Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oko należy do kolegi Dawida, ludzi było full a pokój mały to trzeba było się miejscem podzielić, rozumiecie :)
Daria czemu na strzyge? Rozwiń :eviltong:

No i za komplementy dzięki, skromna nie będę ale przyznam, że akurat na tej imprezie byłam zadowolona patrząc w lustro ;)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwa63']Teraz nie mam wątpliwości super laska z Ciebie :) [URL]http://img180.imageshack.us/img180/2296/sl271381edited.jpg[/URL][/QUOTE]
Dzięki dzięki :)

Daria żeś mnie wytropiła cwaniaku :evil_lol:

Posted

Rozumiemy :evil_lol:
jeny nie wiem jak Ci to wylumaczyc..u nas tak sie gada..
no wiesz taka usmiechnieta fajna laska..ale co tez ma troche z diabla i aniola..niby grzeczna i niegrzeczna;)

ta lustereczko powiedz przecie kto jest najpiekniejszy w swiecie...:eviltong:

Posted

[quote name='iwa63']Teraz nie mam wątpliwości super laska z Ciebie :) [URL]http://img180.imageshack.us/img180/2296/sl271381edited.jpg[/URL][/QUOTE]

Niczego sobie laska z naszej klauduni,nic dziwnego że ktoś na dole oczkiem podgląda:evil_lol:

Posted

[quote name='Doti1986']No Klaudia super fryz a sukienkę mam taką samą :) Hihihih[/QUOTE]
A też ją kochasz tak samo jak ja? :evil_lol: Bo to jest moja sukienka na wszystkie okazje, jak się w nią mieścić przestanę albo się popsuje to nie wiem w czym będę na imprezy chodzić ;)
[quote name='ladyyork']Niczego sobie laska z naszej klauduni,nic dziwnego że ktoś na dole oczkiem podgląda:evil_lol:[/QUOTE]
Nic nie podgląda, przed się w obiektyw prościutko patrzy :eviltong:
[quote name='Nati28']No no Klaudia super laska z Ciebie a sukienka bardzo ladna :) :loveu:[/QUOTE]
Dzięki :loveu:

Posted

[quote name='jot11']Zgadzam się z wszystkim co napisałaś.
Tym razem w tej sukni to zamrzłaby na wycieraczce :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Ja też się z tym zgadzam, ale to nic nowego :evil_lol:

Posted

O wreszcie Cię widzimy :) Bardzo ładnie wyglądałaś :)
Moje połowinki to jednak chyba trochę inaczej wyglądały bo i stroje zgoła inne były :)

Właśnie właśnie jak tam ciężarówka?

Posted

[quote name='karkakarka']Hej Klaudia, nasza dogo-dżago! hihi

A ja myślałam, żre ty na trzyletnich jesteś, a tu mi wynika, że na 4-cio letnich... Ja też miałam połowinki :) Ale za 1,5 roku koniec już :p[/QUOTE]
Lepiej - na 5-cio letnich - 3,5 inżyniera i 1,5 magistra :eviltong:
[quote name='Pegaza']Klaudia poka jesio nowe fotki polowinkowe:)[/QUOTE]
Na razie nowych niet, muszę się wbić do akademika kiedyś, może tam coś mają.
[quote name='dzasta']O wreszcie Cię widzimy :) Bardzo ładnie wyglądałaś :)
Moje połowinki to jednak chyba trochę inaczej wyglądały bo i stroje zgoła inne były :)

Właśnie właśnie jak tam ciężarówka?[/QUOTE]
Ja już się gdzieś na początku pokazałam z Graculą ;)
Za komplementa dzięki :) Nasze połowinki były w garniakach i kieckach wieczorowych :)
[quote name='ladyyork']Klaudia jak się czuje nasza ciężarówka,wymiotuje czy juz nie, mówbo jestem ciekawa jak jej ciąża przebiega:lol:[/QUOTE]
Jak na razie bez zmian, nic się ciekawego nie dzieje.
[quote name='Yoko2009'][URL]http://img180.imageshack.us/img180/2296/sl271381edited.jpg[/URL]
No no no piękna dziewczyna w ślicznej kreacji:) fajnie miałaś włoski upięte:)[/QUOTE]
[quote name='niunka04']o kurde jaka laska!!!:) no kochana ładniutko. Fryzurka super;)[/QUOTE]
[quote name='Katie']Hej Klaudia :loveu:
super wygladalas :lol:[/QUOTE]
[quote name='dysia-u'][URL]http://img180.imageshack.us/img180/2296/sl271381edited.jpg[/URL]

wszystkie trzy oczka ładne hihi[/QUOTE]
Dzięki :) No tylu komplementów na swój temat to się dawno nie naczytałam ;)

Posted

Witamy Gracje i jej pancie po długim czasie. No przyszła mama sliczniutka i biedniutka.
A Fredziula idzie w czwartek do strzyzonka, bo już jej nie widac z za tych włosków:evil_lol:szczególnie nie widac ucholi;)

Posted

Hej Klaudia :multi:
Super wyglądałaś, fajnie włosy miałaś zrobione, podoba mi się :p
Sukienka też fajna :loveu:

Ja też bym chętnie jakieś zdjęcia Gracji obejrzała :siara:

Posted

[quote name='FREDZIU']Witamy Gracje i jej pancie po długim czasie. No przyszła mama sliczniutka i biedniutka.
A Fredziula idzie w czwartek do strzyzonka, bo już jej nie widac z za tych włosków:evil_lol:szczególnie nie widac ucholi;)[/QUOTE]
Że śliczniutka to się zgadzam jak najbardziej, ale czemu zaraz biedniutka? :eviltong: A Fredziula do nas idzie uchole robić? To może się zobaczymy :)
[quote name='ladyyork']Klaudia dawaj zdjęcia Graculki;)[/QUOTE]
Nie mam, przecie w Olsztynie siedzę od środy :roll:
[quote name='Karolina&Lucky']Hej Klaudia :multi:
Super wyglądałaś, fajnie włosy miałaś zrobione, podoba mi się :p
Sukienka też fajna :loveu:

Ja też bym chętnie jakieś zdjęcia Gracji obejrzała :siara:[/QUOTE]
Dzięki :lol: Na zdjęcia to trza będzie się uzbroić w cierpliwość i poczekać niestety...