laurin Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='*kleo*'] No właśnie, czemu? :evil_lol:[/QUOTE] właściwie to nie wiem czemu tak mam, zawsze miałam, że chociaż nie wiem jak się wyuczyłam to i tak straszny stres przeżywałam... Ogólnie panikara jestem i tyle ;) GRATULACJE zdanego bydła ;) !!! Quote
*kleo* Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 [quote name='jot11']Jakie fajne zdanie Klaudia "zdałam bydło....." Super,że Gracunia jest z Tobą.:multi:[/QUOTE] Hehe no a jak miałam napisać? :eviltong: [quote name='laurin']właściwie to nie wiem czemu tak mam, zawsze miałam, że chociaż nie wiem jak się wyuczyłam to i tak straszny stres przeżywałam... Ogólnie panikara jestem i tyle ;) GRATULACJE zdanego bydła ;) !!![/QUOTE] Ja jak mam świadomość, że naprawdę umiem, to idę na luzie (tak jak na zerówkę z koni w zeszłym roku) :) A jak nic nie umiem, to tym bardziej :eviltong: No chyba, że trzeci termin się zdarzył to trochę nerwów było, ale to tylko raz tak miałam, przy biochemii ;) I dzięki za gratulacje :p Quote
karkakarka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Hej Klaudia :) A w akademiku nie czepiają się o Grackę? Dasz radę na zaliczeniach ;) Mi jeszcze jeden został... No i z drugiego czekamy na wyniki.....:/ Quote
chrupcia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Czesc Klaudia:) gratuluje zadania egzaminu!:) z bydła:D Gracja pewnie niexle szczęśliwa że ma Pańcie dla siebie i wszyscy tylko ja podziwiają;) Quote
chrupcia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='laurin']właściwie to nie wiem czemu tak mam, zawsze miałam, że chociaż nie wiem jak się wyuczyłam to i tak straszny stres przeżywałam... Ogólnie panikara jestem i tyle ;) GRATULACJE zdanego bydła ;) !!![/QUOTE] Ja tez tak mam, wiem że jestem nauczona, ale i tak mam stresik jak pytaja.... Czesc Klaudia:) gratuluje zadania egzaminu!:) z bydła:D Gracja pewnie nieźle szczęśliwa że ma Pańcie dla siebie i wszyscy tylko ja podziwiają;) Quote
Pegaza Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 No widzisz krowki wcale nie sa takie zle;) gratki :) a pytalas co widzialam a ze wczoraj nie moglam odpisac to dzis napisze ze duzo rzeczy sie dopatrzylam :eviltong: jakies spodenki chyba etui na telefon abo cos takiego podobnego.. i jesio jakies ubrania.. Quote
Nati28 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Gratulacje zdania!! :) u mnie tez sie "rzeznia" zaraz zaczyna z egzaminami :shake: Quote
dysia-u Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 cze Kleośki. Pędze dalej bo uzbierało mi się troche zaległości Quote
*kleo* Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 [quote name='karkakarka']Hej Klaudia :) A w akademiku nie czepiają się o Grackę? Dasz radę na zaliczeniach ;) Mi jeszcze jeden został... No i z drugiego czekamy na wyniki.....:/[/QUOTE] Nie mieszkam w akademiku ;) Wynajmujemy mieszkanie z dziewczynami :) [quote name='chrupcia']Czesc Klaudia:) gratuluje zadania egzaminu!:) z bydła:D Gracja pewnie niexle szczęśliwa że ma Pańcie dla siebie i wszyscy tylko ja podziwiają;)[/QUOTE] Dzięki :) a Gracka szczęśliwa, tak mi się wydaje, niby jest taka jak zawsze, ale widzę po niej, tylko nazwać nie umiem :eviltong: [quote name='Pegaza']No widzisz krowki wcale nie sa takie zle;) gratki :) a pytalas co widzialam a ze wczoraj nie moglam odpisac to dzis napisze ze duzo rzeczy sie dopatrzylam :eviltong: jakies spodenki chyba etui na telefon abo cos takiego podobnego.. i jesio jakies ubrania..[/QUOTE] A bo tam duuużo rzeczy leżało ;) [quote name='Nati28']Gratulacje zdania!! :) u mnie tez sie "rzeznia" zaraz zaczyna z egzaminami :shake:[/QUOTE] Dzięki :) Mi na dobrą sprawę zostały już tylko świnie, zapowiadał się hardkor w tym tygodniu, ale dziś zrobiłam wielką improwizację i wcale nie było tak strasznie jak myślałam :p [quote name='Doti1986']Gratulacje za "krówki":)[/QUOTE] Dziękować :p [quote name='dysia-u']cze Kleośki. Pędze dalej bo uzbierało mi się troche zaległości[/QUOTE] Hej hej :) Gracka była dziś ze mną na zaliczeniu z łowiectwa :evil_lol: ja pisałam, a ona siedziała mi na kolanach i pisała ze mną. I dostałyśmy 5 :multi: I była ze mną jeszcze zrobić wpis z kynologii - też 5 :lol: Quote
Nati28 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ja widze ze Gracka przynosi Ci szczescie :) Same piatki masz! Quote
FREDZIU Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Cześć, gratulujemy wyników w nauce, ale to zapewne zasługa Gracji:eviltong::eviltong: Quote
chrupcia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Kurczę, mozna tak chodzić z towarzyszami na egzaminy...? fajnie:) a tak w ogóle to nie bali sie że Ci podpowie;):D Quote
megi82 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='*kleo*'] Gracka była dziś ze mną na zaliczeniu z łowiectwa :evil_lol: ja pisałam, a ona siedziała mi na kolanach i pisała ze mną. I dostałyśmy 5 :multi: I była ze mną jeszcze zrobić wpis z kynologii - też 5 :lol:[/QUOTE] [I][COLOR=purple]gratulacje...ale przyznaj się-mała podpowiadała ci?[/COLOR][/I] Quote
laurin Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Cześć ! Dobrze mieć taki sodki Talizman na szczęście:loveu: Gratulacje kolejnej super oceny!!! Quote
niunka04 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 nie no ona napewno Ci pomogła;) Gracja jak czterolistna koniczynka Quote
tigrunia Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ojej dziewczyny - gratulacje dla was :multi::loveu: Quote
*kleo* Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 [quote name='Nati28']Ja widze ze Gracka przynosi Ci szczescie :) Same piatki masz![/QUOTE] I oby tak dalej :) [quote name='FREDZIU']Cześć, gratulujemy wyników w nauce, ale to zapewne zasługa Gracji:eviltong::eviltong:[/QUOTE] [quote name='megi82'][I][COLOR=purple]gratulacje...ale przyznaj się-mała podpowiadała ci?[/COLOR][/I][/QUOTE] [quote name='niunka04']nie no ona napewno Ci pomogła;) Gracja jak czterolistna koniczynka[/QUOTE] Troszkę pomagała, była modelem na zaliczeniu z kynologii ;) [quote name='chrupcia']Kurczę, mozna tak chodzić z towarzyszami na egzaminy...? fajnie:) a tak w ogóle to nie bali sie że Ci podpowie;):D[/QUOTE] Na egzaminy nie za bardzo, ale na zwykłe kolokwium i owszem :p Tzn. u nas można, w końcu nawet niektórzy wykładowcy przychodzą ze swoimi psami do pracy, ale np. na takim humanie to by raczej nie przeszło... [quote name='laurin']Cześć ! Dobrze mieć taki sodki Talizman na szczęście:loveu: Gratulacje kolejnej super oceny!!![/QUOTE] Oj bardzo dobrze :p dzięki :) [quote name='tigrunia']Ojej dziewczyny - gratulacje dla was :multi::loveu:[/QUOTE] Dziękować :p A teraz, co by nie było tak pusto fotki, jak Gracula odpoczywa po porannym spacerze :p [IMG]http://img218.imageshack.us/img218/3342/p1030912k.jpg[/IMG] [IMG]http://img18.imageshack.us/img18/4921/p1030913k.jpg[/IMG] [IMG]http://img683.imageshack.us/img683/6940/p1030914t.jpg[/IMG] [IMG]http://img199.imageshack.us/img199/9351/p1030915a.jpg[/IMG] Jeden pan, który spacerował ze swoim psem myślał, że Gracja to 'on'. Pewnie dziewczynka powinna nosić kokardkę :evil_lol: A w ogóle wyobraźcie sobie, że od kiedy przyjechała do mnie załatwia się tylko i wyłącznie na dworze. Wzięłam z domu matę, leży rozłożona, a mimo wszystko Gracka woła na dwór :p Quote
Doti1986 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 No widzisz tylko w domu korzysta z wygód;) To może Gracja zostanie z Tobą do końca studiów;) Quote
tigrunia Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Gracka po prostu dba, żebyś miała więcej ruchu :evil_lol: I niunia wreszcie papilotów się pozbyła :multi: Quote
*kleo* Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 [quote name='Doti1986']No widzisz tylko w domu korzysta z wygód;) To może Gracja zostanie z Tobą do końca studiów;)[/QUOTE] Na pewno zostanie do końca tego semestru, a potem to zobaczymy. Żeby zimy tutaj nie były takie masakryczne, to bym się dużo nie zastanawiała i jeszcze Ulkę zabrała ;) No i jeśli ją pokryję w przyszłym roku, to na bank zostanie w domu, tutaj nie mam warunków na szczylki. [quote name='tigrunia']Gracka po prostu dba, żebyś miała więcej ruchu :evil_lol: I niunia wreszcie papilotów się pozbyła :multi:[/QUOTE] Taaa ona dba... to ja ją muszę wyciągać, taki leń w nią wstąpił, że szok :evil_lol: A papilotów 'pozbyła' ją Ulka, ciągle znajdowałam w domu ściągnięte razem z wąsami i w końcu były tak obżarte, że już bez sensu było je robić :shake: Mama się śmieje, że Gracka usłyszała że chcę ją jeszcze na wystawę zabrać i się z Ulką ugadały... Quote
Chantell Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='*kleo*']Na pewno zostanie do końca tego semestru, a potem to zobaczymy. Żeby zimy tutaj nie były takie masakryczne, to bym się dużo nie zastanawiała i jeszcze Ulkę zabrała ;) No i jeśli ją pokryję w przyszłym roku, to na bank zostanie w domu, tutaj nie mam warunków na szczylki. Taaa ona dba... to ja ją muszę wyciągać, taki leń w nią wstąpił, że szok :evil_lol: A papilotów 'pozbyła' ją Ulka, ciągle znajdowałam w domu ściągnięte razem z wąsami i w końcu były tak obżarte, że już bez sensu było je robić :shake: Mama się śmieje, że Gracka usłyszała że chcę ją jeszcze na wystawę zabrać i się z Ulką ugadały...[/QUOTE] wpadłyśmy na fotki :razz: Quote
chrupcia Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Cześć Klaudia:_ to Gracja taki leniszek jak mój Jazziu:) piękna jest i rzeczywiście w końcu nie ma papilotów. Quote
*kleo* Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 [quote name='Chantell']wpadłyśmy na fotki :razz:[/QUOTE] Są na poprzedniej stronie :eviltong: [quote name='chrupcia']Cześć Klaudia:_ to Gracja taki leniszek jak mój Jazziu:) piękna jest i rzeczywiście w końcu nie ma papilotów.[/QUOTE] Leniuszek to za mało powiedziane, to jest leń okrutny prawie że śmierdzący :evil_lol: Ech ładna to ona była na wystawach, teraz lata taki wypłoszek ze zjedzonymi wąsami :eviltong: Ale niech ma wolność :p Quote
karkakarka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 No faktycznie Gracula bez papilotów :) A Ulęcja kiedy zacznie nosić?? Quote
Recommended Posts