IzaGal Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Wczoraj wracając z pracy na rogu Tynieckiej i Winnickiej widziałam błąkającego się czarnego dużego psa w obroży. Dziś dostałam informację od kolegi, że pies jest widziany na ulicy Dąbrowy. Obdzwoniłam TOZ i schronisko. Problem polega na tym, że psa trzeba najpierw złapać zanim ktoś po niego przyjedzie. A ja po prostu nie dam rady bo ważę niewiele więcej niż ten piesek. Przeglądałam ogłoszenia, może się komuś zgubił. Ale na dogomanii i w schronisku nikt nie zgłosił zaginięcia pieska. Czy jest ktoś z Krakowa, kto mógłby mi pomóc?? Piesek wygląda sympatycznie, życzliwie i na zdezorientowanego tą sytuacją. Pozdrawiam Iza Quote
malawaszka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 wrzuciłam link do tego wątku na krakowski ogólny, może ktoś zajrzy, może ktoś mieszka tam blisko, przydałyby się zdjęcia psiaka Quote
Asior Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ktoś mi powie w jakich rejonach są te ulice??? Quote
malawaszka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc=Krak%F3w,+Winnicka+221&Submit=Szukaj&long=19.859406800000002&lat=50.0272228&type=1&scale=4&svActive=false tu masz skrzyżowanie winnickiej i tynieckiej Quote
Asior Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 łoo kuźwa... straszny kawał.. prawie obrzeża krakowa...bez auta nie ma co tam się pojawiać..... musi jechać ktoś z autem Quote
IzaGal Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Sprawa wygląda lepiej jeżeli chodzi o złapanie i przewiezienie do hotelu dla psów. Podpowiedzcie mi tylko jak efektywnie szukać domu dla psa- znajomi, rodzina, fora?? Piesek jest duży. Jak mi się uda to pstryknę dziś lub jutro fotkę. Gdzie szukac ogłoszeń jeżeli się komuś zgubił?? Pozdrawiam, Iza Quote
malawaszka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 szukać w internecie, w lecznicach czy ktoś nie powiesił ogłoszenia, w sklepach zoologicznych, zapytać w schronisku czy ktoś nie zgłaszał- on jest w takim miejscu że mógł go ktoś wywalić na obwodnicy Quote
Recommended Posts