Yorkomanka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ja też coś o tym wiem chociaż Odie ma krótkie włosy Quote
*Jot* Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [url]http://img229.imageshack.us/img229/5048/p1030918.jpg[/url] Gracunia super wygląda :loveu: Wypierz te buty....:evil_lol::evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Witamy się:)no jak Western biegał w papilotach to miałam spokój z przynoszeniem trawek,liści do domu,a teraz się zaczęło........ Quote
*kleo* Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='laurin']cześć :lol: uroczo :loveu: [URL]http://img697.imageshack.us/img697/9291/p1030916w.jpg[/URL][/QUOTE] Czasem z niej wychodzi taki mały słodziak ;) [quote name='jot11'][URL]http://img229.imageshack.us/img229/5048/p1030918.jpg[/URL] Gracunia super wygląda :loveu: Wypierz te buty....:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Gracunia dziękuje za komplement ;) A na buty nie mam mocy... :eviltong: [quote name='agamewa']Witamy się:)no jak Western biegał w papilotach to miałam spokój z przynoszeniem trawek,liści do domu,a teraz się zaczęło........[/QUOTE] O tak, to była ich dobra strona :p Właśnie wróciłyśmy ze spacerku po bagnichu. Gracka padła :evil_lol: Quote
chrupcia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Witam wieczorkiem:) ja postanowiłam sprawdzić jak Jazzio prezentuje się w długich włoskach, wiec na razie nie będę go ścinać:) Quote
*kleo* Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='chrupcia']Witam wieczorkiem:) ja postanowiłam sprawdzić jak Jazzio prezentuje się w długich włoskach, wiec na razie nie będę go ścinać:)[/QUOTE] Ja tam Gracji zupełnie na krótko też raczej nie zetnę, ewentualnie skrócę trochę płaszczyk :p Quote
niunka04 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [url]http://img109.imageshack.us/img109/7897/p1030917.jpg[/url] nie no ten warkoczyk to mnie rozbroił;) śliczna jest Quote
*kleo* Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='niunka04'][url]http://img109.imageshack.us/img109/7897/p1030917.jpg[/url] nie no ten warkoczyk to mnie rozbroił;) śliczna jest[/QUOTE] Dziękujemy :p Dziewczyny, od 3.06 mam coś nowego w domu ;) Quote
Princess_York Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Nowego ? ; ) . Czyli co nowego :evil_lol: :p ?? Quote
chrupcia Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='*kleo*']Dziękujemy :p Dziewczyny, od 3.06 mam coś nowego w domu ;)[/QUOTE] Czesc Klaudia:) co nowego... mów szybko ciekawa jestem!!;) Quote
*kleo* Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='Princess_York']Nowego ? ; ) . Czyli co nowego :evil_lol: :p ??[/QUOTE] [quote name='chrupcia']Czesc Klaudia:) co nowego... mów szybko ciekawa jestem!!;)[/QUOTE] Jak się człowiek spieszy, to się diabeł cieszy :evil_lol: Jeszcze Was troszkę potrzymam w niepewności, a co tam :eviltong: Quote
chrupcia Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='*kleo*']Jak się człowiek spieszy, to się diabeł cieszy :evil_lol: Jeszcze Was troszkę potrzymam w niepewności, a co tam :eviltong:[/QUOTE] nie ładnie tak trzymac w niepewności wiesz?;) my tutaj czekamy i czekamy:) kiedy masz zamiar nas oświecić ?;) Quote
*kleo* Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='chrupcia']nie ładnie tak trzymac w niepewności wiesz?;) my tutaj czekamy i czekamy:) kiedy masz zamiar nas oświecić ?;)[/QUOTE] Wcale długo nie czekacie, dopiero co napisałam, że nowość w chałupie :eviltong: A oświecę Was hmmm... wkrótce :evil_lol: Póki co możecie zgadywać ;) Quote
chrupcia Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='*kleo*']Wcale długo nie czekacie, dopiero co napisałam, że nowość w chałupie :eviltong: A oświecę Was hmmm... wkrótce :evil_lol: Póki co możecie zgadywać ;)[/QUOTE] ale dla mnie to długo;) nowy piesek ????:) Quote
niunka04 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 nie no jak to piesek to już Ci oficjalnie zazdroszcze;) Quote
FREDZIU Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Cześć sobotnio, coś nowego? i nie chcesz nam powiedzieć-SKANDAL:angryy: Szybko gadaj nowy yorczek?:lol: Quote
*Agnieszka* Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Hmmmm....co to może być???o może Klaudia kupiła sobie konia:evil_lol: Quote
chrupcia Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Ja nadal czekam na wiadomość!!!!!!!!!;) widzisz Klaudia jak nas niecierpliwisz?:D Quote
Princess_York Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 No wiesz co Klaudia . Jak tak można :p . Hmm ... Jestem przekonana że to pies no bo co innego :cool3: ? . Powiedz nam !!! ; ) Quote
chrupcia Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='Princess_York'] Hmm ... Jestem przekonana że to pies no bo co innego :cool3: ? . [/QUOTE] Ja też tak sądzę:) Quote
*Agnieszka* Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Może kot,rybki,świnka morska,chomik,no co tam dziewczyny może być jeszcze w zwierzątkach???..o królik.Klaudia no!!!!!!!!! Quote
Princess_York Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 krowa ? Może po tych egzaminach Ci się spodobały ? :evil_lol: Quote
tigrunia Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='Truska34']Tak, mówię o yorkach. Też mi się wydaje dość niska ta waga urodzeniowa, ale taką podała mi hodowczyni. Boję się, żeby jakiś karzełek nie wyrósł. Mamusia mojego pieska jest dość mała, bo waży 1,8, a tatuś 2,3. Były tylko dwa szczenięta w miocie. W poniedziałek chyba go zaliczkuję i wtedy się pochwalę dokładniej. Mam jednak kilka wątpliwości. Szczeniak ma dopiero tydzień, a już Pani kazała mi go zaliczkować, a jak później się okaże, tzn w wieku 9 tyg, że nie spełnia moich oczekiwań, to co wtedy?[/QUOTE] Zależy też czy szczeniak urodził się o czasie czy też nie. Mój Pudzianuś urodził się ważąc 65 gram ale był wcześniakiem.. Fakt, że był malutki jak na swój wiek ale teraz już ma rok i jest tylko ciut mniejszy od swojej mamy ;) Nie wiem ile dokładnie waży ale coś koło 2,2 -2,3 kg pewnie .. Co do zaliczki to lepiej się dogadaj.. no bo co jeśli zgryz pójdzie nie tak, jeśli jąderka się nie pokażą? W tak młodym wieku nie powinno się brać zaliczki tak na moje.. :roll: [quote name='Princess_York']krowa ? Może po tych egzaminach Ci się spodobały ? :evil_lol:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::mdleje: dobre :evil_lol: Ja tam obstawiam, że to nie pies :eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Ja też że nie pies,może jakiś gad:eviltong: Quote
karkakarka Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [url]http://img229.imageshack.us/img229/5048/p1030918.jpg[/url] Gracka super :) Jak inaczej wygląda bez papilotłów :D Buty.... heh ;) Ciekawe co masz nowego :D Gratuluje egzaminów :D Quote
Recommended Posts