Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']Super dziewczyny sie prezentujecie na ringu:loveu:[/QUOTE]
Dzięki :) Chociaż ja uważam, że jeszcze trochę mi brakuje, żeby naprawdę ładnie wystawiać psa ;)
[quote name='niunka04']No u mnie tak samo jakiejś super rewelacji nie będzie ale też nie jest źle.. Najgorsze że nie dali wogóle tego co się uczyłam...[/QUOTE]
A ja się niczego nie uczyłam :eviltong: Najbardziej ucieszyłam się jak zobaczyłam zadania z genetyki ;)
[quote name='Borówka16']Kleo - Ty masz na imię Klaudia czy Iwona ? :)
Bo dziewczyny mówią do Ciebie Klaudia ,a na stronie salonu jest Iwona ,więc nie wiem :p[/QUOTE]
Klaudia, Iwona to moja mama i to ona prowadzi salon.
[quote name='Viky i Ja']Gratulacje dla Was obu :)
Pięknie razem wyglądacie :)

Przyjedź do Leszna, moze sie spotkamy ;)[/QUOTE]
Myślę nad tym, chętnie bym pojechała, ale to trochę daleko od nas, nie wiem czy się opłaca z baby tyle objeżdżać. A Ty Marzka wystawiasz w Lesznie?

Mam dla Was zaległą fotkę, którą miałam na telefonie - pierwszy dzień Alusia w nowym domu. Zobaczcie jak chłopak luzacko sobie spał :) fotka autorstwa Emili :)
[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/2949/aluq.jpg[/IMG]

Posted

Cześć dziewczyny :)

Tak na szybko melduję, że Askanek od wczoraj w nowym domu. Też na naszym osiedlu :)

Poodwiedzam Was jak będę miała chwilę, zaczęły nam się wczoraj juwenalia, więc wiecie... ;)
Byłam wczoraj na koncercie IRY :loveu: aż zła jestem, że poszłam w butach na koturnie, bo potem szłyśmy do klubu, ja powinnam tam być w trampkach pod sceną :-( i opuściłam 2 piosenki, bo ostatni autobus jechał... ale stwierdziłam, że jak będzie jakiś koncert w wakacje niedaleko to jadę i nie ma że nie ;)

Posted

Cześć Klaudia:) no jak to Askanka już nie będzie..:( mam nadzieje że ma dobrych i kochających właścicieli:) może kiedyś dasz fotki chłopców jak sie spotkacie wszyscy;) Ja bym sie zaryczała.. teraz mi smutno nawet jak pomyśle że wspaniałych fotek wspaniałych chłopców juz tak czesto nie będzie...

Posted

O qrczusiu chłopaki w nowych domach już :) Czas szybko leci ...

No to miałaś fajnie i masz nauczkę na przyszłość co by się na koncerty rockowe nie stroić :D

Posted

[quote name='iwa63']No zleciało aż się nie chce wierzyć ,fajnie że w tym samym mieście będziesz mogła go doglądać[/QUOTE]

Taki urok szczeniaków co?rodzą się rosną a póżniej opuszczają swoje gniazdko i idą w świat,hmmmm..... tak jak i my:)

Posted

ależ ja miałam zaległości u was...ale wsio nadrobiłam,fot nie cytuję-wszystkie mi sie podobały
będziesz mieć blisko do"dzieci"
gratuluje osiągnięcia

Posted

Cześć dziewczyny, ja znowu tak z doskoku póki mam chwilę czasu. Melduję, że żyję i mam się dobrze nie licząc kilku siniaków po koncertach i wczorajszego ślizgu po błocie :eviltong:

[quote name='chrupcia']Cześć Klaudia:) gdzie się podziewacie? nie ma Cię i nie ma... czy mi się wydaje czy Ty dziś na wystawie z Ulą?:)[/QUOTE]
Nie ma mnie bo mamy juwenalia i nie mam zbytnio czasu na siedzenie przy kompie ;) A wystawa dopiero za tydzień.

Ależ ja będę miała u Was wszystkich zaległości...

Posted

Cześć Klaudia!

Jeju, to pewnie spokojnie się teraz w domu zrobiło, jak chłopaki pojechali do nowych domków. Ale super że będziesz miała ich niedaleko siebie :multi:

Ślizgi po błocie... skądś to znam :D Z piątkowej imprezy wróciłam z spodniami po kolana w błocie, mokrymi butami, skarpetami, długo by opowiadać :diabloti:

Posted

[QUOTE]A wystawa dopiero za tydzień.[/QUOTE]
Gdzie jedziecie na wystawę, bo my za tydzień mamy Bytom. Oby poszło tak dobrze jak dzisiaj. :multi:
Ślizg na błocie przećwiczyłam na treningu z moją ON'ką. Ona przeskoczyła przez przeszkodę, apo ślizgu moje kolano wylądowało na drewnianej ramie przeszkody. Siniaki były wielkie i granatowe, nie mówiąc o bólu kolana. :-( Od tamtej pory na ćwiczenia zaopatrzyłam się w korki :eviltong: