*kleo* Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 [quote name='chrupcia'][URL]http://img517.imageshack.us/img517/4259/p1040351u.jpg[/URL] no tak tak Ula najważniejsza i tylko jej zdanie jest ważna :evil_lol: Cześć Klaudia! :multi: powiesisz sobie to w pokoju, albo koło drzwi wejściowych żeby było że w całym domu :p :eviltong:[/QUOTE] Gdzieś powieszę na pewno, rozwaliła mnie ta tabliczka :evil_lol: [quote name='FREDZIU']A może jakieś foteczki jednak :razz::razz: Pozdrawiamy:lol:[/QUOTE] Czasu brak na razie... [quote name='karkakarka']hehe dobre! Gdzie mama dorwała hihi Jak tam na praktykach? trafiły się jakieś ciekawe przypadki??[/QUOTE] Teraz na urlopie kupiła, w Karpaczu :p A na praktykach fajnie :p A ciekawe przypadki hmmm no zależy dla kogo co ciekawe, głównie mamy kastracje/sterylizacje, a na to się napatrzyłam już wcześniej ;) Ale zawsze się czegoś nowego można dowiedzieć :p Quote
Marzena* Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Cześć Klaudia :) Tabliczka świetna ;) Kiedy kończysz praktyki ??? Quote
*kleo* Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 [quote name='Viky i Ja']Cześć Klaudia :) Tabliczka świetna ;) Kiedy kończysz praktyki ???[/QUOTE] Cześć :p Pod koniec września. Quote
dysia-u Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 ja chce taka tabliczkę !!!!! ale by w domu nastały porządki fiu fiu Quote
Marzena* Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='*kleo*']Cześć :p Pod koniec września.[/QUOTE] To aż do końca września będziesz tak rzadko bywać na dogo ??? :(:(:( Quote
niunka04 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 nie no tabliczka wymiata;) Witamy się u nas tez cienko z czasem ostatnio...:( Quote
Aga&Dakar Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Cześć Klaudia. To w końcu wiadomo kto u Ciebie w domu jest głową rodziny...;-) Quote
*Agnieszka* Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Cześć Klaudia. To w końcu wiadomo kto u Ciebie w domu jest głową rodziny...;-)[/QUOTE] Ula......:) Quote
*kleo* Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='dysia-u']ja chce taka tabliczkę !!!!! ale by w domu nastały porządki fiu fiu[/QUOTE] Ula a dobrze mi się wydaje czy to Ty kiedyś pisałaś, że gdzieś w górach mieszkasz? Bo mama tabliczkę przywiozła mi właśnie z gór, a dokładnie z Karpacza ;) [quote name='Viky i Ja']To aż do końca września będziesz tak rzadko bywać na dogo ??? :(:(:([/QUOTE] Ciężko stwierdzić, ale mam nadzieję, że nie :p [quote name='niunka04']nie no tabliczka wymiata;) Witamy się u nas tez cienko z czasem ostatnio...:([/QUOTE] To chyba teraz u większości tak... [quote name='agamewa']Cześć Klaudia.[/QUOTE] Cześć :) [quote name='Aga&Dakar']Cześć Klaudia. To w końcu wiadomo kto u Ciebie w domu jest głową rodziny...;-)[/QUOTE] [quote name='agamewa']Ula......:)[/QUOTE] Taaa... Chciałaby :evil_lol: [quote name='laurin']Cześć Klaudia :)[/QUOTE] Hej hej :multi: Quote
Borówka16 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Hej Klaudia :multi: [URL]http://img517.imageshack.us/img517/4259/p1040351u.jpg[/URL] To wymiata , super jest :lol: Oj dogi są cudne , moje i mojej mamy marzenie to mieć takie cudo - no ,ale niestety w blokach mieszkamy :-( Klaudia ,daj zdjęcie doga co miałaś :loveu: Plissss...:loveu: Wpadnij na fotki :p Quote
*kleo* Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='karkakarka']Hej! Co się tak mało pokazujesz??[/QUOTE] Bo jak po całym dniu wracam to już mało mam siły na dogo... [quote name='Borówka16']Hej Klaudia :multi: [URL]http://img517.imageshack.us/img517/4259/p1040351u.jpg[/URL] To wymiata , super jest :lol: Oj dogi są cudne , moje i mojej mamy marzenie to mieć takie cudo - no ,ale niestety w blokach mieszkamy :-( Klaudia ,daj zdjęcie doga co miałaś :loveu: Plissss...:loveu: Wpadnij na fotki :p[/QUOTE] Jest fotka gdzieś bardziej z przodu galerii ;) Quote
Borówka16 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='*kleo*']Bo jak po całym dniu wracam to już mało mam siły na dogo... Jest fotka gdzieś bardziej z przodu galerii ;)[/QUOTE] Zaraz poszukam :D Quote
Borówka16 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Przeleciałam 46 stron ,a fotki doga ni ma :shake: Weź mi Klaudia znajdź tą fotkę :eviltong: Quote
chrupcia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Cześć Klaudia :multi: wiem że masz praktyki i zalatana jesteś, ale może byś znalazła 5minut na fotki dziewczyn :razz: :p Quote
tigrunia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 A ja takie tabliczki widziałam nad morzem. Są wszędzie! Jakaś moda na nie nastała ;) Quote
*Jot* Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Cześć praktykująca Klaudio :multi::multi: [COLOR="#add8e6"]Super,że to ten,bo nie byłam pewna.Ogólnie to są dwa,ale bardzo się nie różnią.[/COLOR] ;) :razz: Quote
*kleo* Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='Borówka16']Przeleciałam 46 stron ,a fotki doga ni ma :shake: Weź mi Klaudia znajdź tą fotkę :eviltong:[/QUOTE] Jest na stronie 73 - on i reszta moich poprzednich psów. [quote name='chrupcia']Cześć Klaudia :multi: wiem że masz praktyki i zalatana jesteś, ale może byś znalazła 5minut na fotki dziewczyn :razz: :p[/QUOTE] Szczerze to nie chce mi się za bardzo, nie mam weny na fotki. Pewnie po wystawie jakieś wrzucę. [quote name='tigrunia']A ja takie tabliczki widziałam nad morzem. Są wszędzie! Jakaś moda na nie nastała ;)[/QUOTE] Tak myślę, że one są wszędzie tam, gdzie jeżdżą ludzie na wczasy i gdzie są budy z pamiątkami ;) [quote name='jot11']Cześć praktykująca Klaudio :multi::multi: [COLOR="#add8e6"]Super,że to ten,bo nie byłam pewna.Ogólnie to są dwa,ale bardzo się nie różnią.[/COLOR] ;) :razz:[/QUOTE] Cześć Jolcia :) Dziewczyny, jutro znikam na jakiś czas. Opiekujcie się naszą galerią :p Quote
Karolina. Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Gdzie wybywasz? :cool3: A kiedy macie najbliższą wystawę, i gdzie? Quote
*kleo* Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='Karolina.']Gdzie wybywasz? :cool3: A kiedy macie najbliższą wystawę, i gdzie?[/QUOTE] Jadę do Sopotu, w sobotę pokazuje się Ulcia, w niedzielę Bucek. Wzięliśmy sobie nocleg, żeby nie zrywać się w sobotę skoro świt, no i z racji tego, że ja w tym roku nigdzie nie wyjeżdżałam to posiedzę sobie do poniedziałku nad morzem :p Quote
Karolina. Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Aaaale fajnie :loveu: Zdjęcia jakieś porób :razz: A ... no i 3mam kciuki za dziewczyny :p Quote
Marzena* Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='*kleo*']Jadę do Sopotu, w sobotę pokazuje się Ulcia, w niedzielę Bucek. Wzięliśmy sobie nocleg, żeby nie zrywać się w sobotę skoro świt, no i z racji tego, że ja w tym roku nigdzie nie wyjeżdżałam to posiedzę sobie do poniedziałku nad morzem :p[/QUOTE] Ale Ci dobrze ... Ja już tak tęsknię za morzem a tu raczej nie mam perspektyw na wyjazd :( Będziemy trzymały kciuki za obie panienki choć Uli to raczej zbędne ;) Quote
*kleo* Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='Karolina.']Aaaale fajnie :loveu: Zdjęcia jakieś porób :razz: A ... no i 3mam kciuki za dziewczyny :p[/QUOTE] Muszę się zdać na wątpliwy talent fotograficzny mojego ojczyma :evil_lol: Sama sobie zdjęć niestety nie porobię, więc pewnie nie będę z fotorelacji zadowolona, ale lepiej tak niż nie mieć fotek wcale ;) Ale jak będę miała czas to osobiście przejmę aparat :p [quote name='Viky i Ja']Ale Ci dobrze ... Ja już tak tęsknię za morzem a tu raczej nie mam perspektyw na wyjazd :( Będziemy trzymały kciuki za obie panienki choć Uli to raczej zbędne ;)[/QUOTE] No Marzka ja nie jestem tak pewna jeśli chodzi o Ulkę, konkurencja dość spora - 5 suczek w szczeniętach. Synuś Aluś też się wystawia, zobaczymy jak mu pójdzie :p Quote
Recommended Posts