Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Princess_York']Hmm .. nie wiem tego . Popytać trzeba ;) . A jako kibic przyjdzie Nati28 może :-D .[/QUOTE]
No...to juz dwóch wiernych kibiców Arwenka bedzie miała:)

Posted

Cześć Klaudia:) mnie się tez wydaje że im szybciej piesek na wystawie tym lepiej, bo chyba mniej stresu:) ale nie wiem nie byłam, tylko sobie tak uważam;)

Posted

[quote name='Yoko2009']A my z Yoko przyjdziemy kibicowac:) Ciekawa jestem czy jeszcze ktoś z dogo będzie wystawiał:)[/QUOTE]

Ja na pewno bede ale nie wiem czy z psem bo nie wiem czy nas wpuszcza z psami niewystawowymi ;)

Posted

No wiecie - wszystko zależy od tego jak pies jest wychowywany, w jakim środowisku i do czego przyzwyczajany..
Zdarza się tak , że pies jest pierwszy raz na wystawie a czuje się jak ryba w wodzie.. pewnie dlatego, że na co dzień ma do czynienia z wieloma psami np. na spacerach, przyzwyczajany jest do hałasu/zgiełku..

Posted

[quote name='karkakarka']hejka :)

Mało zdjęć :foch:[/QUOTE]
Niestety coś się w ustawieniach aparatu porąbało i większość wyszła poruszona albo ciemna :roll:
[quote name='tigrunia']No wiecie - wszystko zależy od tego jak pies jest wychowywany, w jakim środowisku i do czego przyzwyczajany..
Zdarza się tak , że pies jest pierwszy raz na wystawie a czuje się jak ryba w wodzie.. pewnie dlatego, że na co dzień ma do czynienia z wieloma psami np. na spacerach, przyzwyczajany jest do hałasu/zgiełku..[/QUOTE]
Jeszcze dodajmy charakter. Moje dziewczyny od małego chowane w mieście, hałasu i tłumu się nie boją, ale Gracja nie lubi się pokazywać i koniec, chociaż nic jej nie straszne. A Tina i Ulka to urodzone showmanki :)
[quote name='karkakarka']No ja mam nadzieję, że Cleonia będzie się czuć jak ryba w wodzie... niestety nie dane nam startować w bejbikach i szczeniorach :roll:[/QUOTE]
Co się odwlecze to nie uciecze, może się okaże, że Cleośka lubi jak na nią patrzą ;)

Posted

Piekne fotki, jeszcze raz gratuluje:loveu::loveu::loveu:ziomalom:evil_lol:.
Jutro idziemy do fryzjerka, zrobic Fredziuli nowy fryz w koncu wiosenka na całego:evil_lol:

Posted

[quote name='FREDZIU']Piekne fotki, jeszcze raz gratuluje:loveu::loveu::loveu:ziomalom:evil_lol:.
Jutro idziemy do fryzjerka, zrobic Fredziuli nowy fryz w koncu wiosenka na całego:evil_lol:[/QUOTE]
Jeszcze raz dziękujemy :)

Taaa wiosna na całego - gdyby tylko nie padało...

Posted

[url]http://img8.imageshack.us/img8/1985/dsc02678x.jpg[/url]
piękna jest... a te kolorki normalnie miodzio!!!:) No i serdecznie gratuluje całuski stokrotne!!!;)

Posted

[quote name='Borówka16'][URL]http://img8.imageshack.us/img8/1985/dsc02678x.jpg[/URL] Cudny pyszczek :loveu:[/QUOTE]
Tym pyszczkiem mnie kupiła. I nie tylko mnie ;)
[quote name='niunka04'][url]http://img8.imageshack.us/img8/1985/dsc02678x.jpg[/url]
piękna jest... a te kolorki normalnie miodzio!!!:) No i serdecznie gratuluje całuski stokrotne!!!;)[/QUOTE]
Dziękujemy bardzo :)

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Cześć Klaudia.
Serdecznie gratuluję zasłużonych sukcesów.

U mnie właśnie rozpętała się burza to tak apropo wiosny...[/QUOTE]
Dzięki :)
Ja zaraz zobaczę co u mnie za oknem słychać, siedzę ze słuchawkami na uszach i nie wiem co się na zewnątrz dzieje ;)

A z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać - Ulka już się duża baba robi, zęby zaczyna gubić ;)

Posted

[quote name='Nati28']Ja na pewno bede ale nie wiem czy z psem bo nie wiem czy nas wpuszcza z psami niewystawowymi ;)[/QUOTE]

Wpuszczą tylko ksiażeczkę zdrowia trzeba mieć:) i szczepienia pokazać

Posted

[quote name='Princess_York']Ja też uważam że im szybciej psiak wystartuje na ringi to nie będzie się bać tego całego szumu, zgiełku i szczekania psów .
A jak następnym razem będzie na wystawie to będzie sie czuł jak ryba w wodzie ;) .[/QUOTE]

[quote name='tigrunia']No wiecie - wszystko zależy od tego jak pies jest wychowywany, w jakim środowisku i do czego przyzwyczajany..
Zdarza się tak , że pies jest pierwszy raz na wystawie a czuje się jak ryba w wodzie.. pewnie dlatego, że na co dzień ma do czynienia z wieloma psami np. na spacerach, przyzwyczajany jest do hałasu/zgiełku..[/QUOTE]
myslę,ze wystawy takiego maluszka to nie tylko obeznanie jego z ringiem ale tez właściciel jeśli jest początkujący to tu ma szanse nauczyć się czegoś

[quote name='*kleo*']Dzięki :)
Ja zaraz zobaczę co u mnie za oknem słychać, siedzę ze słuchawkami na uszach i nie wiem co się na zewnątrz dzieje ;)

A z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać - Ulka już się duża baba robi, zęby zaczyna gubić ;)[/QUOTE]

Gratulacje....u nas jest podwójny kieł i rusza się,rusza się i nie może rozruszać się-chyba jednak w czerwcu będziemy rwac...jeden ząb a narkoza....trzymam kciuki za Ulcię-żeby jej ząbki wszystkie ładnie wyszły