Doti1986 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Niektórzy ludzie to naprawdę czasami inteligencją nawet szympansom nie dorównują:evil_lol: Po co takie przekręty robić :shake::shake::shake: Quote
tigrunia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Dotarłam :multi: Zdjęcia superaśnie :loveu: Tince fajnie w czerwonym :loveu: "Zeskanowane" psiaki też urocze :loveu: Ja przed Jess miałam bokserkę, wczesniej 2 dalmatyńczyki a jeszcze wcześniej to co chwilę jakiś kundelek do nas się przybłąkał.. Pierwszym naszym psem była owczarka Kama ale ja jej nie pamietam :shake: Co do maili.. mi w tym roku ktoś na maila się włamał. Postanowiłam, że dowiem się kto no ale żeby uzyskać IP trzeba było sprawę na policję zgłosić - bez wahania to uczyniłam no i wiem kto to był.. :p Nic z tym nie zrobiłam bo wiedziałam od początku kto to - chciałam tylko mieć 100% pewność.. :razz: Quote
*kleo* Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Ja do tych maili mam mieszane uczucia - z jednej strony mam to w du*** ale z drugiej z lekka się wpieniłam, że ktoś próbuje nas w jakieś bzdury wrobić. Zastanowię się co z tym zrobić, ale być może ciekawość weźmie górę i pójdę żeby ustalili to IP. Quote
Pegaza Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Be a skad wiedzialas ze ktos sie wlamal po czym sie kaplas? Quote
tigrunia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='Pegaza']Be a skad wiedzialas ze ktos sie wlamal po czym sie kaplas?[/QUOTE] Ktoś zmienił hasło.. znał odpowedź na dwa pytania :razz: Quote
Natalia&Lola Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Tina w kombinezonie pierwsza klasa:D Super masz dziewczynki. Quote
Marzena* Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='jot11']Piękne te Twoje pieski,wszystkie :loveu: U mnie to zazwyczaj byly mieszańce(Misiek),owczarki niemieckie(Alaska i As) i raz kaukazki (Troy):loveu: i posokowiec Nora :loveu:[/QUOTE] Cześć Klaudia :) U mnie nie było aż tak dużo psiaków jak u Ciebie i Joli :( Pierwszy był Axel - owczarek szkocki collie (z papierami) - najpiekniejszy i najmądrzejszy psiak na świecie (opinia baaaardzo obiektywna :evil_lol: nie powiem ) a po nim Sonia w typie goldena - pierwszy i ostatni pies z pseudo, nigdy nie dam zarobić takim ludziom po tym jak ta bidulka się męczyła :( Sonia była kochaniutka ale wyjątkowo tchórzliwa i głupiutka. I tak ją kochaliśmy. No a teraz te dwa diabły, które już znacie. Uwielbiam je i czasem przypominają mi mojego ukochanego Aksia :) Quote
*kleo* Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Wiadomość z ostatniej chwili - dziewczyny, mamy cieczkę!!! :multi: Quote
Marzena* Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='*kleo*']Wiadomość z ostatniej chwili - dziewczyny, mamy cieczkę!!! :multi:[/QUOTE] HURA !!! Będą małe kluseczki :lol: :laola::laola::laola: Quote
*kleo* Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 [quote name='Viky i Ja']HURA !!! Będą małe kluseczki :lol: :laola::laola::laola:[/QUOTE] Taaaa o ile ten mój osiołek da się pokryć :evil_lol: Quote
Marzena* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='*kleo*']Taaaa o ile ten mój osiołek da się pokryć :evil_lol:[/QUOTE] Trzymamy mocno kciuki za "owocną" randkę :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Katie Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Hej Klaudia :lol: rowniez trzymam kciuki za randke :lol: Quote
karkakarka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 hura hura :) Będą kluseczki :D Ale fajowo !!!! Quote
...::Basia::... Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Hej:) Ja też trzymam kciuki aby wszystko poszło idealnie:loveu: Quote
Yoko2009 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ale fajnie, będą maluszki!!!!!!!!!!!!!! Quote
Marzena* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Cze Klaudia :) Zdradź jeszcze kiedy będzie ten wielki dzień żebyśmy przez przypadek kciuków nie puściły :evil_lol: Quote
Nati28 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Super ze macie cieczke !! :multi: Trzymam kciuki za kycie :) Quote
ladyyork Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ja też myślałam że nie dam rady Ineczki pokryć bo do końca szczeżyła zęby na Cessiego ,ale jak zobaczyła Amira to pękła:loveu: i się udało:eviltong: Quote
*Jot* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Viky i Ja']Cze Klaudia :) Zdradź jeszcze kiedy będzie ten wielki dzień żebyśmy przez przypadek kciuków nie puściły :evil_lol:[/QUOTE] Kciuki to klejem skleimy i nie puścimy :evil_lol: Cześć Klaudia :multi: Quote
*kleo* Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Oj, jaka radość tu zapanowała :evil_lol: Zacznijcie się cieszyć jak już będzie wiadomo, że zaszła, bo teraz to jeszcze jedna wielka niewiadoma, to pierwsze jej krycie przecie :eviltong: A w ogóle to jestem pokichana, bo tyle się nasłuchałam o komplikacjach wszelakich, że trochę stracha też mam, jakby jej się coś stało to bym sobie nie wybaczyła... Ale liczę, że będziecie mnie wspierać ;) [quote name='Viky i Ja']Cze Klaudia :) Zdradź jeszcze kiedy będzie ten wielki dzień żebyśmy przez przypadek kciuków nie puściły :evil_lol:[/QUOTE] Tego jeszcze do końca nie wiadomo, w poniedziałek robimy progesteron, zobaczymy co nam wynik powie. Orientacyjnie stawiam na koniec przyszłego tygodnia :p A dzisiaj powiadomiłam Gracji hodowcę o cieczce, i przy okazji dowiedziałam się, że jej rówieśnica, z którą razem jeździła na wystawy i chodziła po jednym ringu urodziła 4 suczki :p Jak koleżanka mi prześle to wstawię zdjęcie Gracji z jej ulubionym kolegą ;) Quote
Pegaza Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 O a Gracja juz wie ze bedzie narzeczony?:evil_lol: przygotuj ją do tego zeby nie byla zaskoczona za bardzo haha Quote
*kleo* Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='Pegaza']O a Gracja juz wie ze bedzie narzeczony?:evil_lol: przygotuj ją do tego zeby nie byla zaskoczona za bardzo haha[/QUOTE] Wie, no przecie już się poznali nawet :evil_lol: I dzisiaj jej jeszcze powtarzałam że niedługo do Czardaszka pojedzie ;) Quote
Marzena* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Czyli szykuje się noworoczna randka ;) Quote
iwa63 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Witamy Ale miła wiadomość ,też trzymam kciuki za pomyślne załatwienie,, sprawy '' Quote
Recommended Posts