Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL]http://img411.imageshack.us/img411/3968/p1030288j.jpg[/URL] :mdleje: co to za cudo!

sliczne! No ale przecież nie Grackowe hmmm? Napisze coś więcej a nie wrzuci zdjęcie nic nie napisze i polezie - ty Klaudio Ty!

Posted

Klaudia, ale cudo przywiozłaś !!! [URL]http://img411.imageshack.us/img411/3968/p1030288j.jpg[/URL]

Ale co tak z zaskoczenia? :mad: Ani słowem nie wspomniałaś, no! :mad:
Ja już nie mogę, jak to powiedziała Kasia [forumowa [I]Katie[/I]], niedługo będę unikatem w posiadaniu jednego yorka! :evil_lol::placz: To nie fair :eviltong:

Czekam z niecierpliwością na więcej info o nowym domowniku :razz:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky'][URL]
Ja już nie mogę, jak to powiedziała Kasia [forumowa [I]Katie[/I]], niedługo będę unikatem w posiadaniu jednego yorka! :evil_lol::placz: To nie fair :eviltong:

[/QUOTE]
Nie będziesz sama xD Ja też mam jednego yorkowego :D

Posted

[quote name='Chantell']Nie będziesz sama xD Ja też mam jednego yorkowego :D[/QUOTE]

Ale przynajmniej masz drugiego psa :eviltong: A ja ciągle z jednym... :roll:

Ale za to jak już będę na swoim to sobie odbiję haha :diabloti:

Posted

Jakie piekne maleństwo:):)
Oj Klaudia tak nieładnie nie zdradzić się ani słowem. Ja tu myślałam, że na Gracusiowe maleństwa poczekasz a tu taka niespodzianka.
Teraz czekamy na wiecej informacji.
Pozdraowienia i mizianka dla mamuski

Posted

Pospałam to Wam napiszę co nieco :)
Szczyl to nasza długo (prawie rok) wyczekiwana dziewucha, za tydzień kończy 3 miesiące, nazywa się UMEA Park Ridge i przyjechała z Legionowa. Po domowemu Ula :)
A tak zastałam dziewczyny rano :)
[IMG]http://img694.imageshack.us/img694/4295/p1030290m.jpg[/IMG]
Ale Wam niespodziankę zrobiłam co? :eviltong:

EDIT: Chantell, Naomi to yorka znajomej, którą staram się przygotować do wystaw.

Posted

Czesc Kleo:) ooo nowy domownik:) no chyba że nie Twój, ale powiedziałaś że Twoje nowe dziecko;) nie napisałaś nic o nim wiecej:( ale nas zaskoczyłaś!!:) czekamy na więcej informacji;) ale Ci zazdroszcze..;)

Posted

Witam się (chyba) po raz pierwszy, ale wcześniej już tu zaglądałam :)
Gratuluję nowego szczeniorka, Gracja będzie miała towarzysza do zabaw ;D
Ulcia jest śliczna, czekam na więcej zdjęć! :loveu:

A tymczasem jak się razem "znoszą"? Gracja nie jest zazdrosna? :>

Posted

ooo jest już cos wiecej:) noo zaskoczyłaś i to bardzo:) śliczna Ulinka:loveu::loveu: jedna kluseczka i pozostałe trzy już wkrótce:razz: piękna jest:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Arabeska^^']Witam się (chyba) po raz pierwszy, ale wcześniej już tu zaglądałam :)
Gratuluję nowego szczeniorka, Gracja będzie miała towarzysza do zabaw ;D
Ulcia jest śliczna, czekam na więcej zdjęć! :loveu:

A tymczasem jak się razem "znoszą"? Gracja nie jest zazdrosna? :>[/QUOTE]
Witamy :) Gracka co prawda na razie już za ciężko, żeby się bawić, brzuch przybiera z dnia na dzień, ale jak już kluchy go opuszczą i Gracula dojdzie do siebie to pewnie będą wszystkie śmigać po chałupie :) A znoszą się na razie tak, że Gracja patrzy na małą z pełnym obrzydzeniem, ale jak już się przytuli to ma prawo tak zostać. No i jeszcze Tinie musimy ją dziś przedstawić.

Posted

wszystko w tajemnicy utrzymałaś i nic nie powiedziałaś;) ja bym chyba nie wytrzymała:)
jak Gracje dobrze przyjeła to Ule chyba też Tina przyjmie, chociaz nie wiem jak było z Gracja..:)

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Klaudia dałabyś jeszcze kilka zdjęć Uli :loveu:[/QUOTE]
Mała zasnęła teraz, ale potem zrobię jej zdjęcie w pozycji wystawowej, zobaczycie jak już cudnie stoi :loveu:
[quote name='chrupcia']wszystko w tajemnicy utrzymałaś i nic nie powiedziałaś;) ja bym chyba nie wytrzymała:)
jak Gracje dobrze przyjeła to Ule chyba też Tina przyjmie, chociaz nie wiem jak było z Gracja..:)[/QUOTE]
Tak było, że Gracja dostawała w łeb od Tiny przez pierwszy tydzień za wszystko, a potem zrobiła się wielka miłość, więc teraz pewnie tak samo będzie :eviltong:
[quote name='dzasta']O gratuluję Kleo nowego nabytku :) Byłaś tak bliziutko mnie mogłaś wpaść na kawkę :)
No to teraz masz wyzwanie nowa sunia w domu i maluchy w drodze :D[/QUOTE]
No nie mogłam, bo pojechałam spontanicznie po południu, w Legionowie byłam po 19, a w domu po 3 :evil_lol: A małą specjalnie wzięliśmy przed porodem, żeby Gracja już się do niej przyzwyczaiła :)
[quote name='Arabeska^^']No jak można patrzeć z obrzydzeniem na coś tak ślicznego? :D ;)[/QUOTE]
A no na przykładzie Graculi widać, że można :evil_lol:

Posted

Siostrzyczka Uncja również śliczniutka.Z tego co wyczytałam (chyba dobrze)to będą małe sunie tak? Fajnie masz,takie maleństwo.Czy dobrze myślę,że teraz od Gracki już nie będziesz zostawiać szczeniaczka dla siebie? Czy może jednak tak? :cool3:

Posted

[quote name='jot11']Siostrzyczka Uncja również śliczniutka.Z tego co wyczytałam (chyba dobrze)to będą małe sunie tak? Fajnie masz,takie maleństwo.Czy dobrze myślę,że teraz od Gracki już nie będziesz zostawiać szczeniaczka dla siebie? Czy może jednak tak? :cool3:[/QUOTE]
Oj wybór był trudny... ale Uncja wydawała nam się bardziej delikatna, bo nasza Ulka to fest baba ;)
O jakich małych suniach mówisz? Że niby od Gracji? Nie wiadomo przecie, ale dobrze by było jakby dziołchy porodziła :)
A z tym zostawianiem to się zobaczy, jak urodzi coś takiego, że mnie powali na kolana to zostanie, ale pierwszej z brzegu na siłę nie będę zostawiała tylko dlatego, że to suczka. Wolę poczekać na jakąś gwiazdę :)