Doti1986 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Mnie też się cziłki podobają i krótko i długowłose:) Osobiście też bym chciała takiego maluszka tylko białego:) Quote
Princess_York Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Hej Klaudia :multi: ;) . Mi też Bucia z krową się kojarzy :evil_lol: . Taką mocno łaciatą ,no i ciemna musi być :cool3: :diabloti:. Quote
Yoko2009 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Witam wieczorową porą:), wszystkie fotki obejrzałam, dziewczynki cudne ale jednej mi tu brakuje...;) Quote
*kleo* Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='Doti1986']Mnie też się cziłki podobają i krótko i długowłose:) Osobiście też bym chciała takiego maluszka tylko białego:)[/QUOTE] No to już siostrzyczkę dla Pixi sprawić ;) [quote name='Princess_York']Hej Klaudia :multi: ;) . Mi też Bucia z krową się kojarzy :evil_lol: . Taką mocno łaciatą ,no i ciemna musi być :cool3: :diabloti:.[/QUOTE] Cześć :p Powiem mojemu bratu, ciekawe czy się nie zdruzgocze :eviltong: [quote name='Yoko2009']Witam wieczorową porą:), wszystkie fotki obejrzałam, dziewczynki cudne ale jednej mi tu brakuje...;)[/QUOTE] No przecież Gracka też niedawno była :eviltong: Quote
*Jot* Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='*kleo*'] Powiem mojemu bratu, ciekawe czy się nie zdruzgocze :eviltong:[/QUOTE] No to jakby miał się zdruzgotać po krowach to o świniach już w ogóle mu nie wspominaj.:shake: U nas na krowy mówią Mućka :eviltong: Quote
*kleo* Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='jot11']No to jakby miał się zdruzgotać po krowach to o świniach już w ogóle mu nie wspominaj.:shake: U nas na krowy mówią Mućka :eviltong:[/QUOTE] Eee tam, przeżyje :eviltong: A Mućka to chyba standard ;) Quote
Princess_York Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 No właśnie zdruzgota się po krowach a co dopiero po świniach :evil_lol: :). Quote
Princess_York Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Kurczę miałam zdążyć przed tobą Klaudia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*kleo* Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='Princess_York']Kurczę miałam zdążyć przed tobą Klaudia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Sorry :evil_lol::evil_lol: Quote
Marzena* Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Hej Klaudia :) Ja tradycyjnie na obchód wpadłam ;) Quote
dzasta Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 No to nadrobiłam trochę to trwało ale udało się :D Teraz to już się nie odczepię od Twojej galerii bo masz CHI tzn Twój brat ale ja kocham je :) Klaudia wybierzesz się do Wawy tak jak pisałaś w innej galeryjce? Bo ja będę turystycznie :D Quote
*kleo* Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='karkakarka']Hej Klaudi :)[/QUOTE] Cześć Karinka :p [quote name='Viky i Ja']Hej Klaudia :) Ja tradycyjnie na obchód wpadłam ;)[/QUOTE] Cześć Marzka :p [quote name='dzasta']No to nadrobiłam trochę to trwało ale udało się :D Teraz to już się nie odczepię od Twojej galerii bo masz CHI tzn Twój brat ale ja kocham je :) Klaudia wybierzesz się do Wawy tak jak pisałaś w innej galeryjce? Bo ja będę turystycznie :D[/QUOTE] No to przynajmniej będziesz częściej do nas wpadać :eviltong: Może się do Wawy wybiorę, będę informować :p Quote
dzasta Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Oj wpadałabym częściej na DGM ale niestety przez najbliższy czas będę pojawiać się raczej sporadycznie.... Quote
*kleo* Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='agamewa']Witamy:hand:[/QUOTE] [quote name='niunka04']witamy się wtorkowo;)[/QUOTE] Cześć dziewczyny :p Nie mam mocy na tą trzodę, coś tam niby umiem, ale raczej za mało, żeby zdać... Chyba nastawię się na drugi termin, bo dziś już nie ogarnę... Quote
Connected Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 oj teraz jak tak ciepło to nikomu się uczyć nie chce :lol: Quote
tigrunia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ucz się, ucz - my będziemy trzymać kciuki i na pewno zdasz :multi: Quote
chrupcia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Cześć Klaudia!:) nie było mnie przez dwa dni i troche było do nadrobienia;) widze nowe zdjęcia Buci:) Uli, Tinki:) Quote
karkakarka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='*kleo*']Cześć dziewczyny :p Nie mam mocy na tą trzodę, coś tam niby umiem, ale raczej za mało, żeby zdać... Chyba nastawię się na drugi termin, bo dziś już nie ogarnę...[/QUOTE] Spróbuj na pierwszym terminie - dasz radę ! Quote
laurin Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Cześć Klaudia :) [quote name='karkakarka']Spróbuj na pierwszym terminie - dasz radę ![/QUOTE] też tak uważam :) napewno zdasz! Quote
*kleo* Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Connected']oj teraz jak tak ciepło to nikomu się uczyć nie chce :lol:[/QUOTE] Oj nie chce się jak cholera, ale co robić? :roll: Tak do końca olać sprawy nie potrafię. [quote name='tigrunia']Ucz się, ucz - my będziemy trzymać kciuki i na pewno zdasz :multi:[/QUOTE] Oj trzymajcie i to mocno, będą potrzebne... [quote name='chrupcia']Cześć Klaudia!:) nie było mnie przez dwa dni i troche było do nadrobienia;) widze nowe zdjęcia Buci:) Uli, Tinki:)[/QUOTE] A no trochę mi przysłali z domu fotek :p [quote name='karkakarka']Spróbuj na pierwszym terminie - dasz radę ![/QUOTE] Pójdę na pierwszy termin, jasne, ale rewelacji się nie spodziewam... [quote name='laurin']Cześć Klaudia :) też tak uważam :) napewno zdasz![/QUOTE] Chciałabym, żeby tak było... No nic, się zobaczy. Niech się dzieje wola nieba ;) Quote
*Jot* Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Zdasz Klaudia na pewno.Weźmiesz Grackę i już,5 murowana ;) :multi: Quote
*kleo* Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='jot11']Zdasz Klaudia na pewno.Weźmiesz Grackę i już,5 murowana ;) :multi:[/QUOTE] Gracka jutro zostaje w domu, na kolokwium mogła sobie ze mną iść, ale na egzamin to już tak nie za bardzo ;) Macie jeszcze dzisiejszą fotkę Buciaka ;) [IMG]http://img6.imageshack.us/img6/4745/zdjcie0077u.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts