Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='chrupcia']fajnie że materiały sie znalazły, ja mam dużo galzet łowieckich w domu, więc jak coś :lol:
na fotki czekam :cool3: i niedługo ta wystawa co Ulcia bez papilotów ma być pokazana będzie :multi:[/QUOTE]
Ooo ktoś poluje u Ciebie?

Mówiłam, że szybko zleci ;) Jeszcze dokładnie 11 dni do wystawy :p

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chrupcia']No to już nie tak długo na te fotki ;) tylko szukaj kabla do aparatu :eviltong:

tak, tato jest wiernym leśniczym :p łowców u mnie co mnie miara .[/QUOTE]
Kabel to ja mam, ino ładowarki niet ;)

To fajnie masz, ja zawsze żałowałam że u mnie nikt nie poluje, bo trochę mnie ciągnie do tego :p

Posted

[quote name='*kleo*']Kabel to ja mam, ino ładowarki niet ;)

To fajnie masz, ja zawsze żałowałam że u mnie nikt nie poluje, bo trochę mnie ciągnie do tego :p[/QUOTE]

Cześć Klaudia:)polowanko fajna rzecz ale mi się bardziej podobało to za lisem na Hubertusa...ale nigdy mi się nie udało kity złapać:evil_lol:

Posted

Ojj mnie nie, ja to nie moge patrzeć na te zwierzęta, a wczoraj widziałam.. jeszcze czasami tato chce żebym zdjęcie zrobiła i wczoraj własnie robiłam.. nie wiem po co mu to.. no ale.

Ja zawsze czytam w łowcu o kynologi, czasami wystawy są opisane, fajny dział :p

Posted

[quote name='agamewa']Cześć Klaudia:)polowanko fajna rzecz ale mi się bardziej podobało to za lisem na Hubertusa...ale nigdy mi się nie udało kity złapać:evil_lol:[/QUOTE]
Ja byłam kilka razy, ale tylko jako widz. Nie mniej jednak fajna sprawa :p
[quote name='chrupcia']Ojj mnie nie, ja to nie moge patrzeć na te zwierzęta, a wczoraj widziałam.. jeszcze czasami tato chce żebym zdjęcie zrobiła i wczoraj własnie robiłam.. nie wiem po co mu to.. no ale.

Ja zawsze czytam w łowcu o kynologi, czasami wystawy są opisane, fajny dział :p[/QUOTE]
A ja zawsze chciałam wybrać się na polowanie. Bo żeby zrobić staż w PZŁ i uzyskać te wszystkie pozwolenia to chyba trochę za stara jestem, za dużo czasu by mi zeszło zanim bym zrobiła to wszystko. No i jeszcze kasa.

Oj chyba się uśmiechnę do Ciebie żebyś mi poszukała w Łowcu paru rzeczy ;)
[quote name='jot11']Cześć Klaudia :multi:
Jutro piątek,do domku jedziesz.:lol: I zdjęcia się pojawią. :p[/QUOTE]
Mam nadzieję, bo ładowarki nadal nikt nie znalazł - ani ja u siebie, ani mama w domu :angryy:

Posted

Mój tato to by chciał żeby któraś z córek chciała na polowanie pojechać z nim np na nagonke, czy jakoś tak :lol: ale nie, my wszystkie przeciwne i narzeka że syna nie ma :evil_lol:
od małego na polowania jeździ, bo i mój pradziadek i dziadek polowali to i on strzelbe przejął :lol:

Posted

[quote name='megi82']to masz ciekawą tematykę na pracę

ja też czekam na foteczki[/QUOTE]
A no nie powiem, że nie, całkiem fajny temat mi się trafił. Od razu jak tylko poszłam do mojego promotora, to powiedziałam mu, że chcę o psach pisać :p
[quote name='chrupcia']Mój tato to by chciał żeby któraś z córek chciała na polowanie pojechać z nim np na nagonke, czy jakoś tak :lol: ale nie, my wszystkie przeciwne i narzeka że syna nie ma :evil_lol:
od małego na polowania jeździ, bo i mój pradziadek i dziadek polowali to i on strzelbe przejął :lol:[/QUOTE]
Powiedz tacie, że może mnie adoptować, chętnie pojadę :eviltong:

Posted

U mnie w Rodzinie może i jakies tradycje łowieckie były, ale... nigdy o nich nie słyszałam...
I pewnie dlatego nic a nic mnie tam do lasów nie ciągnie...
No, chyba że mam psa przy sobie (tak jak to dawno temu było, gdy miałam sznaucery olbrzymy) to wtedy taka wycieczka do lasu - super sprawa. Oby tylko lesniczego vel gajowego nie spotkac...

Pzdr.

Posted

Cześć dziewczyny :p

Nadal nie znalazłam ładowarki... Jutro pożyczę aparat od dziadka, a baterię od mojego może uda mu się podładować jego modelarskimi ładowarkami, na Poznań muszę mieć aparat sprawny i nie ma bata.

Jakbym miała czym zdjęcia robić to bym Wam synusia Alusia pokazała, był wczoraj w odwiedzinach. Sama go dawno nie widziałam, zmienił się strasznie, ładny chłopak z niego rośnie :p Bucek też się zmienił, włosy jej urosły i przytyła (dziadek ją podkarmia :mad:), już jest cięższa od Ulki i chyba trzeba będzie jej małe odchudzanko zafundować przed wystawami. A jutro robię Uli pranie, ciekawa jestem co rodzinka powie jak zobaczy jej włosy, bo wszyscy są ciekawi jak wygląda :cool3:

Posted

Cześć Klaudia :)
wszyscy na dogo też są ciekawi włosów Ulciowych :cool3:
Ja mam problem podkarmiania z babcią, ale ostatnio ograniczyliśmy przebywanie i niej i się normuje, straszny się sęp z niego zrobił... :roll:

Posted

[quote name='Borówka16']Hej Klaudia :)
Mam ten sam problem - u mnie babcia pasie wszystkie zwierzaki :eviltong:[/QUOTE]
Na razie jest pół na pół, Tina i Bucek by mogły trochę zgubić, yorki są w porządku :p Z resztą je by chyba ciężko było utuczyć ;)
[quote name='chrupcia']Cześć Klaudia :)
wszyscy na dogo też są ciekawi włosów Ulciowych :cool3:
Ja mam problem podkarmiania z babcią, ale ostatnio ograniczyliśmy przebywanie i niej i się normuje, straszny się sęp z niego zrobił... :roll:[/QUOTE]
No to ci "wszyscy ciekawi" będą mieli okazję zaspokoić ciekawość już za tydzień ;)
Ja ostatnio drastycznie wytłumaczyłam dziadkowi dlaczego Bucek nie może być gruby, obiecał poprawę :p
[quote name='tigrunia']Wpadam tylko z "cześć" bo to nie moje tematy te łowiecko-studenckie ;)[/QUOTE]
Cześć Be :p
[quote name='kiniaaa']Hej Klaudia :)

Ja wczoraj byłam u babci to też się dowiedziałam, że za mało karmię Antosia, bo ponoć jest chudy :D[/QUOTE]
U nas zawsze hodowczyni Graculi ubolewa, że ona taka chudziutka. A to nie Gracja jest chuda, tylko Helenkowe psiaki są za dobrze odkarmione :evil_lol:
[quote name='Yoko2009']Cześć Kalaudia:) Witam wieczornie:)[/QUOTE]
Cześć :p
[quote name='Pegaza']Witam dziewczyny 3 :)
Klaudia jak mozesz..;) noo wiesz ja bym nie umiala zapolowac na zajaca czy nawet kaczke..:roll: zal by mi ich bylo...[/QUOTE]
Cześć :p
Hehe bo widzisz Daria, zootechnika zmienia myślenie, niektórych rzeczy przestaje być żal ;)

Posted

Cześć Klaudia :)
ja też mówie że jak tak będzie dalej robić to potem będzie sama gotować papki Jazzowi, bo że ma ubytki i nie może jeść nic po za karmą, ale moja babcia to jednym uchem wejdzie, a drugim wyjdzie i taka to rozmowa... :roll:

no to nie mogę się doczekąc już tego nast. tygodnia :p