Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aurunia']a ja myślałam że już wybraliście reproduktora??[/QUOTE]
[quote name='...::Basia::...']Mi też sie tak zdawało:([/QUOTE]
Bo wybrałyśmy wstępnie, ale jakby się coś ładnego urodziło to chciałam dla siebie zostawić, więc wolę spróbować wybrać trochę lepszego psa i aktualnie poszukiwania trwają.

Posted

[quote name='*kleo*']Bo wybrałyśmy wstępnie, ale jakby się coś ładnego urodziło to chciałam dla siebie zostawić, więc wolę spróbować wybrać trochę lepszego psa i aktualnie poszukiwania trwają.[/QUOTE]

Trzymamy kciuki za owocne poszukiwania :)

Posted

Co ja słyszę? Będą dzidziusie:multi: Tylko tatę odpowiedniego znaleźć.. Hm... Jak w życiu. O dobrego i odpowiedzialnego "reproduktora" dla naszych dzieci coraz ciężej;) Na szczęście ja mam to już za sobą.
A tak w ogóle, to cześć!

Posted

Hej hej dziewuchy :p Dzięki za trzymanie kciuków, przyda się. W piątek znowu zawitam w domu więc się pewnie dowiem czy jakaś nowa opcja powstała.

Słuchajcie, nie macie w swoim gronie znajomych miłośników sheltie? U znajomej w hodowli się dwóch chłopaków urodziło i już są w takim wieku, że mogą iść do nowych domów, tylko chętnych brak. Nawet Wam ich pokażę, a co ;)
[IMG]http://img94.imageshack.us/img94/5391/dscf0361d.jpg[/IMG]
W razie czego pytać :p

Posted

[quote name='*kleo*']Hej hej dziewuchy :p Dzięki za trzymanie kciuków, przyda się. W piątek znowu zawitam w domu więc się pewnie dowiem czy jakaś nowa opcja powstała.

Słuchajcie, nie macie w swoim gronie znajomych miłośników sheltie? U znajomej w hodowli się dwóch chłopaków urodziło i już są w takim wieku, że mogą iść do nowych domów, tylko chętnych brak. Nawet Wam ich pokażę, a co ;)
W razie czego pytać :p[/QUOTE]

Ależ piękni chłopcy :loveu: Trochę mi przypominają mojego pierwszego psiaka Axela
[*] - owczarka szkockiego collie. Do dziś mam ogromny sentyment do tej rasy i pewnie jeszcze kiedyś sprawię sobie takiego tylko boję się, że nie dorówna Aksiowi bo to był wyjątkowo mądry i cudowny pies :loveu:

Posted

Witamy przy kawce.
Ależ piękne pieski :)
A co do "wścieklizny" na niektórych psiarzy , ehhh.... słów brak .
Ale dziś na szczęście bardzo miły poranny spacerek zaliczyliśmy :)

Posted

Ja też mam nadzieję, że chłopaki trafią do dobrych domów, gdzie będą kochani. Po jednego już z resztą jakiś czas temu przyjechali pewni państwo, jechali przez pół Polski po niego. Spodobał się, zapłacili, wzięli młodego, dzwonili do hodowczyni co chwila, że a to siusiu zrobił, a to piłeczkę przyniósł itd., naprawdę sprawiali wrażenie zachwyconych małym i co? Po paru dniach przywieźli z powrotem, nie chcieli go bo im nie pasowało, że ucho klapie czy coś w ten deseń... A dodam, że wcale nie chcieli go po to, żeby jeździć po wystawach, tylko do domu, do kochania :shake:

A co do repa dla Gracji, to pojawiła się w miarę stała opcja, którą akceptuje i moja mama i ja :p Może niedługo będę jechała obejrzeć go na żywo ;)

Posted

Ja przed chwilą ponoc tu posta pisalam i tego posta nie ma ...to gdzie ja go pisalam...makabra jak juz czlowiek nie wie na ktorej galerii siedzi:D

a psy fajne wiec napewno ktos sie znjadzie tylko trzeba czasu...

Posted

[quote name='Pegaza']Ja przed chwilą ponoc tu posta pisalam i tego posta nie ma ...to gdzie ja go pisalam...makabra jak juz czlowiek nie wie na ktorej galerii siedzi:D

a psy fajne wiec napewno ktos sie znjadzie tylko trzeba czasu...[/QUOTE]

Daria coś chyba gorzej z koncentracją dziś u Ciebie :evil_lol:

Trzymamy kciuki za pozytywny wynik "wizji lokalnej" u ewentualnego tatusia :)