Marzena* Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Cze Klaudia i duuuuża psia rodzinka ;) Liczę, że przeprowadzkę chłopaków uwiecznisz na zdjęciach i nam pokazesz ;) Quote
Doti1986 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [url]http://img190.imageshack.us/img190/2766/p1030464s.jpg[/url] miłość kwitnie:) Śliczne dziewczyny:) Quote
dzasta Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 No to już najwyższy czas na kojczyk chyba bo chłopaki pewnie już chcą zwiedzać świat :) Ale ten czas leci to już tylko patrzeć jak chłopaki trzy tygodnie skończą :) Quote
*kleo* Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='Viky i Ja']Cze Klaudia i duuuuża psia rodzinka ;) Liczę, że przeprowadzkę chłopaków uwiecznisz na zdjęciach i nam pokazesz ;)[/QUOTE] Tak tak, jak już ich przeniosę to pokażę nowe lokum :) [quote name='Doti1986'][URL]http://img190.imageshack.us/img190/2766/p1030464s.jpg[/URL] miłość kwitnie:) Śliczne dziewczyny:)[/QUOTE] Dziękować :) [quote name='dzasta']No to już najwyższy czas na kojczyk chyba bo chłopaki pewnie już chcą zwiedzać świat :) Ale ten czas leci to już tylko patrzeć jak chłopaki trzy tygodnie skończą :)[/QUOTE] No właśnie dlatego ich przenoszę, bo już chcą z klatki wychodzić, Ali-gator szczególnie, bo Askan ma tyłek za ciężki :eviltong: A chłopaki 3 tygodnie kończą za moment właściwie, bo już jutro w nocy ;) EDIT: Aaaa i jeszcze się pochwalę, dostałam z kynologii 5 za moją prezentację o yorasach :) Quote
dzasta Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 OOo Gratulacje z okazji 5 kujoniczko :) Ale takie prezentacje to sama frajda :D No tak mi się coś zdawało że jutro w nocy skończą :) Quote
Karolina. Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Oooo, właśnie niedawno miałam się pytać Ciebie jak Ci poszła ta prezentacja :) Ale wiadomo że inna ocena nie wchodziła w grę! ;) Czekam na zdjęcia yorkowej bandy! :D Quote
chrupcia Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Czesc Kleo:) gratuluje 5!;) a na chłopców i całej reszty zdjecia też licze;) Quote
*kleo* Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='dzasta']OOo Gratulacje z okazji 5 kujoniczko :) Ale takie prezentacje to sama frajda :D No tak mi się coś zdawało że jutro w nocy skończą :)[/QUOTE] Gdzie tam kujoniczko, żadnego kucia nie było. Nawklejałam pełno zdjęć, tekstu było tyle co o wzorcu rasy i historii, trochę ciekawostek, a reszta to już inwencja własna :) Ale za to jutro nie będzie tak różowo, bo czeka mnie koło z zoohigieny, a ja umiem tyle co nic... [quote name='Karolina&Lucky']Oooo, właśnie niedawno miałam się pytać Ciebie jak Ci poszła ta prezentacja :) Ale wiadomo że inna ocena nie wchodziła w grę! ;) Czekam na zdjęcia yorkowej bandy! :D[/QUOTE] Hehe się wie, akurat z kynologii innej oceny do wiadomości nie przyjmuję :eviltong: [quote name='Yoko2009']Witamy i pozdrawiamy lecąc dalej:)[/QUOTE] Pozdrawiamy również :) [quote name='chrupcia']Czesc Kleo:) gratuluje 5!;) a na chłopców i całej reszty zdjecia też licze;)[/QUOTE] A dziękuję :) Fotki w czwartek pewnie, jak chłopakom przeprowadzkę zrobię :) Quote
chrupcia Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Na zdjęcia nowego 'mieszkanka' również czekam;) na święta pewnie będzie dużo fotek bo Kleo w domu pewnie będzie;) i będzie wesoło taka duża psia rodzinka przy wielkanocnym śniadanku:) Quote
dzasta Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 O to czekamy na foteczki w nowym lokum :) Prezentacje są najfajniejsze z całych studiów :) Quote
Nati28 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Gratuluje 5!! :) Tez czekam na zdjecia slicznych psiakow :loveu: Quote
*kleo* Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Cześć wszystkim :) Zdjęcia się opóźnią, bo dziś do domu nie dotarłam. Cały dzień przesiedziałam na uczelni, wyszłam przed 20, mam dość i chyba sobie piwo otworzę. A z newsów to tyle, że chłopaki dziś dostali pierwszy raz po kulce karmy. Quote
Karolina. Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='*kleo*']Cześć wszystkim :) Zdjęcia się opóźnią, bo dziś do domu nie dotarłam. Cały dzień przesiedziałam na uczelni, wyszłam przed 20, mam dość i chyba sobie piwo otworzę. A z newsów to tyle, że chłopaki dziś dostali pierwszy raz po kulce karmy.[/QUOTE] Jako, że ja też ostatnio mam dość - to też bym sobie otworzyła, ale ja to mogę sobie otworzyć najwyżej soczek malinowy :turn-l: [SIZE=1][COLOR=LightBlue]Z resztą za piwem i tak nie przepadam ;)[/COLOR] [/SIZE] Łał, pierwszy stały posiłek :) Smakowało chłopakom? :cool3: Quote
Marzena* Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='*kleo*']Cześć wszystkim :) Zdjęcia się opóźnią, bo dziś do domu nie dotarłam. Cały dzień przesiedziałam na uczelni, wyszłam przed 20, mam dość i chyba sobie piwo otworzę. A z newsów to tyle, że chłopaki dziś dostali pierwszy raz po kulce karmy.[/QUOTE] Więc czekamy aż dotrzesz do domu ;) Poważna sprawa ;) Pierwszy "dorosły posiłek" ;) Quote
niunka04 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 o kurcze kulka karmy no to już prawie jak drugie danie;) Quote
*kleo* Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Jako, że ja też ostatnio mam dość - to też bym sobie otworzyła, ale ja to mogę sobie otworzyć najwyżej soczek malinowy :turn-l: [SIZE=1][COLOR=LightBlue]Z resztą za piwem i tak nie przepadam ;)[/COLOR] [/SIZE] Łał, pierwszy stały posiłek :) Smakowało chłopakom? :cool3:[/QUOTE] Smakowało chyba, tzn. gruby-Askan owszem chętnie, dajcie jeszcze, a Aligatorek się zdziwił :eviltong: ale zjadł. [quote name='Viky i Ja']Więc czekamy aż dotrzesz do domu ;) Poważna sprawa ;) Pierwszy "dorosły posiłek" ;)[/QUOTE] No w końcu już zaczynają 4-ty tydzień, to dokarmianie czas zacząć. Na razie będą dostawali 3-4 razy dziennie po kulce (namoczonej oczywiście). [quote name='Doti1986']Kiedy się doczekamy nowych fotek? :)[/QUOTE] Jak do chałupy zajadę :eviltong: [quote name='niunka04']o kurcze kulka karmy no to już prawie jak drugie danie;)[/QUOTE] Na ten mały żołądek to na pewno, może się w końcu trochę matce od cyca odkleją ;) Quote
chrupcia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='*kleo*']Cześć wszystkim :) Zdjęcia się opóźnią, bo dziś do domu nie dotarłam. Cały dzień przesiedziałam na uczelni, wyszłam przed 20, mam dość i chyba sobie piwo otworzę. A z newsów to tyle, że chłopaki dziś dostali pierwszy raz po kulce karmy.[/QUOTE] Czesc Kleo:) no to pomału zaczynają wchodzić w dorosłość;) ja tez już mam dość szkoły, ale teraz świeta wiec wolne:) piwka sobie jeszcze w domu nie otworze, ale tak jak KAROLINA&LUCKY soczek malinowy;) czekam na zdjecia!:)[/COLOR][/COLOR] Quote
Doti1986 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 A ja tam z racji mego wieku to zamiast piwka wolę raczej słodkie wino czerwone i szampana;) Quote
*kleo* Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Doti1986']A ja tam z racji mego wieku to zamiast piwka wolę raczej słodkie wino czerwone i szampana;)[/QUOTE] Bo Ty Doti w porównaniu do mnie to taka staruszka już że szok bierze :evil_lol: Quote
Doti1986 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='*kleo*']Bo Ty Doti w porównaniu do mnie to taka staruszka już że szok bierze :evil_lol:[/QUOTE] Hihihhi dokładnie;) Quote
Recommended Posts