karkakarka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Yo! Jak tam moja kochana dziewczynka - Ulcia :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu wybieram się do O. ciekawe, jaka będzie droga, bo samochodem ze znajomymi jade... Pzdr. Quote
*kleo* Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 [quote name='karkakarka']Yo! Jak tam moja kochana dziewczynka - Ulacia :loveu:[/QUOTE] Hej :p A dobrze, broi jak zawsze i ostatnio zrobiła się jeszcze fajniejsza niż była. A myślałam, że bardziej już jej się kochać nie da :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu wybieram się do O. ciekawe, jaka będzie droga, bo samochodem ze znajomymi jade... Pzdr.[/QUOTE] Oj, tu to może być różnie, ale rewelacji bym się nie spodziewała, bo co chwila śnieg pada. W domu odwilż, a tu mróz :roll: Ale jechać się dało, mam nadzieję, że w środę równie dobrze będzie się wracało do domu. Quote
Yoko2009 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Hej hej wiesz Klaudia.....pooglądałabym sobie Twoje panny:) Quote
*kleo* Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 [quote name='Yoko2009']Hej hej wiesz Klaudia.....pooglądałabym sobie Twoje panny:)[/QUOTE] Może coś mi się uda pofocić jak wrócę do domu, bo tym razem dziewczyny zostały i nie mam ich ze sobą. Quote
karkakarka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 uuuuuuuu szkoda :/ Jadeczkę oglądać :) uwielbiam tą kochaną oglądać, nie mogę się doczekać kiedy ją na żywo zobaczę :) Quote
*kleo* Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 [quote name='karkakarka']uuuuuuuu szkoda :/ Jadeczkę oglądać :) uwielbiam tą kochaną oglądać, nie mogę się doczekać kiedy ją na żywo zobaczę :)[/QUOTE] Już niedługo zobaczysz, bo będziecie w Bydgoszczy no nie? :p Mam nadzieję, że się nie rozczarujesz ;) [quote name='Marzena*']Ups to musimy aż tydzień czekać ??? :([/QUOTE] No jak tydzień, przecie w środę wracam ;) Quote
Karolina. Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 A ja, a jaaa?! Ja też chcę Ulę na żywo zobaczyć!!! :) A właśnie... a propos tego zobaczenia się... dziewczyny, organizujemy jakiś zlot na wakacje? Chce Wam się, czy nie bardzo? ;) Quote
Pegaza Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='Asiaczek']Ja tam Kleo na tyle nie znam, myslisz, że u niej tak bywa...?;) Pzdr.[/QUOTE] Hm a ja ciagle licze na to ze Ona nas w koncu zaskoczy:evil_lol: no wlasne wyroko to nudne wyrko co innego cudze:eviltong: Cze swietoszko:eviltong: Quote
Princess_York Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='Karolina.']A ja, a jaaa?! Ja też chcę Ulę na żywo zobaczyć!!! :) A właśnie... a propos tego zobaczenia się... dziewczyny, organizujemy jakiś zlot na wakacje? Chce Wam się, czy nie bardzo? ;)[/QUOTE] Ja to chętnie :) . Hej Klaudia :-D Quote
chrupcia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cześć Klaudia :) fajnie by było zorganizować spotkanie, ale ja bym pewnie nie dotarła, raczej by mnie mama nie puściła, a po za tym ja mam dość daleko :roll: Quote
*Agnieszka* Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cześć Klaudia:)spotkanko..fajna sprawa tylko gdzie i kiedy? Quote
*kleo* Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 [quote name='Karolina.']A ja, a jaaa?! Ja też chcę Ulę na żywo zobaczyć!!! :) A właśnie... a propos tego zobaczenia się... dziewczyny, organizujemy jakiś zlot na wakacje? Chce Wam się, czy nie bardzo? ;)[/QUOTE] A Ty Karola zabierzesz się na jakąś wystawę z Iwonką i Mailo i wtedy się spotkamy ;) [quote name='Pegaza']Hm a ja ciagle licze na to ze Ona nas w koncu zaskoczy:evil_lol: no wlasne wyroko to nudne wyrko co innego cudze:eviltong: Cze swietoszko:eviltong:[/QUOTE] Czymś tam może Was zaskoczę kiedyś, ale na pewno nie spaniem na wycieraczce :eviltong: Cześć Daria :p [quote name='lenka13']Cze Klaudia..[/QUOTE] [quote name='Princess_York']Hej Klaudia :-D[/QUOTE] [quote name='chrupcia']Cześć Klaudia :)[/QUOTE] [quote name='agamewa']Cześć Klaudia:)[/QUOTE] Cześć dziewczyny :p Spotkanie fajna sprawa, tylko czy to by się udało? Jesteśmy tak rozrzucone po Polsce, że zawsze komuś by było daleko... No i co z tymi, które jeszcze nie są pełnoletnie? Tak jak Kasia mówi, rodzice pewnie mieliby obawy żeby puścić samą jakoś daleko. Ale jeśli o mnie chodzi to nie ma sprawy, musiałabym tylko wiedzieć wcześniej gdzie i kiedy i jadę, w tym roku powinnam mieć już swój samochód więc nie ma problemu :p Quote
Yorkomanka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Klaudia jak już będziesz mieć auto to przyjeżdżaj do nas a właściwie to tylko do Dusiaka:evil_lol: ja bym nie mogła przyjechać na takie spotkanie wszędzie mam za daleko:placz:. Quote
karkakarka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='*kleo*']Już niedługo zobaczysz, bo będziecie w Bydgoszczy no nie? :p Mam nadzieję, że się nie rozczarujesz ;) .............[/QUOTE] No co ty?! Moją kochaną Ulinka nie rozczaruję się:B-fly:dla mnie ona cudna jest :B-fly: A czy pojedziemy do Bydgoszczy to się okaże po Głogowie. Quote
FREDZIU Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cześć Klaudia w NOWYM ROKU. Ja tez poproszxę foteczki dziewczynek:lol: Quote
niunka04 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cześć;) będziecie może na jakiejś wystawie w mazowieckim w tym roku??? Quote
*kleo* Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 [quote name='Yorkomanka']Klaudia jak już będziesz mieć auto to przyjeżdżaj do nas a właściwie to tylko do Dusiaka:evil_lol: ja bym nie mogła przyjechać na takie spotkanie wszędzie mam za daleko:placz:.[/QUOTE] Hehe na 1,5 godziny roboty to raczej by mi się nie chciało jechać taki kawał :eviltong: Taki zlocik to co innego, bo przecież by był pewnie z noclegiem, więc jakąś dłuższą posiadówę by się zrobiło ;) [quote name='karkakarka']No co ty?! Moją kochaną Ulinka nie rozczaruję się:B-fly:dla mnie ona cudna jest :B-fly: A czy pojedziemy do Bydgoszczy to się okaże po Głogowie.[/QUOTE] No mam nadzieję, Marzce się bardziej podobała na żywo niż na fotkach ;) [quote name='FREDZIU']Cześć Klaudia w NOWYM ROKU. Ja tez poproszxę foteczki dziewczynek:lol:[/QUOTE] Jutro jadę do domu (mam nadzieję, że nie wyląduję w żadnym rowie :roll:) to pewnie coś się pojawi :p [quote name='niunka04']Cześć;) będziecie może na jakiejś wystawie w mazowieckim w tym roku???[/QUOTE] Hej :p Znając mnie to pewnie będziemy ;) Quote
laurin Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cześć Klaudia :) Fajny taki zlocik by był :) Tylko w lecie, wiecie grill i te sprawy :D. Quote
*Jot* Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='*kleo*']No mam nadzieję, Marzce się bardziej podobała na żywo niż na fotkach ;)[/QUOTE] A ja myślę,że na żywo każdy york jest ładniejszy niż na fotkach.Zdjęcia czasami są przekłamane.Harmony też na żywo jest sto razy ładniejszy niż na fotach-cytuję Marzcię.:p Cześć Klaudia :multi: Quote
Pegaza Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='*kleo*'] Jutro jadę do domu (mam nadzieję, że nie wyląduję w żadnym rowie :roll:) to pewnie coś się pojawi :p [/QUOTE] OO a jednak jakas niespodzianka hihi jak Klaudia chce rowy po drodze zaliczac..no dziolcha widza ze sie szybko uczysz:evil_lol: Quote
chrupcia Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Cześć Klaudia :) fajnie by było jutro wpaść i zobaczyć fotki wsszystkich dziewczyn :cool3: :eviltong: Quote
*kleo* Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='laurin']Cześć Klaudia :) Fajny taki zlocik by był :) Tylko w lecie, wiecie grill i te sprawy :D.[/QUOTE] Albo ognicho :p [quote name='*Jot*']A ja myślę,że na żywo każdy york jest ładniejszy niż na fotkach.Zdjęcia czasami są przekłamane.Harmony też na żywo jest sto razy ładniejszy niż na fotach-cytuję Marzcię.:p Cześć Klaudia :multi:[/QUOTE] Oj, chyba nie każdy. Znam kilka takich, które na zdjęciach wyglądają przyzwoicie, a na żywo to łomatkobosko ;) [quote name='Pegaza']OO a jednak jakas niespodzianka hihi jak Klaudia chce rowy po drodze zaliczac..no dziolcha widza ze sie szybko uczysz:evil_lol:[/QUOTE] Daria znów Cię rozczaruję :eviltong: [quote name='chrupcia']Cześć Klaudia :) fajnie by było jutro wpaść i zobaczyć fotki wsszystkich dziewczyn :cool3: :eviltong:[/QUOTE] O to zobacz jaka ja jestem fajna, bo właśnie przyszłam wrzucić fotki dziewczyn i nie tylko ;) Wczoraj przy okazji zakupów w realu weszłam do zoologa i zobaczcie jaką przyjemność dziewuchom sprawiłam :evil_lol: One są już chyba uzależnione :eviltong: [IMG]http://img156.imageshack.us/img156/3318/p1050017.jpg[/IMG] [IMG]http://img42.imageshack.us/img42/7302/p1050018s.jpg[/IMG] [IMG]http://img249.imageshack.us/img249/3008/p1050020p.jpg[/IMG] [IMG]http://img508.imageshack.us/img508/4213/p1050021e.jpg[/IMG] i kanapa zajęta :evil_lol: [IMG]http://img818.imageshack.us/img818/115/p1050027.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts