Paaula Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Hej. Ja podkładów nie mam. Mamy podwórko swoje więc minutka i na dworze jesteśmy. Quote
dysia-u Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 ale jak desczyk pada to Mejsi stanie w drzwiach , rozejrzy się i ,,,,wio do domku nie wiem czy ona ma pecherz z gumy?! musze ja przyuważyć czy gdzies nie podsikuje miłęgo dnia życze Quote
dagos1 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 My też mamy podkład:oops::oops::oops: Jakaś wygodna się zrobiłam, ale jakbym miała psa to byśmy śmigali w śnieg i deszcz:eviltong: Z Edim to po nocach nawet chodziłam, miał taki moment, że w nocy chodził na spacery. Teraz u nas już nie sypia, a Dorcia jak w nocy coś jej odbije to leci na matkę. Ale na dworze też robi, żeby nie było. Quote
*kleo* Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='Mawe']Witamy :) gratulacje dla tatusia Ulci, córeczka też pójdzie w jego ślady[/QUOTE] Oj to by było chyba zbyt piękne, żeby się spełniło ;) [quote name='Paaula']Hej. Ja podkładów nie mam. Mamy podwórko swoje więc minutka i na dworze jesteśmy.[/QUOTE] No to dobrze macie :p Ale podejrzewam, że jakby fest padało to dziewczyny nawet do swojego ogródka nie chciały wyjść :evil_lol: [quote name='dysia-u']ale jak desczyk pada to Mejsi stanie w drzwiach , rozejrzy się i ,,,,wio do domku nie wiem czy ona ma pecherz z gumy?! musze ja przyuważyć czy gdzies nie podsikuje miłęgo dnia życze[/QUOTE] Dokładnie :evil_lol: Jak z moimi schodzę, a akurat pada, to po schodach na dół lecą chętnie, stają pod drzwiami... widzą mokry chodnik i robią w tył zwrot :eviltong: [quote name='dagos1']My też mamy podkład:oops::oops::oops: Jakaś wygodna się zrobiłam, ale jakbym miała psa to byśmy śmigali w śnieg i deszcz:eviltong: Z Edim to po nocach nawet chodziłam, miał taki moment, że w nocy chodził na spacery. Teraz u nas już nie sypia, a Dorcia jak w nocy coś jej odbije to leci na matkę. Ale na dworze też robi, żeby nie było.[/QUOTE] Ja wcześniej też miałam psy, które załatwiały się tylko na dworze, ale to były większe psiaki, więc nawet nikomu przez myśl nie przeszło używanie podkładów ;) A teraz doceniam te moje maluchy, że nie trzeba z nimi latać co chwila, tym bardziej o tej porze roku, kiedy co rusz pada. Jutro wreszcie do domu :p A w niedzielę Ulka wraca ze mną :) Quote
Karolina. Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 A ja latam z Lakim zawsze o każdej porze dnia i roku :p Nie używamy podkładów, bo po pierwsze to nie dla mnie, a po drugie, to jest pies, z suczkami sprawa jest łatwiejsza, a pies podnosi nogę, i znając życie, to zacząłby obsikiwać wszystko dookoła, bo nie zawsze by trafił w podkład, a po drugie, obawiam się że mógłby zacząć znaczyć teren w domu... Co prawda nalatam się nie raz... czasami 3-4 razy dziennie, a czasami 6-7... Wychodzimy nawet jak jest deszcz, nawet jak pada fest z tym że wtedy tylko na załatwienie potrzeb, bez dłuższych spacerów :p Quote
Pegaza Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Tematy podkladowe heh to ja i ja sie przylącze..u nas tylko na dworze bo jakos nie szlo ich przyuczyc do podkladow:roll: Quote
megi82 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 u mnie Luna nie uznaje wpadek....nawet jak jest chora i popuści w domu,to widać,że jej zle z tym...za to Lili...nie ma problemu zeby iśc do łazienki i w razie potrzeby zrobić tam co nieco...zawsze daje znać mi,że jej się chce...ale nie zawsze mja jestem w domu-to mi pasuje,bo jak jest wpadka,to przynajmniej w jednym miejscu Quote
kiniaaa Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 My wychodzimy 4 razy dziennie na spacer, ale w razie co mamy też podkład, w nocy najczęściej coś się na nim znajdzie ;) Antoś podnosi nogę, ale zawsze trafia w podkład :lol: No ale ma 7 miesięcy, jest już nam podkład mniej potrzebny niż na początku, więc może niedługo całkowicie z niego zrezygnujemy ;) Hej Klaudia :multi: Quote
Karolina. Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='kiniaaa'] Antoś podnosi nogę, ale zawsze trafia w podkład [/QUOTE] Hehe, Lucky jak sika to czasami w biegu, tu kilka kropelek, tam kilka, czasami robi długą ścieżkę, obsikując przy tym siebie, więc myślę że u nas to by nie zdało egzaminu :lol: Quote
Yorkomanka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Jak już D zdarzy się siknąć w domu to nie podnosi nogi sika wtedy jak szczyl i wszystko na raz wysikuje, kałuża większa od psa:lol: Quote
Paaula Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 A powiedzcie mi gdzie się takie magiczne podkłady kupuje? Quote
kiniaaa Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='Paaula']A powiedzcie mi gdzie się takie magiczne podkłady kupuje?[/QUOTE] Ja akurat zamawiam na allegro, bo najtaniej. Ale w większości zoologów są, sprzedają nawet na sztuki :eviltong: Quote
Yorkomanka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 podkłady są fajne ale D się już chyba nie nauczy z nich korzystać:eviltong: Quote
Paaula Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 mi by się przydał jak mnie w domu nie ma, żeby miała gdzie siknąć. A u mnie w zoologu na pewno nie ma, bo ja w takim mieście mieszkam, że po prostu nic nie ma. Quote
*Jot* Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Cześć !! No ja akurat mam tą dobrą sytuację,że otwieram drzwi i psy są na podwórku.Ale nawet gdybym tak nie miała to znając siebie biegałabym z psami nawet z 4 piętra.Nie umiem sobie wyobrazić,żeby dorosłe psy załatwiały się w domu.I obojętnie mały czy duży pies. Quote
slawi Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='Paaula']A powiedzcie mi gdzie się takie magiczne podkłady kupuje?[/QUOTE] U nas są w każdym sklepie z zaopatrzeniem ortopedycznym, w większości aptek też można kupić, są 60x60 i 60x90, kupuję te większe bo spokojnie można przeciąć na pół, teraz jakby nie podkłady wychodziłabym z Lusią co dwie godziny w nocy:razz: strasznie dużo pije, a przelatuje to przez nią jeszcze szybciej;) Quote
Paaula Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 a jak to się fachowo nazywa? żebym wiedziała jak w aptece zapytać ;D Quote
slawi Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='Paaula']a jak to się fachowo nazywa? żebym wiedziała jak w aptece zapytać ;D[/QUOTE] po prostu podkład:), możesz dodać, że na ceracie Quote
karkakarka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Hej Klaudia! Jak tam wszystkie zaliczenia? U mnie się już zaczęło ;) Quote
tigrunia Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='Paaula']a jak to się fachowo nazywa? żebym wiedziała jak w aptece zapytać ;D[/QUOTE] Podkłady higieniczne Seni ;) Dzieciom do łóżeczek niektórzy wkładają ;) Quote
Marzena* Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='slawi']U nas są w każdym sklepie z zaopatrzeniem ortopedycznym, w większości aptek też można kupić, są 60x60 i 60x90, kupuję te większe bo spokojnie można przeciąć na pół, teraz jakby nie podkłady wychodziłabym z Lusią co dwie godziny w nocy:razz: strasznie dużo pije, a przelatuje to przez nią jeszcze szybciej;)[/QUOTE] Też kupuje te 60x90 i przecinam na pół ;) Gratulacje dla Franka :) Quote
kiniaaa Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Ja następnym razem też kupię takie w aptece, pewnie to taniej wyjdzie ;) Quote
chrupcia Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Ja też z Jazzem jak Jola pewnie bym biegała te 4piętra :evil_lol: mamy podkład, ale w sumie nie używany, może z dwa misiące temu była tam kupka zrobiona :lol: a podkłady kupowałam też w aptece ;) aptekarka wiedziała o co mi chodzi bez specjalnej nazwy hehe :) Quote
dagos1 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Witamy. Podkłady z apteki na pewno wychodzą taniej, niż te dla psów. Zdjęcia mamy nowe. Quote
Recommended Posts