Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='*kleo*']To lepiej podzwoń sobie już wcześniej, zorientuj się co i jak, kiedy planują miot itd., bo potem przyjdzie do kupna, rodziców przekonasz, a się okaże, że na sprzedarz nie ma szczyli.[/QUOTE]
masz racje:) będe dzownić wcześniej:)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']No to co zrobila wymiotki?
uu to bym juz wolala zbierac niz kopy hehe

lypie tym okiem hehe
[URL]http://img443.imageshack.us/img443/3073/p1030332s.jpg[/URL][/QUOTE]
No wymiotki, ale nie byle jakie. Włamała się w nocy do kociej kuwety i zjadła to co tam było, a potem wszystko oddała na moją kołdrę... Szczegółów oszczędzę.

Posted

[quote name='*kleo*']No wymiotki, ale nie byle jakie. Włamała się w nocy do kociej kuwety i zjadła to co tam było, a potem wszystko oddała na moją kołdrę... Szczegółów oszczędzę.[/QUOTE]
łał jak śmierdziało:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[url]http://img408.imageshack.us/img408/5172/p1030310s.jpg[/url]

Ale świrek z niej :) Ale taka fajna jest i z temperamentem taka jak lubię i te łapinki długie :D

Ja też miałam taką niespodziankę jak Ty ale na szczęście nie na łóżko tylko na podłodze ale aż Czesio mnie zbudził bo był tym faktem wstrząśnięty a rarytas złowiła pewnie ta moja Maupa na dworze ehhh

Posted

Witamy śliczne dziewczyny i kocurka też
Gracula taka poważna i skupiona [url]http://img443.imageshack.us/img443/3073/p1030332s.jpg[/url]
A mały intruz -cukiereczek [url]http://img85.imageshack.us/img85/8366/p1030331.jpg[/url]

Posted

[quote name='karkakarka']Hej :)

Już nie długo będą kluski:cunao:ale fajnie :)

Jak tam Uleńka?[/QUOTE]
Im bliżej tych klusek tym bardziej się obawiam jak to wszystko przebiegnie, ale znajomi hodowcy i wetka już obstawieni w razie czego :)
A Ulcia jak to Ulcia szaleje cały czas :) Ostatnio ją ważyłam i przez tydzień przybrała 250 g :)
[quote name='Natalia&Lola']Pozdrowienia dla dziewczynek:)[/QUOTE]
Dziękujemy :)
[quote name='Aga&Dakar']Maluch cudny. Gracja tez superasna. Trzymamy kciuki za porod. Szkoda, ze my kobiety musimy meczyc sie 9 miesiecy :-([/QUOTE]
Moja przyjaciółka, która też na dniach ma rodzić również nad tym ubolewała ;) Że nie dość, że Gracula szybciej urodzi, to i szybciej się dzieci pozbędzie :evil_lol:
[quote name='Pegaza']Klaudia haha to faktycznie pobila Some na glowe hahah
niezla z niej aparatka :D[/QUOTE]
Daria nie przypominaj mi nawet...

A teraz życzę Wam wszystkim kobity wszystkiego najlepszego :loveu:

Posted

[quote name='Viky i Ja']Hej Klaudia :) Są jakieś wieści od naszej ciężarówki ??? Dziś już chyba jest termin czy znowu coś pomieszałam ???
Trzymamy kciuki za mamuśkę i kluseczki :)[/QUOTE]

Nie no termin chyba koło 18 tak mi się wydaje;)

Posted

[quote name='Doti1986']Nie no termin chyba koło 18 tak mi się wydaje;)[/QUOTE]

Aż się wróciłam i poszukałam w galerii terminu ;)
Więc Klaudia wyliczyła na 13-03 a wet między 8 a 10-03 ;)
Ciekawe kto trafi :)

Posted

[quote name='Viky i Ja']Aż się wróciłam i poszukałam w galerii terminu ;)
Więc Klaudia wyliczyła na 13-03 a wet między 8 a 10-03 ;)
Ciekawe kto trafi :)[/QUOTE]
Też jestem ciekawa. Termin jest na 10.03 z odchyleniem na 9 i 11, ale jak na razie apetyt cały czas w normie i żadnego wyraźnego niepokoju, więc raczej sobie jeszcze troszeczkę poczekamy, coś się maluchy nie spieszą. Ale wszystko jest raczej ok, Gracja czuje się dobrze, humorek dopisuje, a maluchy się ruszają :) Jutro jadę do domu, może na mnie czeka :eviltong:

Posted

[quote name='jot11']Jedź Klaudia do domku,może rzeczywiście Gracka na Ciebie czeka ;)[/QUOTE]
Pewnie, że pojadę, w końcu po to zajęcia przekładałam :)
[quote name='chrupcia']Witam:) ale niecierpliwie wszyscy czekają:) ja tez juz chce je zobaczyc.... ;)[/QUOTE]
Też bym chciała :eviltong:
[quote name='Karolina&Lucky']Cześć Klaudia!
Wpadłam zobaczyć czy to już, ale widzę że jeszcze nie, więc się odmeldowywuję ;)
Zajrzę jutro :)[/QUOTE]
Oki :) Jak się dzieci nie pojawią to będą w zamian fotki z soboty. Chciałam dać wcześniej, ale zostawiłam aparat w domu, w razie gdyby maluchy się pojawiły.
[quote name='Chantell']i czo? są już małe Gracyjki? ^^[/QUOTE]
Jeszcze nie ma.

Kurde dziewczyny, teraz to najgorsza nerwówka, każdy gwałtowniejszy ruch w stronę klatki, każde kopanie w legowisku, każde sapnięcie i już mama - dyżurna na nogach i telefon do mnie, a ja siedzę jak na szpilkach. Nawet telefon zostawiłam z dźwiękiem na noc, a nie jak zwykle na wibracji. I wszyscy znajomi psiarze już wczoraj dzwonili czy to już, a Gracunia nadal żre jak krowa i tylko fałszywe alarmy wprowadza.