Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to już najwyższy czas na kojczyk chyba bo chłopaki pewnie już chcą zwiedzać świat :)
Ale ten czas leci to już tylko patrzeć jak chłopaki trzy tygodnie skończą :)

Posted

[quote name='Viky i Ja']Cze Klaudia i duuuuża psia rodzinka ;)
Liczę, że przeprowadzkę chłopaków uwiecznisz na zdjęciach i nam pokazesz ;)[/QUOTE]
Tak tak, jak już ich przeniosę to pokażę nowe lokum :)
[quote name='Doti1986'][URL]http://img190.imageshack.us/img190/2766/p1030464s.jpg[/URL] miłość kwitnie:) Śliczne dziewczyny:)[/QUOTE]
Dziękować :)
[quote name='dzasta']No to już najwyższy czas na kojczyk chyba bo chłopaki pewnie już chcą zwiedzać świat :)
Ale ten czas leci to już tylko patrzeć jak chłopaki trzy tygodnie skończą :)[/QUOTE]
No właśnie dlatego ich przenoszę, bo już chcą z klatki wychodzić, Ali-gator szczególnie, bo Askan ma tyłek za ciężki :eviltong: A chłopaki 3 tygodnie kończą za moment właściwie, bo już jutro w nocy ;)

EDIT: Aaaa i jeszcze się pochwalę, dostałam z kynologii 5 za moją prezentację o yorasach :)

Posted

Oooo, właśnie niedawno miałam się pytać Ciebie jak Ci poszła ta prezentacja :) Ale wiadomo że inna ocena nie wchodziła w grę! ;)

Czekam na zdjęcia yorkowej bandy! :D

Posted

[quote name='dzasta']OOo Gratulacje z okazji 5 kujoniczko :)
Ale takie prezentacje to sama frajda :D
No tak mi się coś zdawało że jutro w nocy skończą :)[/QUOTE]
Gdzie tam kujoniczko, żadnego kucia nie było. Nawklejałam pełno zdjęć, tekstu było tyle co o wzorcu rasy i historii, trochę ciekawostek, a reszta to już inwencja własna :) Ale za to jutro nie będzie tak różowo, bo czeka mnie koło z zoohigieny, a ja umiem tyle co nic...
[quote name='Karolina&Lucky']Oooo, właśnie niedawno miałam się pytać Ciebie jak Ci poszła ta prezentacja :) Ale wiadomo że inna ocena nie wchodziła w grę! ;)

Czekam na zdjęcia yorkowej bandy! :D[/QUOTE]
Hehe się wie, akurat z kynologii innej oceny do wiadomości nie przyjmuję :eviltong:
[quote name='Yoko2009']Witamy i pozdrawiamy lecąc dalej:)[/QUOTE]
Pozdrawiamy również :)
[quote name='chrupcia']Czesc Kleo:) gratuluje 5!;) a na chłopców i całej reszty zdjecia też licze;)[/QUOTE]
A dziękuję :) Fotki w czwartek pewnie, jak chłopakom przeprowadzkę zrobię :)

Posted

Na zdjęcia nowego 'mieszkanka' również czekam;) na święta pewnie będzie dużo fotek bo Kleo w domu pewnie będzie;) i będzie wesoło taka duża psia rodzinka przy wielkanocnym śniadanku:)

Posted

Cześć wszystkim :)
Zdjęcia się opóźnią, bo dziś do domu nie dotarłam. Cały dzień przesiedziałam na uczelni, wyszłam przed 20, mam dość i chyba sobie piwo otworzę.
A z newsów to tyle, że chłopaki dziś dostali pierwszy raz po kulce karmy.

Posted

[quote name='*kleo*']Cześć wszystkim :)
Zdjęcia się opóźnią, bo dziś do domu nie dotarłam. Cały dzień przesiedziałam na uczelni, wyszłam przed 20, mam dość i chyba sobie piwo otworzę.
A z newsów to tyle, że chłopaki dziś dostali pierwszy raz po kulce karmy.[/QUOTE]

Jako, że ja też ostatnio mam dość - to też bym sobie otworzyła, ale ja to mogę sobie otworzyć najwyżej soczek malinowy :turn-l: [SIZE=1][COLOR=LightBlue]Z resztą za piwem i tak nie przepadam ;)[/COLOR]
[/SIZE]
Łał, pierwszy stały posiłek :) Smakowało chłopakom? :cool3:

Posted

A z newsów to tyle, że chłopaki dziś dostali pierwszy raz po kulce karmy.[/QUOTE]

Więc czekamy aż dotrzesz do domu ;)
Poważna sprawa ;) Pierwszy "dorosły posiłek" ;)

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Jako, że ja też ostatnio mam dość - to też bym sobie otworzyła, ale ja to mogę sobie otworzyć najwyżej soczek malinowy :turn-l: [SIZE=1][COLOR=LightBlue]Z resztą za piwem i tak nie przepadam ;)[/COLOR]
[/SIZE]
Łał, pierwszy stały posiłek :) Smakowało chłopakom? :cool3:[/QUOTE]
Smakowało chyba, tzn. gruby-Askan owszem chętnie, dajcie jeszcze, a Aligatorek się zdziwił :eviltong: ale zjadł.
[quote name='Viky i Ja']Więc czekamy aż dotrzesz do domu ;)
Poważna sprawa ;) Pierwszy "dorosły posiłek" ;)[/QUOTE]
No w końcu już zaczynają 4-ty tydzień, to dokarmianie czas zacząć. Na razie będą dostawali 3-4 razy dziennie po kulce (namoczonej oczywiście).
[quote name='Doti1986']Kiedy się doczekamy nowych fotek? :)[/QUOTE]
Jak do chałupy zajadę :eviltong:
[quote name='niunka04']o kurcze kulka karmy no to już prawie jak drugie danie;)[/QUOTE]
Na ten mały żołądek to na pewno, może się w końcu trochę matce od cyca odkleją ;)

Posted

Czesc Kleo:) no to pomału zaczynają wchodzić w dorosłość;)
ja tez już mam dość szkoły, ale teraz świeta wiec wolne:) piwka sobie jeszcze w domu nie otworze, ale tak jak KAROLINA&LUCKY soczek malinowy;) czekam na zdjecia!:)[/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='Doti1986']A ja tam z racji mego wieku to zamiast piwka wolę raczej słodkie wino czerwone i szampana;)[/QUOTE]
Bo Ty Doti w porównaniu do mnie to taka staruszka już że szok bierze :evil_lol: