Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='chrupcia'][URL]http://img517.imageshack.us/img517/4259/p1040351u.jpg[/URL] no tak tak Ula najważniejsza i tylko jej zdanie jest ważna :evil_lol:

Cześć Klaudia! :multi:

powiesisz sobie to w pokoju, albo koło drzwi wejściowych żeby było że w całym domu :p :eviltong:[/QUOTE]
Gdzieś powieszę na pewno, rozwaliła mnie ta tabliczka :evil_lol:
[quote name='FREDZIU']A może jakieś foteczki jednak :razz::razz:
Pozdrawiamy:lol:[/QUOTE]
Czasu brak na razie...
[quote name='karkakarka']hehe dobre! Gdzie mama dorwała hihi

Jak tam na praktykach? trafiły się jakieś ciekawe przypadki??[/QUOTE]
Teraz na urlopie kupiła, w Karpaczu :p

A na praktykach fajnie :p A ciekawe przypadki hmmm no zależy dla kogo co ciekawe, głównie mamy kastracje/sterylizacje, a na to się napatrzyłam już wcześniej ;) Ale zawsze się czegoś nowego można dowiedzieć :p

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dysia-u']ja chce taka tabliczkę !!!!!
ale by w domu nastały porządki fiu fiu[/QUOTE]
Ula a dobrze mi się wydaje czy to Ty kiedyś pisałaś, że gdzieś w górach mieszkasz? Bo mama tabliczkę przywiozła mi właśnie z gór, a dokładnie z Karpacza ;)
[quote name='Viky i Ja']To aż do końca września będziesz tak rzadko bywać na dogo ??? :(:(:([/QUOTE]
Ciężko stwierdzić, ale mam nadzieję, że nie :p
[quote name='niunka04']nie no tabliczka wymiata;) Witamy się u nas tez cienko z czasem ostatnio...:([/QUOTE]
To chyba teraz u większości tak...
[quote name='agamewa']Cześć Klaudia.[/QUOTE]
Cześć :)
[quote name='Aga&Dakar']Cześć Klaudia. To w końcu wiadomo kto u Ciebie w domu jest głową rodziny...;-)[/QUOTE]
[quote name='agamewa']Ula......:)[/QUOTE]
Taaa... Chciałaby :evil_lol:
[quote name='laurin']Cześć Klaudia :)[/QUOTE]
Hej hej :multi:

Posted

Hej Klaudia :multi:
[URL]http://img517.imageshack.us/img517/4259/p1040351u.jpg[/URL] To wymiata , super jest :lol:
Oj dogi są cudne , moje i mojej mamy marzenie to mieć takie cudo - no ,ale niestety w blokach mieszkamy :-(
Klaudia ,daj zdjęcie doga co miałaś :loveu: Plissss...:loveu:
Wpadnij na fotki :p

Posted

[quote name='karkakarka']Hej!

Co się tak mało pokazujesz??[/QUOTE]
Bo jak po całym dniu wracam to już mało mam siły na dogo...
[quote name='Borówka16']Hej Klaudia :multi:
[URL]http://img517.imageshack.us/img517/4259/p1040351u.jpg[/URL] To wymiata , super jest :lol:
Oj dogi są cudne , moje i mojej mamy marzenie to mieć takie cudo - no ,ale niestety w blokach mieszkamy :-(
Klaudia ,daj zdjęcie doga co miałaś :loveu: Plissss...:loveu:
Wpadnij na fotki :p[/QUOTE]
Jest fotka gdzieś bardziej z przodu galerii ;)

Posted

Cześć praktykująca Klaudio :multi::multi:

[COLOR="#add8e6"]Super,że to ten,bo nie byłam pewna.Ogólnie to są dwa,ale bardzo się nie różnią.[/COLOR] ;) :razz:

Posted

[quote name='Borówka16']Przeleciałam 46 stron ,a fotki doga ni ma :shake:
Weź mi Klaudia znajdź tą fotkę :eviltong:[/QUOTE]
Jest na stronie 73 - on i reszta moich poprzednich psów.
[quote name='chrupcia']Cześć Klaudia :multi:

wiem że masz praktyki i zalatana jesteś, ale może byś znalazła 5minut na fotki dziewczyn :razz: :p[/QUOTE]
Szczerze to nie chce mi się za bardzo, nie mam weny na fotki. Pewnie po wystawie jakieś wrzucę.
[quote name='tigrunia']A ja takie tabliczki widziałam nad morzem. Są wszędzie! Jakaś moda na nie nastała ;)[/QUOTE]
Tak myślę, że one są wszędzie tam, gdzie jeżdżą ludzie na wczasy i gdzie są budy z pamiątkami ;)
[quote name='jot11']Cześć praktykująca Klaudio :multi::multi:

[COLOR="#add8e6"]Super,że to ten,bo nie byłam pewna.Ogólnie to są dwa,ale bardzo się nie różnią.[/COLOR] ;) :razz:[/QUOTE]
Cześć Jolcia :)

Dziewczyny, jutro znikam na jakiś czas. Opiekujcie się naszą galerią :p

Posted

[quote name='Karolina.']Gdzie wybywasz? :cool3:

A kiedy macie najbliższą wystawę, i gdzie?[/QUOTE]
Jadę do Sopotu, w sobotę pokazuje się Ulcia, w niedzielę Bucek. Wzięliśmy sobie nocleg, żeby nie zrywać się w sobotę skoro świt, no i z racji tego, że ja w tym roku nigdzie nie wyjeżdżałam to posiedzę sobie do poniedziałku nad morzem :p

Posted

[quote name='*kleo*']Jadę do Sopotu, w sobotę pokazuje się Ulcia, w niedzielę Bucek. Wzięliśmy sobie nocleg, żeby nie zrywać się w sobotę skoro świt, no i z racji tego, że ja w tym roku nigdzie nie wyjeżdżałam to posiedzę sobie do poniedziałku nad morzem :p[/QUOTE]

Ale Ci dobrze ... Ja już tak tęsknię za morzem a tu raczej nie mam perspektyw na wyjazd :(

Będziemy trzymały kciuki za obie panienki choć Uli to raczej zbędne ;)

Posted

[quote name='Karolina.']Aaaale fajnie :loveu:
Zdjęcia jakieś porób :razz:

A ... no i 3mam kciuki za dziewczyny :p[/QUOTE]
Muszę się zdać na wątpliwy talent fotograficzny mojego ojczyma :evil_lol: Sama sobie zdjęć niestety nie porobię, więc pewnie nie będę z fotorelacji zadowolona, ale lepiej tak niż nie mieć fotek wcale ;) Ale jak będę miała czas to osobiście przejmę aparat :p
[quote name='Viky i Ja']Ale Ci dobrze ... Ja już tak tęsknię za morzem a tu raczej nie mam perspektyw na wyjazd :(

Będziemy trzymały kciuki za obie panienki choć Uli to raczej zbędne ;)[/QUOTE]
No Marzka ja nie jestem tak pewna jeśli chodzi o Ulkę, konkurencja dość spora - 5 suczek w szczeniętach.

Synuś Aluś też się wystawia, zobaczymy jak mu pójdzie :p