pumcia02 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Mimo swej urody, pięknych bursztynowych oczu Franek to pies praktycznie z zerową szansą na adopcję. Skazany na klatkę do końca życia? Jego kalectwa zupełnie nie widać, wpatruje się w człowieka jeszcze bardziej, niż zdrowy pies, a Franio ... nic nie widzi. Jest niewidomy i nic już nie da się z tym zrobić. W dodatku Franek ma ok. 10 lat, ale poza oczkami nic mu nie dolega. Może jeszcze długo pożyć, tylko co to za życie za kratami? Budzić się każdego dnia w hałasie, strach, wciśnięcie w kąt budy... Frankowi marzy się dom bez innych zwierząt- dość już się na stresował, teraz potrzebne mu tylko spokojne miejsce, swój człowiek i miłość Jest średniej wielkości, ma śliczną, rudą sierść. Na początku były problemy z chodzeniem na smyczy, jednak po aklimatyzacji jest coraz lepiej. Uwielbia smakołyki- na zdjęciach widać jak 'wpatruje się' w człowieka, który trzyma jedzonko, by Franio ładnie pozował:) Może Ty odmienisz jego los....? Kontakt w sprawie adopcji: 500-493-942, [email protected] 501-258-303 Quote
pumcia02 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 może jutro zadzwonie i dowiem sie co z tym guzem... pewnie nic nie wiadomo. chodzi już jakoś lepiej na smyczy? Quote
pumcia02 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Franek juz sie ogarnal z chodzeniem na smyczy (na poczatku bylo koszmarnie!). o stan zdrowia bede sie jeszcze dowiadywac. zobaczysz Franiu, znajdziesz dom tak jak Stinki! Quote
siekowa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 :loveu::loveu::loveu: Mariol to jak porobisz Frankowi te ogłoszenia? :) Quote
Maupa4 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 "Kupiłam" Frankowi na bazarku pakiet 25 ogłoszeń :oops:. Mgie mu zrobi tylko czy ten cały tekst z pierwszego postu może byc "gotowcem" do ogłoszeń ? I co jeszcze chcecie żeby wpisac/napisac ? Quote
pumcia02 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 niestety nie mam pomysłu na inny tekst. wiec mysle ze mozna dawać ten. nie jest taki zły. można dodać, że psiak jest w Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie. Dzieki Maupa4 :multi: Quote
pumcia02 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Guz Frania okazal sie byc tluszczakiem. więc jest git :) Quote
koosiek Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 To dobrze, bałam się, że to coś groźniejszego. A Franio to strasznie sympatyczny psiak. Śliczny rudasek do kochania :) Quote
izzie1983 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Całe szczęście, że to tłuszczak! Mnie też Inka swojego czasu strachu napędziła takimi guzami :angryy: Quote
pumcia02 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 no chlopaku pokaz sie wszystkim Quote
mgie Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Właśnie zabieram się za ogłoszenia Frania. Macie pomysły na chwytliwy tytuł? Quote
izzie1983 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ja niestety sama dziś miałam z tym problem przy dwóch innych psiakach, pustka w głowie :( Quote
mgie Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ogłoszenia Frania offer.pl alegratka.pl cafeanimal.pl kupsprzedaj.pl pineska.pl petsy.pl adopcjapsa.pl przygarnijzwierzaka.pl e-zwierzak.pl warszawa gumtree.pl kupiepsa.pl kokosy.pl owi.pl szerlok.pl petworld.pl nasipupile.pl ogloszenia.interpress..net aukcjezwierzat.pl polskiehodowle.pl gielda-zwierzat.pl olx.pl zwierzeta.i-bazar.pl twojeanonse.com e-oferty.com ojoj.pl Franek (3596) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Spójrz w bursztynowe oczy Frania ... On czeka na Ciebie! Spójrz w bursztynowe oczy Frania ... On czeka na C - Offer.pl - ogłoszenia drobne Ogłoszenia Sprzedam - Spójrz w bursztynowe oczy Frania ... On czeka na Ciebie! Spójrz w bursztynowe oczy Frania ... On czeka na Ciebie! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Spójrz w bursztynowe oczy Frania ... On czeka na Ciebie! Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy Mimo swej urody, pięknych bursztynowych / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Mimo swej urody, pięknych bursztynowych / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Spójrz w bursztynowe oczy Frania ... On czeka na C : MAGDA : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Spójrz w bursztynowe oczy Frania ... On czeka na C : MAGDA : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Spójrz w bursztynowe oczy Frania ... On czeka na C : Magda : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Spójrz w bursztynowe oczy Frania ... On czeka na C - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Spójrz w bursztynowe oczy Frania ... On czeka na Ciebie! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Ogłoszenie nr 2603 - Spójrz w bursztynowe oczy Frania ... On czeka na Ciebie! - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl Spójrz w bursztynowe oczy Frania ... On czeka na Ciebie! - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Spójrz w bursztynowe oczy Frania ... On czeka na Ciebie! :: (S005147) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Spójrz w bursztynowe oczy Frania ... On czeka na Ciebie! - Warszawa - Zwierzęta Spójrz w bursztynowe oczy Frania On czeka na Ciebie | i-Bazar.pl TwojeAnonse.Com: Anonse w Internecie. Bezpłatne anonse, ogłoszenia Spójrz w bursztynowe oczy Frania . On czeka na C, psy, pozostałe Quote
izzie1983 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Jesteś wielka Mgie :loveu::loveu::loveu: Quote
pumcia02 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Maupa4, Mgie dziekuje serdecznie!!!! :loveu: Quote
pumcia02 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Franiu na razie na razie nic sie nie dzieje... na razie nikt nie dzwoni :( Quote
pumcia02 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 byłam wczoraj w azylu, jednak nie widziałam się z Franiem Quote
rita60 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Czy Franio ma ogloszenie na psiegranemarzenia/to portal dla starych i slepych pieskow z ukierunkowaniem na taki sam profil na NK/ ? Quote
pumcia02 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 mysle ze siekowa dała, ale nie jestem pewna Quote
siekowa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Na nk jest o psiegranych powiem szczerze, że zapomniałam ale już go tam daje. Quote
pumcia02 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 no ladnie :cool3: miałam dzis kilka telefonow, ale nie dotyczace Frania :( Quote
Recommended Posts