoc dzieciom , które tak bardzo sobie ukochała :)

Uszatkowe filmiki są na pierwszej stronie.[/FONT]

Posted

ja juz powoli trace nadzieje, bo widac, ze tylko wyglad sie liczy. Jak pies nie z tych najpiekniejszych, to nawet jak ma zloty charakter, to nikt nawet nie spojrzy na ogloszenie.
zeby nie szukac daleko, moja ciocia, ktora stracila ostatnio psa, uparla sie na yorka. Nie wazne dla niej jest, ze tyle psow czeka, ze ja mam swietnych podopiecznych o rewelecyjnych charakterach( jej poprzedni pies gryzl kazdego) ale nie, ma byc york:(
Moze po Swietach bedzie lepiej, eh

Posted

wiem
miala spaniela, prosilam nie kupuj, kupila. Rozpiescila go na maxa, po za tym pies byl z gatunku tych dominantów, gryzl wszystkich jak leci. Kochali go mimo to, bo w sumie to dobrzy ludzie i pies mialby u nich super i tym bardziej szlag mnie trafia.
Teraz bedzie yorczek, bo maly i mozna go bedzie lepiej wychowac. blahahahaha
a te dobrze wychowane i z fajnymi charakterami czekaja, bo pieknie nie sa. Ot zycie

Posted

Dla mnie Usia jest sliczna i wierzę, ze znajdzie się ktos, kto będzie tego samego zdania.
Moze trzeba więcej czasu...
A gdzie mala ma ogloszenia?
Moze podesle tu robkową?

Posted

Uśka ma od 3 mcy regularnie odnawiane wyróżnione allegro i gumtree, oraz adopcje i cafeanimal.

dziś miałam w jej sprawie zapytanie. Mam nadzieję, że w końcu się uda i znajdzie dom, bo ja już się lekko załamałam.

Posted

A ja dziś miałam okazję poznać tą uroczą panienkę.
To na prawdę wspaniały pies, po prostu ideał!
Zupełnie nie wiem dlaczego nikt się wcześniej o nią nie pytał.
I Marlena kłamie, że Ona jest brzydka!!:mad:

To na prawdę uroczy psiak:loveu:
A jaka kochana!:loveu:

Posted

Uszatka już w Krakowie, u zebry czeka na nowych właścicieli, którzy odbiorą ją jutro.
Uszasta zamieszka w domu z ogrodem w Limanowej, u rodziny, która straciła po 16 latach identyczną suczkę z wielgachnymi radarami :lol:
Mam nadzieję, że tym razem wszystko się uda, bo dom wymarzony :loveu:

Posted

Marlena:) napisał(a):
Uszatka już w Krakowie, u zebry czeka na nowych właścicieli, którzy odbiorą ją jutro.
Uszasta zamieszka w domu z ogrodem w Limanowej, u rodziny, która straciła po 16 latach identyczną suczkę z wielgachnymi radarami :lol:
Mam nadzieję, że tym razem wszystko się uda, bo dom wymarzony :loveu:

Czyli warto czekac:loveu:
Dziewczyny pomozcie oglaszac Monkę; Marlena wyslalam pv
http://www.dogomania.pl/threads/172371-Mona-zamojska-kudA-aczka-czeka-na-dom-w-hoteliku-Szukam-pomocy-w-ogA-aszaniu-suczki