AnAn Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='Kasienkaa214']No to ja się już wpraszam na kolejne spotkanie Rzeszowskie !;)[/QUOTE] Ja chyba też, ale musi mi dojść link aktywacyjny z forum chien ;/ Quote
Ppx Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Spróbuj się zalogować, tam chyba nie ma linku aktywacyjnego. :) Quote
AnAn Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Zalogowałam się, napisało "twoje konto nie jest aktywne". Kliknęłam żeby mi wysłało jeszcze raz link aktywacyjny... i nic :/ Quote
Coffee&Nera Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Ja od razu sie zarejestrowałam nic mi nie przychodziło i normalnie sie zalogowalam ;) Quote
AnAn Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Ja spróbowalam jeszcze raz, na inny e-maili znowu napisało że musi być link aktywacyjny :// Quote
AnAn Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 A ja dalej nie jestem w stanie zarejestrować sie na forum -_- Quote
AnAn Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Próbowałam już z 10 :// Mogłabyś poprosic tamtejszego admina żeby na jakiś czas wyłączył opcję linku aktywacyjnego? Quote
Ppx Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Własnie niektórych od razu loguje i nie linku aktywacyjnego. :) Próbowałaś się logować bez niego? Quote
drzalka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 [B]AnAn[/B] sprawdź w wiadomościach Spam, tam często linki aktywacyjne lądują ;) Quote
Ppx Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Są jeszcze [b]dwa[/b] wolne miejsca na zlot ! Może ktoś chętny ;) ? [url]www.chien.laa.pl[/url] Quote
AnAn Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Ja jestem chętna, ale nie mogę wejść na forum bo nie dostałam linku aktywacyjnego i nie wiem o co chodzi -_- edit: yeah, w końcu udało się zarejestrować! Quote
AnAn Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Heh, jednak na zlot nie przybęde. W każdym razie jak będzie jakieś Rzeszowskie spotkanie to ja się piszę ;) Ej, a może by zrobić spotkanie w LKJ Zabajka (k. Rzeszowa). Jest to stadnina koni, można by sobie iść za parkur, jest tam las, mały stawik, psy by się świetnie bawiły, a jakby nas się zebrało więcej to możnaby było wykupić sobie ognisko :)) Quote
Qeeriefire Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='AnAn']Heh, jednak na zlot nie przybęde. W każdym razie jak będzie jakieś Rzeszowskie spotkanie to ja się piszę ;) Ej, a może by zrobić spotkanie w LKJ Zabajka (k. Rzeszowa). Jest to stadnina koni, można by sobie iść za parkur, jest tam las, mały stawik, psy by się świetnie bawiły, a jakby nas się zebrało więcej to możnaby było wykupić sobie ognisko :))[/QUOTE] Jestem za Zabajką, byłam tu kilka razy, tylko ja na tą chwile odpadam, bo muszę się pozbierać... Quote
AnAn Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Ja tam jeżdżę dość często na konie =D No i jest tam bar, można sobie coś kupić do jedzenia, poza tym można dojechać w okolice autobusem, no i jakby ktoś miał ochotę to i na koniu można pojeźdzć : ) Quote
Qeeriefire Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Też kilka razy byłam na koniach, ale to trochę dawno ;) Podnoszę Quote
Ppx Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Właśnie zgrywam zdjęcia ze zlotu. Kto się pisze na spacerek? Quote
Recommended Posts