*kleo* Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Oko należy do kolegi Dawida, ludzi było full a pokój mały to trzeba było się miejscem podzielić, rozumiecie :) Daria czemu na strzyge? Rozwiń :eviltong: No i za komplementy dzięki, skromna nie będę ale przyznam, że akurat na tej imprezie byłam zadowolona patrząc w lustro ;) Quote
iwa63 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Teraz nie mam wątpliwości super laska z Ciebie :) [url]http://img180.imageshack.us/img180/2296/sl271381edited.jpg[/url] Quote
*kleo* Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 [quote name='iwa63']Teraz nie mam wątpliwości super laska z Ciebie :) [URL]http://img180.imageshack.us/img180/2296/sl271381edited.jpg[/URL][/QUOTE] Dzięki dzięki :) Daria żeś mnie wytropiła cwaniaku :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Rozumiemy :evil_lol: jeny nie wiem jak Ci to wylumaczyc..u nas tak sie gada.. no wiesz taka usmiechnieta fajna laska..ale co tez ma troche z diabla i aniola..niby grzeczna i niegrzeczna;) ta lustereczko powiedz przecie kto jest najpiekniejszy w swiecie...:eviltong: Quote
*kleo* Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 A no tak myślałam, że to o to cho :) Quote
Doti1986 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No Klaudia super fryz a sukienkę mam taką samą :) Hihihih Quote
ladyyork Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='iwa63']Teraz nie mam wątpliwości super laska z Ciebie :) [URL]http://img180.imageshack.us/img180/2296/sl271381edited.jpg[/URL][/QUOTE] Niczego sobie laska z naszej klauduni,nic dziwnego że ktoś na dole oczkiem podgląda:evil_lol: Quote
Nati28 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No no Klaudia super laska z Ciebie a sukienka bardzo ladna :) :loveu: Quote
*kleo* Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 [quote name='Doti1986']No Klaudia super fryz a sukienkę mam taką samą :) Hihihih[/QUOTE] A też ją kochasz tak samo jak ja? :evil_lol: Bo to jest moja sukienka na wszystkie okazje, jak się w nią mieścić przestanę albo się popsuje to nie wiem w czym będę na imprezy chodzić ;) [quote name='ladyyork']Niczego sobie laska z naszej klauduni,nic dziwnego że ktoś na dole oczkiem podgląda:evil_lol:[/QUOTE] Nic nie podgląda, przed się w obiektyw prościutko patrzy :eviltong: [quote name='Nati28']No no Klaudia super laska z Ciebie a sukienka bardzo ladna :) :loveu:[/QUOTE] Dzięki :loveu: Quote
Natalia&Lola Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Zapraszamy do nas na nowe foteczki:D Quote
Marzena* Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='jot11']Zgadzam się z wszystkim co napisałaś. Tym razem w tej sukni to zamrzłaby na wycieraczce :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ja też się z tym zgadzam, ale to nic nowego :evil_lol: Quote
karkakarka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Hej Klaudia, nasza dogo-dżago! hihi A ja myślałam, żre ty na trzyletnich jesteś, a tu mi wynika, że na 4-cio letnich... Ja też miałam połowinki :) Ale za 1,5 roku koniec już :p Quote
Pegaza Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Klaudia poka jesio nowe fotki polowinkowe:) Quote
ladyyork Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Klaudia jak się czuje nasza ciężarówka,wymiotuje czy juz nie, mówbo jestem ciekawa jak jej ciąża przebiega:lol: Quote
dzasta Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 O wreszcie Cię widzimy :) Bardzo ładnie wyglądałaś :) Moje połowinki to jednak chyba trochę inaczej wyglądały bo i stroje zgoła inne były :) Właśnie właśnie jak tam ciężarówka? Quote
dysia-u Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [url]http://img180.imageshack.us/img180/2296/sl271381edited.jpg[/url] wszystkie trzy oczka ładne hihi Quote
Yoko2009 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [URL]http://img180.imageshack.us/img180/2296/sl271381edited.jpg[/URL] No no no piękna dziewczyna w ślicznej kreacji:) fajnie miałaś włoski upięte:) Quote
niunka04 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 o kurde jaka laska!!!:) no kochana ładniutko. Fryzurka super;) Quote
Katie Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Hej Klaudia :loveu: super wygladalas :lol: Quote
*kleo* Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='karkakarka']Hej Klaudia, nasza dogo-dżago! hihi A ja myślałam, żre ty na trzyletnich jesteś, a tu mi wynika, że na 4-cio letnich... Ja też miałam połowinki :) Ale za 1,5 roku koniec już :p[/QUOTE] Lepiej - na 5-cio letnich - 3,5 inżyniera i 1,5 magistra :eviltong: [quote name='Pegaza']Klaudia poka jesio nowe fotki polowinkowe:)[/QUOTE] Na razie nowych niet, muszę się wbić do akademika kiedyś, może tam coś mają. [quote name='dzasta']O wreszcie Cię widzimy :) Bardzo ładnie wyglądałaś :) Moje połowinki to jednak chyba trochę inaczej wyglądały bo i stroje zgoła inne były :) Właśnie właśnie jak tam ciężarówka?[/QUOTE] Ja już się gdzieś na początku pokazałam z Graculą ;) Za komplementa dzięki :) Nasze połowinki były w garniakach i kieckach wieczorowych :) [quote name='ladyyork']Klaudia jak się czuje nasza ciężarówka,wymiotuje czy juz nie, mówbo jestem ciekawa jak jej ciąża przebiega:lol:[/QUOTE] Jak na razie bez zmian, nic się ciekawego nie dzieje. [quote name='Yoko2009'][URL]http://img180.imageshack.us/img180/2296/sl271381edited.jpg[/URL] No no no piękna dziewczyna w ślicznej kreacji:) fajnie miałaś włoski upięte:)[/QUOTE] [quote name='niunka04']o kurde jaka laska!!!:) no kochana ładniutko. Fryzurka super;)[/QUOTE] [quote name='Katie']Hej Klaudia :loveu: super wygladalas :lol:[/QUOTE] [quote name='dysia-u'][URL]http://img180.imageshack.us/img180/2296/sl271381edited.jpg[/URL] wszystkie trzy oczka ładne hihi[/QUOTE] Dzięki :) No tylu komplementów na swój temat to się dawno nie naczytałam ;) Quote
FREDZIU Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Witamy Gracje i jej pancie po długim czasie. No przyszła mama sliczniutka i biedniutka. A Fredziula idzie w czwartek do strzyzonka, bo już jej nie widac z za tych włosków:evil_lol:szczególnie nie widac ucholi;) Quote
Karolina. Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Hej Klaudia :multi: Super wyglądałaś, fajnie włosy miałaś zrobione, podoba mi się :p Sukienka też fajna :loveu: Ja też bym chętnie jakieś zdjęcia Gracji obejrzała :siara: Quote
*kleo* Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='FREDZIU']Witamy Gracje i jej pancie po długim czasie. No przyszła mama sliczniutka i biedniutka. A Fredziula idzie w czwartek do strzyzonka, bo już jej nie widac z za tych włosków:evil_lol:szczególnie nie widac ucholi;)[/QUOTE] Że śliczniutka to się zgadzam jak najbardziej, ale czemu zaraz biedniutka? :eviltong: A Fredziula do nas idzie uchole robić? To może się zobaczymy :) [quote name='ladyyork']Klaudia dawaj zdjęcia Graculki;)[/QUOTE] Nie mam, przecie w Olsztynie siedzę od środy :roll: [quote name='Karolina&Lucky']Hej Klaudia :multi: Super wyglądałaś, fajnie włosy miałaś zrobione, podoba mi się :p Sukienka też fajna :loveu: Ja też bym chętnie jakieś zdjęcia Gracji obejrzała :siara:[/QUOTE] Dzięki :lol: Na zdjęcia to trza będzie się uzbroić w cierpliwość i poczekać niestety... Quote
Recommended Posts