Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dzasta'][B]Natalia & Lola[/B] a gdzie mieszkacie w Warszawie bo ja też jestem z Warszawy i na tyle ile mogę chętnie pomogę w kwestii nauki wystawiania :)[/QUOTE]

Buuu, czemu mieszkasz tak daleko ??? Ja mam z Viky podobny problem jak Natalia z Bondkiem - doopa za ciężka i ciągle ją sadza :(

Posted

[quote name='Pegaza']A ja tam wcale nie ciekawa jestem dlaczego ona biedna hehe
sie musialam wracac kilka stron musiscie tyle gadac:mad:[/QUOTE]

Nie rób sobie wolnego od dogo to nie będziesz musiała nadrabiać :evil_lol:

Posted

[quote name='Viky i Ja']Nie rób sobie wolnego od dogo to nie będziesz musiała nadrabiać :evil_lol:[/QUOTE]

Masz rację Marzka.Jak zawsze się z Tobą zgadzam :multi:
Cześć Klaudia :multi:

Posted

Cześć dziewczyny :) Wpadłam na chwilę, jutro Was poodwiedzam, dzisiaj ruszam na imprezę :) Przez najbliższe 2 miechy pewnie nigdzie nie wyskoczę, więc idę się wybawić na zapas ;)

Posted

[quote name='*kleo*']Cześć dziewczyny :) Wpadłam na chwilę, jutro Was poodwiedzam, dzisiaj ruszam na imprezę :) Przez najbliższe 2 miechy pewnie nigdzie nie wyskoczę, więc idę się wybawić na zapas ;)[/QUOTE]

No to dobrej zabawy :bigcool:

Posted

[quote name='Pegaza']To milego imprezowania:) i fotki chcem widziec z impry:)[/QUOTE]

Tak,tak udanej imprezy :diabloti:
Daria,jak myślisz czy Klaudia na wycieraczce będzie spała? :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='jot11']Tak,tak udanej imprezy :diabloti:
Daria,jak myślisz czy Klaudia na wycieraczce będzie spała? :evil_lol: :eviltong:[/QUOTE]

No a gdzie ma spać po imprezie ???

Posted

[quote name='Pegaza']To milego imprezowania:) i fotki chcem widziec z impry:)[/QUOTE]
Do klubu baaaardzo rzadko aparat zabieramy, więc ni ma :eviltong:
[quote name='ladyyork']Witaj Klaudia ,jak tam nasza Gracusia się czuje,rośnie jej brzuszek,jak znosi to wszystko:lol:[/QUOTE]
Zobaczę wieczorkiem jak do domu zląduję :)
[quote name='jot11']Tak,tak udanej imprezy :diabloti:
Daria,jak myślisz czy Klaudia na wycieraczce będzie spała? :evil_lol: :eviltong:[/QUOTE]
[quote name='Viky i Ja']No a gdzie ma spać po imprezie ???[/QUOTE]
W wyrze kobity, we własnym w dodatku :diabloti:
[quote name='jot11']Klaudia jak tam po imprezie? Dobrze się bawiłaś? :lol:[/QUOTE]
A znośnie było całkiem :)

Miałyśmy z dziewuchami plan bawić się na Kortowie, ale okazało się, że tam w klubach po 3 osoby na krzyż, więc chcąc nie chcąc zebrałyśmy się na starówkę, po drodze zahaczając o maka. A w klubie nie siedziałyśmy długo, jedno kamikaze, 2 godzinki i do domu, ale trochę sobie potańczyłyśmy :) Chociaż bardziej fascynująca była obserwacja dwóch panienek. Buzia z gimnazjum, ubranie z burdelu, nawalone jak autobus i hmmm... bardzo kontaktowe :diabloti: Jednej się mini do pół tyłka podwijała, co wykorzystywał kolega który z nią tańczył i "badał teren", a druga tańcowała z jakimś karkiem, nogi to mu prawie na szyję zarzucała, a rączki też miała bardzo błądzące z tendencją do niższych partii... Widok w tym klubie niecodzienny, więc 3/4 sali obserwowało, jedni z rozbawieniem, drudzy ze zniesmaczeniem. I skąd to się takie biorą... :roll:

Posted

O to chociaż miałaś Klaudia wesoło na imprze :D Takie widoki to podobno w tej chwili codzienność w klubach :D Ja od kiedy mam problemy z kolanem do klubów raczej nie chadzam ale koleżanki mi relacjonują :D

Posted

[quote name='chrupcia']Witam:) mam nadzieje że przez jeden dzień nic sie nie zmieniło i Gracja czuje się bardzo dobrze;)[/QUOTE]
Wszystko oki, Gracula znowu grubsza, właśnie śpi mi na kolanach a dzieciaki szaleją w brzuchu :evil_lol:
[quote name='dzasta']O to chociaż miałaś Klaudia wesoło na imprze :D Takie widoki to podobno w tej chwili codzienność w klubach :D Ja od kiedy mam problemy z kolanem do klubów raczej nie chadzam ale koleżanki mi relacjonują :D[/QUOTE]
[quote name='Aga&Dakar']Takie widoki sa przykre ale podobno to teraz normalka...[/QUOTE]
[quote name='karkakarka']wrr ciągle mnie z dg wywala...
Tak w klubach to naormalka :) Stara nie jestem, ale jak gdzieś wychodzę to raczej preferuję te do których wpuszczają od 21 lat :)[/QUOTE]
A ja właśnie byłam w szoku, bo w moich ulubionych klubach to jak żyję takiej wiochy nie widziałam, sądząc po minach innych osób też byli zdziwieni...

A foty jutro, dzisiaj już nie mam mocy, Gracja też padła ;)

Posted

Eh norma.. I co z takimi zrobić.. Potem się słyszy że znaleziono 14latke.. Szok jak dla mnie.. Dlatego nie lubie ogólnie chodzić do klubów.. Wole już domówki.. A do takich powyżej 21 lat to mnie jeszcze nie wpuszcza;)

Posted

[quote name='niunka04']Eh norma.. I co z takimi zrobić.. Potem się słyszy że znaleziono 14latke.. Szok jak dla mnie.. Dlatego nie lubie ogólnie chodzić do klubów.. Wole już domówki.. A do takich powyżej 21 lat to mnie jeszcze nie wpuszcza;)[/QUOTE]

No dokładnie u nas też taka patologia się szerzy...Zastanawia mnie tylko jedno gdzie są rodzice kiedy takie małolatki bujają się po klubach nocnych....o zgroza...