Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy jest ktoś z Rzeszowa, kto jeździ na spacery na Lisią Górę z mało konfliktowymi psiakami??

Jestem tam czasem z 2 sukami Berneńczyka i młodsza chętnie pobawiłaby się z jakimś kolegą/ koleżanką :)

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja nawet chyba kojarze te 2 bernenczyki :bigok:
niestety ja swojego hasiora narazie nie spuszczam ze smyczy, jestesmy na etapie nauki przychodzena do nogi.... i nie bardzo nam wychodzi....:scream7:

pozd.

• 1 month later...
Posted

Ja też jestem z Rzeszowa:lol:

Troszkę nas mało na tym forum :roll: . Bardzo chętnie wybrałabym się na wspólny spacerek, mam suczkę malamuta, uwielbiającą zabawy, zwłaszcza na śniegu, niestety co do innych suczek bywa różnie (moja próbuje trochę dominować), ale możemy spróbować - nie ma reguły - z niektórymi sukami bawi się super, z innymi nie. Jak Twoja starsza sunia reaguje na inne suki?

Fajnie byłoby spotkać się w większym gronie:lol:

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Witajcie Rzeszowianie, mam prosbe - czy ktos moze mi opisac jak dostac sie z dworca w Rzeszowie na ulice Ciepłownicką?
Jakim autobusem / tramwajem tam dojade i czy to daleko? w ktora strone sie kierowac, jakies punkty charakterystyczne itp?
Prosze o instrukcje dla osoby z wyjatkowym talentem do gubienia sie :D bede bardzo wdzieczna.

• 1 month later...
Posted

my tez z rzeszowa.........planujemy spacerek tzn w 3/4 beagle i oczywiscie was zapraszamy w pierwsza niedziele wakacji tj. 25 czerwca.....

ktos chetny?? :cool3:

Posted

noto super by bylo, goraco zapraszamy :D .......

planowane miejsce spotkania to laki za Katedra, na przeciwko e'leclerka (czy jak to sie tam pisze :P ) .........

odpowiadalo by?? :cool3:

Posted

a co jest twojemu pieskowi?? sorki za niedyskretne pytanie, ale jestem na forum od niedawana i nie zdarzylam przesledzic losowo wszystkich czworonogow......sorki :oops:

Posted

Cześc Rzeszowiacy i witam Ewo! :)
Widzę że na spotkanie beaglowy wybraliście łąkę spotkań również labomaniaków! SUPER! Tylko muszę uprzedzi, ostatnio jest tam pełno szkła, dołów, śmieci i materiałów budowlanych. Myślę że wyprawa i zabawa w tamtym miejscu to nie jest dobry pomysł, przynajmniej narazie dopuki tam nie będzie czysto. Natomiast gdyby na bulwarach nie było tyle spacerowiczów to było by ok. Natomiast chodzę tam średnio 4 razy w tygodniu z psem, co by się popluskał! :lol:

Pozdrawiam
G

Posted

Gabi ale ja tam bylam (na lakach) dwa dni temu i zadnych smieci nie zuawazylam :cool3: ......... jedynym minusem jest dlugasne trawsko, Rosolaka prawie widac nie bylo :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

no ale na lakach za katerda wcale nie jest tak zle :P ... wrecz bym powiedziala ze niezle :evil_lol:

ktos chetny na spacer w przyszlym tygodniu?? :cool3:

Posted

Katarzyna dokładnie!
Bo albo samochodzy, albo ludzie, albo inne "psy z domów bez ogrodzeń", albo las gdzie nie wolno. Ech...
Do czasu chodziłam ze swym labskiem na żwirownie popływa a teraz?? Nad wisłokiem jestem obrzucana wyzwiskami od ludzi i od rybaków...

;(;(;(