*kleo* Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 [quote name='Karolina.']No jak to - Bucia urosła - z 20cm, na 21 - nie widzicie tej różnicy?!?! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Klaudia :multi:[/QUOTE] A to możliwe :evil_lol: A tak w sumie to nawet nie wiem ile ona ma w kłębie, ale od yorek jest niższa trochę. [quote name='dysia-u']no , przynajmniej sie nie kurczy hihi[/QUOTE] A to już by było dziwne :evil_lol: [quote name='chrupcia']Znaczy mi chiłki krótkowłose nie bardzo się podobają, długo już bardziej, ale w 100% wole yorki :p[/QUOTE] A mi zależy, bo ja jest ładna chiłka krótkowłosa to nawet mi się podoba :p [quote name='EkipaGusi']no mamie jej wykradać nie bede :evil_lol: a tak na powaznie to - fajne macie wszystkie dziewczyny :loveu:[/QUOTE] Oj by się chyba zapłakała, wiesz że Bucek to jej pupilka :eviltong: A że dziewczyny fajne - wiem :eviltong: Quote
*kleo* Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 [quote name='Princess_York']Skromność .. :lol: Hej ;)[/QUOTE] No tak, Ty już wiesz coś na temat mojej wrodzonej skromności :eviltong: Hej :p Quote
karkakarka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Klaudia a to czerwone ubranko to gdzie kupiłaś, bo ja wszędzie widze tylko jakieś różnokolorowe... Quote
*kleo* Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 [quote name='karkakarka']Klaudia a to czerwone ubranko to gdzie kupiłaś, bo ja wszędzie widze tylko jakieś różnokolorowe...[/QUOTE] Na wystawie od p. Świętoń. To jest takie samo jak w DF, tylko tam na stronie nie widziałam czerwonego, i nie wiem czy tamte mają ściągacz przy szyi. Quote
niunka04 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Kurcze u was przebrnąć przez Twoją galerie do swojego ostatniego postu to trudna sprawa witamy się tak wogóle Quote
slawi Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='niunka04']Kurcze u was przebrnąć przez Twoją galerie do swojego ostatniego postu to trudna sprawa witamy się tak wogóle[/QUOTE] oj tak te dogonarkomanki, tylko galerie zmieniają, nadążyć trudno:evil_lol: Bucuś widzę została wybroniona :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Mają Klaudia:) Cześć tak W ogóle. Quote
*kleo* Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 [quote name='niunka04']Kurcze u was przebrnąć przez Twoją galerie do swojego ostatniego postu to trudna sprawa witamy się tak wogóle[/QUOTE] Bez przesady, moja galeria i tak nie ma jakichś bardzo wysokich obrotów, u innych dziewczyn jest gorzej :evil_lol: [quote name='slawi']oj tak te dogonarkomanki, tylko galerie zmieniają, nadążyć trudno:evil_lol: Bucuś widzę została wybroniona :loveu:[/QUOTE] No niech będzie, że na razie ją dziewczyny wyratowały :evil_lol: [quote name='agamewa']Mają Klaudia:) Cześć tak W ogóle.[/QUOTE] Cześć Aga :p A jutro wieczorem jadę do domku :multi: Quote
Marzena* Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='*kleo*']Na wystawie od p. Świętoń. To jest takie samo jak w DF, tylko tam na stronie nie widziałam czerwonego, i nie wiem czy tamte mają ściągacz przy szyi.[/QUOTE] O czerwone trzeba zapytać w DF telefonicznie ;) A przy szyjce jest gumeczka ;) Quote
Marzena* Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Widzisz Klaudia znowu jestem na dg w dzień :evil_lol: Quote
Paaula Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Cześć ;) A ja różowe chyba zamówię ubranko z DF ;) Quote
*kleo* Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 [quote name='Viky i Ja']O czerwone trzeba zapytać w DF telefonicznie ;) A przy szyjce jest gumeczka ;)[/QUOTE] Że gumeczka to wiem, ale to nasze ma jeszcze ściągacz taki jak hmmm... przy bluzach albo kurtkach, że ta gumka wychodzi na wierzch i można ją regulować. [quote name='Viky i Ja']Widzisz Klaudia znowu jestem na dg w dzień :evil_lol:[/QUOTE] O nie wierzę :evil_lol: [quote name='Paaula']Cześć ;) A ja różowe chyba zamówię ubranko z DF ;)[/QUOTE] Moje ostatnio ulubione to czarne - Marzka chyba wie jakie ;) Quote
Marzena* Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='*kleo*'] Moje ostatnio ulubione to czarne - Marzka chyba wie jakie ;)[/QUOTE] Wstyd mi jak nie wiem co, ale nie wiem jakie :oops: :niewiem: Proszę naprowadź mnie troszkę :modla: :help1: Quote
*kleo* Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 [quote name='Connected']Cześć Klaudia :multi:[/QUOTE] Hej :p [quote name='Viky i Ja']Wstyd mi jak nie wiem co, ale nie wiem jakie :oops: :niewiem: Proszę naprowadź mnie troszkę :modla: :help1:[/QUOTE] To co w Poznaniu moja mama dla Ulki wzięła, widziałaś je chyba. Quote
karkakarka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='*kleo*']Na wystawie od p. Świętoń. To jest takie samo jak w DF, tylko tam na stronie nie widziałam czerwonego, i nie wiem czy tamte mają ściągacz przy szyi.[/QUOTE] [quote name='Viky i Ja']O czerwone trzeba zapytać w DF telefonicznie ;) A przy szyjce jest gumeczka ;)[/QUOTE] A-ha! Dobrze wiedzieć trzeba będzie zadzwonić i się dowiedzieć :) Marzka te nasze dziołchy jaki rozmiar mają - 1?? Co za czarne ubranko - pochwal się:cool3: Quote
Asiaczek Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Jesoooo, o czym Wy rozmawiacie...?!?! Jakie ubranka, jakie kolorki, jakie rozmiary... Pzdr. Quote
Marzena* Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='*kleo*'] To co w Poznaniu moja mama dla Ulki wzięła, widziałaś je chyba.[/QUOTE] A wiesz, że chyba nie widziałam ? Pamiętam tylko koszulkę dla synka i to pamiętam tylko, że był temat ale jak wyglądała to już nie :( [quote name='karkakarka']A-ha! Dobrze wiedzieć trzeba będzie zadzwonić i się dowiedzieć :) Marzka te nasze dziołchy jaki rozmiar mają - 1?? Co za czarne ubranko - pochwal się:cool3:[/QUOTE] Pochwal się jak dowiesz się czegoś :) Nieee, Carmen ma "0". Jedynka jest za duża (wiem bo też mamy i muszę gumką wiązać na karku bo łapki gubi) ;) Pokaż Klaudia czarne ubranko. Może jak zobaczę to pamięć wróci ;) Quote
Mawe Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Cześć. Ubranka to bardzo ważny temat. Nie każde nadaje się na papiloty i dodatkowo trzeba ich kilka szczególnie jesienną, mokrą porą. :) Quote
Marzena* Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='Mawe']Cześć. Ubranka to bardzo ważny temat. Nie każde nadaje się na papiloty i dodatkowo trzeba ich kilka szczególnie jesienną, mokrą porą. :)[/QUOTE] To prawda, my mamy po dwa dla każdej dziewczyny i to za mało. Przydałoby się jeszcze chociaż po jednym ;) Quote
Pegaza Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Toz to taki cudowny maly piesek znaczy taki maly pokemon hihih;) [url]http://img152.imageshack.us/img152/4270/bucek.jpg[/url] ale szczeze mi sie podoba bardzo sciemniala :loveu: Quote
tigrunia Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Słyszałam, że tu o Bućce ktoś brzydko mówi :mad: Klaudia no :mad: To się może źle dla Ciebie skończyć :mad: Toć to dziecię przecudne i przekochane :loveu: [url]http://img152.imageshack.us/img152/4270/bucek.jpg[/url] :loveu: Quote
Paaula Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 a jakie ubranka polecacie? bo ja chce kupić z lycrą takie bardziej matowe. będzie się nadawało na papiloty? Quote
Karolina. Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='Asiaczek']Jesoooo, o czym Wy rozmawiacie...?!?! Jakie ubranka, jakie kolorki, jakie rozmiary... Pzdr.[/QUOTE] Hihi, najlepiej to mieć rasę krótkowłosą, z nimi nie ma takich dylematów prawda? ;) Ja też siedzę cicho, bo w tych ubrankach się nie orientuję ani trochę ;) Ale niech dziewczyny działają, fajnie jest potem popatrzeć na takie długowłose yorasy :loveu: Więc Klaudia dzisiaj Ci tylko cześć powiem, i zmykam dalej ;) Quote
Recommended Posts