Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dotarłam :multi:
Zdjęcia superaśnie :loveu: Tince fajnie w czerwonym :loveu:
"Zeskanowane" psiaki też urocze :loveu: Ja przed Jess miałam bokserkę, wczesniej 2 dalmatyńczyki a jeszcze wcześniej to co chwilę jakiś kundelek do nas się przybłąkał.. Pierwszym naszym psem była owczarka Kama ale ja jej nie pamietam :shake:
Co do maili.. mi w tym roku ktoś na maila się włamał. Postanowiłam, że dowiem się kto no ale żeby uzyskać IP trzeba było sprawę na policję zgłosić - bez wahania to uczyniłam no i wiem kto to był.. :p Nic z tym nie zrobiłam bo wiedziałam od początku kto to - chciałam tylko mieć 100% pewność.. :razz:

Posted

Ja do tych maili mam mieszane uczucia - z jednej strony mam to w du*** ale z drugiej z lekka się wpieniłam, że ktoś próbuje nas w jakieś bzdury wrobić. Zastanowię się co z tym zrobić, ale być może ciekawość weźmie górę i pójdę żeby ustalili to IP.

Posted

[quote name='jot11']Piękne te Twoje pieski,wszystkie :loveu:
U mnie to zazwyczaj byly mieszańce(Misiek),owczarki niemieckie(Alaska i As) i raz kaukazki (Troy):loveu: i posokowiec Nora :loveu:[/QUOTE]

Cześć Klaudia :) U mnie nie było aż tak dużo psiaków jak u Ciebie i Joli :(
Pierwszy był Axel - owczarek szkocki collie (z papierami) - najpiekniejszy i najmądrzejszy psiak na świecie (opinia baaaardzo obiektywna :evil_lol: nie powiem ) a po nim Sonia w typie goldena - pierwszy i ostatni pies z pseudo, nigdy nie dam zarobić takim ludziom po tym jak ta bidulka się męczyła :( Sonia była kochaniutka ale wyjątkowo tchórzliwa i głupiutka. I tak ją kochaliśmy. No a teraz te dwa diabły, które już znacie. Uwielbiam je i czasem przypominają mi mojego ukochanego Aksia :)

Posted

[quote name='Viky i Ja']Cze Klaudia :)
Zdradź jeszcze kiedy będzie ten wielki dzień żebyśmy przez przypadek kciuków nie puściły :evil_lol:[/QUOTE]

Kciuki to klejem skleimy i nie puścimy :evil_lol:
Cześć Klaudia :multi:

Posted

Oj, jaka radość tu zapanowała :evil_lol: Zacznijcie się cieszyć jak już będzie wiadomo, że zaszła, bo teraz to jeszcze jedna wielka niewiadoma, to pierwsze jej krycie przecie :eviltong: A w ogóle to jestem pokichana, bo tyle się nasłuchałam o komplikacjach wszelakich, że trochę stracha też mam, jakby jej się coś stało to bym sobie nie wybaczyła... Ale liczę, że będziecie mnie wspierać ;)
[quote name='Viky i Ja']Cze Klaudia :)
Zdradź jeszcze kiedy będzie ten wielki dzień żebyśmy przez przypadek kciuków nie puściły :evil_lol:[/QUOTE]
Tego jeszcze do końca nie wiadomo, w poniedziałek robimy progesteron, zobaczymy co nam wynik powie. Orientacyjnie stawiam na koniec przyszłego tygodnia :p

A dzisiaj powiadomiłam Gracji hodowcę o cieczce, i przy okazji dowiedziałam się, że jej rówieśnica, z którą razem jeździła na wystawy i chodziła po jednym ringu urodziła 4 suczki :p

Jak koleżanka mi prześle to wstawię zdjęcie Gracji z jej ulubionym kolegą ;)

Posted

[quote name='Pegaza']O a Gracja juz wie ze bedzie narzeczony?:evil_lol:
przygotuj ją do tego zeby nie byla zaskoczona za bardzo haha[/QUOTE]
Wie, no przecie już się poznali nawet :evil_lol: I dzisiaj jej jeszcze powtarzałam że niedługo do Czardaszka pojedzie ;)