agamika Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ehh .. 5 lat ... za co ?? co człowiek musi zrobić żeby tyle czasu spędzić za kratami ? jakich bestialstw sie dopuścić ? ... a pies ? PIES WYSTARCZY ZE ŻYJE , kocha , jest wierny , grzeczny, oddany - 5 lat wyroku Persik ma już ok 8miu lat , dla "zwykłych " ludzi nieciekawy wygląd ... Nikt przz 5 lat nie zadał sobie "trudu " spojrzeć w oczy tego psa, w jego dusze. Skazany za wygląd Persik 5 lat żyje nadzieją . Prosi KAZDEGO przechodzącego koło jego boksu o dom, wyciąga łapy miedzy kratami boksu , piszczy , staje na dwóch łapach .. i NIC .. po prostu NIC Persik mieszka koło Napoleona ( z którym tez wychodzę ) i zawsze mam problem i rozdarcie którego wpierw wyprowadzić, obaj tak rozpaczliwie proszą o uwagę :-( Pers jest przyjaźnie nastawiony do ludzi , sam nie zaczepia obcych, ale jak ktos na niego zacmoka podbiega szczęśliwy i się wtula tak strasznie mocno . Staniemy , Pers sie przytula, siąde na trawie, zaraz Pers przylepiony, ide siąść na chwile na krzesle, Pers nieustannie wypatruje momentu by moc sie przytulić - czy kiedykolwiek uda sie uagisić to jesgo pragnienie miłości/ bliskości ? Pesr nie toleruje innych psów. Ładnie chodzi na smyczy , jest posłuszny średniej wielkości i piękny ... proszę o pomoc w ogłoszeniach . zdjęcia od kanny :loveu: której bardzo dziękuje za sesje namiary na mnie : 889 628 346 [email protected] Quote
czarna1977 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Jutro zrobię Persowi ogłoszenia, dajcie tylko na PW jakiś kontakt do osoby, która się nim zajmuje. Quote
AMIGA Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Oby już biedak tej zimy nie musial siedzieć w schronisku:-( Quote
agamika Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 czarna1977 - bede bardzo bardzo wdzięczna ! namiary na mnie nie wiem czemu zapomniałam w pierwszy post wstawić , zaraz to poprawie 889 628 346 [email protected] Quote
czarna1977 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Już się zabieram za ogłaszanie Persika. On wcale nie jest zwyczajny. Ujął mnie od pierwszej chwili, kiedy weszłam na jego wątek :) Quote
agamika Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 on jest CUDOWNY ! Jak Mamuska poszła do domu, to mi go P.Lidka pokazała i przepadłam :oops: on i lubi triskze pobiegac, ale tez bedzie wspaniałym kompanem do siedzenia i leniuchowania na ławeczce . Innych psów co prawda nie toleruje, ale tez nie rzuca sie na około jak opętany ;) to jest pies, co pokocha od razu kogos kto go zabierze ze schroniska... ostatnio b ył w 7mym niebie, bo jakies Panie co przyniosły karmę dla psów się NIm chwile pozachwycały , był taaaaaki dumny, ze myslałam, ze zaraz peknie :evil_lol:(PS. oczywiście usiadł tak, żeby przytulić sie do Pani ze jej na stopie siedział ) Quote
czarna1977 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Persik ma już ogłoszenia :) Niech mu pomogą w znalezieniu wspaniałego domku. [FONT=Times New Roman, serif]http://www.adopcjepsow.org//addanimal.php[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.pajeczyna.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.pineska.pl[/FONT] www.gumtree.pl [FONT=Times New Roman, serif]www.petworld.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.rozglos.net[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.najpewniej.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.mammisia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.petsy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.e-zwierzak.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.morusek.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.adpedia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.sprzedasz.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.neeon.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.1001ogloszen.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.przygarnijzwierzaka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.spacerek.net[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.nasipupile.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.vendito.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.autogielda.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.kokosy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.adsy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.psiamania.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.tusprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.kupsprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.alegratka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.cafeanimal.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.pies.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]http://owi.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.olx.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.ojoj.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]Zwierzęta | i-Bazar.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]http://krakow.stacja.biz[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]http://gablota.com[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.bazarek.biz[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.fistak.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.bardzi.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.cwirek.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.szerlok.pl[/FONT] www.dwukropek.pl www.argetto.pl www.ogloszenia.jard.pl www.nalepka.info http://adpost.pl Quote
agamika Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: w jakim tempie dziekuje ! musze mu powiedzieć w niedziele ze został gwiazda neta :evil_lol: (z moim mega szybkim ładowaniem zdj zajęłoby to całą noc ) Quote
czarna1977 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Wszystko dla tej słodkiej mordeczki. Powodzenia w szukaniu najlepszego domku. Quote
bahlsa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 widzę, że spóźniłam się .... piękne ogłoszenia :) Przytul do serca Persa! | Serwis ogłoszeniowy - Nalepka i pies piękny... Quote
Eva12 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Jaki on jest słodki a te smutne oczka ? Trzymam kciuki za Persika :loveu: Quote
czarna1977 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ja też trzymam kciuki za Persa. bo to wspaniały pies i zasługuje na wspaniały dom. Quote
agamika Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Z ogłoszeń niestety cisza :-( tzn zgłosiła sie jedna dziewczyna i go porozgłasza troszkę :) wiec niemoge powiedzieć ze całkiem bez odzewu było . Persik jest nieustannie cudowny grzeczny i przystojny ... opowiedziałam mu jak to sie wszyscy tu nim zachwycają :cool1: Quote
agamika Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Pers nieustannie zajmuje kojec schroniskowy ;( buuu nie mialam ani jednego tel o niego NIC ! ehhh ... Quote
bahlsa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 to teraz ja zrobię mu ogłoszenia.... startujemy Persik od razu ;) http://www.garnek.pl/szukam/7966040/do-serca-przytul-persa Quote
bahlsa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Pers ma już komplet ogłoszeń (robione na podstawie linka we wcześniejszym poście) Oby teraz znalazł się domek :kciuki: Quote
bahlsa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Persik, spacerek..... w stronę domku oczywiście ;) Gdzieś czytałam, że agamika ma ograniczony dostęp do netu, a wysłałam pw odnośnie Persa. Quote
agamika Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 BAArdzo dziękuje za ogłoszenia ! pw przeczytałam, zaraz odpisze na meila , ale domu z tego nie bedzie ;) ... poczta polska ...ekhm ... Quote
agamika Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 ..hmm... Panstwo myslieli ze Persik jest KOTEM .... Quote
Recommended Posts