syla929 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Tyle mnie tutaj nie było! a Tu proszę! Nowy psiak! Słoodki maluch:) Quote
Yorkomanka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Jakieś nowe zdjęcia by się przydały:lol: Jak się czuje przyszła mamusia? Quote
Aga&Dakar Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Czesc ale u Ciebie jest ruch...Pozdrowienia dla calej rodzinki... Quote
Nati28 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='*kleo*']Oj u mnie też nie ma czasu na czytanie czegoś fajnego, za to dzisiaj poczytam sobie o temperaturze w pomieszczeniach inwentarskich... [/QUOTE] Widze ze u Ciebie podobnie jak u mnie, ja jestem na etpie czytania ksiazek pt "fizyka", "chemia..." itd :evil_lol: Czesc laseczki :loveu: Quote
*kleo* Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='Yorkomanka']Jakieś nowe zdjęcia by się przydały:lol: Jak się czuje przyszła mamusia?[/QUOTE] Zdjęcia dopiero w piątek jak do domu dojadę. [quote name='Aga&Dakar']Czesc ale u Ciebie jest ruch...Pozdrowienia dla calej rodzinki...[/QUOTE] Dzięki :) [quote name='Nati28']Widze ze u Ciebie podobnie jak u mnie, ja jestem na etpie czytania ksiazek pt "fizyka", "chemia..." itd :evil_lol: Czesc laseczki :loveu:[/QUOTE] Cześć Nati :) U mnie na czasie jest zoohigiena - czyli powtórka z rozrywki z kilkoma nowościami, bo to jakby fizyka, chemia, fizjologia, biochemia i Bóg wie co jeszcze w jednym... taka wisienka na deserze. Quote
karkakarka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 A to nie zazdroszczę biochemii - oj nie. Jak tam Ulcia? Quote
*kleo* Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [quote name='karkakarka']A to nie zazdroszczę biochemii - oj nie. Jak tam Ulcia?[/QUOTE] Biochemię mam na szczęście za sobą, ale co z tego jak na higienie się co nieco powtarza? :roll: A Ulcia ponoć broi jak szalona, lata po domu i szczeka na Tinę i jest taka cwana, że wszystkie nasze psy i koty by sprzedała. Tylko muszę do chałupy dotrzeć i się trochę za nią wziąć, bo jak mama jest w pracy to siedzi z nimi mój dziadek, który pozwala jej tyle szczekać, i się boję żeby na takiego szalonego jazgota nie wyrosła bo się będę wstydziła wyjść z nią gdziekolwiek :shake: Quote
Pegaza Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Oj tam takiemu szkrabowi wiele mozna wybaczyc;) w koncu sie musi wyszalec:) Quote
Marzena* Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='Pegaza']Oj tam takiemu szkrabowi wiele mozna wybaczyc;) w koncu sie musi wyszalec:)[/QUOTE] Pewnie, że szkrabowi wszystko się wybacza, ale jak wyrośnie taka mała jazgotliwa szczekaczka to już gorzej ;) Ostatnio miałam wątpliwą przyjemność oglądać dwie pańcie z dwoma yorkami - albo raczej pseudo bo były dorosłe, ale straaasznie maleńkie ( moja Carmen to przy nich postawna babka a Viky to olbrzym :evil_lol: ). Widać ich prawie nie było, za to słychać z daleka i nieprzerwalnie. Ujadały na wszystko: ludzi, samochody, psy, ławki.... zwyczajnie pyski im sie nie zamykały a szłam za nimi chyba z 10 minut :crazyeye: Quote
dzasta Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 O to się weź za nią żeby Ci szczekacz nie urósł :) Ja u rodziców miałam sąsiadów Yorkami szczekotami i to było nie do zniesienia :( Quote
Marzena* Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Klaudia gdzie, albo raczej jak wytropiłaś tatusia Viky i Grace bo ja od dawna próbuję i bez rezultatu ??? Masz może linka do tej strony ??? Quote
dysia-u Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='karkakarka'] Jak tam Ulcia?[/QUOTE] zapewniam że czuję się dobrze , choć jak przeczytałam że mam imienniczke wśród yorasków to moja pogoda ducha trochę gorsza Quote
*Jot* Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='Viky i Ja']Klaudia gdzie, albo raczej jak wytropiłaś tatusia Viky i Grace bo ja od dawna próbuję i bez rezultatu ??? Masz może linka do tej strony ???[/QUOTE] A ja dzisiaj wpisałam imię tatusia Viki i znalazłam zdjęcia.Ładniutki jest :loveu: Klaudia,czy musimy czekać aż do weekendu na zdjęcia małej szczekaczki Ulci ? :lol: Quote
*kleo* Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [quote name='Pegaza']Oj tam takiemu szkrabowi wiele mozna wybaczyc;) w koncu sie musi wyszalec:)[/QUOTE] [quote name='dzasta']O to się weź za nią żeby Ci szczekacz nie urósł :) Ja u rodziców miałam sąsiadów Yorkami szczekotami i to było nie do zniesienia :([/QUOTE] Nie popuszczę jej, zawsze uczyłam psy od małego, więc i tu wyjątku nie będzie. Wolę się wziąć za nią póki jest mała, a nie czekać, aż jej się ten jazgot utrwali i mieć 10 razy ciężej, żeby to zwalczyć. [quote name='dysia-u']zapewniam że czuję się dobrze , choć jak przeczytałam że mam imienniczke wśród yorasków to moja pogoda ducha trochę gorsza[/QUOTE] No co Ty Ula, chyba nie masz mi za złe, że ochrzciłam tak spontanicznie moje nowe dziecię? :cool3: [quote name='jot11']A ja dzisiaj wpisałam imię tatusia Viki i znalazłam zdjęcia.Ładniutki jest :loveu: Klaudia,czy musimy czekać aż do weekendu na zdjęcia małej szczekaczki Ulci ? :lol:[/QUOTE] Do weekendu nie, może jutro coś wrzucę, chyba że nie będę miała mocy, bo dotrę dopiero po 22, ale w piątek już na bank :) Quote
Marzena* Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='jot11']A ja dzisiaj wpisałam imię tatusia Viki i znalazłam zdjęcia.Ładniutki jest :loveu: Klaudia,czy musimy czekać aż do weekendu na zdjęcia małej szczekaczki Ulci ? :lol:[/QUOTE] To ja taka sierota jestem, że na fotke nie trafiłam :( Quote
*kleo* Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [quote name='Viky i Ja']To ja taka sierota jestem, że na fotke nie trafiłam :([/QUOTE] Marzka, fotki są [URL="http://www.yorkland.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=118&Itemid=2&lang=pl_PL"]tutaj[/URL] :) Quote
karkakarka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='dysia-u']zapewniam że czuję się dobrze , choć jak przeczytałam że mam imienniczke wśród yorasków to moja pogoda ducha trochę gorsza[/QUOTE]:evil_lol::evil_lol: Fajne imię Ulcia :) Siostra mojej mamy też ma tak na imię :) A Cleośka to też mała szczekaczka, tzn szczeka na Tolkę, ale na dworze to inny pies, jakby mogła to by się schowała z Tolą :D Quote
chrupcia Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Witam:) czekam na zdjęcia mamusi i małej Uli;) Quote
dysia-u Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 [quote name='Pegaza']Moja mama tak sie nazywa hehe[/QUOTE] no i fajnie Quote
Marzena* Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Cze Klaudia dotarłaś do domciu ??? Tak ??? To fotki proszę ;) Quote
Doti1986 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Dokładnie fotki wszystkich dziewczyn chcemy:) Quote
Recommended Posts