Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karolina.']No jak to - Bucia urosła - z 20cm, na 21 - nie widzicie tej różnicy?!?! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć Klaudia :multi:[/QUOTE]
A to możliwe :evil_lol: A tak w sumie to nawet nie wiem ile ona ma w kłębie, ale od yorek jest niższa trochę.
[quote name='dysia-u']no , przynajmniej sie nie kurczy hihi[/QUOTE]
A to już by było dziwne :evil_lol:
[quote name='chrupcia']Znaczy mi chiłki krótkowłose nie bardzo się podobają, długo już bardziej, ale w 100% wole yorki :p[/QUOTE]
A mi zależy, bo ja jest ładna chiłka krótkowłosa to nawet mi się podoba :p
[quote name='EkipaGusi']no mamie jej wykradać nie bede :evil_lol:
a tak na powaznie to - fajne macie wszystkie dziewczyny :loveu:[/QUOTE]
Oj by się chyba zapłakała, wiesz że Bucek to jej pupilka :eviltong:
A że dziewczyny fajne - wiem :eviltong:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karkakarka']Klaudia a to czerwone ubranko to gdzie kupiłaś, bo ja wszędzie widze tylko jakieś różnokolorowe...[/QUOTE]
Na wystawie od p. Świętoń. To jest takie samo jak w DF, tylko tam na stronie nie widziałam czerwonego, i nie wiem czy tamte mają ściągacz przy szyi.

Posted

[quote name='niunka04']Kurcze u was przebrnąć przez Twoją galerie do swojego ostatniego postu to trudna sprawa witamy się tak wogóle[/QUOTE]
oj tak te dogonarkomanki, tylko galerie zmieniają, nadążyć trudno:evil_lol:
Bucuś widzę została wybroniona :loveu:

Posted

[quote name='niunka04']Kurcze u was przebrnąć przez Twoją galerie do swojego ostatniego postu to trudna sprawa witamy się tak wogóle[/QUOTE]
Bez przesady, moja galeria i tak nie ma jakichś bardzo wysokich obrotów, u innych dziewczyn jest gorzej :evil_lol:
[quote name='slawi']oj tak te dogonarkomanki, tylko galerie zmieniają, nadążyć trudno:evil_lol:
Bucuś widzę została wybroniona :loveu:[/QUOTE]
No niech będzie, że na razie ją dziewczyny wyratowały :evil_lol:
[quote name='agamewa']Mają Klaudia:)
Cześć tak W ogóle.[/QUOTE]
Cześć Aga :p

A jutro wieczorem jadę do domku :multi:

Posted

[quote name='*kleo*']Na wystawie od p. Świętoń. To jest takie samo jak w DF, tylko tam na stronie nie widziałam czerwonego, i nie wiem czy tamte mają ściągacz przy szyi.[/QUOTE]

O czerwone trzeba zapytać w DF telefonicznie ;)
A przy szyjce jest gumeczka ;)

Posted

[quote name='Viky i Ja']O czerwone trzeba zapytać w DF telefonicznie ;)
A przy szyjce jest gumeczka ;)[/QUOTE]
Że gumeczka to wiem, ale to nasze ma jeszcze ściągacz taki jak hmmm... przy bluzach albo kurtkach, że ta gumka wychodzi na wierzch i można ją regulować.
[quote name='Viky i Ja']Widzisz Klaudia znowu jestem na dg w dzień :evil_lol:[/QUOTE]
O nie wierzę :evil_lol:
[quote name='Paaula']Cześć ;) A ja różowe chyba zamówię ubranko z DF ;)[/QUOTE]
Moje ostatnio ulubione to czarne - Marzka chyba wie jakie ;)

Posted

[quote name='*kleo*'] Moje ostatnio ulubione to czarne - Marzka chyba wie jakie ;)[/QUOTE]

Wstyd mi jak nie wiem co, ale nie wiem jakie :oops: :niewiem:
Proszę naprowadź mnie troszkę :modla: :help1:

Posted

[quote name='Connected']Cześć Klaudia :multi:[/QUOTE]
Hej :p
[quote name='Viky i Ja']Wstyd mi jak nie wiem co, ale nie wiem jakie :oops: :niewiem:
Proszę naprowadź mnie troszkę :modla: :help1:[/QUOTE]
To co w Poznaniu moja mama dla Ulki wzięła, widziałaś je chyba.

Posted

[quote name='*kleo*']Na wystawie od p. Świętoń. To jest takie samo jak w DF, tylko tam na stronie nie widziałam czerwonego, i nie wiem czy tamte mają ściągacz przy szyi.[/QUOTE]

[quote name='Viky i Ja']O czerwone trzeba zapytać w DF telefonicznie ;)
A przy szyjce jest gumeczka ;)[/QUOTE]

A-ha! Dobrze wiedzieć trzeba będzie zadzwonić i się dowiedzieć :) Marzka te nasze dziołchy jaki rozmiar mają - 1??

Co za czarne ubranko - pochwal się:cool3:

Posted

[quote name='*kleo*'] To co w Poznaniu moja mama dla Ulki wzięła, widziałaś je chyba.[/QUOTE]

A wiesz, że chyba nie widziałam ?
Pamiętam tylko koszulkę dla synka i to pamiętam tylko, że był temat ale jak wyglądała to już nie :(

[quote name='karkakarka']A-ha! Dobrze wiedzieć trzeba będzie zadzwonić i się dowiedzieć :) Marzka te nasze dziołchy jaki rozmiar mają - 1??

Co za czarne ubranko - pochwal się:cool3:[/QUOTE]

Pochwal się jak dowiesz się czegoś :)

Nieee, Carmen ma "0". Jedynka jest za duża (wiem bo też mamy i muszę gumką wiązać na karku bo łapki gubi) ;)

Pokaż Klaudia czarne ubranko. Może jak zobaczę to pamięć wróci ;)

Posted

Cześć. Ubranka to bardzo ważny temat. Nie każde nadaje się na papiloty i dodatkowo trzeba ich kilka szczególnie jesienną, mokrą porą. :)

Posted

[quote name='Mawe']Cześć. Ubranka to bardzo ważny temat. Nie każde nadaje się na papiloty i dodatkowo trzeba ich kilka szczególnie jesienną, mokrą porą. :)[/QUOTE]

To prawda, my mamy po dwa dla każdej dziewczyny i to za mało.
Przydałoby się jeszcze chociaż po jednym ;)

Posted

Toz to taki cudowny maly piesek znaczy taki maly pokemon hihih;)
[url]http://img152.imageshack.us/img152/4270/bucek.jpg[/url]
ale szczeze mi sie podoba bardzo sciemniala :loveu:

Posted

Słyszałam, że tu o Bućce ktoś brzydko mówi :mad: Klaudia no :mad: To się może źle dla Ciebie skończyć :mad:
Toć to dziecię przecudne i przekochane :loveu: [url]http://img152.imageshack.us/img152/4270/bucek.jpg[/url] :loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Jesoooo, o czym Wy rozmawiacie...?!?!
Jakie ubranka, jakie kolorki, jakie rozmiary...

Pzdr.[/QUOTE]

Hihi, najlepiej to mieć rasę krótkowłosą, z nimi nie ma takich dylematów prawda? ;) Ja też siedzę cicho, bo w tych ubrankach się nie orientuję ani trochę ;) Ale niech dziewczyny działają, fajnie jest potem popatrzeć na takie długowłose yorasy :loveu:

Więc Klaudia dzisiaj Ci tylko cześć powiem, i zmykam dalej ;)