Katarzyna Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Czy jest ktoś z Rzeszowa, kto jeździ na spacery na Lisią Górę z mało konfliktowymi psiakami?? Jestem tam czasem z 2 sukami Berneńczyka i młodsza chętnie pobawiłaby się z jakimś kolegą/ koleżanką :) Quote
Lavanara Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 My z Rzeszowa. To znaczy Ja (Gabryśka) i mój 4 miesięczny czekoladowy labrador (Diler). :-D Quote
s.h Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 a ja nawet chyba kojarze te 2 bernenczyki :bigok: niestety ja swojego hasiora narazie nie spuszczam ze smyczy, jestesmy na etapie nauki przychodzena do nogi.... i nie bardzo nam wychodzi....:scream7: pozd. Quote
Kudłata Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Ja też jestem z Rzeszowa:lol: Troszkę nas mało na tym forum :roll: . Bardzo chętnie wybrałabym się na wspólny spacerek, mam suczkę malamuta, uwielbiającą zabawy, zwłaszcza na śniegu, niestety co do innych suczek bywa różnie (moja próbuje trochę dominować), ale możemy spróbować - nie ma reguły - z niektórymi sukami bawi się super, z innymi nie. Jak Twoja starsza sunia reaguje na inne suki? Fajnie byłoby spotkać się w większym gronie:lol: Quote
Ewa_17 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 my jestesmy z rzeszowa, tzn ja i moja 9miesieczna przyjazna beaglowa :loveu:, kto chetny na spacer??:multi: Quote
sisay Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Witajcie Rzeszowianie, mam prosbe - czy ktos moze mi opisac jak dostac sie z dworca w Rzeszowie na ulice Ciepłownicką? Jakim autobusem / tramwajem tam dojade i czy to daleko? w ktora strone sie kierowac, jakies punkty charakterystyczne itp? Prosze o instrukcje dla osoby z wyjatkowym talentem do gubienia sie :D bede bardzo wdzieczna. Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 ja tez jestem z Rzeszowa ,zapraszam na bulwary z pieskami ;) Quote
Ewa_17 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 my tez z rzeszowa.........planujemy spacerek tzn w 3/4 beagle i oczywiscie was zapraszamy w pierwsza niedziele wakacji tj. 25 czerwca..... ktos chetny?? :cool3: Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 ja tylko zalezy jak Grafek sie bedzie czuł. Quote
Ewa_17 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 noto super by bylo, goraco zapraszamy :D ....... planowane miejsce spotkania to laki za Katedra, na przeciwko e'leclerka (czy jak to sie tam pisze :P ) ......... odpowiadalo by?? :cool3: Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 oczywiscie mam nadzieje ze zdrowko dopisze Grafiemu:lol: Quote
Ewa_17 Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 a co jest twojemu pieskowi?? sorki za niedyskretne pytanie, ale jestem na forum od niedawana i nie zdarzylam przesledzic losowo wszystkich czworonogow......sorki :oops: Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Ewa_17']a co jest twojemu pieskowi?? sorki za niedyskretne pytanie, ale jestem na forum od niedawana i nie zdarzylam przesledzic losowo wszystkich czworonogow......sorki :oops:[/quote] Ma chore serduszko:-( Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 no i y z Grafkiem sie nie zjawimy w niedziee niestety bo Jego pancia wyjezdza do Krakowa na wystawe:lol: moze innym razem sie umowimy?????????? Quote
Lavanara Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Cześc Rzeszowiacy i witam Ewo! :) Widzę że na spotkanie beaglowy wybraliście łąkę spotkań również labomaniaków! SUPER! Tylko muszę uprzedzi, ostatnio jest tam pełno szkła, dołów, śmieci i materiałów budowlanych. Myślę że wyprawa i zabawa w tamtym miejscu to nie jest dobry pomysł, przynajmniej narazie dopuki tam nie będzie czysto. Natomiast gdyby na bulwarach nie było tyle spacerowiczów to było by ok. Natomiast chodzę tam średnio 4 razy w tygodniu z psem, co by się popluskał! :lol: Pozdrawiam G Quote
Ewa_17 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Gabi ale ja tam bylam (na lakach) dwa dni temu i zadnych smieci nie zuawazylam :cool3: ......... jedynym minusem jest dlugasne trawsko, Rosolaka prawie widac nie bylo :evil_lol: Quote
Lavanara Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Mimo wszystko ja tam jak [U]narazie nie pójde :cool3: [/U] Quote
Ewa_17 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 noto inne miejsce i inny termin :evil_lol: ..... moze jakies propozycje :cool3: ?? Quote
jostra Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Ja też mogłabym być chętna na spacerek z moimi potworkami :) Quote
Katarzyna Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 My chodziliśmy na Lisią Górę, ale teraz tam straszne tłumy ludzi... chociaż ten skrawek Rzeszowa mogliby psom zostawic :( Quote
Ewa_17 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 no ale na lakach za katerda wcale nie jest tak zle :P ... wrecz bym powiedziala ze niezle :evil_lol: ktos chetny na spacer w przyszlym tygodniu?? :cool3: Quote
Katarzyna Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 My byśmy byli. Duży i mały berneńczyk (4 mieś i 3,5 roku). To gdzie i kiedy się spotykacie Rzeszowiacy?? Quote
jostra Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Może wzięłabym jakieś sznucki, ale dajcie znać kiedy. Quote
Lavanara Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Katarzyna dokładnie! Bo albo samochodzy, albo ludzie, albo inne "psy z domów bez ogrodzeń", albo las gdzie nie wolno. Ech... Do czasu chodziłam ze swym labskiem na żwirownie popływa a teraz?? Nad wisłokiem jestem obrzucana wyzwiskami od ludzi i od rybaków... ;(;(;( Quote
Lavanara Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Katarzyna byłaś dzisiaj na spacerze koło pobitna ze swym Berneńczykiem?? ;-) Quote
Recommended Posts