Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='laurin']cześć :lol:
uroczo :loveu: [URL]http://img697.imageshack.us/img697/9291/p1030916w.jpg[/URL][/QUOTE]
Czasem z niej wychodzi taki mały słodziak ;)
[quote name='jot11'][URL]http://img229.imageshack.us/img229/5048/p1030918.jpg[/URL] Gracunia super wygląda :loveu:

Wypierz te buty....:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Gracunia dziękuje za komplement ;)
A na buty nie mam mocy... :eviltong:
[quote name='agamewa']Witamy się:)no jak Western biegał w papilotach to miałam spokój z przynoszeniem trawek,liści do domu,a teraz się zaczęło........[/QUOTE]
O tak, to była ich dobra strona :p

Właśnie wróciłyśmy ze spacerku po bagnichu. Gracka padła :evil_lol:

Posted

[quote name='chrupcia']Witam wieczorkiem:) ja postanowiłam sprawdzić jak Jazzio prezentuje się w długich włoskach, wiec na razie nie będę go ścinać:)[/QUOTE]
Ja tam Gracji zupełnie na krótko też raczej nie zetnę, ewentualnie skrócę trochę płaszczyk :p

Posted

[quote name='niunka04'][url]http://img109.imageshack.us/img109/7897/p1030917.jpg[/url]
nie no ten warkoczyk to mnie rozbroił;) śliczna jest[/QUOTE]
Dziękujemy :p

Dziewczyny, od 3.06 mam coś nowego w domu ;)

Posted

[quote name='Princess_York']Nowego ? ; ) .

Czyli co nowego :evil_lol: :p ??[/QUOTE]
[quote name='chrupcia']Czesc Klaudia:) co nowego... mów szybko ciekawa jestem!!;)[/QUOTE]
Jak się człowiek spieszy, to się diabeł cieszy :evil_lol: Jeszcze Was troszkę potrzymam w niepewności, a co tam :eviltong:

Posted

[quote name='*kleo*']Jak się człowiek spieszy, to się diabeł cieszy :evil_lol: Jeszcze Was troszkę potrzymam w niepewności, a co tam :eviltong:[/QUOTE]

nie ładnie tak trzymac w niepewności wiesz?;) my tutaj czekamy i czekamy:) kiedy masz zamiar nas oświecić ?;)

Posted

[quote name='chrupcia']nie ładnie tak trzymac w niepewności wiesz?;) my tutaj czekamy i czekamy:) kiedy masz zamiar nas oświecić ?;)[/QUOTE]
Wcale długo nie czekacie, dopiero co napisałam, że nowość w chałupie :eviltong: A oświecę Was hmmm... wkrótce :evil_lol: Póki co możecie zgadywać ;)

Posted

[quote name='*kleo*']Wcale długo nie czekacie, dopiero co napisałam, że nowość w chałupie :eviltong: A oświecę Was hmmm... wkrótce :evil_lol: Póki co możecie zgadywać ;)[/QUOTE]
ale dla mnie to długo;) nowy piesek ????:)

Posted

[quote name='Truska34']Tak, mówię o yorkach. Też mi się wydaje dość niska ta waga urodzeniowa, ale taką podała mi hodowczyni. Boję się, żeby jakiś karzełek nie wyrósł. Mamusia mojego pieska jest dość mała, bo waży 1,8, a tatuś 2,3. Były tylko dwa szczenięta w miocie.
W poniedziałek chyba go zaliczkuję i wtedy się pochwalę dokładniej.
Mam jednak kilka wątpliwości. Szczeniak ma dopiero tydzień, a już Pani kazała mi go zaliczkować, a jak później się okaże, tzn w wieku 9 tyg, że nie spełnia moich oczekiwań, to co wtedy?[/QUOTE]
Zależy też czy szczeniak urodził się o czasie czy też nie. Mój Pudzianuś urodził się ważąc 65 gram ale był wcześniakiem.. Fakt, że był malutki jak na swój wiek ale teraz już ma rok i jest tylko ciut mniejszy od swojej mamy ;) Nie wiem ile dokładnie waży ale coś koło 2,2 -2,3 kg pewnie ..
Co do zaliczki to lepiej się dogadaj.. no bo co jeśli zgryz pójdzie nie tak, jeśli jąderka się nie pokażą? W tak młodym wieku nie powinno się brać zaliczki tak na moje.. :roll:
[quote name='Princess_York']krowa ? Może po tych egzaminach Ci się spodobały ? :evil_lol:[/QUOTE]
:roflt::roflt::roflt::mdleje: dobre :evil_lol:

Ja tam obstawiam, że to nie pies :eviltong:

Posted

[url]http://img229.imageshack.us/img229/5048/p1030918.jpg[/url]

Gracka super :) Jak inaczej wygląda bez papilotłów :D

Buty.... heh ;)

Ciekawe co masz nowego :D

Gratuluje egzaminów :D