niunka04 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 No u mnie tak samo jakiejś super rewelacji nie będzie ale też nie jest źle.. Najgorsze że nie dali wogóle tego co się uczyłam... Quote
Borówka16 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Kleo - Ty masz na imię Klaudia czy Iwona ? :) Bo dziewczyny mówią do Ciebie Klaudia ,a na stronie salonu jest Iwona ,więc nie wiem :p Quote
Marzena* Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Gratulacje dla Was obu :) Pięknie razem wyglądacie :) Przyjedź do Leszna, moze sie spotkamy ;) Quote
*kleo* Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='Pegaza']Super dziewczyny sie prezentujecie na ringu:loveu:[/QUOTE] Dzięki :) Chociaż ja uważam, że jeszcze trochę mi brakuje, żeby naprawdę ładnie wystawiać psa ;) [quote name='niunka04']No u mnie tak samo jakiejś super rewelacji nie będzie ale też nie jest źle.. Najgorsze że nie dali wogóle tego co się uczyłam...[/QUOTE] A ja się niczego nie uczyłam :eviltong: Najbardziej ucieszyłam się jak zobaczyłam zadania z genetyki ;) [quote name='Borówka16']Kleo - Ty masz na imię Klaudia czy Iwona ? :) Bo dziewczyny mówią do Ciebie Klaudia ,a na stronie salonu jest Iwona ,więc nie wiem :p[/QUOTE] Klaudia, Iwona to moja mama i to ona prowadzi salon. [quote name='Viky i Ja']Gratulacje dla Was obu :) Pięknie razem wyglądacie :) Przyjedź do Leszna, moze sie spotkamy ;)[/QUOTE] Myślę nad tym, chętnie bym pojechała, ale to trochę daleko od nas, nie wiem czy się opłaca z baby tyle objeżdżać. A Ty Marzka wystawiasz w Lesznie? Mam dla Was zaległą fotkę, którą miałam na telefonie - pierwszy dzień Alusia w nowym domu. Zobaczcie jak chłopak luzacko sobie spał :) fotka autorstwa Emili :) [IMG]http://img8.imageshack.us/img8/2949/aluq.jpg[/IMG] Quote
chrupcia Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Czesc Klaudia:) no luzik bluzik:) jaką ma czadową wiekszą od niego kosteczke;) Quote
Doti1986 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [url]http://img8.imageshack.us/img8/2949/aluq.jpg[/url] Hihih mała ta kosteczka;) Quote
Karolina. Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [url]http://img8.imageshack.us/img8/2949/aluq.jpg[/url] Jaka słodzinka!!! :loveu: Quote
*Jot* Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [url]http://img8.imageshack.us/img8/2949/aluq.jpg[/url] jak chłopak ma dobrze :multi: Quote
*kleo* Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Cześć dziewczyny :) Tak na szybko melduję, że Askanek od wczoraj w nowym domu. Też na naszym osiedlu :) Poodwiedzam Was jak będę miała chwilę, zaczęły nam się wczoraj juwenalia, więc wiecie... ;) Byłam wczoraj na koncercie IRY :loveu: aż zła jestem, że poszłam w butach na koturnie, bo potem szłyśmy do klubu, ja powinnam tam być w trampkach pod sceną :-( i opuściłam 2 piosenki, bo ostatni autobus jechał... ale stwierdziłam, że jak będzie jakiś koncert w wakacje niedaleko to jadę i nie ma że nie ;) Quote
Pegaza Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Jee czyli juz bedzie koniec fotek szczeniaczkowych buu no szkoda noo tak to szybko zlecialo.. ale niech maly sie ma tam dobrze:loveu: Quote
chrupcia Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Cześć Klaudia:) no jak to Askanka już nie będzie..:( mam nadzieje że ma dobrych i kochających właścicieli:) może kiedyś dasz fotki chłopców jak sie spotkacie wszyscy;) Ja bym sie zaryczała.. teraz mi smutno nawet jak pomyśle że wspaniałych fotek wspaniałych chłopców juz tak czesto nie będzie... Quote
Feigned Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 witamy się :cool3: mała super się prezentowała na wystawie :loveu: Quote
dzasta Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 O qrczusiu chłopaki w nowych domach już :) Czas szybko leci ... No to miałaś fajnie i masz nauczkę na przyszłość co by się na koncerty rockowe nie stroić :D Quote
Marzena* Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ale to szybko zleciało ;) Dopiero co się rodzili a już w nowych domach ;) Quote
Doti1986 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Szkoda że już chłopaki w nowych domkach:( Bo takie fajne foteczki z nimi były:) Quote
niunka04 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 ojć szkoda szkoda... a tak ich lubiłam...;) Ale dobrze że są w dobrych domkach;) Quote
iwa63 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 No zleciało aż się nie chce wierzyć ,fajnie że w tym samym mieście będziesz mogła go doglądać Quote
*Agnieszka* Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='iwa63']No zleciało aż się nie chce wierzyć ,fajnie że w tym samym mieście będziesz mogła go doglądać[/QUOTE] Taki urok szczeniaków co?rodzą się rosną a póżniej opuszczają swoje gniazdko i idą w świat,hmmmm..... tak jak i my:) Quote
Aga&Dakar Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Ale to takie smutne...mam nadzieję, że mają kochających właścicieli. Quote
megi82 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 ależ ja miałam zaległości u was...ale wsio nadrobiłam,fot nie cytuję-wszystkie mi sie podobały będziesz mieć blisko do"dzieci" gratuluje osiągnięcia Quote
chrupcia Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Cześć Klaudia:) gdzie się podziewacie? nie ma Cię i nie ma... czy mi się wydaje czy Ty dziś na wystawie z Ulą?:) Quote
*kleo* Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Cześć dziewczyny, ja znowu tak z doskoku póki mam chwilę czasu. Melduję, że żyję i mam się dobrze nie licząc kilku siniaków po koncertach i wczorajszego ślizgu po błocie :eviltong: [quote name='chrupcia']Cześć Klaudia:) gdzie się podziewacie? nie ma Cię i nie ma... czy mi się wydaje czy Ty dziś na wystawie z Ulą?:)[/QUOTE] Nie ma mnie bo mamy juwenalia i nie mam zbytnio czasu na siedzenie przy kompie ;) A wystawa dopiero za tydzień. Ależ ja będę miała u Was wszystkich zaległości... Quote
Karolina. Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Cześć Klaudia! Jeju, to pewnie spokojnie się teraz w domu zrobiło, jak chłopaki pojechali do nowych domków. Ale super że będziesz miała ich niedaleko siebie :multi: Ślizgi po błocie... skądś to znam :D Z piątkowej imprezy wróciłam z spodniami po kolana w błocie, mokrymi butami, skarpetami, długo by opowiadać :diabloti: Quote
chrupcia Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Czyli jednak pomyliłam się o tydzień:) a ślizgu po błocie nie zazdroszczę parę razy tez zaliczyłam..:D Quote
Mawe Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [QUOTE]A wystawa dopiero za tydzień.[/QUOTE] Gdzie jedziecie na wystawę, bo my za tydzień mamy Bytom. Oby poszło tak dobrze jak dzisiaj. :multi: Ślizg na błocie przećwiczyłam na treningu z moją ON'ką. Ona przeskoczyła przez przeszkodę, apo ślizgu moje kolano wylądowało na drewnianej ramie przeszkody. Siniaki były wielkie i granatowe, nie mówiąc o bólu kolana. :-( Od tamtej pory na ćwiczenia zaopatrzyłam się w korki :eviltong: Quote
Recommended Posts