*kleo* Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 [quote name='chrupcia']fajnie że materiały sie znalazły, ja mam dużo galzet łowieckich w domu, więc jak coś :lol: na fotki czekam :cool3: i niedługo ta wystawa co Ulcia bez papilotów ma być pokazana będzie :multi:[/QUOTE] Ooo ktoś poluje u Ciebie? Mówiłam, że szybko zleci ;) Jeszcze dokładnie 11 dni do wystawy :p Quote
chrupcia Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 No to już nie tak długo na te fotki ;) tylko szukaj kabla do aparatu :eviltong: tak, tato jest wiernym leśniczym :p łowców u mnie co mnie miara . Quote
*kleo* Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 [quote name='chrupcia']No to już nie tak długo na te fotki ;) tylko szukaj kabla do aparatu :eviltong: tak, tato jest wiernym leśniczym :p łowców u mnie co mnie miara .[/QUOTE] Kabel to ja mam, ino ładowarki niet ;) To fajnie masz, ja zawsze żałowałam że u mnie nikt nie poluje, bo trochę mnie ciągnie do tego :p Quote
*Agnieszka* Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='*kleo*']Kabel to ja mam, ino ładowarki niet ;) To fajnie masz, ja zawsze żałowałam że u mnie nikt nie poluje, bo trochę mnie ciągnie do tego :p[/QUOTE] Cześć Klaudia:)polowanko fajna rzecz ale mi się bardziej podobało to za lisem na Hubertusa...ale nigdy mi się nie udało kity złapać:evil_lol: Quote
chrupcia Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Ojj mnie nie, ja to nie moge patrzeć na te zwierzęta, a wczoraj widziałam.. jeszcze czasami tato chce żebym zdjęcie zrobiła i wczoraj własnie robiłam.. nie wiem po co mu to.. no ale. Ja zawsze czytam w łowcu o kynologi, czasami wystawy są opisane, fajny dział :p Quote
*Jot* Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Cześć Klaudia :multi: Jutro piątek,do domku jedziesz.:lol: I zdjęcia się pojawią. :p Quote
*kleo* Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 [quote name='agamewa']Cześć Klaudia:)polowanko fajna rzecz ale mi się bardziej podobało to za lisem na Hubertusa...ale nigdy mi się nie udało kity złapać:evil_lol:[/QUOTE] Ja byłam kilka razy, ale tylko jako widz. Nie mniej jednak fajna sprawa :p [quote name='chrupcia']Ojj mnie nie, ja to nie moge patrzeć na te zwierzęta, a wczoraj widziałam.. jeszcze czasami tato chce żebym zdjęcie zrobiła i wczoraj własnie robiłam.. nie wiem po co mu to.. no ale. Ja zawsze czytam w łowcu o kynologi, czasami wystawy są opisane, fajny dział :p[/QUOTE] A ja zawsze chciałam wybrać się na polowanie. Bo żeby zrobić staż w PZŁ i uzyskać te wszystkie pozwolenia to chyba trochę za stara jestem, za dużo czasu by mi zeszło zanim bym zrobiła to wszystko. No i jeszcze kasa. Oj chyba się uśmiechnę do Ciebie żebyś mi poszukała w Łowcu paru rzeczy ;) [quote name='jot11']Cześć Klaudia :multi: Jutro piątek,do domku jedziesz.:lol: I zdjęcia się pojawią. :p[/QUOTE] Mam nadzieję, bo ładowarki nadal nikt nie znalazł - ani ja u siebie, ani mama w domu :angryy: Quote
megi82 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 to masz ciekawą tematykę na pracę ja też czekam na foteczki Quote
chrupcia Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Mój tato to by chciał żeby któraś z córek chciała na polowanie pojechać z nim np na nagonke, czy jakoś tak :lol: ale nie, my wszystkie przeciwne i narzeka że syna nie ma :evil_lol: od małego na polowania jeździ, bo i mój pradziadek i dziadek polowali to i on strzelbe przejął :lol: Quote
*kleo* Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 [quote name='megi82']to masz ciekawą tematykę na pracę ja też czekam na foteczki[/QUOTE] A no nie powiem, że nie, całkiem fajny temat mi się trafił. Od razu jak tylko poszłam do mojego promotora, to powiedziałam mu, że chcę o psach pisać :p [quote name='chrupcia']Mój tato to by chciał żeby któraś z córek chciała na polowanie pojechać z nim np na nagonke, czy jakoś tak :lol: ale nie, my wszystkie przeciwne i narzeka że syna nie ma :evil_lol: od małego na polowania jeździ, bo i mój pradziadek i dziadek polowali to i on strzelbe przejął :lol:[/QUOTE] Powiedz tacie, że może mnie adoptować, chętnie pojadę :eviltong: Quote
Yoko2009 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Cześć Klaudia:) na foteczki panienek czekamy:) Quote
Connected Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Cześć Klaudia , miłego weekendu życzę :) Quote
chrupcia Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Cześć Klaudia :p oj nie powiem, bo jeszcze się zgodzi i co ? :eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='chrupcia']Cześć Klaudia :p oj nie powiem, bo jeszcze się zgodzi i co ? :eviltong:[/QUOTE] No to będziesz miała siostrę:eviltong: Cze Klaudia:multi: Quote
Asiaczek Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 U mnie w Rodzinie może i jakies tradycje łowieckie były, ale... nigdy o nich nie słyszałam... I pewnie dlatego nic a nic mnie tam do lasów nie ciągnie... No, chyba że mam psa przy sobie (tak jak to dawno temu było, gdy miałam sznaucery olbrzymy) to wtedy taka wycieczka do lasu - super sprawa. Oby tylko lesniczego vel gajowego nie spotkac... Pzdr. Quote
Karolina. Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 A mnie tam do polowań nie ciągnie :P Cześć Klaudia :) Quote
*kleo* Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Cześć dziewczyny :p Nadal nie znalazłam ładowarki... Jutro pożyczę aparat od dziadka, a baterię od mojego może uda mu się podładować jego modelarskimi ładowarkami, na Poznań muszę mieć aparat sprawny i nie ma bata. Jakbym miała czym zdjęcia robić to bym Wam synusia Alusia pokazała, był wczoraj w odwiedzinach. Sama go dawno nie widziałam, zmienił się strasznie, ładny chłopak z niego rośnie :p Bucek też się zmienił, włosy jej urosły i przytyła (dziadek ją podkarmia :mad:), już jest cięższa od Ulki i chyba trzeba będzie jej małe odchudzanko zafundować przed wystawami. A jutro robię Uli pranie, ciekawa jestem co rodzinka powie jak zobaczy jej włosy, bo wszyscy są ciekawi jak wygląda :cool3: Quote
Borówka16 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Hej Klaudia :) Mam ten sam problem - u mnie babcia pasie wszystkie zwierzaki :eviltong: Quote
chrupcia Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Cześć Klaudia :) wszyscy na dogo też są ciekawi włosów Ulciowych :cool3: Ja mam problem podkarmiania z babcią, ale ostatnio ograniczyliśmy przebywanie i niej i się normuje, straszny się sęp z niego zrobił... :roll: Quote
tigrunia Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Wpadam tylko z "cześć" bo to nie moje tematy te łowiecko-studenckie ;) Quote
kiniaaa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Hej Klaudia :) Ja wczoraj byłam u babci to też się dowiedziałam, że za mało karmię Antosia, bo ponoć jest chudy :D Quote
Pegaza Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Witam dziewczyny 3 :) Klaudia jak mozesz..;) noo wiesz ja bym nie umiala zapolowac na zajaca czy nawet kaczke..:roll: zal by mi ich bylo... Quote
*kleo* Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='Borówka16']Hej Klaudia :) Mam ten sam problem - u mnie babcia pasie wszystkie zwierzaki :eviltong:[/QUOTE] Na razie jest pół na pół, Tina i Bucek by mogły trochę zgubić, yorki są w porządku :p Z resztą je by chyba ciężko było utuczyć ;) [quote name='chrupcia']Cześć Klaudia :) wszyscy na dogo też są ciekawi włosów Ulciowych :cool3: Ja mam problem podkarmiania z babcią, ale ostatnio ograniczyliśmy przebywanie i niej i się normuje, straszny się sęp z niego zrobił... :roll:[/QUOTE] No to ci "wszyscy ciekawi" będą mieli okazję zaspokoić ciekawość już za tydzień ;) Ja ostatnio drastycznie wytłumaczyłam dziadkowi dlaczego Bucek nie może być gruby, obiecał poprawę :p [quote name='tigrunia']Wpadam tylko z "cześć" bo to nie moje tematy te łowiecko-studenckie ;)[/QUOTE] Cześć Be :p [quote name='kiniaaa']Hej Klaudia :) Ja wczoraj byłam u babci to też się dowiedziałam, że za mało karmię Antosia, bo ponoć jest chudy :D[/QUOTE] U nas zawsze hodowczyni Graculi ubolewa, że ona taka chudziutka. A to nie Gracja jest chuda, tylko Helenkowe psiaki są za dobrze odkarmione :evil_lol: [quote name='Yoko2009']Cześć Kalaudia:) Witam wieczornie:)[/QUOTE] Cześć :p [quote name='Pegaza']Witam dziewczyny 3 :) Klaudia jak mozesz..;) noo wiesz ja bym nie umiala zapolowac na zajaca czy nawet kaczke..:roll: zal by mi ich bylo...[/QUOTE] Cześć :p Hehe bo widzisz Daria, zootechnika zmienia myślenie, niektórych rzeczy przestaje być żal ;) Quote
chrupcia Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Cześć Klaudia :) ja też mówie że jak tak będzie dalej robić to potem będzie sama gotować papki Jazzowi, bo że ma ubytki i nie może jeść nic po za karmą, ale moja babcia to jednym uchem wejdzie, a drugim wyjdzie i taka to rozmowa... :roll: no to nie mogę się doczekąc już tego nast. tygodnia :p Quote
Recommended Posts