Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karolina.']A ja jak zwykle nie zorientowana. Co mnie tym razem ominęło i o czym nie wiem? :eviltong:
To coś z wystawami czy czym?[/QUOTE]

Uhmmm..z wystawami może zacząć się na literkę "r"lub "y"

Posted

Dziękuję wszystkim :)

[quote name='slawi']jeszcze raz Klaudia gratuluję,
opowiedz coś więcej :)[/QUOTE]
[quote name='Asiaczek']Super, gratulacje!!!
A napiszesz coś więcej o egzaminie i o zasługach psiaków?

Pzdr.[/QUOTE]
Psiaki miały zasługę taką, że zamiast odpowiadać na pytanie o lochach zaczęła się gadka o moich dziewuchach ;) Tzn. o świnkach też trochę poopowiadałam, ale psy zdecydowanie miały przewagę ;)
[quote name='Chantell']graty!!

jakiego szamponu i odżywki dla dziewczyn używasz?[/QUOTE]
Dla Ulki All System, a Gracka to zależy co mamy w salonie ;)
[quote name='Princess_York']hehe Najlepsze szczenie w pożeraniu yeti :cool3: . Zgadłam hahaha :diabloti:
Albo Najlepsza suka zaprzęgowa w pogoni yeti ;d .[/QUOTE]
Spadłam z krzesła :roflt::roflt::roflt:

Dziewczynom pewnie chodzi o pierwsze miejsce Ulci w rankingu na yorklandzie. Nie wiem czy to już ostateczne wyniki, bo chyba ostatnio nie było aktualizacji, info na fb dodała Kasia. Ale myślę, że faktycznie tak już zostanie :p
[quote name='tigrunia']Czy ja już gratulowałam ? Chyba nie no więc to czynię:
MEGA GRATULACJE KLAUDIA!! Dzielna dziewczyna z Ciebie :loveu:[/QUOTE]
Dzięki Be :p

Mam nadzieję, że teraz już częściej będę gościć na dogo, obronę uczciłam, wczoraj doszło jeszcze opicie mojego nowego autka (w końcu!) :loveu: teraz wystarczy tylko złożyć podanie na magisterkę i do 21.02 mogę leżeć do góry dnem i się relaksować :p

Posted

[quote name='*kleo*']

Dziewczynom pewnie chodzi o pierwsze miejsce Ulci w rankingu na yorklandzie. Nie wiem czy to już ostateczne wyniki, bo chyba ostatnio nie było aktualizacji, info na fb dodała Kasia. Ale myślę, że faktycznie tak już zostanie :p[/QUOTE]

Hej !!
Gratulacje Klaudia :cunao:

Na yorkklandzie te wyniki są takie same od zeszłego roku.Sprawdziłam właśnie i ostatnia aktualizacja była w lipcu :roll:
Może się już nic nie zmieni ;)

Posted

[quote name='*Jot*']Hej !!
Gratulacje Klaudia :cunao:

Na yorkklandzie te wyniki są takie same od zeszłego roku.Sprawdziłam właśnie i ostatnia aktualizacja była w lipcu :roll:
Może się już nic nie zmieni ;)[/QUOTE]
Dzięki :p
Aktualizacja wyników na pewno była później, bo wystawa w Sopocie była w sierpniu (po której Ula sobie tyle punktów nabiła ;)), a synka zgłaszałam chyba w październiku czy jeszcze dalej ;)
[quote name='Yorkomanka']a co to Gracka gorsza czy jak?:angryy:[/QUOTE]
Nie, ale już nie potrzebuje takiej intensywnej pielęgnacji, więc w sumie wsio ryba w czym ją wykąpię - wszystkie szampony mamy dobrej jakości.
[quote name='karkakarka']Super :) To co autko nowe za inż?[/QUOTE]
No można tak powiedzieć, chociaż w planach było już dawno, żeby na nowy sezon wystawowy mieć większe auto do którego się swobodnie zapakować można i żeby klima była.
[quote name='kiniaaa']Klaudia pokaż fotki dziewuszek i autka :evil_lol:

i witamy niedzielnie :)[/QUOTE]
Hej hej :p
Fotki wrzucę jutro jak podłączę laptopa, kilka dziś zrobiłam Ulci i synkowi z okazji prania.
A autko nie żadne wypaśne, polóweczka kombi ciemnozielony metalic. Ale już ją pokochałam :loveu:
[quote name='Asiaczek']Jesoooo, pogubiłam się, tyle gratulowania...
Gratuluję!

Pzdr.[/QUOTE]
Dziękuję :lol:

Posted

[quote name='*kleo*']
Hej hej :p
Fotki wrzucę jutro jak podłączę laptopa, kilka dziś zrobiłam Ulci i synkowi z okazji prania.
A autko nie żadne wypaśne, polóweczka kombi ciemnozielony metalic. Ale już ją pokochałam :loveu:
[/QUOTE]
To ja już czekam na te fotki :eviltong:
Ja tam na golfa poluję... ale to dopiero pewnie za rok-dwa, bo teraz muszę kupić meble do mieszkania:(
To gratuluję autka :loveu: najważniejsze że klima jest, pieskom będzie się dobrze jeździło :)