Princess_York Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 hahah . To Ty napisz :d . Bo Klaudia nie ma pojęcia o co chodzi :diabloti: ;p Quote
Karolina. Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 A ja jak zwykle nie zorientowana. Co mnie tym razem ominęło i o czym nie wiem? :eviltong: To coś z wystawami czy czym? Quote
*Agnieszka* Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Karolina.']A ja jak zwykle nie zorientowana. Co mnie tym razem ominęło i o czym nie wiem? :eviltong: To coś z wystawami czy czym?[/QUOTE] Uhmmm..z wystawami może zacząć się na literkę "r"lub "y" Quote
Gucci13 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 to mi chyba o co innego chodziło, myślałam o literze n:lol: Quote
Princess_York Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 na R to nie wiem ale na y to chyba tylko yeti :evil_lol: . Ja myślałam o inżynierze :cool3: A Ty Hania ? N .. :razz: Quote
Gucci13 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 dokładny skrót hasła to nszwpy:evil_lol: Quote
Princess_York Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 hehe Najlepsze szczenie w pożeraniu yeti :cool3: . Zgadłam hahaha :diabloti: Albo Najlepsza suka zaprzęgowa w pogoni yeti ;d . Quote
Gucci13 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 hehe może być też nszwry:cool3: ale nie chodzi o yetiego i zaprzęgi:lol: Quote
Princess_York Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 najlepsze szczenię w rasie yorkshire haha :diabloti: Nie mam pojecia co to znaczy :p . Quote
Gucci13 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 no wiesz za dużo napisałam, więcej już nic nie mówie :evil_lol: Quote
Princess_York Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Klaudia wracaj bo nie chcą mi powiedzieć o co chodzi hehe :) . Quote
tigrunia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Czy ja już gratulowałam ? Chyba nie no więc to czynię: MEGA GRATULACJE KLAUDIA!! Dzielna dziewczyna z Ciebie :loveu: Quote
*kleo* Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Dziękuję wszystkim :) [quote name='slawi']jeszcze raz Klaudia gratuluję, opowiedz coś więcej :)[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Super, gratulacje!!! A napiszesz coś więcej o egzaminie i o zasługach psiaków? Pzdr.[/QUOTE] Psiaki miały zasługę taką, że zamiast odpowiadać na pytanie o lochach zaczęła się gadka o moich dziewuchach ;) Tzn. o świnkach też trochę poopowiadałam, ale psy zdecydowanie miały przewagę ;) [quote name='Chantell']graty!! jakiego szamponu i odżywki dla dziewczyn używasz?[/QUOTE] Dla Ulki All System, a Gracka to zależy co mamy w salonie ;) [quote name='Princess_York']hehe Najlepsze szczenie w pożeraniu yeti :cool3: . Zgadłam hahaha :diabloti: Albo Najlepsza suka zaprzęgowa w pogoni yeti ;d .[/QUOTE] Spadłam z krzesła :roflt::roflt::roflt: Dziewczynom pewnie chodzi o pierwsze miejsce Ulci w rankingu na yorklandzie. Nie wiem czy to już ostateczne wyniki, bo chyba ostatnio nie było aktualizacji, info na fb dodała Kasia. Ale myślę, że faktycznie tak już zostanie :p [quote name='tigrunia']Czy ja już gratulowałam ? Chyba nie no więc to czynię: MEGA GRATULACJE KLAUDIA!! Dzielna dziewczyna z Ciebie :loveu:[/QUOTE] Dzięki Be :p Mam nadzieję, że teraz już częściej będę gościć na dogo, obronę uczciłam, wczoraj doszło jeszcze opicie mojego nowego autka (w końcu!) :loveu: teraz wystarczy tylko złożyć podanie na magisterkę i do 21.02 mogę leżeć do góry dnem i się relaksować :p Quote
*Jot* Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='*kleo*'] Dziewczynom pewnie chodzi o pierwsze miejsce Ulci w rankingu na yorklandzie. Nie wiem czy to już ostateczne wyniki, bo chyba ostatnio nie było aktualizacji, info na fb dodała Kasia. Ale myślę, że faktycznie tak już zostanie :p[/QUOTE] Hej !! Gratulacje Klaudia :cunao: Na yorkklandzie te wyniki są takie same od zeszłego roku.Sprawdziłam właśnie i ostatnia aktualizacja była w lipcu :roll: Może się już nic nie zmieni ;) Quote
Princess_York Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 a to wiedziałam od początku o Uli :) . Ja już kieeedyś gratulowałam :evil_lol: . Quote
Yorkomanka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [QUOTE] Dla Ulki All System, a Gracka to zależy co mamy w salonie ;-)[/QUOTE] a co to Gracka gorsza czy jak?:angryy: Quote
kiniaaa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Klaudia pokaż fotki dziewuszek i autka :evil_lol: i witamy niedzielnie :) Quote
Asiaczek Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Jesoooo, pogubiłam się, tyle gratulowania... Gratuluję! Pzdr. Quote
*kleo* Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='*Jot*']Hej !! Gratulacje Klaudia :cunao: Na yorkklandzie te wyniki są takie same od zeszłego roku.Sprawdziłam właśnie i ostatnia aktualizacja była w lipcu :roll: Może się już nic nie zmieni ;)[/QUOTE] Dzięki :p Aktualizacja wyników na pewno była później, bo wystawa w Sopocie była w sierpniu (po której Ula sobie tyle punktów nabiła ;)), a synka zgłaszałam chyba w październiku czy jeszcze dalej ;) [quote name='Yorkomanka']a co to Gracka gorsza czy jak?:angryy:[/QUOTE] Nie, ale już nie potrzebuje takiej intensywnej pielęgnacji, więc w sumie wsio ryba w czym ją wykąpię - wszystkie szampony mamy dobrej jakości. [quote name='karkakarka']Super :) To co autko nowe za inż?[/QUOTE] No można tak powiedzieć, chociaż w planach było już dawno, żeby na nowy sezon wystawowy mieć większe auto do którego się swobodnie zapakować można i żeby klima była. [quote name='kiniaaa']Klaudia pokaż fotki dziewuszek i autka :evil_lol: i witamy niedzielnie :)[/QUOTE] Hej hej :p Fotki wrzucę jutro jak podłączę laptopa, kilka dziś zrobiłam Ulci i synkowi z okazji prania. A autko nie żadne wypaśne, polóweczka kombi ciemnozielony metalic. Ale już ją pokochałam :loveu: [quote name='Asiaczek']Jesoooo, pogubiłam się, tyle gratulowania... Gratuluję! Pzdr.[/QUOTE] Dziękuję :lol: Quote
kiniaaa Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='*kleo*'] Hej hej :p Fotki wrzucę jutro jak podłączę laptopa, kilka dziś zrobiłam Ulci i synkowi z okazji prania. A autko nie żadne wypaśne, polóweczka kombi ciemnozielony metalic. Ale już ją pokochałam :loveu: [/QUOTE] To ja już czekam na te fotki :eviltong: Ja tam na golfa poluję... ale to dopiero pewnie za rok-dwa, bo teraz muszę kupić meble do mieszkania:( To gratuluję autka :loveu: najważniejsze że klima jest, pieskom będzie się dobrze jeździło :) Quote
Pegaza Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 No to gratki za kupno auta:) ale sie rzucilas od razu na combi :eviltong: ja tam wole dla siebie miec male zebym sie mogla wszedzie zmiescic hihih Quote
dysia-u Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ja też lubie mniejsze bo wystarczy odrbina miejsca i mozna zaparkować Quote
Recommended Posts