Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kasienkaa214']No to ja się już wpraszam na kolejne spotkanie Rzeszowskie !;)[/QUOTE]
Ja chyba też, ale musi mi dojść link aktywacyjny z forum chien ;/

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zalogowałam się, napisało "twoje konto nie jest aktywne". Kliknęłam żeby mi wysłało jeszcze raz link aktywacyjny... i nic :/

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ja jestem chętna, ale nie mogę wejść na forum bo nie dostałam linku aktywacyjnego i nie wiem o co chodzi -_-

edit: yeah, w końcu udało się zarejestrować!

Posted

Heh, jednak na zlot nie przybęde. W każdym razie jak będzie jakieś Rzeszowskie spotkanie to ja się piszę ;)
Ej, a może by zrobić spotkanie w LKJ Zabajka (k. Rzeszowa). Jest to stadnina koni, można by sobie iść za parkur, jest tam las, mały stawik, psy by się świetnie bawiły, a jakby nas się zebrało więcej to możnaby było wykupić sobie ognisko :))

Posted

[quote name='AnAn']Heh, jednak na zlot nie przybęde. W każdym razie jak będzie jakieś Rzeszowskie spotkanie to ja się piszę ;)
Ej, a może by zrobić spotkanie w LKJ Zabajka (k. Rzeszowa). Jest to stadnina koni, można by sobie iść za parkur, jest tam las, mały stawik, psy by się świetnie bawiły, a jakby nas się zebrało więcej to możnaby było wykupić sobie ognisko :))[/QUOTE]
Jestem za Zabajką, byłam tu kilka razy, tylko ja na tą chwile odpadam, bo muszę się pozbierać...

Posted

Ja tam jeżdżę dość często na konie =D
No i jest tam bar, można sobie coś kupić do jedzenia, poza tym można dojechać w okolice autobusem, no i jakby ktoś miał ochotę to i na koniu można pojeźdzć : )