orpha Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 wpadlam do Hazmacika chociaz na to by napisac dobranoc , bo juz mi sil dzisiaj brakuje na cos wiecej :cool1: Quote
mru Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 dzieki :D dobranoc! leć, a ja zaraz wrzucę foty z dziś i daję w kimę też edit: no to hop Quote
rwpb Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Śliczny psiak, na pewno nie będzie długo u Ciebie Quote
mru Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='APSA']Gdzie Wy chodzicie na spacery? To jest Aleja Kasztanowa, czy co innego? :cool3: tak, to prawie Aleja :) i tam wcześniej te zagajniki od Rosoła i ogrodnika [quote name='rwpb']Śliczny psiak, na pewno nie będzie długo u Ciebie no mam nadzieję :cool1: wczoraj chłopaki zostały zupełnie same w domu na 6 godzin! :cool3: bałam się tego, co zastanę jak wrócimy... (szczególnie, że to min MÓJ pokój zostawiłam im do dyspozycji) na cmentarzu miałam już katastroficzne wizje :razz: wiecie - połamane meble, pogryziony fotel, powyciągane ze ścian kontakty, pogryzione kable od kompa, zniszczona suszarka, lampka, słuchawki... a mama w ogóle miała wizję, że nasze chłopaki zagryzą Hazimierza :evil_lol: ale no nic z tych rzeczy :eviltong: nic nie było ruszone :multi: oprócz jednego ręcznika, którym widocznie się szarpali :eviltong: ale to i tak psi ręcznik był i teraz jest troszkę mniejszy ;) więc Hazmat zdał ważny egzamin w domu zostawać może - niestety nie wiemy co by robił, gdyby został zupełnie sam, bez psów może kiedyś to przetestujemy :cool1: Quote
sleepingbyday Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 akwarium spełnia role telewizora - full hd, a dają bonda, szklana pułapke i w ogóle sensacje... :evil_lol: Quote
orpha Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 no super chłopak z niego :) , a skubany jaki fotogeniczny .. hmm ja tam mysle ze ona ma zadatki na gwiazde filmowa :evil_lol: Quote
mru Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 hihi, no wiecie co! tyle dni nikt u Haźmierza nie był! :mad: ale jesteście! znaczy, ja też nie byłam :roll: no ale już jestem :cool1: u Hazia wszystko łokiej :) grzeczny, kochany i zdziwiony wiecznie :evil_lol: to jest muzyczna bestia! wczoraj zobaczył gitarę i patrzył na nią długo nieufnie acz z zaciekawieniem :cool3: potem podszedł, podszedł, a jak Paweł dotknął struny to o mało się Hazowi głowa nie skręciła :D z zainteresowania i patrzył w pudło - kto tam siedzi? :razz: tato zrobił Hazowi chyba ze 150 zdjęć ostatnio, a ja nie miałam czasu ich wstawić :roll: zaległy na telefonie - dziś z domu to zrobię jestem w trakcie umawiania się na kastrację :cool3: finally! Quote
orpha Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 hehe to moze jakis psi zespol ?? jeszcze bebny i solista i dajecie :evil_lol: Quote
grzenka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 orpha napisał(a):hehe to moze jakis psi zespol ?? Jeszcze bebny i solista i dajecie :evil_lol: Dobre, hehe. Quote
mru Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 byłam bardzo zajęta :evil_lol: (a wy na pewno leżałyście na hamakach pod palmami!) i wiecie co? on jest TAK grzeczny! nie ma z nim problemów! mogę sobie spokojnie robić to, co muszę! ja nie wiem czemu tamci ludzie go oddali! znaczy ok, rezydent go chciał zjeść, ale sam Hazmat jest uległy, nie odwinie się! w ogóle super pies, naprawdę. porządny, kochany, miły i reaguje na imię :cool3: APSA napisał(a):no wiesz co! tyle dni u Haźmierza nie byłaś! ale jesteś! :diabloti: a u nas nowy piesek, na stałe :cool3: gdzie? jak? co? Quote
mru Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 eh, dowiedziałam się, że nie ma już wolnych terminów na kastrację w listopadzie... dopiero pod koniec listopada będą jakieś terminy na grudzien... Quote
orpha Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 gdzie te terminy na kastracje ??? i ile na to kasy masz ?? Quote
gos Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Dziewczyny, wybaczcie OT. Szczenior, zabrany dziś spod sklepu, gdzie ktoś go porzucił, spędzi tę noc u mojej przyjaciółki. Ale jutro trzeba wymyślić coś innego... WAWA- Biedronka przy Grochowskiej - porzucony szczeniak!!! DT na CITO, czas do jutra. - Dogomania Forum Quote
mru Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Hazmat to jest pies ze świadomością istnienia, wiecie? to jest pies przeczuwający własne jestestwo. i pewnie nie tylko własne... Quote
mru Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 chyba życiem :roll: on jest wiecznie zamyślony, zatroskany i nieobecny Quote
sleepingbyday Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 kocia awaria z mięsem na wierzchu, help: 12.11 plina pomoc!na wolskiej namierzono kota z wrośniętą obrożą i mięsem na wierzchu - Dogomania Forum Quote
mru Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Hazmat lubi żeby go w zabawie sponiewierać :roll: Quote
mru Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 generalnie jest strasznym leniem przez jego dziwny wyraz twarzy można odnieść wrażenie, że nie ma emocji :evil_lol: ale ma, bo jak przychodzę do domu to mnie gryzie! kocha psy! ;) nigdy nie robi pierwszy problemów drugi też nie robi jak do mnie przyszedł to usilnie cały czas starał się przypodobać chłopakom no i się nabrali szybko :diabloti: tak mi Diego rozkręcił, że dajcie spokój :) Quote
Recommended Posts