chrupcia Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='*kleo*']To lepiej podzwoń sobie już wcześniej, zorientuj się co i jak, kiedy planują miot itd., bo potem przyjdzie do kupna, rodziców przekonasz, a się okaże, że na sprzedarz nie ma szczyli.[/QUOTE] masz racje:) będe dzownić wcześniej:) Quote
Pegaza Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 No to co zrobila wymiotki? uu to bym juz wolala zbierac niz kopy hehe lypie tym okiem hehe [URL]http://img443.imageshack.us/img443/3073/p1030332s.jpg[/URL] Quote
*kleo* Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='Pegaza']No to co zrobila wymiotki? uu to bym juz wolala zbierac niz kopy hehe lypie tym okiem hehe [URL]http://img443.imageshack.us/img443/3073/p1030332s.jpg[/URL][/QUOTE] No wymiotki, ale nie byle jakie. Włamała się w nocy do kociej kuwety i zjadła to co tam było, a potem wszystko oddała na moją kołdrę... Szczegółów oszczędzę. Quote
ladyyork Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='*kleo*']No wymiotki, ale nie byle jakie. Włamała się w nocy do kociej kuwety i zjadła to co tam było, a potem wszystko oddała na moją kołdrę... Szczegółów oszczędzę.[/QUOTE] łał jak śmierdziało:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Marzena* Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Śliczna ta Twoja Ulcia :) Maluch ma przechlapane "starsze panie" nie chcą się bawić ani gnatem podzielić... Quote
dzasta Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [url]http://img408.imageshack.us/img408/5172/p1030310s.jpg[/url] Ale świrek z niej :) Ale taka fajna jest i z temperamentem taka jak lubię i te łapinki długie :D Ja też miałam taką niespodziankę jak Ty ale na szczęście nie na łóżko tylko na podłodze ale aż Czesio mnie zbudził bo był tym faktem wstrząśnięty a rarytas złowiła pewnie ta moja Maupa na dworze ehhh Quote
dysia-u Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 wstąp do nas i zobacz jaki widok mamy z okna brrrrrr Miłej niedzieli życze Quote
iwa63 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Witamy śliczne dziewczyny i kocurka też Gracula taka poważna i skupiona [url]http://img443.imageshack.us/img443/3073/p1030332s.jpg[/url] A mały intruz -cukiereczek [url]http://img85.imageshack.us/img85/8366/p1030331.jpg[/url] Quote
karkakarka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Hej :) Już nie długo będą kluski:cunao:ale fajnie :) Jak tam Uleńka? Quote
Aga&Dakar Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Maluch cudny. Gracja tez superasna. Trzymamy kciuki za porod. Szkoda, ze my kobiety musimy meczyc sie 9 miesiecy :-( Quote
Pegaza Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Klaudia haha to faktycznie pobila Some na glowe hahah niezla z niej aparatka :D Quote
*kleo* Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='karkakarka']Hej :) Już nie długo będą kluski:cunao:ale fajnie :) Jak tam Uleńka?[/QUOTE] Im bliżej tych klusek tym bardziej się obawiam jak to wszystko przebiegnie, ale znajomi hodowcy i wetka już obstawieni w razie czego :) A Ulcia jak to Ulcia szaleje cały czas :) Ostatnio ją ważyłam i przez tydzień przybrała 250 g :) [quote name='Natalia&Lola']Pozdrowienia dla dziewczynek:)[/QUOTE] Dziękujemy :) [quote name='Aga&Dakar']Maluch cudny. Gracja tez superasna. Trzymamy kciuki za porod. Szkoda, ze my kobiety musimy meczyc sie 9 miesiecy :-([/QUOTE] Moja przyjaciółka, która też na dniach ma rodzić również nad tym ubolewała ;) Że nie dość, że Gracula szybciej urodzi, to i szybciej się dzieci pozbędzie :evil_lol: [quote name='Pegaza']Klaudia haha to faktycznie pobila Some na glowe hahah niezla z niej aparatka :D[/QUOTE] Daria nie przypominaj mi nawet... A teraz życzę Wam wszystkim kobity wszystkiego najlepszego :loveu: Quote
Marzena* Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Hej Klaudia :) Są jakieś wieści od naszej ciężarówki ??? Dziś już chyba jest termin czy znowu coś pomieszałam ??? Trzymamy kciuki za mamuśkę i kluseczki :) Quote
Doti1986 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Viky i Ja']Hej Klaudia :) Są jakieś wieści od naszej ciężarówki ??? Dziś już chyba jest termin czy znowu coś pomieszałam ??? Trzymamy kciuki za mamuśkę i kluseczki :)[/QUOTE] Nie no termin chyba koło 18 tak mi się wydaje;) Quote
Marzena* Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Doti1986']Nie no termin chyba koło 18 tak mi się wydaje;)[/QUOTE] Aż się wróciłam i poszukałam w galerii terminu ;) Więc Klaudia wyliczyła na 13-03 a wet między 8 a 10-03 ;) Ciekawe kto trafi :) Quote
*kleo* Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Viky i Ja']Aż się wróciłam i poszukałam w galerii terminu ;) Więc Klaudia wyliczyła na 13-03 a wet między 8 a 10-03 ;) Ciekawe kto trafi :)[/QUOTE] Też jestem ciekawa. Termin jest na 10.03 z odchyleniem na 9 i 11, ale jak na razie apetyt cały czas w normie i żadnego wyraźnego niepokoju, więc raczej sobie jeszcze troszeczkę poczekamy, coś się maluchy nie spieszą. Ale wszystko jest raczej ok, Gracja czuje się dobrze, humorek dopisuje, a maluchy się ruszają :) Jutro jadę do domu, może na mnie czeka :eviltong: Quote
*Jot* Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Jedź Klaudia do domku,może rzeczywiście Gracka na Ciebie czeka ;) Quote
chrupcia Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Witam:) ale niecierpliwie wszyscy czekają:) ja tez juz chce je zobaczyc.... ;) Quote
Karolina. Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Cześć Klaudia! Wpadłam zobaczyć czy to już, ale widzę że jeszcze nie, więc się odmeldowywuję ;) Zajrzę jutro :) Quote
*kleo* Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='jot11']Jedź Klaudia do domku,może rzeczywiście Gracka na Ciebie czeka ;)[/QUOTE] Pewnie, że pojadę, w końcu po to zajęcia przekładałam :) [quote name='chrupcia']Witam:) ale niecierpliwie wszyscy czekają:) ja tez juz chce je zobaczyc.... ;)[/QUOTE] Też bym chciała :eviltong: [quote name='Karolina&Lucky']Cześć Klaudia! Wpadłam zobaczyć czy to już, ale widzę że jeszcze nie, więc się odmeldowywuję ;) Zajrzę jutro :)[/QUOTE] Oki :) Jak się dzieci nie pojawią to będą w zamian fotki z soboty. Chciałam dać wcześniej, ale zostawiłam aparat w domu, w razie gdyby maluchy się pojawiły. [quote name='Chantell']i czo? są już małe Gracyjki? ^^[/QUOTE] Jeszcze nie ma. Kurde dziewczyny, teraz to najgorsza nerwówka, każdy gwałtowniejszy ruch w stronę klatki, każde kopanie w legowisku, każde sapnięcie i już mama - dyżurna na nogach i telefon do mnie, a ja siedzę jak na szpilkach. Nawet telefon zostawiłam z dźwiękiem na noc, a nie jak zwykle na wibracji. I wszyscy znajomi psiarze już wczoraj dzwonili czy to już, a Gracunia nadal żre jak krowa i tylko fałszywe alarmy wprowadza. Quote
karkakarka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 ja też bym była pewnie nerwowa, zobavzysz urodzi jak tylko ty wrócisz do domu :loveu: Quote
Recommended Posts