ketunia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Teresko, jak tylko uporam się ze sprawą Luckiego to biorę się za Białego. Quote
terra Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 ketunia napisał(a):Teresko, jak tylko uporam się ze sprawą Luckiego to biorę się za Białego. Dziękuję ketunia:loveu: Quote
ketunia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Musimy tutaj zawołać więcej Ciotek. Trzeba zmienić tytuł na bardziej dramatyczny. Zawiozłam mojego Luckiego do nowego dt i teraz muszę zabrać się za Białaska. Quote
niteczka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Terra widzę, zrobiłaś słodziakowi alegratkę. Mogę zasponsorować mu wyróżnienie. Quote
terra Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 niteczka, dziękuję:loveu: ale poczekajmy troszkę może uda się czegoś więcej dowiedzieć o psiaku. Quote
ketunia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Czy Pan kontaktował się z wolonariuszkami? Quote
terra Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Nie mam na razie żadnych wiadomości :shake: Quote
terra Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Piesek póki co jest karmiony i ma dach nad głową. Mam marzenie, żeby ten domek zamienił się w stały:oops: Oto słodziak: Quote
natalia87 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dziewczyny dowiedzcie się na których działkach jest piesek, ja mam 13 km do Lubina Quote
ketunia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Natalia, ja dostałam telefon do Pana od Terry. Mogę Ci podesłac na PW. Quote
bianka19 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 A tak dokładnie to na jakim polu on się znajduje?:razz: Bo mam działke koło osieka i nie wiem czy to tam .. Quote
ketunia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 bianka19 napisał(a):A tak dokładnie to na jakim polu on się znajduje?:razz: Bo mam działke koło osieka i nie wiem czy to tam .. Z tego co mi napisała Terra to jakieś 4 km za Lubinem. Niestety nie wiem, w którą stronę:oops: Jutro zadzwonię do Pana i sie dowiem. Quote
terra Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Kochane cioteczki:loveu: dziękuję, że jesteście:loveu: Quote
bianka19 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ketunia napisał(a):Z tego co mi napisała Terra to jakieś 4 km za Lubinem. Niestety nie wiem, w którą stronę:oops: Jutro zadzwonię do Pana i sie dowiem. To czekam ;) Quote
ketunia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dzwoniłam do Pana. Psiak u Niego zostaje( chyba, że znajdzie się osoba chętna psiaka adoptować). Budy Pan nie potrzebuje. Biały przebywa w ogrodzie, pod zadaszeniem i Pan mu tam wstawi budę. Quote
terra Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Kamień z serca, cioteczko jesteś wielka:loveu: To możemy przestać mu szukać domku, pan sam to będzie robił? Quote
ketunia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 terra napisał(a):Kamień z serca, cioteczko jesteś wielka:loveu: To możemy przestać mu szukać domku, pan sam to będzie robił? Pan mi powiedział, że zapewni budę Białemu i będzie go karmił. Nie chciał powiedzieć na jakich działkach pies się znajduje. Myślę, że jednak trzeba sprawdzić jakie ma warunki i czy wszystko u niego w porządku. Quote
terra Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Upss, to mnie tez może nie powiedzieć. Napiszę do niego, może się dowiem. Tytuł zmieniłam. Z ogłoszeń nie zdejmuję. Quote
terra Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Piesek zostaje u Pana. Będzie się o niego troszczył: karmił, da budę i opiekę. Ketuni na pw przekazałam miejsce pobytu psiaka. Czyli Biały ma swojego człowieka :multi: Quote
ketunia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 terra napisał(a):Piesek zostaje u Pana. Będzie się o niego troszczył: karmił, da budę i opiekę. Ketuni na pw przekazałam miejsce pobytu psiaka. Czyli Biały ma swojego człowieka :multi: Super wieści :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts