JustynaWaw Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Witam. Od znajomych otrzymałam prezent - pięknego, biszkoptowego SZCZENIAKA GOLDEN RETRIEVERa. Ze względów organizacyjnych oraz silnej reakcji alergicznej jestem PILNIE zmuszona do znalezienia mu innego domu. Szczeniaczek ma 3 miesiące. W komplecie kojec z kocykiem + smycz + obroża + dwie metalowe miski + karma (wystarczy na dwa miesiące) + suplementy + książeczka zdrowia. Cena do negocjacji/nawet za przysłowiowe parę groszy. Ważniejsze od pieniędzy jest znalezienie mu dobrego domu. Pieska mogę oddać od zaraz, sprawa jest dla mnie dość pilna. Zdjęcia mogę wysłać na e-maila. . Pytania; 796825649. Warszawa Quote
Isiak Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Umieściłam linka do Twojego wątku na "Goldeny w potrzebie", może tam więcej "właściwych" osób zajrzy. A tak między nami, to nie rozumiem, jak można dać komuś w prezencie żywe stworzenie bez uzgodnienia z obdarowanym. Po prostu zwalić komuś na głowę kłopot i już, a ty się człowieku potem martw, co z tym fantem zrobić :shake: Potraktowali tego malucha jak pluszową zabawkę. Quote
lilia1983 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='Isiak'](...) A tak między nami, to nie rozumiem, jak można dać komuś w prezencie żywe stworzenie bez uzgodnienia z obdarowanym. Po prostu zwalić komuś na głowę kłopot i już, a ty się człowieku potem martw, co z tym fantem zrobić :shake: Potraktowali tego malucha [I][U]jak pluszową zabawkę[/U][/I].[/QUOTE] Isiak całkowicie się z Tobą zgadzam. Mój ojciec tak potraktował naszego psa gdy go przyniósł do domu i jeszcze się z tego cieszył. Obowiązek spadł oczywiście na mnie...szkoda gadać...okazało się jeszcze, że pies jest chory.... Skąd wogóle biorą się ludziom pomysły, żeby dać komuś psa na prezent.... Quote
isabelle30 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Justyna, probowalas sie kontaktowac z hodowca? moze on moze cos pomoc i zabrac tymczasowo psa do siebie? Quote
Recommended Posts