Yoko2009 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Princess_York']My będziemy :cool3: :).[/QUOTE] A my z Yoko przyjdziemy kibicowac:) Ciekawa jestem czy jeszcze ktoś z dogo będzie wystawiał:) Quote
Princess_York Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Hmm .. nie wiem tego . Popytać trzeba ;) . A jako kibic przyjdzie Nati28 może :-D . Quote
Yoko2009 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Princess_York']Hmm .. nie wiem tego . Popytać trzeba ;) . A jako kibic przyjdzie Nati28 może :-D .[/QUOTE] No...to juz dwóch wiernych kibiców Arwenka bedzie miała:) Quote
chrupcia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Cześć Klaudia:) mnie się tez wydaje że im szybciej piesek na wystawie tym lepiej, bo chyba mniej stresu:) ale nie wiem nie byłam, tylko sobie tak uważam;) Quote
Nati28 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Yoko2009']A my z Yoko przyjdziemy kibicowac:) Ciekawa jestem czy jeszcze ktoś z dogo będzie wystawiał:)[/QUOTE] Ja na pewno bede ale nie wiem czy z psem bo nie wiem czy nas wpuszcza z psami niewystawowymi ;) Quote
*Agnieszka* Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Cześć Klaudia:)czemu nie pokażesz tych dwóch świecidełek co?:eviltong: Quote
tigrunia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 No wiecie - wszystko zależy od tego jak pies jest wychowywany, w jakim środowisku i do czego przyzwyczajany.. Zdarza się tak , że pies jest pierwszy raz na wystawie a czuje się jak ryba w wodzie.. pewnie dlatego, że na co dzień ma do czynienia z wieloma psami np. na spacerach, przyzwyczajany jest do hałasu/zgiełku.. Quote
karkakarka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 No ja mam nadzieję, że Cleonia będzie się czuć jak ryba w wodzie... niestety nie dane nam startować w bejbikach i szczeniorach :roll: Quote
*kleo* Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='karkakarka']hejka :) Mało zdjęć :foch:[/QUOTE] Niestety coś się w ustawieniach aparatu porąbało i większość wyszła poruszona albo ciemna :roll: [quote name='tigrunia']No wiecie - wszystko zależy od tego jak pies jest wychowywany, w jakim środowisku i do czego przyzwyczajany.. Zdarza się tak , że pies jest pierwszy raz na wystawie a czuje się jak ryba w wodzie.. pewnie dlatego, że na co dzień ma do czynienia z wieloma psami np. na spacerach, przyzwyczajany jest do hałasu/zgiełku..[/QUOTE] Jeszcze dodajmy charakter. Moje dziewczyny od małego chowane w mieście, hałasu i tłumu się nie boją, ale Gracja nie lubi się pokazywać i koniec, chociaż nic jej nie straszne. A Tina i Ulka to urodzone showmanki :) [quote name='karkakarka']No ja mam nadzieję, że Cleonia będzie się czuć jak ryba w wodzie... niestety nie dane nam startować w bejbikach i szczeniorach :roll:[/QUOTE] Co się odwlecze to nie uciecze, może się okaże, że Cleośka lubi jak na nią patrzą ;) Quote
FREDZIU Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Piekne fotki, jeszcze raz gratuluje:loveu::loveu::loveu:ziomalom:evil_lol:. Jutro idziemy do fryzjerka, zrobic Fredziuli nowy fryz w koncu wiosenka na całego:evil_lol: Quote
*kleo* Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='FREDZIU']Piekne fotki, jeszcze raz gratuluje:loveu::loveu::loveu:ziomalom:evil_lol:. Jutro idziemy do fryzjerka, zrobic Fredziuli nowy fryz w koncu wiosenka na całego:evil_lol:[/QUOTE] Jeszcze raz dziękujemy :) Taaa wiosna na całego - gdyby tylko nie padało... Quote
Borówka16 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [URL]http://img8.imageshack.us/img8/1985/dsc02678x.jpg[/URL] Cudny pyszczek :loveu: Quote
niunka04 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [url]http://img8.imageshack.us/img8/1985/dsc02678x.jpg[/url] piękna jest... a te kolorki normalnie miodzio!!!:) No i serdecznie gratuluje całuski stokrotne!!!;) Quote
*kleo* Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Borówka16'][URL]http://img8.imageshack.us/img8/1985/dsc02678x.jpg[/URL] Cudny pyszczek :loveu:[/QUOTE] Tym pyszczkiem mnie kupiła. I nie tylko mnie ;) [quote name='niunka04'][url]http://img8.imageshack.us/img8/1985/dsc02678x.jpg[/url] piękna jest... a te kolorki normalnie miodzio!!!:) No i serdecznie gratuluje całuski stokrotne!!!;)[/QUOTE] Dziękujemy bardzo :) Quote
Aga&Dakar Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Cześć Klaudia. Serdecznie gratuluję zasłużonych sukcesów. U mnie właśnie rozpętała się burza to tak apropo wiosny... Quote
*kleo* Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Cześć Klaudia. Serdecznie gratuluję zasłużonych sukcesów. U mnie właśnie rozpętała się burza to tak apropo wiosny...[/QUOTE] Dzięki :) Ja zaraz zobaczę co u mnie za oknem słychać, siedzę ze słuchawkami na uszach i nie wiem co się na zewnątrz dzieje ;) A z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać - Ulka już się duża baba robi, zęby zaczyna gubić ;) Quote
laurin Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 cześć :) Ale piękna jest ta Twoja Ulcia :loveu: Gartuluję udanej wystawy i prerwszych zgubionych ziombków ;) Quote
Yoko2009 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Nati28']Ja na pewno bede ale nie wiem czy z psem bo nie wiem czy nas wpuszcza z psami niewystawowymi ;)[/QUOTE] Wpuszczą tylko ksiażeczkę zdrowia trzeba mieć:) i szczepienia pokazać Quote
dysia-u Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 robie ranny spacer po galeriach. Miłego dnia życze Quote
megi82 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Princess_York']Ja też uważam że im szybciej psiak wystartuje na ringi to nie będzie się bać tego całego szumu, zgiełku i szczekania psów . A jak następnym razem będzie na wystawie to będzie sie czuł jak ryba w wodzie ;) .[/QUOTE] [quote name='tigrunia']No wiecie - wszystko zależy od tego jak pies jest wychowywany, w jakim środowisku i do czego przyzwyczajany.. Zdarza się tak , że pies jest pierwszy raz na wystawie a czuje się jak ryba w wodzie.. pewnie dlatego, że na co dzień ma do czynienia z wieloma psami np. na spacerach, przyzwyczajany jest do hałasu/zgiełku..[/QUOTE] myslę,ze wystawy takiego maluszka to nie tylko obeznanie jego z ringiem ale tez właściciel jeśli jest początkujący to tu ma szanse nauczyć się czegoś [quote name='*kleo*']Dzięki :) Ja zaraz zobaczę co u mnie za oknem słychać, siedzę ze słuchawkami na uszach i nie wiem co się na zewnątrz dzieje ;) A z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać - Ulka już się duża baba robi, zęby zaczyna gubić ;)[/QUOTE] Gratulacje....u nas jest podwójny kieł i rusza się,rusza się i nie może rozruszać się-chyba jednak w czerwcu będziemy rwac...jeden ząb a narkoza....trzymam kciuki za Ulcię-żeby jej ząbki wszystkie ładnie wyszły Quote
Pegaza Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 No nastepna nagadana galeria;) ale znalazlam slodką Ule:loveu: [URL]http://img8.imageshack.us/img8/1985/dsc02678x.jpg[/URL] gratki dla Was:) Quote
Recommended Posts