*kleo* Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 [quote name='...::Basia::...']Czyli chcesz ją już teraz dopuszczać?[/QUOTE] No chcę chcę, dlatego się zastanawiam kim kryć. Quote
Yoko2009 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [URL]http://img19.imageshack.us/img19/5366/p1020944o.jpg[/URL] Śliczna panienka i sprytną ma kryjókę:) Pozdrawiamy Quote
Aurunia Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 a ja myślałam że już wybraliście reproduktora?? Quote
...::Basia::... Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='Aurunia']a ja myślałam że już wybraliście reproduktora??[/QUOTE] Mi też sie tak zdawało:( Quote
*kleo* Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 [quote name='Aurunia']a ja myślałam że już wybraliście reproduktora??[/QUOTE] [quote name='...::Basia::...']Mi też sie tak zdawało:([/QUOTE] Bo wybrałyśmy wstępnie, ale jakby się coś ładnego urodziło to chciałam dla siebie zostawić, więc wolę spróbować wybrać trochę lepszego psa i aktualnie poszukiwania trwają. Quote
iwa63 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 No to życzymy pomyślnych wyborów tatusia;) Quote
Marzena* Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='*kleo*']Bo wybrałyśmy wstępnie, ale jakby się coś ładnego urodziło to chciałam dla siebie zostawić, więc wolę spróbować wybrać trochę lepszego psa i aktualnie poszukiwania trwają.[/QUOTE] Trzymamy kciuki za owocne poszukiwania :) Quote
Doti1986 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 No pewnie że trzymamy bo chcemy małe kluseczki oglądać:) Quote
Pegaza Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Napewno bedzie fajny tatus i fajne male klusie:) pozdrowka:) Quote
...::Basia::... Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Hej No to i ja sie przyłącze i życze fajnego tatusiia :loveu: Quote
Truska34 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Co ja słyszę? Będą dzidziusie:multi: Tylko tatę odpowiedniego znaleźć.. Hm... Jak w życiu. O dobrego i odpowiedzialnego "reproduktora" dla naszych dzieci coraz ciężej;) Na szczęście ja mam to już za sobą. A tak w ogóle, to cześć! Quote
*kleo* Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Hej hej dziewuchy :p Dzięki za trzymanie kciuków, przyda się. W piątek znowu zawitam w domu więc się pewnie dowiem czy jakaś nowa opcja powstała. Słuchajcie, nie macie w swoim gronie znajomych miłośników sheltie? U znajomej w hodowli się dwóch chłopaków urodziło i już są w takim wieku, że mogą iść do nowych domów, tylko chętnych brak. Nawet Wam ich pokażę, a co ;) [IMG]http://img94.imageshack.us/img94/5391/dscf0361d.jpg[/IMG] W razie czego pytać :p Quote
Marzena* Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='*kleo*']Hej hej dziewuchy :p Dzięki za trzymanie kciuków, przyda się. W piątek znowu zawitam w domu więc się pewnie dowiem czy jakaś nowa opcja powstała. Słuchajcie, nie macie w swoim gronie znajomych miłośników sheltie? U znajomej w hodowli się dwóch chłopaków urodziło i już są w takim wieku, że mogą iść do nowych domów, tylko chętnych brak. Nawet Wam ich pokażę, a co ;) W razie czego pytać :p[/QUOTE] Ależ piękni chłopcy :loveu: Trochę mi przypominają mojego pierwszego psiaka Axela [*] - owczarka szkockiego collie. Do dziś mam ogromny sentyment do tej rasy i pewnie jeszcze kiedyś sprawię sobie takiego tylko boję się, że nie dorówna Aksiowi bo to był wyjątkowo mądry i cudowny pies :loveu: Quote
*Jot* Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Jakie piękne te pieski :loveu::loveu: My również trzymamy kciuki za znalezienie najlepszegp partnera dla pięknej Gracji :loveu::loveu: Quote
Doti1986 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ale słodziaki z nich:) Takie puchate kulki:) Quote
charlotta Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Witamy przy kawce. Ależ piękne pieski :) A co do "wścieklizny" na niektórych psiarzy , ehhh.... słów brak . Ale dziś na szczęście bardzo miły poranny spacerek zaliczyliśmy :) Quote
...::Basia::... Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Hej :loveu: to może zajżyj na dogo do tej rasy bo moze ktos tam pisze ze akurat szczeniaczka szuka:) Quote
Yoko2009 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Witamy, chłopaki super, na pewno znajdą dobrych włałscicieli:) Quote
Natalia&Lola Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Doti1986']Ale słodziaki z nich:) Takie puchate kulki:)[/QUOTE] Oj puchate puchate i jakie slodkie maluchy:D Trzymamy kciuki aby trafili się odpowiedni ludzie na nowych wlaścicieli. Quote
*kleo* Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Ja też mam nadzieję, że chłopaki trafią do dobrych domów, gdzie będą kochani. Po jednego już z resztą jakiś czas temu przyjechali pewni państwo, jechali przez pół Polski po niego. Spodobał się, zapłacili, wzięli młodego, dzwonili do hodowczyni co chwila, że a to siusiu zrobił, a to piłeczkę przyniósł itd., naprawdę sprawiali wrażenie zachwyconych małym i co? Po paru dniach przywieźli z powrotem, nie chcieli go bo im nie pasowało, że ucho klapie czy coś w ten deseń... A dodam, że wcale nie chcieli go po to, żeby jeździć po wystawach, tylko do domu, do kochania :shake: A co do repa dla Gracji, to pojawiła się w miarę stała opcja, którą akceptuje i moja mama i ja :p Może niedługo będę jechała obejrzeć go na żywo ;) Quote
Pegaza Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ja przed chwilą ponoc tu posta pisalam i tego posta nie ma ...to gdzie ja go pisalam...makabra jak juz czlowiek nie wie na ktorej galerii siedzi:D a psy fajne wiec napewno ktos sie znjadzie tylko trzeba czasu... Quote
tigrunia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [url]http://img94.imageshack.us/img94/5391/dscf0361d.jpg[/url] fajne misie :loveu: Quote
iwa63 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Misie faktycznie cudowne, mam nadzieje że niedługo usłyszymy że Gracja jest przy nadzieji :evil_lol: Quote
Marzena* Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Pegaza']Ja przed chwilą ponoc tu posta pisalam i tego posta nie ma ...to gdzie ja go pisalam...makabra jak juz czlowiek nie wie na ktorej galerii siedzi:D a psy fajne wiec napewno ktos sie znjadzie tylko trzeba czasu...[/QUOTE] Daria coś chyba gorzej z koncentracją dziś u Ciebie :evil_lol: Trzymamy kciuki za pozytywny wynik "wizji lokalnej" u ewentualnego tatusia :) Quote
Pegaza Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Heh za duzo Was jest na galeriach:eviltong: Quote
Recommended Posts